Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bu arada 10 bin küsur gibi küçük bi farkla yenildik zıpzıpdatam sayı sabah belli olacak.
Akşam 500 zıpladım ama yazmadım saat geç olmuştu ve bir daha zıplamıyacam sanırım, sol ayak tarak kemiğim ağrıyor zaten gurbetteyim ve burada kimsem yok 3 çocukla sakatlık çıkarmak istemiyorum inşallah bir şey olmamıştır çünkü şuan ayağıma ve bacağıma yayılan bir ağrı var

Çilekli yoğurt haricinde güzel bir menü olmuş. Kötü oldu yaaa koskoca tatili zor geçirdin. İnşallah bir daha ki tatilinde incecik olursun da istediğin gibi yersin
Off evet inşallah yaz tatilinde böyle olmaz.

Bu adım işi benim kafama hiç yatmıyor. Leslie yaparken de saysa hem leslieden hem adımdan puan alacak

Bende aynı düşüncedeyim ben koşu bandında yürüyorum ama dışarda yürüyen varsa illa ki tlf cebinde oluyor. Hem adım hem yürüyüş aynı şeyden iki kere puan almış olacak

Benimde sol dizim takılmaya başladı bende zıplamayacağım artık

Bu takım arkadaşlarının için de makina mühendisi de var mı :)
yok şuan tek başına istersen bir CV atsın bana
Kız çıkın çıkın gelin buraya
Ne komik olurmuş düşünsene bana geliyormuşsunuz eşin burada işe başlıyormuş senle bende Almanca kursuna devam ediyormuşuz oh ye iç yat :))

Biizde bulundugumuz bölgeden tasinicaz yakinda ve ben gittigim yerde yanliz kalmaktan cok korkuyorum
o yalnızlık beni var ya anlatamayacağım kadar bunalıma sürükledi şükür şimdi biraz daha iyiyim Doğum yaptığımda paylaşıyordum diğer annelerle korkunç lohusa depresyonlarına girmiştim devletten bana bakıcı bile gelmişti ooo anlatsam roman olur
İnşallah gönlüne göre bir komşum arkadaşın olur

Bu adım işi benim kafama hiç yatmıyor. Leslie yaparken de saysa hem leslieden hem adımdan puan alacak
evet ya aynen katılıyorum sana

Bursa daha saat 07:00 herkes uyuyor zifir karanlık benim bildirimime daha var ve Pazartesi’den beri kilomu bilmiyorum bakalım ne çıkacak
Onca baklavadan tatlıdan sonra
ayyyy benim ne çıkacak acaba ablamlarla yedik içtik hergün bi pastalar yenildi... normalde dışarda yemek kültürüm pek yok bir tek adana yerim... ama onlar buradayken sinemaya vs gidildi hadi gitmişken hambugerler yenildi çook korkuyorum saat 10 da çıkacam tartıya.... bugün bide saat 2 de diyetisyende randevum var bakalım orada kaç çıkacam

bide regli şişkinliğim var kiiiii acayippp kızımı kucaklayamıyorum gögüs ağrısından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…