Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben simdilik diyetisyenim verdigi caylari gun icerisinde iciyorum canim..zaten su ilr problemim yok severim gun icerisinde 2 -2,5 lt iciyorum...

Evet canim , bu diyetisyen bana cok iyi geldi... komsumun kilo vermesi onu gormem beni cok gaza getirdi...

Çok teşekkür ediyorum canım iyi dileklerin için.
Stres mi dedi biri?
7/24 kocayla yaşamayı denediniz mi?
Erken emeklilik başa bela imiş.
Yakında gırtlaklamazsak iyi birbirimizi.
Ben seviyorum esimle zaman geçirmeyi ama hergun hergun nasil olurdu bilemedim

Sorma, şu iki günü atlatırsam kaçamaksız bir şekilde, gerisi çok kolay. Sabahtan beri kaç sefer buzdolabına elim gitti ama taviz vermedim
insanın yemek yenmeyince yaşama sevinci de olmuyor valla modu dusuyir. geçen yıl lahana çorbası değil su yapmıştım çok kötü olmuştum ben o zaman öğrencilerim hocam neyiniz var çok üzgün görünüyorsunuz diyordu. duyamıyordum ki çocuğum benim yaşama sevincim yemek mis yemek yemedigim için böyleyim diye
ben de küçük bir ilçede yaşıyorum ama burda her şey çok pahalı malesef sebze meyveden tut da bu tur hizmete kadar

haklisin canım imkan varsa çok güzel bir şey tabi insan hem kendine hem de çocuklarına vakit ayriyor

Oooo oyle var ama parasi coktur eminim ... esimin kalbine iner... mesala zahide yetise ayca kaya her öğünunu gonderiyormus...
Evet, ben Bursa’da yaşıyorum. BuRda da var, diyetisyen listesi gönderiyorlar, paket içinde ara öğünlere kadar ekliyorlar. Ama gerçekten çok pahalı.

Kızlar msnumu vereyim
Sabah 9.45
2 has yum Az peynir salatalık çay

Saat 15 gibi tavuk haslama 2 parça karnabahar haslama 2 bardak ayran ve 1 turp
Sonrası sade türk kahvesiyle 2 kuru incir minicik ti

Akşam 18 gibi
150 gr kadar has tavuk turp ayran

Su 2 lt sporu yazdım zaten

Menümü yazayım unutmadan

Kahvaltı (07:30)
1 tane haşlanmış yumurta

Öğle (12:15)
1 kepçe mercimek çorbası
Avuç içi büyüklüğünde tavuk (Beşamel sosluymuş)
200 gr yoğurt

Akşam (17:30)
2 tane az yağda yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
6 tane siyah zeytin
Yarım kk beyaz peynir
Salatalık, domates, yeşil soğan
Çeyrek ayva limonlu
1 Dilim ananas

Su yatana kadar 3 tl olur Spor yapmadım yaparsam eklerim listeye

Liste çok dengeli, afiyet olsun. 1 haşlanmış yumurta ile öğleni nasıl getirebildin kaptan şaşkınım. Benim midem çok büyüdü herhalde

Liste çok dengeli, afiyet olsun. 1 haşlanmış yumurta ile öğleni nasıl getirebildin kaptan şaşkınım. Benim midem çok büyüdü herhalde
Benim sorunum akşam yemeği canım kahvaltı ile öğle arası sıkıntı olmuyorda akşam eve gelince kendimi kaybediyorum. Aslında akşam yediklerim kalori açısından fazla bir öğüne ama hepsi sağlıklı onları yemesem sanırım cısss şeyler yiyecektim. Kurtardım. Şekersiz 21 in ilk günü bitti

09:00 yeşil çay (demleme aldım bu sefer hazır değil)
Peynir 1 yumurta haşlama
Çekirdekli üzümlü fındıklı kara ekmek

Ara saati unuttum
2 yemek kaşığı yoğurt
K.k peynir

16:30 ev yapımı lahana turşusu
Kıymalı ıspanak

Belki biraz yoğurt veya elma yerim bitti

2 litreyi geçer su
Son sürat ev topluyorum :)

Akşamın az olmuş canım pırasa eğer yemek kaşığıysa. Ada’nın menüsüne baksana 12 kaşık sebze yemeği oluyor. Aşağı yukarı kilonuz yakın sayılır.

Niye az yedin?

Afiyet olsun güzel menü
Oyuncak dağlarını aşabilirsem evi süpüreceğim:)
Benimki de aynı vaziyette valla

Biraz aZ olmuş canım ama afiyet olsun
Akşamın az olmuş canım pırasa eğer yemek kaşığıysa. Ada’nın menüsüne baksana 12 kaşık sebze yemeği oluyor. Aşağı yukarı kilonuz yakın sayılır.
Şöyle söyleyim
Tencereden tabağa koyarken dolu dolu 4 kaşık ama yerken 10 kaşıkta falan yedim
Hatta yazarken de düşündüm acaba yediğim mi tabağa koyduğummu yazılacak diye üstüne sen sordun
Yerken Kaşığı dolu dolu almıyoruz ya o yüzden 10 kez alınca bitiyo

Ay çok mu karışık anlattım bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…