Ben ikinci doğumdan 52 ile çıkıp 3 ayda 61 i bulmuştum. Dördüncüden sonra 63 falandım ama 2 ayda 67 i geçtim. Ben emzirirken çok fazla alıyorumBende 63 kiloya çıktığımda diyetisyene gidip 58 e düşmüştüm. Ama şuan 90lı kilolardayım. İki doğum yaptım bünyem mahvoldu. Bana mukayyet olun ilkkez listelere katılıcam. İnşallah başarabilirim.
Bende emziriyorum şuan. Bebişim 9 aylık. Benim için avantaj mı dezavantaj mı bilemiyorum...Ben ikinci doğumdan 52 ile çıkıp 3 ayda 61 i bulmuştum. Dördüncüden sonra 63 falandım ama 2 ayda 67 i geçtim. Ben emzirirken çok fazla alıyorum
Diyetisyenden destek alabilirsen daha kolay olur senin için aslında.Temmuza kdr 60lı kilolara inmem gerekiyor. Şuan 98 im. Siz tecrübelisiniz imkanım var mı arkadaşlar? Artık kilolu bi insan olmak istemiyorum. Yazın eşimin memleketine gidiyoruz, tatile çıkıyoruz son birkaç senedir kilolarım tatilden aldığım zevkin önüne geçiyor. Eskiden tanıdığım hiçkimseyi görmek istemiyorum. Ne kdr kilo almışsın cümlesini duymaktan da, sürekli şu zayıflatır, şunu dene kilo verirsin diyen bilmişlerden de bıktım. Eğer düştüğüm anlar olursa beni kaldırın, bana olan desteğiniz benim için çok önemli kızlar
Benim için kesinlikle dezavantaj. Sürekli açımBende emziriyorum şuan. Bebişim 9 aylık. Benim için avantaj mı dezavantaj mı bilemiyorum...
Aslında diyetisyenden destek almam çok kolay olur. Hemşire olduğum için diyet polikliniği her zaman elimin altında. Ama diyet listesi uygulamak da çok zor oluyor. Ben o an ulaşabileceğim en hafif ne varsa onu yiyebiliyorum. Bazen yoğun oluyorum kahvaltı yapamıyorum. Genelde öğle yemeğini ara öğün gibi geçiştiriyorum.Diyetisyenden destek alabilirsen daha kolay olur senin için aslında.
Çok fazla bana göre. Ben 61 kiloyla diyetisyene gitmiştim yana yakıla
Temmuza kdr 60lı kilolara inmem gerekiyor. Şuan 98 im. Siz tecrübelisiniz imkanım var mı arkadaşlar? Artık kilolu bi insan olmak istemiyorum. Yazın eşimin memleketine gidiyoruz, tatile çıkıyoruz son birkaç senedir kilolarım tatilden aldığım zevkin önüne geçiyor. Eskiden tanıdığım hiçkimseyi görmek istemiyorum. Ne kdr kilo almışsın cümlesini duymaktan da, sürekli şu zayıflatır, şunu dene kilo verirsin diyen bilmişlerden de bıktım. Eğer düştüğüm anlar olursa beni kaldırın, bana olan desteğiniz benim için çok önemli kızlar
Bende emziriyorum şuan. Bebişim 9 aylık. Benim için avantaj mı dezavantaj mı bilemiyorum...
Kilo vermek için emek vermen lazım ama. Sefertası al gerekirse. Ara öğün ana öğün herşeyini taşı. Başta zor olur ama alıştıktan sonra ve kilo verdikçe daha azimli devam edersin. Sen zorla şubat ayında bi kendini. İlk etapta 6-7 kilo gider bence 1 ayda.Aslında diyetisyenden destek almam çok kolay olur. Hemşire olduğum için diyet polikliniği her zaman elimin altında. Ama diyet listesi uygulamak da çok zor oluyor. Ben o an ulaşabileceğim en hafif ne varsa onu yiyebiliyorum. Bazen yoğun oluyorum kahvaltı yapamıyorum. Genelde öğle yemeğini ara öğün gibi geçiştiriyorum.
