Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bi de o dünya mesajı hep aynı kişiler yazıyor. Hadi kimse oturmasın PC başında canım da 3 gündür zıplıyoruz diye afedersin bi yerimizi yırttık gelip niye zıplıyorsunuz yazılınca da kafamızı duvara vurasımız geliyor :)

Kızlar siz hangi spor yarısması yapacagımıza karar verin yarın baslayalım ,birde puanları ortak yapalım ki hesap sıkıntısı olmasın
Ben az sonra cıkacagım ben size uyarım puan konusunda

LAydLiNe
Anka
ada81

Ben de puanlama olmasından yanayım. Ben sadece yürüyüş yapıyorum. Eliptiği olmayan başka spor yapsın yarışmaya katılmasın düşüncesinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Takımca yarışacaksak herkesin yapabileceği şeyler olması gerekir. Ortak spor bulmak da sorun olacağı için bu durumda en iyisi puanlama bence. Bi zahmet herkes de puanını yazıversin sporunun yanına

Olabilir canım LAydLiNe verir son kararı

Yaaa ayaklarına sağlık canım ama sen zorlamasaydın kendini ağrın varsa.

Az önce sıcak bi duş aldım iyi geldi. Birde aralıklı 100 100 atlıyorum yormuyor o zaman. Ama ancak bu kadar normalde de günüm hep koşuşturmalı geçiyor çok yoruluyorum. Yarından sonra da yalnız kalacam daha da katlanacak işim gerçi 4 çocuklu birine anlatılmaz bunlar da ama

Anka bencede puanlama olsa daha iyi, herkes puanını hesaplar, hesaplayan puanını adını listeye ekler aynı zıplamadaki gibi, 1 hafta deneyelim yani ne kaybederiz ki olmazsa değiştiririz, ben böyle düşünüyorum yine de çoğunluk ne derse uyarım yani LAydLiNe

Son düzenleme:
Ben kaç gündür iş falan yapmıyorum yemek yapıp bulaşık yıkıyorum tamam sen de salla bazen çok sıkma kendini

Canım kaptan bilir beni niye etiketliyorsunuz

31 Ocak Perşembe Menüm

Kahvaltı 07.45
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
2 çatal pekmez
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara 10.30
1 bardak süt
4 gün kurusu
1 galeta

Öğle 13.30
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık ıspanak ( yoğurtlu)
2 parça haşlanmış tavuk

Ara 16.00
1 elma
1 kase yoğurt

Akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
5 yk pırasa
2 yk patates püresi

1 lt detoks suyu
1.5 lt su

40 dk tempolu yürüyüş
700 zıplama
3953 adım

Gelsin menüm
Sabah sat 7 25
4 zeytin
1 kucuk dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek

Ölen sat 12
Mercimek çorbasi 100ml
3 köfte firinda kizartma
2 dilim ekmek
1 orta boy portakal

Ara yogurt 100 ml
Sodayla ayran yaptim
Ictim
4 kayisi
2 hurma

Aksam sat 7

2 haslanmi patates

2 yunurta
Tavada patatesleri kavurdum
Az yagla yumurtali patates yaptim

Su 2 .5

300 yüz zip zip
Fazla yapamadim bacaklarim aciyor

Dayak yemis gibiyim
Bugun cok zorlandim işde
Birde yogundu
Adim sayar 7002 yedibin adim atmişim
LAydLiNe

Ben kaç gündür iş falan yapmıyorum yemek yapıp bulaşık yıkıyorum tamam sen de salla bazen çok sıkma kendini

Ev işini bende saldım günde 3 saat süt iznim var sadece. sabah işe gidiyorum. Öğlen eve geliyorum.(evim iş yerine arabayla 15dk ve kendim kullanıyorum). Çocuğu emzirip yemek yiyorum mutfağı şöyle bi toplayıp 2 de tekrar işe gidiyorum. 3-3.5 gibi çıkıyorum market pazar falan yapılacaksa yapıp tekrar eve geliyorum. Mutfağa bi giriyorum yemekti bulaşıktı bi daha çık çıkabilirsen işim bitince de çocukla ilgilen yatır falan gece kırk kere uyansın sabah dinlenemeden kalk bi daha işe bu arada çocuk hep kardeşimdeydi bakalım bundan sonra nasıl olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…