Ben simdilik diyetisyenim verdigi caylari gun icerisinde iciyorum canim..zaten su ilr problemim yok severim gun icerisinde 2 -2,5 lt iciyorum...Bende bile işe yaradı ise. Bence başarılı.
Bir de dediğim gibi ben çok su içmeyi sevmem ancak soğuk su severim ki o da kışın hastalık sebebi. Bu lıkır lıkır meşrubat gibi gidiyor.
Tavsiye ederim. Sen de beyaz çayla mı denesen ki?
Evet canim , bu diyetisyen bana cok iyi geldi... komsumun kilo vermesi onu gormem beni cok gaza getirdi...O zaman önce seni zayıflatıyoruz inşallah sonra da sağlığına kavuşuyorsun. Yazdıklarından öyle güzel pozitif bir enerji alıyorum ki her kelimeni okurken iyi hissediyorum kendimi. Maşallah sen bu pozitiflikle eminim daha çok güzel günler yaşarsın.Ve bence fıtıkların büyük çoğunluğu yanlış duruş pozisyonları ve stres. Özellikle sana tavsiyem stresten mümkün olduğunca uzak durmaya çalış.
Ada yaaaaaaaaaa ne kadar değiştin farkında mısın? Harika gidiyorsun. Keşke şu diyetisyene daha önce gitseydin.
Oooo oyle var ama parasi coktur eminim ... esimin kalbine iner... mesala zahide yetise ayca kaya her öğünunu gonderiyormus...Hazır gelse keşke yemekler listeye uygun
Ben seviyorum esimle zaman geçirmeyi ama hergun hergun nasil olurdu bilemedimÇok teşekkür ediyorum canım iyi dileklerin için.
Stres mi dedi biri?
7/24 kocayla yaşamayı denediniz mi?
Erken emeklilik başa bela imiş.
Yakında gırtlaklamazsak iyi birbirimizi.
Ben 36 olacağım eşim 32Yaş kaç? :) :)
insanın yemek yenmeyince yaşama sevinci de olmuyor valla modu dusuyir. geçen yıl lahana çorbası değil su yapmıştım çok kötü olmuştum ben o zaman öğrencilerim hocam neyiniz var çok üzgün görünüyorsunuz diyordu. duyamıyordum ki çocuğum benim yaşama sevincim yemek mis yemek yemedigim için böyleyim diyeSorma, şu iki günü atlatırsam kaçamaksız bir şekilde, gerisi çok kolay. Sabahtan beri kaç sefer buzdolabına elim gitti ama taviz vermedim
ben de küçük bir ilçede yaşıyorum ama burda her şey çok pahalı malesef sebze meyveden tut da bu tur hizmete kadarKüçük yerde yaşamanın faydaları.
Burada 150tl'ye geliyorlar iki kişi. Gerçi kış başından beri almadım belki zam yapmışlardır.
Ben de 3 ayda bir alıyorum. Sadece camlar önemli çünkü.
Halıları dışarıda yıkatıyorum.
haklisin canım imkan varsa çok güzel bir şey tabi insan hem kendine hem de çocuklarına vakit ayriyorBen çalışmıyorum ama daha çok içime siniyor hem iki kişi daha iyi ve hızlı yapıyoruz hemde çocuklarla daha çok vakit geçiriyorum temizlik yaptığım zaman vicdan azabı çekiyorum onlara vakit ayıramadığım için
Evet, ben Bursa’da yaşıyorum. BuRda da var, diyetisyen listesi gönderiyorlar, paket içinde ara öğünlere kadar ekliyorlar. Ama gerçekten çok pahalı.Oooo oyle var ama parasi coktur eminim ... esimin kalbine iner... mesala zahide yetise ayca kaya her öğünunu gonderiyormus...
tebriklerr ben 1.gun hiç yapamam.bende sporumu yaptımda geldim 45 dakika tempolu yürüyüş yaptım , 15 dakikada eliptik yaptım .... karnım ağrıya ağrıya yaptım
valla kolay gelsin işin zor.Bugün toplam 1 kg elma, üç öğüne bölünmüş olarak. Kahve çay serbest.
baya yurumussun cnm, iyi yapmıssın.90 dk tempolu yürüyüş tamamdır kizlar
Hava çok güzel di oğlumu koydum arabaya yurudumde yurudumtebriklerr ben 1.gun hiç yapamam.
valla kolay gelsin işin zor.
baya yurumussun cnm, iyi yapmıssın.
