Haftada 1 mi gedeceksin. Hadi bakalım senin sonuçlarınu da merakla takip edeceğim[/QUOTE
Evet canım haftada bir saat tüm haftalık spor ihtiyacını karşılıyormus görecegiz bakalımHaftada 1 mi gedeceksin. Hadi bakalım senin sonuçlarınu da merakla takip edeceğim
Kolay oldugunu söyleyemecegim malesef her davetten ac kalkma gibi bir durum söz konusu her zamanAman Allahım kırmızı et yemeyen bir antepli mi görüyorumsoğanın bile kebabını yapıyolar sizinkiler nasıl başarıyorsun. Bayılıyorum sizin yemeklerinize...
Hosbuldum canım Gelin buyrun bekleriz ama zayıflayıp gel :)Hoşgeldin bacım
Biz eşimle Antep mutfağına bayılırız sırf yemek yemek için oraya gelmeyi düşünüyoruz :)
Bizde mi tanısıyoruz yoksaSitede tanıdıklar var ifşa olmamak için söyleyemiyorum ama aynı seviye de bi ilde yaşıyorum bende.
Dün demiştim ya birinden kaçsam birinden kaçamam her zaman diyetteyim demek olmuyor diye işte bu yüzden kaptanım
Zafer'e giden yolda çekilen çile kutsaldırdiyip hayır diyoruz çoğu şeye bakalım sonumuz ne olacak
165Boyun kaçtı canım? Amma soru sordum yahuBu arada benden şişkosun oh olsun sana yer misin öyle her şeyi
Aynen bende diyetteyken böyleyim işteKolay oldugunu söyleyemecegim malesef her davetten ac kalkma gibi bir durum söz konusu her zaman
Yok yok tanışmıyoruzBizde mi tanısıyoruz yoksa
O akşamki aranın saati kaç canım? Meyveleri saat 15:00 ten önce tüketmeye çalış. Meyve şekeri belli bir saatten sonra direkt depo ediliyor çünkü.Menüm
Sabah(10.00)
Biraz peynir
Birkaç tane zeytin
2 dilim tb ekmeği
1 yumurtadan omlet
Öğle(15.00)
1 kase haşlanmış brokoli
Akşam(18.00)
8 tane minik fırın köfte
Salata
Ayran
Ara
1 muz
Su 2 lt yi geçmiştir
Spor yok
Yok canım öyle olmuyor işte. Kaçacaksın hepsinden. Dün anlatacaklarımı birazdan tek mesajda anlatayım. Ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. Eğer sağlıklı ve fit bir vücuda kavuşmak istiyorsak önce hayır demeyi öğreneceğiz.Sitede tanıdıklar var ifşa olmamak için söyleyemiyorum ama aynı seviye de bi ilde yaşıyorum bende.
Dün demiştim ya birinden kaçsam birinden kaçamam her zaman diyetteyim demek olmuyor diye işte bu yüzden kaptanım
Zafer'e giden yolda çekilen çile kutsaldırdiyip hayır diyoruz çoğu şeye bakalım sonumuz ne olacak
Valla maşallah senin kızlardan sana hiç vakit kalmıyor sanki. Sürekli bir koşuşturmaca içindesiniz. Çok şanslı kızların varKızlar merhaba,
Ben de haftasonu koşturmasındayım.
Sabah büyük kızımın ek voleybol antremanı vardı, akşam maça çıkacak. Bu nedenle bugün yüzmeye götürmeyeceğim onu biraz dinlensin akşama kadar.
Sabah diş randevusuna gittik ortodondik tedavi başlayacağız, onun planlaması yapıldı.
Birazdan küçük kızımı yüzmeye götüreceğim.
Sabah kaçamaksız kahvaltı yaptım birazdan çorba yiyeceğiz.
Bunu niye alıntılamışım bilmiyorumAman Allahım kırmızı et yemeyen bir antepli mi görüyorumsoğanın bile kebabını yapıyolar sizinkiler nasıl başarıyorsun. Bayılıyorum sizin yemeklerinize...
Aferin sana menünü yazınca tekrardan konuşuruz bu konuyuYa ama ben 1,5 aydır hiç böyle kaçamak ve ödül günü yapmamıştım ve bomba bir kahvaltı yaptım nasıl yapacağım şimdiher öneriye açığım nasıl telafi edebilirim
Olsun olsun ama sizin kaçamaklardan sanırım bir daha birinci olamayacağızBu bizim birincilik şarkımızmolsunLAydLiNe
Ben de aynı şeyi düşünüyorum. Sırf yemek yemek için gideceğimHoşgeldin bacım
Biz eşimle Antep mutfağına bayılırız sırf yemek yemek için oraya gelmeyi düşünüyoruz :)
Teşekkür ederim hosbuldum:)Aynen bende diyetteyken böyleyim işte
Evden tok gidiyorum ama ordaki ikramlara karşılık aç kalkıyorum
Yok yok tanışmıyoruz
Bu arada söyleme fırsatım olmadı hoşgeldiniz
Çok fazla bana göre. Ben 61 kiloyla diyetisyene gitmiştim yana yakılaHımmm o zaman senin şimdiki kilon sıkıntı biraz ama yine de çok kötü değil
Diyetin ilk günlerinde olur o kadarcık cıs lar. Hatanın neresinden dönersen kardır. Nasıl olsa bozdum deyip kaçamaklara devam etme yeterKahvaltı
Saat 11.30
Haftasonu oldugu için geç kaldım bugün
1 haslanmıs yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 ymk k yogurt
Yesillik
Öglen 15.0
Sütlü şekersiz nescafe
Akşam 18.00
1 alabalık
Rokka salatası
Buraya kadar herşey güzel gidiyorkenküçük bir dilim künefe gitti
2 litre su ve yesil çay devam yatana kadar
Bende 63 kiloya çıktığımda diyetisyene gidip 58 e düşmüştüm. Ama şuan 90lı kilolardayım. İki doğum yaptım bünyem mahvoldu. Bana mukayyet olun ilkkez listelere katılıcam. İnşallah başarabilirim.Çok fazla bana göre. Ben 61 kiloyla diyetisyene gitmiştim yana yakıla
Yok canım su dan baska bsey yok artık yatana kadarDiyetin ilk günlerinde olur o kadarcık cıs lar. Hatanın neresinden dönersen kardır. Nasıl olsa bozdum deyip kaçamaklara devam etme yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?