Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Niye sen yeni Doğum yaptığını unutuyorsun duvar silmekle ne işin var senin ya
Çok merak ettimdi eğilmiyorsun ya bişey olmaz dedimdi

Çok ama çok geçmiş olsun canım.
Dr'a gidemeyeceksen lütfen uzan ve dinlen.
Bilirim, feci bir ağrıdır.
Aynen ya çok fena. Dr a gitmek istemiyorum aslında. Rontgen MR derken bir sürü uğraştıracaklar. 4 çocuk var evde. 3 ü benim elime bakıyor
Tablet mop mu canım. Çok geçmiş olsun
Çok sağol canın. yok silva mop
Tableti ben kullanamam zor geldi o bana:)
Dün arveles içtim bu gün parol içtim. Sağol canım. Çok tez canlıyım ben duramıyorum:)

Dün benim de tablet mop geldi. O yüzden sordum canım.

Kızlar bugün öğlen yemekte lahmacun, mercimek çorbası, salata ayran var. Sizce lahmacun yesem mi? Fazla mı olur? Lahmacun yersem akşam sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum.

Kızlar bugün öğlen yemekte lahmacun, mercimek çorbası, salata ayran var. Sizce lahmacun yesem mi? Fazla mı olur? Lahmacun yersem akşam sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum.

Kilo durumun nasıl? Bugün perşembe ben senin yerine olsam yemezdim lahmacunu. Ama bir tane yersen akşama telafi edersen sıkıntı olmayabilir. Mesela ben bu akşam ya hiç yemeyeceğim ya da çok az yiyeceğim. Ödemimi atamadım bir türlü. Canım sıkkın

Lahmacun yiyebilirsin canım diyette yenilebiliyor sıkıntı olmaz skşam da hafif bir sebze yemeğin varsa olur

Ben geldimmmmmmmmmmmmm

Geçmişi okuyacağım ama korkuyorum
Allah yardımcın olsun kaptan

Çok merak ettimdi eğilmiyorsun ya bişey olmaz dedimdi
Uzanmakta tehlikeli canım
Bak 3 ü benim elime bakıyor diyorsun senin duvarla ne işin var ortalığı süpür yeter canının kıymetini bil
Aynen bende .
Ama 3 haftadır perşembeye kadar kilom sabit veya ödemli oluyo Cuma gidiyo ne gidiyorsa.
Sanki yarışmaya programlı vücut . İnşallah yarın yine aynı şey olur artı gelmem.

Bugün perşembe eğer farklı bi şey tercih edebileceksen onu et yoksa da akşam salata ayran veya yoğurt yersin canım

Sabah güzel bir sonuç gördüm tartıda. Zaten lahmacun yersem akşam sadece bir kase yoğurt yiyeceğim. Bende de ödem var biraz. Regl öncesi olmasından kaynaklanıyor. Akşam yoğurt kürü (yoğurt, tarçın, zencefil, zerdeçal) ve dukan birası yapacağım ödem için

O zaman şöyle yapabilirim. Lahmacun yemem sadece çorba ve salata yerim. Akşam da fırında tavuk yiyebilirim
Bence
Lahmacun yiyip akşam hafif geçirmekle

Şimdi çorba salata yiyip akşam fırında tavuk yemek aynı kalori gibi
Bence canın ikisinden hangisini istiyorsa onu yap
ama son kararı kaptan versin yine de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…