Liste çok dengeli, afiyet olsun. 1 haşlanmış yumurta ile öğleni nasıl getirebildin kaptan şaşkınım. Benim midem çok büyüdü herhaldeMenümü yazayım unutmadan
Kahvaltı (07:30)
1 tane haşlanmış yumurta
Öğle (12:15)
1 kepçe mercimek çorbası
Avuç içi büyüklüğünde tavuk (Beşamel sosluymuş)
200 gr yoğurt
Akşam (17:30)
2 tane az yağda yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
6 tane siyah zeytin
Yarım kk beyaz peynir
Salatalık, domates, yeşil soğan
Çeyrek ayva limonlu
1 Dilim ananas
Su yatana kadar 3 tl olur Spor yapmadım yaparsam eklerim listeye
Benim sorunum akşam yemeği canım kahvaltı ile öğle arası sıkıntı olmuyorda akşam eve gelince kendimi kaybediyorum. Aslında akşam yediklerim kalori açısından fazla bir öğüne ama hepsi sağlıklı onları yemesem sanırım cısss şeyler yiyecektim. Kurtardım. Şekersiz 21 in ilk günü bittiListe çok dengeli, afiyet olsun. 1 haşlanmış yumurta ile öğleni nasıl getirebildin kaptan şaşkınım. Benim midem çok büyüdü herhalde
Akşamın az olmuş canım pırasa eğer yemek kaşığıysa. Ada’nın menüsüne baksana 12 kaşık sebze yemeği oluyor. Aşağı yukarı kilonuz yakın sayılır.09:00 1 elma
Kahvaltı 09:45
1 haş yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
1 ceviz
Havuç domates salatalık marul
7 Zeytin
1 kk peynir
11:15 Türk kahvesi
15:30 1 tabak mantarlı tavuk sote
1 bardak ayran
Akşam 18:30
4 kaşık pırasa
1 kase yoğurt
2 lt su
1 lt yeşil çay soda
Niye az yedin?09:00 yeşil çay (demleme aldım bu sefer hazır değil)
Peynir 1 yumurta haşlama
Çekirdekli üzümlü fındıklı kara ekmek
Ara saati unuttum
2 yemek kaşığı yoğurt
K.k peynir
16:30 ev yapımı lahana turşusu
Kıymalı ıspanak
Belki biraz yoğurt veya elma yerim bitti
2 litreyi geçer su
Son sürat ev topluyorum :)
Afiyet olsun güzel menüMenümü yazayım unutmadan
Kahvaltı (07:30)
1 tane haşlanmış yumurta
Öğle (12:15)
1 kepçe mercimek çorbası
Avuç içi büyüklüğünde tavuk (Beşamel sosluymuş)
200 gr yoğurt
Akşam (17:30)
2 tane az yağda yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
6 tane siyah zeytin
Yarım kk beyaz peynir
Salatalık, domates, yeşil soğan
Çeyrek ayva limonlu
1 Dilim ananas
Su yatana kadar 3 tl olur Spor yapmadım yaparsam eklerim listeye
Benimki de aynı vaziyette vallaOyuncak dağlarını aşabilirsem evi süpüreceğim:)
Benim sorunum akşam yemeği canım kahvaltı ile öğle arası sıkıntı olmuyorda akşam eve gelince kendimi kaybediyorum. Aslında akşam yediklerim kalori açısından fazla bir öğüne ama hepsi sağlıklı onları yemesem sanırım cısss şeyler yiyecektim. Kurtardım. Şekersiz 21 in ilk günü bitti
Biraz aZ olmuş canım ama afiyet olsun09:00 yeşil çay (demleme aldım bu sefer hazır değil)
Peynir 1 yumurta haşlama
Çekirdekli üzümlü fındıklı kara ekmek
Ara saati unuttum
2 yemek kaşığı yoğurt
K.k peynir
16:30 ev yapımı lahana turşusu
Kıymalı ıspanak
Belki biraz yoğurt veya elma yerim bitti
2 litreyi geçer su
Son sürat ev topluyorum :)
Şöyle söyleyimAkşamın az olmuş canım pırasa eğer yemek kaşığıysa. Ada’nın menüsüne baksana 12 kaşık sebze yemeği oluyor. Aşağı yukarı kilonuz yakın sayılır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?