Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Çocuğa kim bakacak canım

Allah kolaylık versin zor tek başına ama rabbim kolaylık veriyor. Ama benim kızım hasta olmasa ben çalışmak isterdim. Evde hep aynı şeyler insan yüzü görmüyorsun gelen olmasa. Sürekli topla dağıtsınlar. Dön dolaş hep aynı işler.

Canim aksam patates olmamis bence..

Çocuğa kim bakacak canım

Eşim bakacak bir süre. Mart ya da nisanda ücretsiz izine çıkacam nasipse.

Aynen öyle. Evde uzun süre kalınca da sıkılıyorum aslında. Ama herşey çocuklar için

Eşim bakacak bir süre. Mart ya da nisanda ücretsiz izine çıkacam nasipse.

Aynen öyle. Evde uzun süre kalınca da sıkılıyorum aslında. Ama herşey çocuklar için
Bende kizimi doguruncuya kadar çalıştım. .. 32 yasinda isten ayrildim tabii ozel sektör benimki.... uzun sure kendime gelemedim cook sıkıldım cok bunaldim cok agladim ama esim izin vermedi calismama kizimizi sen büyüt dedi durdu......once kizdim ama simdi hak veriyorum birakamazmisim zaten

Canim aksam patates olmamis bence..
Ya benimde aklimdan gecti ama tokluk hisini almam gerekiyordu çünku olende sadece corba kofte 2 dılim ekmek çünkü köftenin yaninda patares kizartmaydi yemedim makarna vardi indanda yemedim bu gün nevsime meydan okudum akşam böyle oldu

LAydLiNe
31 ocak perşembe

9.00

1 kase süt+ 4 çk nesfit granola

12.30
yoğurtlu havuç
avucum büyüklüğünde biftek

14.00
sütlü çiko+ kahve+çay

16.00
1 elma

19.00 (şimdiye kadar idare edersi di mi,
ama akşam hiç hesapta olmayan bir yemek daveti aldık... battı battı

7 parça çiğ köfte (toplamda 4 kk büyüklüğü)
1 kuru biber dolma
4 lahana sarma (oldukça ince sarmalar)
ayran
salata
4 çatal künefe (hafifletici unsur yok)
sade kahve şekersiz çaylar

Kızlar hepinize iyi geceler odaya 1 saat önce girdim baya geçmiş birikmiş ancak bitirdim okumayı. Yarın tatilde son gunum, cumartesi yollardayız, pazar evde. Tabi evi şimdi toz goturuyordur
Bugün hep dışarıdaydım ama iyi dayandım.
Sabah 8.00 1 fincan sütlü kahve
10.00 kahvaltı
Domates salatalık
4 siyah zeytin
1 kibrit kutusu tulum
2 yumurtaya omlet
1 dilim kepek ekmeği

Öğle 13.30
4 köfte, salata
1 ayran, 1 kaşık bulgur pilavı

Ara 15.00
1 kutu çilekli yogurt

Akşam 19.00
1 snitzel, salata, 1 sise sade soda
Spor 30 dk sabah yürüyüş
Şu 2lt civari

Bence yediklerin gayet normal sadece öğünlerin saatini de yaz lütfen. Su ve spor yazmamışsın.
Kac gibi yazıyoruz. Tarti günlerindeki saat kac gibi yazıyoruz
Canım takımın ilk sayfasında bütün bilgiler var. Ayrıca kurallarımız da var. Oku lütfen. Orada en son bildirim saatimiz yazıyor.
Bizde o ruh tam oluşmadı bence dimi

Birlikte oluşturmamız lazım bence
Canım çook teşekkür ederim hepinizi çook seviyorum tartı mi aldım tefalin aldım az tuzlu geldi ama sağlam olsun dedim. Yarin tertemiz bir başlangıç yapıyorum inşallah.
Hayırlı olsun canım inşallah en kısa zamanda yeni tartınla beraber ideal kilona inersin.
menü bildiriminin saati mi var kizlar yoksa istediğimiz saatte yazabiliyor muyuz
Akşam yemeğimizi yedikten sonra yazıyoruz canım belli bir saati yok ama ertesi güne de kalmasa iyi olur.

Akşam nerde kaptan? Acıkıp saldırma perşembe perşembe
Reglden dolayı sabah +200 deydim canım. Onun için yemek istemedim. Umarım sabah tartıda iyi bir rakam görürüm çünkü ölüyorum açlıktan.
Patates püresi olmamış ama günlük hareketin çok iyi. Kendine fazla yüklenme çünkü ilerleyen zamanlarda spora daha çok ihtiyacın olacak. Yavaş yavaş artırmalısın.
Patates hiç olmamış canım ama açıklamasını yapmışsın. Keşke daha sağlıklı bir şey yeseydin. Bundan sonra patatesten uzak dur lütfen.
Hiç olmazsa ne yediklerini görüyorsun yazınca. Yarın daha dikkatli olacağını düşünüyorum.

Kızlar herkesin istediği gibi yapalım yarışı yani puanlama yöntemiyle. Zipzip- canım puanlama cetvelini istersen sen belirle. Yardıma ihtiyacın olursa yardımcı olurum. Tek listemiz olsun ki haksızlık olmasın dediğiniz gibi. Ama listeye adımları da ekleyelim lütfen.

Çilekli yoğurt haricinde güzel bir menü olmuş. Kötü oldu yaaa koskoca tatili zor geçirdin. İnşallah bir daha ki tatilinde incecik olursun da istediğin gibi yersin

Bu adım işi benim kafama hiç yatmıyor. Leslie yaparken de saysa hem leslieden hem adımdan puan alacak

güzel menü gayet güzel dengeli
patates diyette tüketilmemesi gereken gıdalardan malesef. daha önce bu grupta yarışırken diyetisyenle gidiyordum ve patates yasak demişti sadece ayda 2 ya da 3 kere bir küçük boy yiyebilirsin demişti
malesef akşam olmamış hele ki perşembe akşamına hiç olmamış
afiyet olsun güzel menü yalnız çilekli yoğurdun bir paketi 200 kalori civarı genellikle

Ben baya bi yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum.
Takım ruhu oluşmadı , 13.takım kızları ortada yok falan dedim evet ama en son bu zıplama konusunda söyledim .
Birden bire zayıflanmayacağını falan tabiki biliyorum.
Menü paylaşma sohbet konusunda bi terslik yok ama spor yok diye hareket getirme konusunda uyandırmak için 3-4 gün oldu böyle söylüyorum .

Herkesin işi evi çocukları yaşayışı farklı tabiki aynı şeyi bekleyemeyiz.
Ben akşama kadar evdeyim sadece 2 küçük çocuk ve ev işleriyle bile buraya çok sık gelemiyorum . Ki takımın yarısı çalışıyo bi de evine geliyo benim yaptıklarımın aynısını yapıyo .öyle olan birine hep burda kal denmeyeceğini tabi biliyorum .

ama bu takımların amacı motive etmekse ben spor listeleri paylaşarak veYa hadi zıplayalım falan diyerek
Listenin tümü 50 şer de olsa harekete geçsin diye heveslendirmeye çalıştım kendi çapımda.
olmayınca bi de kayıplar diyerek, 3000-4000 zıplayarak hadi bizde yapalım yarışı yenelim der gibi yapmaya çalıştım .
..
Hayatımın hiç bi döneminde karamsar olmadım
Buraya Gelelide bu pazartesi 1 ay olacak .
her konuda güzel sabırlı olduğumu düşünüyorum.
bi tek zıplama konusunda hareket olsun diye öyle konuştum .

Umarım bende anlatabilmişimdir kaptanım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…