Hosgeldin canımKızlar ben geldim sabahtan beri evdeki internette sorun var kim bilir kaç sayfa oldu okumadım kendi hattımdan bağlandım internete
ne var yok :)
Bi de o dünya mesajı hep aynı kişiler yazıyor. Hadi kimse oturmasın PC başında canım da 3 gündür zıplıyoruz diye afedersin bi yerimizi yırttık gelip niye zıplıyorsunuz yazılınca da kafamızı duvara vurasımız geliyor :)Canım ben çalışıyorum. Sabah saat 07:00 de uyanıp işe gidiyorum. Öğleye kadar 5 dk boş vaktim olmuyor. Takıma girip günaydın yazana kadar saat 10:00 oluyor. Öğle yemeğinden sonra gelip geçmişi okuyorum. O tam bitmeden öğleden sonra mesaisi başlıyor. Mesai bitiyor eve geliyorum iki tane çocuk var. Onlara yemek yap, hazırla, yedir derken çok kısıtlı zamanım kalıyor. O nedenle ben puan hesaplayamam. Ama birisi çıkarda ben hesaplarım derse yapalım benim için hiç sakıncası yok. Bak mesela şimdi Gülce' nin sömestr için ödevi var, Birlikte kurabiye yapacağız beni bekliyor. Yapamayacağım bir şeye de yaparım diyemem. Tamam dersem kime söyleyeceğim puanlamayı sen yap diye? Malum öyle bir zihniyet oluştu ki takımda her şey kaptandan bekleniyor. Anlamamız gereken bir şey var sadece. Biz bir takımız, biz bir aileyiz. Burada birbirimiz için varız. Kendimizi germeye üzmeye gerek yok. Bunu herkes için söylüyorum. Ben burada olmak istiyorum ki buradayım. Biliyorsun ki kimse kimseye bir ödül vermiyor burada. Kimsenin kimseden bir çıkarı yok. Daha öncede defalarca söyledim bunu. Hepimiz bir şeylerden fedakarlık yapıyoruz. Bunu da sürekli söylemeye gerek yok. Mesela sen şuan eşinle, kızınla oturup sohbet etmek yerine burada bizimle konuşuyorsun. Bu bir fedakarlıktır. Kimse 24 saat bu bilgisayarın başında oturamaz. Kimseden de oturmasını bekleyemeyiz. Ama oturan olursa da herkesten aynı şeyi beklememeli. Bir saat takımdan ayrı kalıyorum. Dünya bir mesaj birikiyor mesela ama hala takımda sanki hiç konuşulmuyormuş gibi mesajlar görüyorum. Bu sözlerimin büyük çoğunluğu bunun için. Senin mesajının altına yazmam sana söylüyorum anlamına gelmiyor yanlış anlama sakın. Sözüm herkese. Sırf yeri geldi diye yazdım. Umarım anlatabilmişimdir anlatmak istediklerimi.
Yazdıklarımı yeniden okumadım. Hatam varsa affola.
Oyy kötü olmuş. Naptın zıplasaydın bariKızlar ben geldim sabahtan beri evdeki internette sorun var kim bilir kaç sayfa oldu okumadım kendi hattımdan bağlandım internete
ne var yok :)
Kiz benimde 200 adet ziplamam var bosa gitmesin
Tebrik ederim canım yarın zıplayanlar faydasını görecek inşallah :)
Yaaa ayaklarına sağlık canım ama sen zorlamasaydın kendini ağrın varsa.Benimde var 700 zıpzıp. Daha zıplarmıyım diye bildirmedim ama perişan vaziyetteyim ancak bu kadar
Olabilir canımLAydLiNe
Anka
ada81
Ben de puanlama olmasından yanayım. Ben sadece yürüyüş yapıyorum. Eliptiği olmayan başka spor yapsın yarışmaya katılmasın düşüncesinin doğru olduğunu düşünmüyorum. Takımca yarışacaksak herkesin yapabileceği şeyler olması gerekir. Ortak spor bulmak da sorun olacağı için bu durumda en iyisi puanlama bence. Bi zahmet herkes de puanını yazıversin sporunun yanına
Yaaa ayaklarına sağlık canım ama sen zorlamasaydın kendini ağrın varsa.
Ben kaç gündür iş falan yapmıyorum yemek yapıp bulaşık yıkıyorum tamamAz önce sıcak bi duş aldım iyi geldi. Birde aralıklı 100 100 atlıyorum yormuyor o zaman. Ama ancak bu kadar normalde de günüm hep koşuşturmalı geçiyor çok yoruluyorum. Yarından sonra da yalnız kalacam daha da katlanacak işimgerçi 4 çocuklu birine anlatılmaz bunlar da ama
Canım kaptan bilir beni niye etiketliyorsunuzAnka bencede puanlama olsa daha iyi, herkes puanını hesaplar, hesaplayan puanını adını listeye ekler aynı zıplamadaki gibi, 1 hafta deneyelim yani ne kaybederiz ki olmazsa değiştiririz, ben böyle düşünüyorum yine de çoğunluk ne derse uyarım yani
Ben kaç gündür iş falan yapmıyorum yemek yapıp bulaşık yıkıyorum tamamsen de salla bazen çok sıkma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?