Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hoş geldin canım aramıza. Gaziantep' de yaşayıp da diyet yapmak Nasıl güzel yemekleri var ya oranın öyle. Katmerin adı aklıma gelince bile çıldıracak gibi oluyorum
Sitede tanıdıklar var ifşa olmamak için söyleyemiyorum ama aynı seviye de bi ilde yaşıyorum bende.

Dün demiştim ya birinden kaçsam birinden kaçamam her zaman diyetteyim demek olmuyor diye işte bu yüzden kaptanım
Zafer'e giden yolda çekilen çile kutsaldır diyip hayır diyoruz çoğu şeye bakalım sonumuz ne olacak

Kızlar merhaba,
Ben de haftasonu koşturmasındayım.
Sabah büyük kızımın ek voleybol antremanı vardı, akşam maça çıkacak. Bu nedenle bugün yüzmeye götürmeyeceğim onu biraz dinlensin akşama kadar.
Sabah diş randevusuna gittik ortodondik tedavi başlayacağız, onun planlaması yapıldı.
Birazdan küçük kızımı yüzmeye götüreceğim.

Sabah kaçamaksız kahvaltı yaptım birazdan çorba yiyeceğiz.

Hışgeldin canım.

Acıktım ben ya yine ne yiyeceksiniz kızlar. Akşam kendime yemek listesi yapayım olmayacak böyle

Lahana yaptım birazdan yiyeceğim akşama da yanına fırında patates tavuk yapacam.

Benim buzlukta kara lahana ve taze fasulye var. Evde sebze kalmayınca onları yapıyorum. Zaten yediğim sebze de sınırlı

Diyete en cok ihtiyaç duyan insanların oldugu yer aslında Gaziantep biz yemiyoruz kaptan öyle katmer baklava zaten ben kırmızı et yemeyen bir insanım
Aman Allahım kırmızı et yemeyen bir antepli mi görüyorum soğanın bile kebabını yapıyolar sizinkiler nasıl başarıyorsun. Bayılıyorum sizin yemeklerinize...

Ya ama ben 1,5 aydır hiç böyle kaçamak ve ödül günü yapmamıştım ve bomba bir kahvaltı yaptım nasıl yapacağım şimdi her öneriye açığım nasıl telafi edebilirim

Diyete en cok ihtiyaç duyan insanların oldugu yer aslında Gaziantep biz yemiyoruz kaptan öyle katmer baklava zaten ben kırmızı et yemeyen bir insanım
Hoşgeldin bacım
Biz eşimle Antep mutfağına bayılırız sırf yemek yemek için oraya gelmeyi düşünüyoruz :)

Adanalamısın hemşehrim:)

Misafir yarın gidiyor ve ben bir öğün sapıttım sadece suyumu içiyorum düzenli sapıttığım şeyler arasında su böreği baklava beyaz ekmek şekerpare var hepsi ama sabah yendi

Yukarıda yazıyor söylemeye dilim varmıyor
Boyun kaçtı canım? Amma soru sordum yahu Bu arada benden şişkosun oh olsun sana yer misin öyle her şeyi
Katmeri bilmiyorum ama genel olarak kebap tarzı ve fırın yemekleri yapılıyor aslında.
Ayy ben en çok kuru dolmasına bayılıyorummmm
Kuru dolmaya ben de bayılıyorum ve yapıyorum da. Adana' da yaşarken öğrendim bazı yemekleri, onların yemek kültürü de yakın Antep mutfağına. Katmeri bir yesen bir daha yemek için çıldırırsın en iyisi yeme, sırf onu yerinde yemek için Antep'e gitmeyi düşünüyorum yani anla artık sen
Şimdi yapmıyorum ama akşam yapmıştım 1 tavuk dürüm yedim
Hem de nasıl bir saatte yemişsin
Eğer o 2 ayda sporla 10 kilo verdiyse sen hem bizimle birlikte olur hem de spora devam edersen sana garanti 5 ayda 20 kilo diyorum o kadar iddialıyım. Sen bizimle spor yapmadan 5 ayda 15 kilo garanti verirsin öyle düşün. Ama tabii ki kararlı ve istikrarlı olacaksın bütün cısslardan uzak duracaksın.
Acıktım ben ya yine ne yiyeceksiniz kızlar. Akşam kendime yemek listesi yapayım olmayacak böyle
Yap canım yap ben bir ara yapıyordum çok iyi oluyordu. Hem ne yapacağım diye düşünmüyordum. Haftalık evdekilerin de alması gereken kalorilere göre aşağı yukarı hesaplayıp ayarlıyordum. Mesela bir gün sebze , bir gün balık, bir gün et, bir gün tavuk. bir gün bakliyat tarzında. Hem rahat ediyorsun hem sağlıklı oluyor. Benim de yeniden liste yapmam lazım. Liste olmayınca ben de kaçırıyorum. Ama bu hafta fena gaza geldim. Bir an önce 36 beden kıyafetlerimin içine girmek istiyorum. O yüzden çok dikkatliyim.

Bahane yok bahane ev işi bence en iyi spor. Tabii harcadığın kadar yemezsen
Ben de çok açım dürüm deyince canım çekti

3 ü bir arada olmamış saat 11:00 e kadar aç kalmışsın. Tahin, pekmez, bal ayrıca şeker de kullanmışsın. Bir de üzerine dürümün saati çok fena olmuş.Gece yediğin hurma ve kayısıyı hiç saymıyorum. Çok fazla şeker tüketmişsin canım. Hem sağlıksız olmuş hem gün içinde kendini aç bırakmışsın resmen. O da akşamına dürümle patlamış. Bence bu hafta başka kaçamak yapma. Menülerini tek tek kontrol edeceğim ona göre.

Misafir yarın gidiyor ve ben bir öğün sapıttım sadece suyumu içiyorum düzenli sapıttığım şeyler arasında su böreği baklava beyaz ekmek şekerpare var hepsi ama sabah yendi
Cezalı sayısı git gide artıyor Çok hain planlarım var kaçamak yapanlar için yakında açıklarım ona göre yapın
Benim dünkü menü ye döndü seninki
Kaptan gelmeden kaç bence
Bence de kaçsın allahtan terlik atınca ulaşmıyor buradan yoksa bitmişti işiniz. Artık kötü kaptan olcam ona göre alsın herkes gardını

Benim gelmemi mi bekledin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…