Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben ikinci doğumdan 52 ile çıkıp 3 ayda 61 i bulmuştum. Dördüncüden sonra 63 falandım ama 2 ayda 67 i geçtim. Ben emzirirken çok fazla alıyorum

Temmuza kdr 60lı kilolara inmem gerekiyor. Şuan 98 im. Siz tecrübelisiniz imkanım var mı arkadaşlar? Artık kilolu bi insan olmak istemiyorum. Yazın eşimin memleketine gidiyoruz, tatile çıkıyoruz son birkaç senedir kilolarım tatilden aldığım zevkin önüne geçiyor. Eskiden tanıdığım hiçkimseyi görmek istemiyorum. Ne kdr kilo almışsın cümlesini duymaktan da, sürekli şu zayıflatır, şunu dene kilo verirsin diyen bilmişlerden de bıktım. Eğer düştüğüm anlar olursa beni kaldırın, bana olan desteğiniz benim için çok önemli kızlar

Diyetisyenden destek alabilirsen daha kolay olur senin için aslında.

Diyetisyenden destek alabilirsen daha kolay olur senin için aslında.
Aslında diyetisyenden destek almam çok kolay olur. Hemşire olduğum için diyet polikliniği her zaman elimin altında. Ama diyet listesi uygulamak da çok zor oluyor. Ben o an ulaşabileceğim en hafif ne varsa onu yiyebiliyorum. Bazen yoğun oluyorum kahvaltı yapamıyorum. Genelde öğle yemeğini ara öğün gibi geçiştiriyorum.

Çok fazla bana göre. Ben 61 kiloyla diyetisyene gitmiştim yana yakıla

İlahi anka

Bende 91 im Öyle bi imkan varsa alıyım bende bi dal

Bende emziriyorum şuan. Bebişim 9 aylık. Benim için avantaj mı dezavantaj mı bilemiyorum...

Eğer emzirmek acıktırıp bişeylere saldırmana sebep olmuyorsa avantaj. Bende hiç öyle olmadı o yüzden avantajlıyım ve normalde bu kadar rahat kilo veremezdim

Kilo vermek için emek vermen lazım ama. Sefertası al gerekirse. Ara öğün ana öğün herşeyini taşı. Başta zor olur ama alıştıktan sonra ve kilo verdikçe daha azimli devam edersin. Sen zorla şubat ayında bi kendini. İlk etapta 6-7 kilo gider bence 1 ayda.

Çok fazla bana göre. Ben 61 kiloyla diyetisyene gitmiştim yana yakıla
Ya moralini bozmadan biraz sabret canım senin daha yeni kırkın çıktı bence yemeni tabi kontrollü tut ama o kadar da sıkma bence
Ben 86 dan 69 a düşmüştüm yapılan yorumlardan aldığım zevki yediğim hiç bir yemekten almadım Allah sana da nasip etsin inşallah canım Burda olursan listeye girince daha azimli olursun

İşte var mı yok mu bende bilemiyorum imkanın. Çok açlık krizim olmuyor. Avantaj sayayım öyleyse.

Benim biraz o anlamda sıkıntılarım var canım. Çocuklarıma annem bakıyor. Sabah ezanından önce kalkıp çocukları hazırlıyorum.Anneme çocukları bırakıyorum. Sonrasında apar topar işe yetişiyorum. Yoğun bakım hemşiresiyim. Her istediğim zaman yemek yiyebilme şansım olmuyor. O yüzden sefer tası benim için pek kurtarıcı olamayabiliyor.

İnşallah cnm. İyi dileğin için tşk ediyorum. Evet listeye girebilirsem daha farklı olur bencede.

asya_01 nerelerdesin canım seni merak ediyorum. Kaç gündür göremiyorum seni.
buralardayım canım bir iki kere yazdım sana da hatta cvp olarak bişey yazmadın dıbugün giremedim oğlum telefonu kırdıekranı hış oldu.dünya bir masraf çıkardı sıpa.bilgisayardan girerim artık tel alana kadar

Öyle mii gözümden kaçmış o zaman. Antalyada baya hava şartları kötü malum sizin oralarda bişey yok dimi

kızlar menüm
sabah 11 gibi
1 haş yum
çeyrek ekmek tost çay

saat 14 de tavuk haş salata 3 çatal makarna

saat 17 30 da
tavuk şiş
çeyrek lavaş salata ayran

su 2 lt
spor 35 dk yürüyüş 50 twiat

kızlar menüm
sabah 11 gibi
1 haş yum
çeyrek ekmek tost çay

saat 14 de tavuk haş salata 3 çatal makarna

saat 17 30 da
tavuk şiş
çeyrek lavaş salata ayran

su 2 lt
spor 35 dk yürüyüş 50 twiat
Herkesin menüsü güzel olmuş gayet.

Slm kızlar bugün çok gezmeli tozmali bir gündü yarın da öyle olacak kusura bakmayın arada okuyorum ama yazamıyorum. Çok ayakta kaldım bugün, hep disarda yedik ama ben dikkat ettim çok şükür.
Sabah 8.30
Domates salatalık, yarim porsiyon omlet, 1 dilim kepek ekmeği, 1 dilim tulum, 1 dilim salam
Ikındı 14.00
2 baget
16.00
1 bardak sade kahve, 4 ceviz
Akşam 19.00
1 kase mercimek çorbası
Şu 2lt
Spor sabah 1 saat yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…