Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok yine gidiliyor da whatsapp destekli olunca günlük iletişim halinde oluyorsun. Daha motive edici oluyor. Beni kabul eden olsaydı ben öyle istemiştim ama kabul eden olmadı

Yok yine gidiliyor da whatsapp destekli olunca günlük iletişim halinde oluyorsun. Daha motive edici oluyor. Beni kabul eden olsaydı ben öyle istemiştim ama kabul eden olmadı
benim diyetisyenle iletişime geç canım kabul eder bence....

selam kızlar dün giremedim hiç hastane isim vardı gelince de yorgunluktan giremedim. çok halsizim o yüzden giremiyorum 1.5 ay önce doğum yaptım 10 gündür yoğun kanama yaşıyorum halsizim. bu kanamayla diyete devam etmek zor ama elimden geleni yapıyorum

İyi düşünmüşsünüz canım. Ya aslında şu misafirliklerde hamur işini toptan kaldırsalar keşke

Diyetisyenle zayıflamak hem çok masraflı hem sıkıcı. Hergün hem sebze yemeğin hem proteinin olmak zorunda. Bugün yemeğim yok geçiştiriyim diye bişey yapamıyorsun. Eve sebze meyve taşımaktan bıktım

Kendini zorlama bence sağlık herşeyden önemli. Listede değilsin zaten yemeklerini güzel ye paketli gıdalardan ve hamur işlerinden uzak dur yeterli ki ben doğumdan sonra doğru düzgün paketli gıda yediğimi de hatırlamıyorum.

Aaa benim de 40 ım çıktığından beri kanamam geliyor. Pazartesi ben de gideceğim doktora. Ne dedi doktor peki

Tamam canım. Hafta sonu kacamagini engellemek için diğer takımda tartiliyorduk o yüzünden sordum
Bir ara bizim takımda da öyle yapıyorduk ama motivasyonu olumsuz anlamda etkilediğini düşünüyorum o yüzden uzun zaman önce vazgeçtik.
Msnumu veriyorum kızlar
Sabah 10 da
2 has yum
Az peynir salatalık çay

Saat 14 de
1 tabak kabak turp

Akşam 17.30 da
1 tabak kabak
Tavuk haslama
Yoğurt turp

Su 2 lt
Spor yok

Menün çok güzel olmuş canım. Maşallah.

Bunları dün evden çıkmadan alıntılamışım. Cevap yazamadan çıkmışım ondan böyle tek oldu

Günaydın kızlar

Dün akşam için söylemiştim konser var diye. Saat 22:00 de kapılar açıldı, konser 23:00 te başladı. Bittiğinde saat 01:00 i geçiyordu. Eve saat 03:45 gibi geldik. O yüzden maalesef çok geç uyandım bugün. Saat 12:00 ye geliyordu. Kalk kahvaltı hazırla, ufaklığın jimnastik antrenmanı var onu gönder derken anca bitirdim işleri.
Durumlar nasıl herkes iyi mi? Hafta sonu her zamankinden daha dikkatli olmamız lazım. Bugün bunu aklınızdan çıkarmayın sakın

Aaa benim de 40 ım çıktığından beri kanamam geliyor. Pazartesi ben de gideceğim doktora. Ne dedi doktor peki
canım benim 40. güne kadar kanama hiç kesilmedi az az hep oldu ama 40. gün birden çok yoğun bir kanama başladı.iki kere gittim doktora hicbir şey çıkmadı.anlamsız bir şekilde kanama var bu gece kalkıp 2 kere ped degistirdim o derece yani.seninki de yoğun mu

Bu mesaja ayrı cevap yazmak istedim. Öncelikle diyetisyene gittiğin için seni kutluyor kocaman tebrik ediyorum. Ayrıca sana diyetisyenin çok faydalı olacağına da inanıyorum ama pes etmek yok, dediği gibi listenin dışına çıkıp kaçamak yapmak yok. Atakları da bizimle savuşturursun artık. Seni örnek alacak arkadaşlarımız olacaktır mutlaka. Onları da düşünerek başaracağına inanıyorum. Kas ağırlığının çok çıkacağı belliydi çünkü ciddi anlamda fazla spor yapıyorsun. Zayıfladıktan sonra da mutlaka devam etmelisin ki vücudu alıştırmışsın bir kere geriye dönüşü olmaz. 21 gün şeker olayını zaten uzun süre önce takımın ilk mesajına da yazmıştım. Uygulayabilirsek ne güzel olacak ama maalesef arada kaçırıyoruz. Seninle birlikte ben de tekrar başlıyorum o zaman şekersiz 21 güne. Anka ne dersin canım ikimiz de yapalım mı?

Veeeeeeeeeeeeee gelelim etimek olayına Ben de sayende bir şey öğrenmiş oldum. Haklı çıkmana da sevindim. Peki spor yaptığın halde menülerinin güzel olduğu halde neden kilo veremediğini sordun muu? Sebebi iki öğün müymüş? Yani nerede hata olduğunu öğrenebildin mi? Bu çok önemli. Toplamda 6 öğün yiyeceksin mesela. Bu eminim metabolizmanı hızlandıracaktır.

aynen canım uzak durmak gerek ..tatlı isteğim var yalnız onunla da meyveyle falan baş etmeye çalışıyorum

Bence vereceksin

Ben her defasında iki öğün yapanlara söylüyorum. M merve4416 yi ikna ettiğimi düşünüyorum. Seni ikna edememiştim şükür diyetisyen etti.

Veeeeeee bu mesajı unutma eğer kaçamak yapmadan diyetisyenin dediğine harfiyen uyarsan kısa zamanda hedefine ulaşacaksın

Ben sana bedavadan danışmanlık vereyim whatsaaptan

Senin gibi hırslı birini niye kabul etmezler anlamam ki ben seni bir ayda yola sokarım seni yola getirirken de kendim girerim aynı yola

Ben sana bedavadan danışmanlık vereyim whatsaaptan

Senin gibi hırslı birini niye kabul etmezler anlamam ki ben seni bir ayda yola sokarım seni yola getirirken de kendim girerim aynı yola
Bebek 3 aylık olmadan diyet yapman uygun değil dedi 2 diyetisyen. Biri de doğum yapacakmış online almıyormuş öyle kaldı. Yok sen beni aç bırakırsın etki ekmek bile yasak sende diyetisyen makarna bile veriyor

Yaaaa tatlım sağlık her şeyden önemli. Geçmiş olsun öncelikle. Doktor ne dedi? Kanamanın sebebi neymiş? Kan değerlerin nasıl? Süt durumun nasıl? Bu yaptığımızı da diyet olarak düşünme lütfen sağlıklı beslenmek olarak düşün. Birazcık sabırlı olman lazım. Sonuçta hala lohusasın. Kendini kötü hissetmen çok normal. Hepimiz aynı dönemlerden geçtik. Ben de senin gibi düşünüyordum doğumdan sonra ama emin ol geçiyor hepsi. Bak şimdi hedefime sadece 5 kilom kaldı. Sen de başaracaksın ama biraz zaman ver vücuduna. Yeni bir savaştan çıktı. İkinci savaşı sen başlatma.

Bebek 3 aylık olmadan diyet yapman uygun değil dedi 2 diyetisyen. Biri de doğum yapacakmış online almıyormuş öyle kaldı. Yok sen beni aç bırakırsın etki ekmek bile yasak sende diyetisyen makarna bile veriyor

Hahahahahahaha tamam tam buğday unundan yap etli ekmeği makarnayı kabul ben de kaldırırım yasağı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…