Çocuğa kim bakacak canımEv işini bende saldımgünde 3 saat süt iznim var sadece. sabah işe gidiyorum. Öğlen eve geliyorum.(evim iş yerine arabayla 15dk ve kendim kullanıyorum). Çocuğu emzirip yemek yiyorum mutfağı şöyle bi toplayıp 2 de tekrar işe gidiyorum. 3-3.5 gibi çıkıyorum market pazar falan yapılacaksa yapıp tekrar eve geliyorum. Mutfağa bi giriyorum yemekti bulaşıktı bi daha çık çıkabilirsen işim bitince de çocukla ilgilen yatır falan gece kırk kere uyansın sabah dinlenemeden kalk bi daha işe bu arada çocuk hep kardeşimdeydi bakalım bundan sonra nasıl olacak
Allah kolaylık versin zor tek başına ama rabbim kolaylık veriyor. Ama benim kızım hasta olmasa ben çalışmak isterdim. Evde hep aynı şeyler insan yüzü görmüyorsun gelen olmasa. Sürekli topla dağıtsınlar. Dön dolaş hep aynı işler.Ev işini bende saldımgünde 3 saat süt iznim var sadece. sabah işe gidiyorum. Öğlen eve geliyorum.(evim iş yerine arabayla 15dk ve kendim kullanıyorum). Çocuğu emzirip yemek yiyorum mutfağı şöyle bi toplayıp 2 de tekrar işe gidiyorum. 3-3.5 gibi çıkıyorum market pazar falan yapılacaksa yapıp tekrar eve geliyorum. Mutfağa bi giriyorum yemekti bulaşıktı bi daha çık çıkabilirsen işim bitince de çocukla ilgilen yatır falan gece kırk kere uyansın sabah dinlenemeden kalk bi daha işe bu arada çocuk hep kardeşimdeydi bakalım bundan sonra nasıl olacak
Canim aksam patates olmamis bence..Gelsin menüm
Sabah sat 7 25
4 zeytin
1 kucuk dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
Ölen sat 12
Mercimek çorbasi 100ml
3 köfte firinda kizartma
2 dilim ekmek
1 orta boy portakal
Ara yogurt 100 ml
Sodayla ayran yaptim
Ictim
4 kayisi
2 hurma
Aksam sat 7
2 haslanmi patates
2 yunurta
Tavada patatesleri kavurdum
Az yagla yumurtali patates yaptim
Su 2 .5
300 yüz zip zip
Fazla yapamadim bacaklarim aciyor
Dayak yemis gibiyim
Bugun cok zorlandim işde
Birde yogundu
Adim sayar 7002 yedibin adim atmişim
LAydLiNe
Çocuğa kim bakacak canım
Allah kolaylık versin zor tek başına ama rabbim kolaylık veriyor. Ama benim kızım hasta olmasa ben çalışmak isterdim. Evde hep aynı şeyler insan yüzü görmüyorsun gelen olmasa. Sürekli topla dağıtsınlar. Dön dolaş hep aynı işler.
Bende kizimi doguruncuya kadar çalıştım. .. 32 yasinda isten ayrildim tabii ozel sektör benimki.... uzun sure kendime gelemedim cook sıkıldım cok bunaldim cok agladim ama esim izin vermedi calismama kizimizi sen büyüt dedi durdu......once kizdim ama simdi hak veriyorum birakamazmisim zatenEşim bakacak bir süre. Mart ya da nisanda ücretsiz izine çıkacam nasipse.
Aynen öyle. Evde uzun süre kalınca da sıkılıyorum aslında. Ama herşey çocuklar için
Ya benimde aklimdan gecti ama tokluk hisini almam gerekiyordu çünku olende sadece corba kofte 2 dılim ekmek çünkü köftenin yaninda patares kizartmaydi yemedim makarna vardi indanda yemedim bu gün nevsime meydan okudum akşam böyle olduCanim aksam patates olmamis bence..
