Akşam 500 zıpladım ama yazmadım saat geç olmuştu ve bir daha zıplamıyacam sanırım, sol ayak tarak kemiğim ağrıyor zaten gurbetteyim ve burada kimsem yok 3 çocukla sakatlık çıkarmak istemiyorum inşallah bir şey olmamıştır çünkü şuan ayağıma ve bacağıma yayılan bir ağrı varBu arada 10 bin küsur gibi küçük bi farkla yenildik zıpzıpdatam sayı sabah belli olacak.
Off evet inşallah yaz tatilinde böyle olmaz.Çilekli yoğurt haricinde güzel bir menü olmuş. Kötü oldu yaaa koskoca tatili zor geçirdin. İnşallah bir daha ki tatilinde incecik olursun da istediğin gibi yersin
güzel menü gayet güzel dengeli
patates diyette tüketilmemesi gereken gıdalardan malesef. daha önce bu grupta yarışırken diyetisyenle gidiyordum ve patates yasak demişti sadece ayda 2 ya da 3 kere bir küçük boy yiyebilirsin demişti
malesef akşam olmamış hele ki perşembe akşamına hiç olmamış
afiyet olsun güzel menü yalnız çilekli yoğurdun bir paketi 200 kalori civarı genellikle
Bu adım işi benim kafama hiç yatmıyor. Leslie yaparken de saysa hem leslieden hem adımdan puan alacak
Akşam 500 zıpladım ama yazmadım saat geç olmuştu ve bir daha zıplamıyacam sanırım, sol ayak tarak kemiğim ağrıyor zaten gurbetteyim ve burada kimsem yok 3 çocukla sakatlık çıkarmak istemiyorum inşallah bir şey olmamıştır çünkü şuan ayağıma ve bacağıma yayılan bir ağrı var
yokBu takım arkadaşlarının için de makina mühendisi de var mı :)
o yalnızlık beni var ya anlatamayacağım kadar bunalıma sürükledi şükür şimdi biraz daha iyiyim Doğum yaptığımda paylaşıyordum diğer annelerle korkunç lohusa depresyonlarına girmiştim devletten bana bakıcı bile gelmişti ooo anlatsam roman olurBiizde bulundugumuz bölgeden tasinicaz yakinda ve ben gittigim yerde yanliz kalmaktan cok korkuyorum
evet ya aynen katılıyorum sanaBu adım işi benim kafama hiç yatmıyor. Leslie yaparken de saysa hem leslieden hem adımdan puan alacak
Kilo bildirimi
Geçen hafta :76
Güncel:75.3
Fark:0.7
Yüzde:%0.92
Aynen en zorunu sen başardın :) tebrik eserim eve dönünce desene haftada 1 kg giderGunaydinn
gecen cuma 73.9
bu cuma 73.5
fark 0.4
yuzde % 54
tatilde az da olsa kilo vermiş olsam beni sevindirdi.
Haftaya kesin gider Allah’ın izniyle tebrik ederim :)Kilo bildirimi
Geçen Hafta : 91,3
Güncel : 90,6
Fark : 0,7
Yüzde : 0,766
Bi gitmedi şu 9lar
Haftaya kesin gider Allah’ın izniyle tebrik ederim :)
Çok iyi sonuç, sen daha iyisini yapabilirsin sende o potansiyeli görüyorumKilo bildirimi
tebrikler canımmmKilo bildirimi
sen zoru başardın canım tatilde bile eksi geldinGunaydinn
gecen cuma 73.9
bu cuma 73.5
fark 0.4
yuzde % 54
tatilde az da olsa kilo vermiş olsam beni sevindirdi.
az kaldı canım haftaya gitmiş olacak tebriklerKilo bildirimi
Geçen Hafta : 91,3
Güncel : 90,6
Fark : 0,7
Yüzde : 0,766
Bi gitmedi şu 9lar
ayyyy benim ne çıkacak acaba ablamlarla yedik içtik hergün bi pastalar yenildi... normalde dışarda yemek kültürüm pek yok bir tek adana yerim... ama onlar buradayken sinemaya vs gidildi hadi gitmişken hambugerler yenildiBursa daha saat 07:00 herkes uyuyor zifir karanlık benim bildirimime daha var ve Pazartesi’den beri kilomu bilmiyorum bakalım ne çıkacak
Onca baklavadan tatlıdan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?