Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

afiyet olsun canım ) dukan birası iyi ödem atıyormuş öyle mi ?
Bende bile işe yaradı ise. Bence başarılı.
Bir de dediğim gibi ben çok su içmeyi sevmem ancak soğuk su severim ki o da kışın hastalık sebebi. Bu lıkır lıkır meşrubat gibi gidiyor.

Tavsiye ederim. Sen de beyaz çayla mı denesen ki?

Ben çalışmıyorum ama daha çok içime siniyor hem iki kişi daha iyi ve hızlı yapıyoruz hemde çocuklarla daha çok vakit geçiriyorum temizlik yaptığım zaman vicdan azabı çekiyorum onlara vakit ayıramadığım için

Sen böyle yazınca dedim ki içimden biz napalım yaaaaaaaaaaa

4 şubat spor listesi

1-ada81 tempolu yürüyüş 45dk :90 puan
eliptik 15dk = 60 puan
2_asya_01=90 dk tempolu yürüyüş:225 puan

O zaman önce seni zayıflatıyoruz inşallah sonra da sağlığına kavuşuyorsun. Yazdıklarından öyle güzel pozitif bir enerji alıyorum ki her kelimeni okurken iyi hissediyorum kendimi. Maşallah sen bu pozitiflikle eminim daha çok güzel günler yaşarsın. Ve bence fıtıkların büyük çoğunluğu yanlış duruş pozisyonları ve stres. Özellikle sana tavsiyem stresten mümkün olduğunca uzak durmaya çalış.
Ada yaaaaaaaaaa ne kadar değiştin farkında mısın? Harika gidiyorsun. Keşke şu diyetisyene daha önce gitseydin.

Çok teşekkür ediyorum canım iyi dileklerin için.
Stres mi dedi biri?
7/24 kocayla yaşamayı denediniz mi?
Erken emeklilik başa bela imiş.
Yakında gırtlaklamazsak iyi birbirimizi.

Hazır gelse keşke yemekler listeye uygun

Evi öylece bıraktım çocuklara çorba içirdim bahçeye çıktım hava güneşli ama 1 derece soğuk
Ya ben mi çok Yavaşım anlamıyorum okula gidip gelmek epey bir saatimi alıyor küçüğün kahvaltısı zaten tin tin iki saatte peşinde yedir buraya da bakıyorum sabahtan beri sadece bir çorba yapmışım yedirmişim başka bir iş yapmadım ha pardon mutfağı toparladım makinayı boşalt ve doldur :)

Çok teşekkür ediyorum canım iyi dileklerin için.
Stres mi dedi biri?
7/24 kocayla yaşamayı denediniz mi?
Erken emeklilik başa bela imiş.
Yakında gırtlaklamazsak iyi birbirimizi.
işte benim de en korktuğun şey bu, Allahtan eşim iş kolik de zor Emekli olur bizimkisi

işte benim de en korktuğun şey bu, Allahtan eşim iş kolik de zor Emekli olur bizimkisi
Bizimde iş hayatımız yeni başladı sayılır Ama evde olduğu zamanlar epey bir beklentisi oluyor hiç bişey istemese bile ben uyuyayım yanımda kal elimi tut saçımı sev sırtımı kaşı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…