Doğum günün kutlu olsun cnmTeşekkür ederim canimmm
Bence yediklerin gayet normal sadece öğünlerin saatini de yaz lütfen. Su ve spor yazmamışsın.menü yazayım
sabah 10.00
2 dilim tb ekmeği
2 dilim peynir
1haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel
domates salatalık
Ara rezene çayı ve 5-6 fındık
öğlen yoğurt ve 1 dilim labneli tb ekmeği
Ara yarim elma ve 1 mandalina
Akşam
1 dilim tb ekmeği
yoğurtlu karnabar kavurması
1 kepçe mercimek çorbası
1 dilim tb ekmeği
yazınca fark ettim ki ne çok şey yemişim
Canım takımın ilk sayfasında bütün bilgiler var. Ayrıca kurallarımız da var. Oku lütfen. Orada en son bildirim saatimiz yazıyor.Kac gibi yazıyoruz. Tarti günlerindeki saat kac gibi yazıyoruz
Bizde o ruh tam oluşmadı bence dimi
Hayırlı olsun canım inşallah en kısa zamanda yeni tartınla beraber ideal kilona inersin.Canım çook teşekkür ederim hepinizi çook seviyorumtartı mi aldım tefalin aldım az tuzlu geldi ama sağlam olsun dedim. Yarin tertemiz bir başlangıç yapıyorum inşallah.
Akşam yemeğimizi yedikten sonra yazıyoruz canım belli bir saati yok ama ertesi güne de kalmasa iyi olur.menü bildiriminin saati mi var kizlar yoksa istediğimiz saatte yazabiliyor muyuz
Reglden dolayı sabah +200 deydim canım. Onun için yemek istemedim. Umarım sabah tartıda iyi bir rakam görürüm çünkü ölüyorum açlıktan.Akşam nerde kaptan? Acıkıp saldırma perşembe perşembe
Patates püresi olmamış ama günlük hareketin çok iyi. Kendine fazla yüklenme çünkü ilerleyen zamanlarda spora daha çok ihtiyacın olacak. Yavaş yavaş artırmalısın.31 Ocak Perşembe Menüm
Kahvaltı 07.45
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
2 çatal pekmez
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 10.30
1 bardak süt
4 gün kurusu
1 galeta
Öğle 13.30
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık ıspanak ( yoğurtlu)
2 parça haşlanmış tavuk
Ara 16.00
1 elma
1 kase yoğurt
Akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
5 yk pırasa
2 yk patates püresi
1 lt detoks suyu
1.5 lt su
40 dk tempolu yürüyüş
700 zıplama
3953 adım
Patates hiç olmamış canım ama açıklamasını yapmışsın. Keşke daha sağlıklı bir şey yeseydin. Bundan sonra patatesten uzak dur lütfen.Gelsin menüm
Sabah sat 7 25
4 zeytin
1 kucuk dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
Ölen sat 12
Mercimek çorbasi 100ml
3 köfte firinda kizartma
2 dilim ekmek
1 orta boy portakal
Ara yogurt 100 ml
Sodayla ayran yaptim
Ictim
4 kayisi
2 hurma
Aksam sat 7
2 haslanmi patates
2 yunurta
Su 2 .5
300 yüz zip zip
Dayak yemis gibiyim
Bugun cok zorlandim işde
Birde yogundu
LAydLiNe
Hiç olmazsa ne yediklerini görüyorsun yazınca. Yarın daha dikkatli olacağını düşünüyorum.LAydLiNe
31 ocak perşembe
9.00
1 kase süt+ 4 çk nesfit granola
12.30
yoğurtlu havuç
avucum büyüklüğünde biftek
14.00
sütlü çiko+ kahve+çay
16.00
1 elma
19.00 (şimdiye kadar idare edersi di mi,
ama akşam hiç hesapta olmayan bir yemek daveti aldık... battı battı
7 parça çiğ köfte (toplamda 4 kk büyüklüğü)
1 kuru biber dolma
4 lahana sarma (oldukça ince sarmalar)
ayran
salata
4 çatal künefe (hafifletici unsur yok)
sade kahve şekersiz çaylar
Kızlar hepinize iyi geceler odaya 1 saat önce girdim baya geçmiş birikmiş ancak bitirdim okumayı. Yarın tatilde son gunum, cumartesi yollardayız, pazar evde. Tabi evi şimdi toz goturuyordur
Bugün hep dışarıdaydım ama iyi dayandım.
