Gidene kadar evdekiyle dene canimYa ben şi
ben şimdi Türk bakkalına gidemem kievde mineral wasser var clasik olmaz mo o ne farkı var ki aldi de muadili birşey yok mu
Eşime sordum aynısı diyor hattaTürk sodası daha asitliymiş benim pek işim olmuyor bu sodalarla sevmiyorum mecburen içiyorum ama Alman tariflerinde de mineral wasser diyor yaptım zaten bakalım nasıl tadıGidene kadar evdekiyle dene canim
Abooo yandın bacımBen geldimmmmmmmmmmmmm
Geçmişi okuyacağım ama korkuyorum
Çok merak ettimdi eğilmiyorsun ya bişey olmaz dedimdiNiye sen yeni Doğum yaptığını unutuyorsun duvar silmekle ne işin var senin ya
Aynen ya çok fena. Dr a gitmek istemiyorum aslında. Rontgen MR derken bir sürü uğraştıracaklar. 4 çocuk var evde. 3 ü benim elime bakıyorÇok ama çok geçmiş olsun canım.
Dr'a gidemeyeceksen lütfen uzan ve dinlen.
Bilirim, feci bir ağrıdır.
Çok sağol canın. yok silva mopTablet mop mu canım. Çok geçmiş olsun
Dün arveles içtim bu gün parol içtim. Sağol canım. Çok tez canlıyım ben duramıyorum:)aynı anda paylaşmışız canım farkedince düzelttim ben ekledim seni de
Ah canım ya niye dikkat etmiyorsun kendineemziriyorken de ne ilaç veriyorlar ne bişey doktora gidemeyeceksen bol bol parol iç günde 6 taneye kadar içebiliyorsun ama tabi 3-4 saat arası olması lazım
Kolay gelsin kaptanımBen geldimmmmmmmmmmmmm
Dün benim de tablet mop geldi. O yüzden sordum canım.Çok merak ettimdi eğilmiyorsun ya bişey olmaz dedimdi
Aynen ya çok fena. Dr a gitmek istemiyorum aslında. Rontgen MR derken bir sürü uğraştıracaklar. 4 çocuk var evde. 3 ü benim elime bakıyor
Çok sağol canın. yok silva mop
Tableti ben kullanamam zor geldi o bana:)
Dün arveles içtim bu gün parol içtim. Sağol canım. Çok tez canlıyım ben duramıyorum:)
Kızlar bugün öğlen yemekte lahmacun, mercimek çorbası, salata ayran var. Sizce lahmacun yesem mi? Fazla mı olur? Lahmacun yersem akşam sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Kızlar bugün öğlen yemekte lahmacun, mercimek çorbası, salata ayran var. Sizce lahmacun yesem mi? Fazla mı olur? Lahmacun yersem akşam sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Allah yardımcın olsun kaptanBen geldimmmmmmmmmmmmm
Uzanmakta tehlikeli canımÇok merak ettimdi eğilmiyorsun ya bişey olmaz dedimdi
Aynen bende .Kilo durumun nasıl? Bugün perşembe ben senin yerine olsam yemezdim lahmacunu. Ama bir tane yersen akşama telafi edersen sıkıntı olmayabilir. Mesela ben bu akşam ya hiç yemeyeceğim ya da çok az yiyeceğim. Ödemimi atamadım bir türlü. Canım sıkkın
Bugün perşembe eğer farklı bi şey tercih edebileceksen onu et yoksa da akşam salata ayran veya yoğurt yersin canımKızlar bugün öğlen yemekte lahmacun, mercimek çorbası, salata ayran var. Sizce lahmacun yesem mi? Fazla mı olur? Lahmacun yersem akşam sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Sabah güzel bir sonuç gördüm tartıda. Zaten lahmacun yersem akşam sadece bir kase yoğurt yiyeceğim. Bende de ödem var biraz. Regl öncesi olmasından kaynaklanıyor. Akşam yoğurt kürü (yoğurt, tarçın, zencefil, zerdeçal) ve dukan birası yapacağım ödem içinKilo durumun nasıl? Bugün perşembe ben senin yerine olsam yemezdim lahmacunu. Ama bir tane yersen akşama telafi edersen sıkıntı olmayabilir. Mesela ben bu akşam ya hiç yemeyeceğim ya da çok az yiyeceğim. Ödemimi atamadım bir türlü. Canım sıkkın
O zaman şöyle yapabilirim. Lahmacun yemem sadece çorba ve salata yerim. Akşam da fırında tavuk yiyebilirimBugün perşembe eğer farklı bi şey tercih edebileceksen onu et yoksa da akşam salata ayran veya yoğurt yersin canım
Gözün kalmasın hepsini yeKızlar bugün öğlen yemekte lahmacun, mercimek çorbası, salata ayran var. Sizce lahmacun yesem mi? Fazla mı olur? Lahmacun yersem akşam sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum.
Karatay da ayda bir lahmacun yeniyor. Ben bu hafta lahmacun hakkımı yedim. Artık karatay uygulamıyorum. Lahmacun yiyip akşamı hafif geçiririm diye düşündümLahmacun yiyebilirsin canım diyette yenilebiliyor sıkıntı olmaz skşam da hafif bir sebze yemeğin varsa olur
Gözüm kalmıyor. Canım bir şey de istemiyor aslında. Artık yemekleri aç kalmayayım diye yiyorum. Canım çekmiyor hiç. İştahsızlık başladı bendeGözün kalmasın hepsini ye
BenceO zaman şöyle yapabilirim. Lahmacun yemem sadece çorba ve salata yerim. Akşam da fırında tavuk yiyebilirim
Ay ne güzel bendede birgün başlarmı acabaGözüm kalmıyor. Canım bir şey de istemiyor aslında. Artık yemekleri aç kalmayayım diye yiyorum. Canım çekmiyor hiç. İştahsızlık başladı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?