Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar bende menumu yazayim.
Sabah peynirle cay icdim 3 4 dilim
Oglen tursu cok yedim 2dilim peynir edilim patates kizartma
İkindi 2 kase yogurt 1 meyve
Akşam 1kase yogurt uzerine tereyagli sogan.ceyrek elma
3ltre su
2bardak yeşıl çay
Maydanozlu su
Bol.haraket.temizlik.dans
Bu kadar gunum böyle gecti.

Arc-en-ciel canım sen en son yarışmadan nasıl ayrılmıştın? İzinli gitmişsin. İzinden döndün mü tekrar?
izne ayrıldım sonra dondum ama listeye giremedim cunku 2-3 kilo kadar almıstım sonra biraz liste dısı durdum, iş yogunlugundan liste dısı durumu da bıraktım sonra geri dondum ama takım kapanmıstı.

evet ben biraz daha bekleyecegim kaptan hatta ben 71.4 ya da 71.7 diye hatırlıyorum en son izne ayrılma kilomu, ben biraz daha liste dısı yarısıp bir duzen oturtayım, özellikle bu hafta tatil oldugu ıcın yeme saati ve sporu ayarlayamıyorum cok fazla.

Canım en kısa zamanda sana en ince ayrıntısıyla anlatacağım bu konuyu. Şimdi cep telefonundan link atamıyorum ama açtığım konuları görebiliyorsan topiğimde fotolarım var. Onları incele önce sonra detaylarını anlatayım sana

Simit ve 1 tane çiğ köfte dürüm serbest ben de canım. @Mayis24 e o yüzden bir şey demedim. Simidin tamamı fazla ama yarım simit benim kilom kaç olursa olsun evde kahvaltı yapamadığımda hastanede yediğim şey. Bak mesela geçen hafta içi bütün kahvaltılarım yarım simit sayılır. Sadece pazartesi 1 haşlanmış yumurta yedim bir de dün yoğunluktan kahvaltı yapamadım. Boyum 170 ve verilecek kilom çok az ama ona rağmen bu hafta 1.4 kg gitti. Yarısı ödem desem ki geçen hafta + çıkmıştım geri kalanı kilo. O yüzden kahvaltılarda simit serbest ama tam değil yarım olacak bir de şu sert olan simitler var ya Ankara simidi diyorlar galiba ondan olacak.
Tebrik ederim kizlar
@Mayis24 tebrikler canim
Haftaya seni de aramızda görmek istiyoruz canım inşallah

Kızlar yaaa cep telefonundan yazınca pek emoji kullanamıyorum. Siz benim yazdıklarımı okurken gülümseyen emoji var gibi okuyun gözlerinden kalp fışkırandan da olabilir

Adım sayın gayet güzel canım başlangıç için de eliptik için 10 dk gayet iyi
Akıllı saatim var saat 2 den itibaren koluma taktım. Adımlarımı sayıyor. Telefonumu sürekli Yanımda taşıyamıyorum. Eliptiği yavaş yavaş arttıracağım. Spora uzun bir ara verdiğim için 10 dakikayla başlayayım dedim

Bence sabah uyanınca tak saatini gün içi hareketlilik çok önemli

Bu adım sayısı aslında takım için çok iyi olacak kızlar günlük ne kadar hareket ettiğimizin farkına varıyoruz

Anlıyorumm kaptanım
Mesajınızı bekliyorum sabırsızlıkla
Öncesi sonrası fotolarınız bi Harika
Tebrik ederim

Ankara simitine bayılırım ama ona çoook uzak yerlerdeyim
Memleketimde meşhurdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…