Ya moralini bozmadan biraz sabret canım senin daha yeni kırkın çıktı bence yemeni tabi kontrollü tut ama o kadar da sıkma benceÇok fazla bana göre. Ben 61 kiloyla diyetisyene gitmiştim yana yakıla
Ben 86 dan 69 a düşmüştüm yapılan yorumlardan aldığım zevki yediğim hiç bir yemekten almadım Allah sana da nasip etsin inşallah canım Burda olursan listeye girince daha azimli olursunTemmuza kdr 60lı kilolara inmem gerekiyor. Şuan 98 im. Siz tecrübelisiniz imkanım var mı arkadaşlar? Artık kilolu bi insan olmak istemiyorum. Yazın eşimin memleketine gidiyoruz, tatile çıkıyoruz son birkaç senedir kilolarım tatilden aldığım zevkin önüne geçiyor. Eskiden tanıdığım hiçkimseyi görmek istemiyorum. Ne kdr kilo almışsın cümlesini duymaktan da, sürekli şu zayıflatır, şunu dene kilo verirsin diyen bilmişlerden de bıktım. Eğer düştüğüm anlar olursa beni kaldırın, bana olan desteğiniz benim için çok önemli kızlar
Sıkamıyorum zaten sorun orda. En azından şekeri çıkarsam yine yetecekYa moralini bozmadan biraz sabret canım senin daha yeni kırkın çıktı bence yemeni tabi kontrollü tut ama o kadar da sıkma bence
İşte var mı yok mu bende bilemiyorum imkanın. Çok açlık krizim olmuyor. Avantaj sayayım öyleyse.İlahi anka
Bende 91 im Öyle bi imkan varsa alıyım bende bi dal
Eğer emzirmek acıktırıp bişeylere saldırmana sebep olmuyorsa avantaj. Bende hiç öyle olmadı o yüzden avantajlıyım ve normalde bu kadar rahat kilo veremezdim
Benim biraz o anlamda sıkıntılarım var canım. Çocuklarıma annem bakıyor. Sabah ezanından önce kalkıp çocukları hazırlıyorum.Anneme çocukları bırakıyorum. Sonrasında apar topar işe yetişiyorum. Yoğun bakım hemşiresiyim. Her istediğim zaman yemek yiyebilme şansım olmuyor. O yüzden sefer tası benim için pek kurtarıcı olamayabiliyor.Kilo vermek için emek vermen lazım ama. Sefertası al gerekirse. Ara öğün ana öğün herşeyini taşı. Başta zor olur ama alıştıktan sonra ve kilo verdikçe daha azimli devam edersin. Sen zorla şubat ayında bi kendini. İlk etapta 6-7 kilo gider bence 1 ayda.
İnşallah cnm. İyi dileğin için tşk ediyorum. Evet listeye girebilirsem daha farklı olur bencede.Ya moralini bozmadan biraz sabret canım senin daha yeni kırkın çıktı bence yemeni tabi kontrollü tut ama o kadar da sıkma bence
Ben 86 dan 69 a düşmüştüm yapılan yorumlardan aldığım zevki yediğim hiç bir yemekten almadım Allah sana da nasip etsin inşallah canım Burda olursan listeye girince daha azimli olursun
buralardayım canım bir iki kere yazdım sana da hatta cvp olarak bişey yazmadın dıasya_01 nerelerdesin canım seni merak ediyorum. Kaç gündür göremiyorum seni.
Öyle mii gözümden kaçmış o zaman. Antalyada baya hava şartları kötü malum sizin oralarda bişey yok dimiburalardayım canım bir iki kere yazdım sana da hatta cvp olarak bişey yazmadın dıbugün giremedim oğlum telefonu kırdı ekranı hış oldu.dünya bir masraf çıkardı sıpa.bilgisayardan girerim artık tel alana kadar
kıyamet koptu buralarda da çok şükür iyiyiz.Öyle mii gözümden kaçmış o zaman. Antalyada baya hava şartları kötü malum sizin oralarda bişey yok dimi
Kahvaltı 10:30
1 çemenli yumurta
1 dilim tam buğdaylı ekmek
Domates salatalık
Peynir zeytin
Tere marul
1 ceviz
15:00
1 kepçe mercimek çorba
1 tabak kuru patlıcan kavurması
1,5 dilim tam buğday ekmeği
1 bardak ayran
17:10 yarım nar
Akşam 18:30
1 tabak susuz bamya yemeği
1 bardak ayran
2 lt su
Menüm
Sabah(10.00)
Biraz peynir
Birkaç tane zeytin
2 dilim tb ekmeği
1 yumurtadan omlet
Öğle(15.00)
1 kase haşlanmış brokoli
Akşam(18.00)
8 tane minik fırın köfte
Salata
Ayran
Ara
1 muz
Su 2 lt yi geçmiştir
Spor yok
Menüm
Kahvaltı (09:30)
1 tane haşlanmış yumurta
1 kk beyaz peynir
3-4 parça ceviz
Bir tutam maydonoz
Öğle (13:00) Hafta sonu olduğu için eşimin izin günü. Onların kahvaltısı benim öğle yemeğim oldu. Eşlik etmek amaçlı.
2 dilim sucuklu yumurta
1kk beyaz peynir
Maydonoz
Biraz ev yapımı tereyağı
2 dilim tam buğday ekmeği
Akşam (18:00)
1 tabak pırasa yemeği
1 küçük kase yoğurt
Suyu sayamadım ama susadıkça içtim. Yatana kadar 2 lt olur.
Spor yok.
Kahvaltı
Saat 11.30
Haftasonu oldugu için geç kaldım bugün
1 haslanmıs yumurta
1 dilim beyaz peynir
2 ymk k yogurt
Yesillik
Öglen 15.0
Sütlü şekersiz nescafe
Akşam 18.00
1 alabalık
Rokka salatası
Buraya kadar herşey güzel gidiyorkenküçük bir dilim künefe gitti
2 litre su ve yesil çay devam yatana kadar
Herkesin menüsü güzel olmuş gayet.kızlar menüm
sabah 11 gibi
1 haş yum
çeyrek ekmek tost çay
saat 14 de tavuk haş salata 3 çatal makarna
saat 17 30 da
tavuk şiş
çeyrek lavaş salata ayran
su 2 lt
spor 35 dk yürüyüş 50 twiat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?