Eklemeyi parantezi silip yapıyor duk değilmi kaptan
Yok bu sefer aynı listeyi kendim yapıyorum. Euro’nun artmasıyla çok yüksek fiyatlara çıkmış programın fiyatı. Liste aynı liste, doktor sadece danışmanlık için bile çok yüksek fiyat verdi. Onun yerine burda her Cuma kontrol edersiniz siz beni. Üstüne para da vermem.
Napiyorsunuz kızlar ne kaynatmissiniz yaasporumu yaptım düş aldım yemeğimi yedim geldim
aboo benimkiyle eşiminki kaç acaba çok merak ediyorum mutlaka ölçtüreceğimbenim eşimde kendi yiyecek kadar aldı dün bide ısrar etti ye diyeeeeşim 39 yaşında diyetisyen onunda matabolizma yaşını ölçtü 35 çıktı bi havalardaki sormayınnnn
aynen çok lezzetli görünüyordu ama yan dönüp bakmadım bilecnm en son benim eklediğim vardı, ona ekle istersen.
esin sana destekse hic kafana takma, bazı insanlar mutsuzluklarını baskalarını da mutsuz ederek yenmeye calısıyor.
o ne yaapasta degil bomba.
Şu iki günü atlatırsam gerisi çok rahat devam eder.
Ama işte biliyorsun ki ben karşıyım bu tür programlara. Keşke hiç başlamadan bizimle devam etseydin. Sağlığına dikkat et lütfen.
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;Tartı demişken, ben bir yerlerde şu kilo kaybı yüzde hesaplaması formülünü görmüştüm.
Şimdi bir türlü bulamıyorum. Nereye saklanmış ola ki?
ben ünv konyada okudumYoookkk sadece ikamet ediyorum.
Offf excelde taslak şeklinde bekletiyordum puanları oğlan silmiş galiba asyanın puanı gireyim dedim bomboş
öyle yaparım haftanın 3 günü yaparım... zaten babam gelecek o akşamları yürüyüşe çıkalım diyor onunlada yürürümAlıntılar şimdi geldi yaaaa şaka gibi
Evren sana mesaj yazmam için beni dürtüyor resmen
Bence diyetisyenin dediği gibi yap. 3 gün 1 saat. O 4. gün sana sonra lazım olacak.
Peki bu kez doktorla mı yapıyorsun?
Tatlım inan o konudaki ilk doktor Prof idi. Yaşı da vardı. Adam bildiğin MR'lara bakıp bir şeyin yok dedi. Radyoloji raporlarını (kendi hastanesinin) gözüne sokasım var.csi canım ben sağlıkçıyım. Hastanede çalışıyorum. Uzun bir süre de Beyin Cerrahlarıyla iç içe çalıştım. Fıtıklarınla ilgili açtığın konuyu okudum. Ameliyat konusunda yanlış düşündüğünü söylemek isterim. Ama tabii ki karşına çıkacak olan doktorlar çok önemli. İnşallah karşına çok iyi doktorlar çıkarda kurtulursun bu hastalıktan. Eskiden insanlar çok korkarlardı fıtık ameliyatlarından ama artık tıp çok ilerledi. Mikrocerrahi bayağı iyi seviyelerde Türkiyede. Ama tabii ki doktor çok önemli. Şuan Kırıkkale' de yaşıyorum ve sorsan kendi hastanemdeki doktorlara güvenmiyorum. Ama Konya' da çok iyi beyin cerrahları vardı. Bence araştır bu işi çünkü fizik tedavi ve ağrı kesiciler bir yere kadar. Boşuna çekiyorsun bence o ağrıyı.
tamam canım oluşturayımHarikasın yaaaaa maşallah.
Kızlar şimdiden oluşturun puan listenizi spor yapanlarada81 akşama kadar eklene eklene çoğalır belki gören de gaza gelir @gulenyuzumsunsen
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo
Aynen boşa çıkınca bakayım.Olsun canım üzülme buluruz geriye dönüp. Hangileri lazım 1 şubat şubat mı?
offf kötü olmuşşşOfff excelde taslak şeklinde bekletiyordum puanları oğlan silmiş galiba asyanın puanı gireyim dedim bomboş
ben içtim bilemmmm(Yeşil-Beyaz çay bunlar)
Afiyetler olsun.ben içtim bilemmmm)) ara öğünümü yapıyorum şuan muz ve kefir
afiyet olsun canımAfiyetler olsun.
Ben de Dukan birasına devam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?