Bende bile işe yaradı ise. Bence başarılı.afiyet olsun canım) dukan birası iyi ödem atıyormuş öyle mi ?
Puan ilk sayfadami canımOfff excelde taslak şeklinde bekletiyordum puanları oğlan silmiş galiba asyanın puanı gireyim dedim bomboş
Ben çalışmıyorum ama daha çok içime siniyor hem iki kişi daha iyi ve hızlı yapıyoruz hemde çocuklarla daha çok vakit geçiriyorum temizlik yaptığım zaman vicdan azabı çekiyorum onlara vakit ayıramadığım içinkızlar temizliğe kadın alma konuşulmuş ben de çalıştığım için büyük temizliğe alırım sadece fiyatlar çok artmış geçen yıl 140 liraydı bu yıl 180 liraya geliyorlar.camlar, perde, halı gibi büyük temizlikte alıyorum sadece yoksa çalıştığımı temizliğe ödemiş olurum
Ben çalışmıyorum ama daha çok içime siniyor hem iki kişi daha iyi ve hızlı yapıyoruz hemde çocuklarla daha çok vakit geçiriyorum temizlik yaptığım zaman vicdan azabı çekiyorum onlara vakit ayıramadığım için
O zaman önce seni zayıflatıyoruz inşallah sonra da sağlığına kavuşuyorsun. Yazdıklarından öyle güzel pozitif bir enerji alıyorum ki her kelimeni okurken iyi hissediyorum kendimi. Maşallah sen bu pozitiflikle eminim daha çok güzel günler yaşarsın.Tatlım inan o konudaki ilk doktor Prof idi. Yaşı da vardı. Adam bildiğin MR'lara bakıp bir şeyin yok dedi. Radyoloji raporlarını (kendi hastanesinin) gözüne sokasım var.
Gerçekten çok ilerledi tıp. Geçen yaz gelinim boyun fıtığından ameliyat oldu. Hoca ve ekibi süperdi. Ertesi gün gayet sağlıklı idi. Boyunluk ve dikkat etmesi gerekenlere uydu. Çok memnun kaldı.
Benim suçum, tanıdık, bildik dr diyerek o hocaya gitmemdi. Biliyorum ki iyi değilim. Wc'ye gittiğimde sol ayağım karıncalanıyor mesela. Bu iyi bir şey değil, biliyorum. İşin acısı sol ayak MR'larda çıkmıyor, çıkmayabilir dedi Dilek hoca. Ki gelinimde yaşadık bunu. Tek fıtığa silikon zımbırtı takılmak üzere girdi ameliyata, 3 silikonla çıktı.
Böyle yaşamak inan işkence. Sabah veranda yıkadım. Ne kadar eğilebilirsin ki yıkarken değil mi? Her dikildiğimde canım acıyordu. Ama inan şu anda isyandayım. Dr'lara da, hastalıklara da. Benim geçmişimde de ağır hastalıklar var. O zaman da ameliyat ilk seçenekleri idi ben kemo ve radyo deneyelim önce dedim ve işe yaradı şükür.
Biliyorum ki bunlar ameliyatsız geçmeyecek ama nce ben yaşam kalitemi düzelteyim ki eğer aynen devam edersem gene biliyorum ki ameliyat sonrası fıtıkların tekrarlama riski yüksek.
Bu arada.. Sırt fıtığına hiç bir dr sebep bulamadı. Hatta en son Dilek Hoca'ya "kardeşimin yanında itiraf etmek istemezdim ama boş zamanlarımda inşaatlarda amelelik yapıyorum" dedim. Olacaksa oluyor yani bir şekilde.
Ada yaaaaaaaaaa ne kadar değiştin farkında mısın? Harika gidiyorsun. Keşke şu diyetisyene daha önce gitseydin.hiç mutfaktan çıkamıyorum gideyimde akşam menümü hazırlayayım fırında tavuk yapacam kendime...
LAydLiNe canım biliyorsun bizde her pazar lahmacun menüsü var... dün öyle güzel koktu kii ammmmaaaa yemedimmm bide kendimi öpeyim
O zaman önce seni zayıflatıyoruz inşallah sonra da sağlığına kavuşuyorsun. Yazdıklarından öyle güzel pozitif bir enerji alıyorum ki her kelimeni okurken iyi hissediyorum kendimi. Maşallah sen bu pozitiflikle eminim daha çok güzel günler yaşarsın.Ve bence fıtıkların büyük çoğunluğu yanlış duruş pozisyonları ve stres. Özellikle sana tavsiyem stresten mümkün olduğunca uzak durmaya çalış.
Çok teşekkür ediyorum canım iyi dileklerin için.
Stres mi dedi biri?
7/24 kocayla yaşamayı denediniz mi?
Erken emeklilik başa bela imiş.
Yakında gırtlaklamazsak iyi birbirimizi.
Ne diyim bilemedimSen böyle yazınca dedim ki içimden biz napalım yaaaaaaaaaaa
Kolay gelsin canımKızlar mesaim bitmek üzere. Akşam evde görüşürüz
Hazır gelse keşke yemekler listeye uygunhiç mutfaktan çıkamıyorum gideyimde akşam menümü hazırlayayım fırında tavuk yapacam kendime...
LAydLiNe canım biliyorsun bizde her pazar lahmacun menüsü var... dün öyle güzel koktu kii ammmmaaaa yemedimmm bide kendimi öpeyim
işte benim de en korktuğun şey bu, Allahtan eşim iş kolik de zor Emekli olur bizimkisiÇok teşekkür ediyorum canım iyi dileklerin için.
Stres mi dedi biri?
7/24 kocayla yaşamayı denediniz mi?
Erken emeklilik başa bela imiş.
Yakında gırtlaklamazsak iyi birbirimizi.
Bizimde iş hayatımız yeni başladı sayılır Ama evde olduğu zamanlar epey bir beklentisi oluyor hiç bişey istemese bile ben uyuyayım yanımda kal elimi tut saçımı sev sırtımı kaşıişte benim de en korktuğun şey bu, Allahtan eşim iş kolik de zor Emekli olur bizimkisi
Yaş kaç? :) :)Bizimde iş hayatımız yeni başladı sayılır Ama evde olduğu zamanlar epey bir beklentisi oluyor hiç bişey istemese bile ben uyuyayım yanımda kal elimi tut saçımı sev sırtımı kaşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?