Canim ozaman sen cok az yiyorsun bana dr 12 yemek kasigi dolu olacak dedi bendr yerken 20 kasiktan fazla yiyorum tabikii cunku agiza alip cignemek icin kucuk parcalar halinde aliyoruz... o yuzden bence sen cok az yiyorsum budurumda... ben bile 12 yk barbunya ile anca doyuyorumAfiyet olsun güzel menü
Benimki de aynı vaziyette valla
Biraz aZ olmuş canım ama afiyet olsun
Şöyle söyleyim
Tencereden tabağa koyarken dolu dolu 4 kaşık ama yerken 10 kaşıkta falan yedim
Hatta yazarken de düşündüm acaba yediğim mi tabağa koyduğummu yazılacak diye üstüne sen sordun
Yerken Kaşığı dolu dolu almıyoruz ya o yüzden 10 kez alınca bitiyo
Ay çok mu karışık anlattım bilmiyorum
Nasıl yani tabağa 12 kaşık mı koycamCanim ozaman sen cok az yiyorsun bana dr 12 yemek kasigi dolu olacak dedi bendr yerken 20 kasiktan fazla yiyorum tabikii cunku agiza alip cignemek icin kucuk parcalar halinde aliyoruz... o yuzden bence sen cok az yiyorsum budurumda... ben bile 12 yk barbunya ile anca doyuyorum
işte benim de en korktuğun şey bu, Allahtan eşim iş kolik de zor Emekli olur bizimkisi
Biz zaten Edi-Büdü gibi her şeyi beraber yapardık.Ben seviyorum esimle zaman geçirmeyi ama hergun hergun nasil olurdu bilemedim
Evet canim 12 yk koyacan biz yerken.kasigin ucuyla yiyoruz zaten haliyle o 20 kasiktan fazla oluyor....kiz ben senin gibi yapsam ac kalirimNasıl yani tabağa 12 kaşık mı koycam
Biz geldiğimizde çok daha uygundu buralar ancak son 3 senede deli göç aldı İstanbul'dan.ben de küçük bir ilçede yaşıyorum ama burda her şey çok pahalı malesef sebze meyveden tut da bu tur hizmete kadar
Bizde aynen oyleyiz edi budu heryere beraber ....Biz zaten Edi-Büdü gibi her şeyi beraber yapardık.
Tatilleri bile mutlaka birini karı-koca başbaşa şeklinde planlardık.
Amma velakiin, 7/24 bünyeye overdose oldu.
Emekli albaylar gibi yemin ederim. Her konuda fikri var
Afiyetler olsun.Bende dukan biraSı yaptım içiyorum
Takımca odemleri yok edecegiz insallahhAfiyetler olsun.
Şıp şıp gitsin ödemler...
Cok agrim oldu ama yinede yaptim iyi gelditebriklerr ben 1.gun hiç yapamam.
valla kolay gelsin işin zor.
baya yurumussun cnm, iyi yapmıssın.
Ohhh mis iyi yapmışsın canim...Hava çok güzel di oğlumu koydum arabaya yurudumde yurudum
Gayet guzel bi menu kaptanimm ohhh en sevdigim aksam yemegi kahvaltiMenümü yazayım unutmadan
Kahvaltı (07:30)
1 tane haşlanmış yumurta
Öğle (12:15)
1 kepçe mercimek çorbası
Avuç içi büyüklüğünde tavuk (Beşamel sosluymuş)
200 gr yoğurt
Akşam (17:30)
2 tane az yağda yumurta
2 dilim tam buğday ekmeği
6 tane siyah zeytin
Yarım kk beyaz peynir
Salatalık, domates, yeşil soğan
Çeyrek ayva limonlu
1 Dilim ananas
Su yatana kadar 3 tl olur Spor yapmadım yaparsam eklerim listeye
Menun guzel canim aksam az sadece09:00 1 elma
Kahvaltı 09:45
1 haş yumurta
1 dilim tahıllı ekmek
1 ceviz
Havuç domates salatalık marul
7 Zeytin
1 kk peynir
11:15 Türk kahvesi
15:30 1 tabak mantarlı tavuk sote
1 bardak ayran
Akşam 18:30
4 kaşık pırasa
1 kase yoğurt
2 lt su
1 lt yeşil çay soda
Ayyy cok iyi bilirim kizimda heryeri dagitirdi okula baslayinca cok duzene girdi... gerci simdide her yer kalem kagit makas offffOyuncak dağlarını aşabilirsem evi süpüreceğim:)
Menu cok az olmus canimmm...09:00 yeşil çay (demleme aldım bu sefer hazır değil)
Peynir 1 yumurta haşlama
Çekirdekli üzümlü fındıklı kara ekmek
Ara saati unuttum
2 yemek kaşığı yoğurt
K.k peynir
16:30 ev yapımı lahana turşusu
Kıymalı ıspanak
Belki biraz yoğurt veya elma yerim bitti
2 litreyi geçer su
Son sürat ev topluyorum :)
Benim 3. Gun bitti ustelik bugun regli oldum... bugun tatliya hayir dediysem daha sirtim yere gelmezBenim sorunum akşam yemeği canım kahvaltı ile öğle arası sıkıntı olmuyorda akşam eve gelince kendimi kaybediyorum. Aslında akşam yediklerim kalori açısından fazla bir öğüne ama hepsi sağlıklı onları yemesem sanırım cısss şeyler yiyecektim. Kurtardım. Şekersiz 21 in ilk günü bitti
Benimki kazık kadar oldu, hala dağıtıyor.Ayyy cok iyi bilirim kizimda heryeri dagitirdi okula baslayinca cok duzene girdi... gerci simdide her yer kalem kagit makas offff
Dukani cok iyi bilmedigim icin yorum yapamiyorum ama eminim dukana gore iyi bir menudur..Bugünkü menümü veriyorum: (SP günü)
Sabah (9:00 civarı)
2 adet haşlanmış yumurta (bol baharatlı)
1 dilim hindi füme(fit yaşam)
1dilim dana jambon(fit yaşam)
bir miktar yağsız çökelek
2 adet cherry domates
4 adet yeşil zeytin
11:30 civarı
1 adet şekersiz Türk kahvesi
Öğlen (13:00 civarı)
1 kase yağsız yoğurt (ev yapımı)+ 2 yk yulaf kepeği (toz tarçın ile)
Arada bir yerde (15:30 civarı)
3 dilim Dana Jambon (fit yaşam)
Akşam (19:00)
1 tabak piliç çevirme (derileri alınmış ve geneli göğüs)
1lt Dukan birası ve iki bardak su bitti. Gün bitmeden bir kahve daha içeceğim sanırım.
Dukan mantığı, özellikle saf protein günleri bol bol yağsız protein yemek. Hatta sınırsız yemek de benim bünye almıyor. Şiş hissediyorum.Dukani cok iyi bilmedigim icin yorum yapamiyorum ama eminim dukana gore iyi bir menudur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?