Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ama işte biliyorsun ki ben karşıyım bu tür programlara. Keşke hiç başlamadan bizimle devam etseydin. Sağlığına dikkat et lütfen.

benim eşimde kendi yiyecek kadar aldı dün bide ısrar etti ye diyeee eşim 39 yaşında diyetisyen onunda matabolizma yaşını ölçtü 35 çıktı bi havalardaki sormayınnnn
aboo benimkiyle eşiminki kaç acaba çok merak ediyorum mutlaka ölçtüreceğim MuMu85 sen bilirsin hangi doktora gitsem ev doktoru bilir mi bilmese de yönlendirir en azından
Yedin mi peki ?

cnm en son benim eklediğim vardı, ona ekle istersen.

esin sana destekse hic kafana takma, bazı insanlar mutsuzluklarını baskalarını da mutsuz ederek yenmeye calısıyor.

o ne yaa pasta degil bomba.
aynen çok lezzetli görünüyordu ama yan dönüp bakmadım bile

Ama işte biliyorsun ki ben karşıyım bu tür programlara. Keşke hiç başlamadan bizimle devam etseydin. Sağlığına dikkat et lütfen.
Şu iki günü atlatırsam gerisi çok rahat devam eder.
Diyet yapmadan az yiyerek kilo vermeye çalıştım ama yapamadım kaptan. Benim için kesin yasak olmalı, liste olmalı, aksi halde yönetemiyorum süreci. En sağlıklısının beslenme şeklini değiştirmek olduğunu biliyorum ama uygulamaya gelince ‘0’ ım

Tartı demişken, ben bir yerlerde şu kilo kaybı yüzde hesaplaması formülünü görmüştüm.
Şimdi bir türlü bulamıyorum. Nereye saklanmış ola ki?
Yüzde aşağıdakı şekilde hesaplanır;
(geçen haftaki kilo - bu haftaki kilo) * 100 / geçen haftaki kilo

Reactions: csi
öyle yaparım haftanın 3 günü yaparım... zaten babam gelecek o akşamları yürüyüşe çıkalım diyor onunlada yürürüm

Tatlım inan o konudaki ilk doktor Prof idi. Yaşı da vardı. Adam bildiğin MR'lara bakıp bir şeyin yok dedi. Radyoloji raporlarını (kendi hastanesinin) gözüne sokasım var.

Gerçekten çok ilerledi tıp. Geçen yaz gelinim boyun fıtığından ameliyat oldu. Hoca ve ekibi süperdi. Ertesi gün gayet sağlıklı idi. Boyunluk ve dikkat etmesi gerekenlere uydu. Çok memnun kaldı.

Benim suçum, tanıdık, bildik dr diyerek o hocaya gitmemdi. Biliyorum ki iyi değilim. Wc'ye gittiğimde sol ayağım karıncalanıyor mesela. Bu iyi bir şey değil, biliyorum. İşin acısı sol ayak MR'larda çıkmıyor, çıkmayabilir dedi Dilek hoca. Ki gelinimde yaşadık bunu. Tek fıtığa silikon zımbırtı takılmak üzere girdi ameliyata, 3 silikonla çıktı.

Böyle yaşamak inan işkence. Sabah veranda yıkadım. Ne kadar eğilebilirsin ki yıkarken değil mi? Her dikildiğimde canım acıyordu. Ama inan şu anda isyandayım. Dr'lara da, hastalıklara da. Benim geçmişimde de ağır hastalıklar var. O zaman da ameliyat ilk seçenekleri idi ben kemo ve radyo deneyelim önce dedim ve işe yaradı şükür.

Biliyorum ki bunlar ameliyatsız geçmeyecek ama nce ben yaşam kalitemi düzelteyim ki eğer aynen devam edersem gene biliyorum ki ameliyat sonrası fıtıkların tekrarlama riski yüksek.

Bu arada.. Sırt fıtığına hiç bir dr sebep bulamadı. Hatta en son Dilek Hoca'ya "kardeşimin yanında itiraf etmek istemezdim ama boş zamanlarımda inşaatlarda amelelik yapıyorum" dedim. Olacaksa oluyor yani bir şekilde.

4 şubat spor listesi

1-ada81 tempolu yürüyüş 45dk :90 puan
eliptik 15dk = 60 puan

hiç mutfaktan çıkamıyorum gideyimde akşam menümü hazırlayayım fırında tavuk yapacam kendime...

LAydLiNe canım biliyorsun bizde her pazar lahmacun menüsü var... dün öyle güzel koktu kii ammmmaaaa yemedimmm bide kendimi öpeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…