Yok yine gidiliyor da whatsapp destekli olunca günlük iletişim halinde oluyorsun. Daha motive edici oluyor. Beni kabul eden olsaydı ben öyle istemiştim ama kabul eden olmadıyok canım ofisine giderek menü alıyoruz .10 gün sonra tekrar ofisine giderek ölçüm yapıp yeni menü veriyormuş yada menüde ufak tefek değişiklerde yapıyormuş...... whatsapp destekli de yapıyormuş onun ücreti ayrıymış hiç sormadım ne kadar diye... ben önce yüz yüze çözeyim işimi belki koruma evresinde whatsappa geçerim ...
benim diyetisyenle iletişime geç canım kabul eder bence....Yok yine gidiliyor da whatsapp destekli olunca günlük iletişim halinde oluyorsun. Daha motive edici oluyor. Beni kabul eden olsaydı ben öyle istemiştim ama kabul eden olmadı
Sağol cnmHayirli yolculuklar canim yolunuz acik olsun
bugün pazara gidip bir sürü sebze ve meyve alayım kendime et ve tavuk kıyma alacam 150 gr olarak tartıp buzluğa atacam...herşeyim hazır olsun ki haftaya babam gelecek daha yoğun geçecek günlerim....
aktarada uğramam lazım rezene ve kimyon almam lazım çay yapılacak
akşamada bir arkadaşa gideceğiz çaya... ama sadece çay verilecek çünkü çocuğu rahatsız şeker hastalığı var onun yanında bizde asla yiyemeyiz sakın bişey yapmayın dedik... tamam dediler)
selam kızlar dün giremedim hiç hastane isim vardı gelince de yorgunluktan giremedim. çok halsizim o yüzden giremiyorum 1.5 ay önce doğum yaptım 10 gündür yoğun kanama yaşıyorum halsizim. bu kanamayla diyete devam etmek zor ama elimden geleni yapıyorum
Aaa benim de 40 ım çıktığından beri kanamam geliyor. Pazartesi ben de gideceğim doktora. Ne dedi doktor pekiselam kızlar dün giremedim hiç hastane isim vardı gelince de yorgunluktan giremedim. çok halsizim o yüzden giremiyorum 1.5 ay önce doğum yaptım 10 gündür yoğun kanama yaşıyorum halsizim. bu kanamayla diyete devam etmek zor ama elimden geleni yapıyorum
Bir ara bizim takımda da öyle yapıyorduk ama motivasyonu olumsuz anlamda etkilediğini düşünüyorum o yüzden uzun zaman önce vazgeçtik.Tamam canım. Hafta sonu kacamagini engellemek için diğer takımda tartiliyorduk o yüzünden sordum
Msnumu veriyorum kızlar
Sabah 10 da
2 has yum
Az peynir salatalık çay
Saat 14 de
1 tabak kabak turp
Akşam 17.30 da
1 tabak kabak
Tavuk haslama
Yoğurt turp
Su 2 lt
Spor yok
canım benim 40. güne kadar kanama hiç kesilmedi az az hep oldu ama 40. gün birden çok yoğun bir kanama başladı.iki kere gittim doktora hicbir şey çıkmadı.anlamsız bir şekilde kanama var bu gece kalkıp 2 kere ped degistirdim o derece yani.seninki de yoğun muAaa benim de 40 ım çıktığından beri kanamam geliyor. Pazartesi ben de gideceğim doktora. Ne dedi doktor peki
merhaba kızlar ,
bugün diyetisyene gittim listemi aldım yarın başlıyorum 12 şubatta kontrolüm var) 3 ana öğün 3 ara öğün verdi . diyetisyen tartısıda 72,5 çıktı kas ağırlığım yağ oranımdan fazla çıktı ) mide rahatsızlığımı herşeyimi anlattım bu yüzden çook bitki çayı vermedi ...sadece beyaz çay önerdi dene dedi miden yanarsa bırak dedi...
LAydLiNe canım yanımda kızarmış etiform ekmeği götürdüm bu olur mu dedim kesinlikle olur dedi doğru yoldasın dedi ) ... 2 dilim sabah 2 dilimde öğlen verdi akşama ekmek yok :))
21 gün hiç şeker yemiyeceksin dedi... eğer atakların olursa ikindide bir muz hakkım var üstüne kako dökebilirsin dedi...
yada sabah ara saatinde 3 hurma yiyebilirsin dedi onun dışında hiç şekerli şeyler yemiyoruz dedi.....
bir umutla bir heycanla yarın başlıyorum ... spor konusunda zaten kas oranın maşallah çok iyi dedi... spora devam dedi ....
eşim iş yerine geçtim orada tanıdığım bayanlarla sohbet ettik onlarda 72,5 olduğuma inanmadılar sporun faydaları))
biraz ödemim fazlaymış onuda regli haftasına bağlıyorum bence ...
aynen canım uzak durmak gerek ..tatlı isteğim var yalnız onunla da meyveyle falan baş etmeye çalışıyorumKendini zorlama bence sağlık herşeyden önemli. Listede değilsin zaten yemeklerini güzel ye paketli gıdalardan ve hamur işlerinden uzak dur yeterli ki ben doğumdan sonra doğru düzgün paketli gıda yediğimi de hatırlamıyorum.
Canim valla benim diyetisyende hemen hemen boyle yapti 2 -2 ,5 saatte biseyler verdi.... ben normalde kahvaltimi yapardim taaaa saat 15.30 kadar agzima bisey atmazdim...demekki yanlis yapmisim ac birakip birden hersey yiyorum... simdi kahvaltidan sonra ara ogunum yesil elmaydi inan zor yedim ama yedim...
Eger ben boyle kilo verirsem buraya cikip bangir bangir bagiracam uzun sure ac birakmayin kendinizi diyeee...)
Yok yine gidiliyor da whatsapp destekli olunca günlük iletişim halinde oluyorsun. Daha motive edici oluyor. Beni kabul eden olsaydı ben öyle istemiştim ama kabul eden olmadı
Bebek 3 aylık olmadan diyet yapman uygun değil dedi 2 diyetisyen. Biri de doğum yapacakmış online almıyormuş öyle kaldı. Yok sen beni aç bırakırsın etki ekmek bile yasak sendeBen sana bedavadan danışmanlık vereyim whatsaaptan
Senin gibi hırslı birini niye kabul etmezler anlamam ki ben seni bir ayda yola sokarım seni yola getirirken de kendim girerim aynı yola
selam kızlar dün giremedim hiç hastane isim vardı gelince de yorgunluktan giremedim. çok halsizim o yüzden giremiyorum 1.5 ay önce doğum yaptım 10 gündür yoğun kanama yaşıyorum halsizim. bu kanamayla diyete devam etmek zor ama elimden geleni yapıyorum
Bebek 3 aylık olmadan diyet yapman uygun değil dedi 2 diyetisyen. Biri de doğum yapacakmış online almıyormuş öyle kaldı. Yok sen beni aç bırakırsın etki ekmek bile yasak sendediyetisyen makarna bile veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?