Sabah 8.00 1 fincan sütlü kahve
10.00 kahvaltı
Domates salatalık
4 siyah zeytin
1 kibrit kutusu tulum
2 yumurtaya omlet
1 dilim kepek ekmeği
Öğle 13.30
4 köfte, salata
1 ayran, 1 kaşık bulgur pilavı
Ara 15.00
1 kutu çilekli yogurt
Akşam 19.00
1 snitzel, salata, 1 sise sade soda
Spor 30 dk sabah yürüyüş
Şu 2lt civari
Bu adım işi benim kafama hiç yatmıyor. Leslie yaparken de saysa hem leslieden hem adımdan puan alacakKızlar herkesin istediği gibi yapalım yarışı yani puanlama yöntemiyle.Zipzip- canım puanlama cetvelini istersen sen belirle. Yardıma ihtiyacın olursa yardımcı olurum. Tek listemiz olsun ki haksızlık olmasın dediğiniz gibi. Ama listeye adımları da ekleyelim lütfen.
güzel menü gayet güzel dengeli31 Ocak Perşembe Menüm
Kahvaltı 07.45
1 haşlanmış yumurta
2 yk lor peyniri
2 çatal pekmez
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 10.30
1 bardak süt
4 gün kurusu
1 galeta
Öğle 13.30
1 kase mercimek çorbası
3 kaşık ıspanak ( yoğurtlu)
2 parça haşlanmış tavuk
Ara 16.00
1 elma
1 kase yoğurt
Akşam 18.30
1 kase tarhana çorbası
5 yk pırasa
2 yk patates püresi
1 lt detoks suyu
1.5 lt su
40 dk tempolu yürüyüş
700 zıplama
3953 adım
patates diyette tüketilmemesi gereken gıdalardan malesef. daha önce bu grupta yarışırken diyetisyenle gidiyordum ve patates yasak demişti sadece ayda 2 ya da 3 kere bir küçük boy yiyebilirsin demiştiGelsin menüm
Sabah sat 7 25
4 zeytin
1 kucuk dilim peynir
1 dilim kepekli ekmek
Ölen sat 12
Mercimek çorbasi 100ml
3 köfte firinda kizartma
2 dilim ekmek
1 orta boy portakal
Ara yogurt 100 ml
Sodayla ayran yaptim
Ictim
4 kayisi
2 hurma
Aksam sat 7
2 haslanmi patates
2 yunurta
Su 2 .5
300 yüz zip zip
Dayak yemis gibiyim
Bugun cok zorlandim işde
Birde yogundu
LAydLiNe
malesef akşam olmamış hele ki perşembe akşamına hiç olmamışLAydLiNe
31 ocak perşembe
9.00
1 kase süt+ 4 çk nesfit granola
12.30
yoğurtlu havuç
avucum büyüklüğünde biftek
14.00
sütlü çiko+ kahve+çay
16.00
1 elma
19.00 (şimdiye kadar idare edersi di mi,
ama akşam hiç hesapta olmayan bir yemek daveti aldık... battı battı
7 parça çiğ köfte (toplamda 4 kk büyüklüğü)
1 kuru biber dolma
4 lahana sarma (oldukça ince sarmalar)
ayran
salata
4 çatal künefe (hafifletici unsur yok)
sade kahve şekersiz çaylar
afiyet olsun güzel menü yalnız çilekli yoğurdun bir paketi 200 kalori civarı genellikleKızlar hepinize iyi geceler odaya 1 saat önce girdim baya geçmiş birikmiş ancak bitirdim okumayı. Yarın tatilde son gunum, cumartesi yollardayız, pazar evde. Tabi evi şimdi toz goturuyordur
Bugün hep dışarıdaydım ama iyi dayandım.
Sabah 8.00 1 fincan sütlü kahve
10.00 kahvaltı
Domates salatalık
4 siyah zeytin
1 kibrit kutusu tulum
2 yumurtaya omlet
1 dilim kepek ekmeği
Öğle 13.30
4 köfte, salata
1 ayran, 1 kaşık bulgur pilavı
Ara 15.00
1 kutu çilekli yogurt
Akşam 19.00
1 snitzel, salata, 1 sise sade soda
Spor 30 dk sabah yürüyüş
Şu 2lt civari
Ben baya bi yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum.gulenyuzumsunsen Canım neden sürekli karamsar konuşuyorsun? Bazı şeyler zamanla olur. Şuan herkes birbirine yabancı. Takımın yarısı yeni üye. Böyle olması normal. Nedense herkes her şey birdenbire olsun istiyor. Birden bire zayıflayalım, birden bire en iyi olalım. Birdenbire olmaz bunlar. Biraz sabretmeyi öğrenmezsek isek hiçbir şey de olmaz. Umarım anlatabilmişimdir.
Bir ara girdim kimse yoktu ben de herkes yattı herhalde dedim bir daha girmedim k. k'ya yoksa geç yattım bebe uyumadı 2.30-3.00 gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?