izne ayrıldım sonra dondum ama listeye giremedim cunku 2-3 kilo kadar almıstım sonra biraz liste dısı durdum, iş yogunlugundan liste dısı durumu da bıraktım sonra geri dondum ama takım kapanmıstı.Arc-en-ciel canım sen en son yarışmadan nasıl ayrılmıştın? İzinli gitmişsin. İzinden döndün mü tekrar?
evet ben biraz daha bekleyecegim kaptan hatta ben 71.4 ya da 71.7 diye hatırlıyorum en son izne ayrılma kilomu, ben biraz daha liste dısı yarısıp bir duzen oturtayım, özellikle bu hafta tatil oldugu ıcın yeme saati ve sporu ayarlayamıyorum cok fazla.Arc-en-ciel canım takıma ilk giriş bilgilerinde iki kez 2. takımla yarıştığını yazmışsın ama tüm geçmişe bakmama rağmen bir kaç hafta yarışıp sonra izne ayrıldığını gördüm. 555. etapta 72.6 kilo ile izne ayrıldığın için bu kilonun altına düşmeden seni listeye alamıyorum maalesef. Biraz daha beklememiz lazım.
Kaptanim tebki ederim hepimizi güzel oldu yaaÇok teşekkür ederim canımİnşallah hep birlikte güzel kilolar veririz
Çok utandım şu anda
Ama şunu söylemek ve sormayı öğrenmeyi istiyorum yol gösterirseniz sevinirim.
Diyetteyken ben evde çok yapmamaya çalışıyorum ama ,
Toplum olarak kek börek vs çay saatlerinin günlerin vazgeçilmezi .bi yere tokta gitsem illaki karşımıza çıkıyo.
Kısırdan 4 kaşık yedim bugün ama
Kek börek gerçekten baya az yedim .
Hem Toplumda her zaman sivrilmek yemiyorum diyetteyim demek olmuyo
hemde nefsimiz çekiyo .
aslında tamamen kesebilirim yemeyebilirim istesem
ama mezun olup çıktığımda saldırmaktan çok korkuyorum .
Zira diğer mezun olduğumda bu yaşandı.ve 9 kilo aldım .
Hiç yemeden nasıl olacak ?
Veya yediğim gün napayım ?
Misal bugün akşamı yemedim dengelemek için aslında yemelimiydim.
Çok zor işler kafam çok karıştı
Simit ve 1 tane çiğ köfte dürüm serbest ben de canım. @Mayis24 e o yüzden bir şey demedim. Simidin tamamı fazla ama yarım simit benim kilom kaç olursa olsun evde kahvaltı yapamadığımda hastanede yediğim şey. Bak mesela geçen hafta içi bütün kahvaltılarım yarım simit sayılır. Sadece pazartesi 1 haşlanmış yumurta yedim bir de dün yoğunluktan kahvaltı yapamadım. Boyum 170 ve verilecek kilom çok az ama ona rağmen bu hafta 1.4 kg gitti. Yarısı ödem desem ki geçen hafta + çıkmıştım geri kalanı kilo. O yüzden kahvaltılarda simit serbest ama tam değil yarım olacak bir de şu sert olan simitler var ya Ankara simidi diyorlar galiba ondan olacak.Bence güzel menü afiyet olsun :)
Bugün çok güzel olmuş afiyet olsun
Afiyet olsun
Yarım simit mi olmamış acaba
Çok güzel afiyet olsun
Çiğ köfte dürüm biraz olmamış sanırım ama bugün Cuma atlatırsınız inşallah
Afiyet olsun güzel menü
Haftaya seni de aramızda görmek istiyoruz canım inşallahTebrik ederim kizlar
@Mayis24 tebrikler canim
Adım sayın gayet güzel canım başlangıç için de eliptik için 10 dk gayet iyi
Ayyy ben bunu çok severimDeneme
Ben de kodlarını yazıyorum hep aynı emojiler oluyor o yüzden. Çoğunu ezberleyemedimKızlar yaaa cep telefonundan yazınca pek emoji kullanamıyorum. Siz benim yazdıklarımı okurken gülümseyen emoji var gibi okuyun gözlerinden kalp fışkırandan da olabilir
Aaaa görüyor musunnnnAyyy ben bunu çok severim
Akıllı saatim var saat 2 den itibaren koluma taktım. Adımlarımı sayıyor. Telefonumu sürekli Yanımda taşıyamıyorum. Eliptiği yavaş yavaş arttıracağım. Spora uzun bir ara verdiğim için 10 dakikayla başlayayım dedimAdım sayın gayet güzel canım başlangıç için de eliptik için 10 dk gayet iyi
Bir ara ben de öyle deneyeyim dedim sonra unuttum iyi fikir aslında senle bizim kafa aynı çalışıyorBen de kodlarını yazıyorum hep aynı emojiler oluyor o yüzden. Çoğunu ezberleyemedim
Bence sabah uyanınca tak saatini gün içi hareketlilik çok önemliAkıllı saatim var saat 2 den itibaren koluma taktım. Adımlarımı sayıyor. Telefonumu sürekli Yanımda taşıyamıyorum. Eliptiği yavaş yavaş arttıracağım. Spora uzun bir ara verdiğim için 10 dakikayla başlayayım dedim
Anlıyorumm kaptanımCanım en kısa zamanda sana en ince ayrıntısıyla anlatacağım bu konuyu. Şimdi cep telefonundan link atamıyorum ama açtığım konuları görebiliyorsan topiğimde fotolarım var. Onları incele önce sonra detaylarını anlatayım sana
Simit ve 1 tane çiğ köfte dürüm serbest ben de canım. @Mayis24 e o yüzden bir şey demedim. Simidin tamamı fazla ama yarım simit benim kilom kaç olursa olsun evde kahvaltı yapamadığımda hastanede yediğim şey. Bak mesela geçen hafta içi bütün kahvaltılarım yarım simit sayılır. Sadece pazartesi 1 haşlanmış yumurta yedim bir de dün yoğunluktan kahvaltı yapamadım. Boyum 170 ve verilecek kilom çok az ama ona rağmen bu hafta 1.4 kg gitti. Yarısı ödem desem ki geçen hafta + çıkmıştım geri kalanı kilo. O yüzden kahvaltılarda simit serbest ama tam değil yarım olacak bir de şu sert olan simitler var ya Ankara simidi diyorlar galiba ondan olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?