Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kaptanın yorumunu çok merak ediyorum

Alıntılamıştım ama buna ayrı cevap vereyim araya karışmasın

Bir kaşık olsa bile pirinç pilavı olmamış cıssssssssss

Ama üç öğün yemen çok güzel olmuş. Bir de kahvaltıda ceviz görmediğim için mutlu oldum.

Dün tartıda 56 gördüm. Bu imkansız dedim. Temizlik yaparken tartıyı yerinden kaldırdığım için tartı yanlış gösterebiliyor. En fazla gösterdiği yere koydum. Kısa bir mutluluk yaşadım 56 yı görünce :)

LAydLiNe kaptanım sence nasıl yapayım?
Öğlen: mercimek çorbası, salata, ayran Akşam: fırında tavuk ve yoğurt
VEYA
Öğlen: lahmacun, mercimek çorbası, salata, ayran Akşam: yoğurt

Bence öğlen lahmacun menüyü ye. Akşama sadece yoğurt yap. Akşam yediğin sabah tartıyı daha çok etkiler.

Ben de + göstermişti şoka girmiştim. Düşünsene 65.4 sün tartıda 69 u görüyorsun. İmkansız bir şey iki günde 4 kilo almak ama yinede şoka girdim kısa süreli.

Ben şu an 12:30 olsada öğle yemeğini yesem diye bekliyorum evde bütün işler duruyo hayatı durdurdum yemek saatini bekliyorumm

Ben birazdan yemeğe ineceğim inşallah iyi şeyler vardır çünkü yine sabah sadece minik bir haşlanmış yumurta yedim

Yarın tartıda 64 lü rakamları görmek istiyorum

Ben şu an 12:30 olsada öğle yemeğini yesem diye bekliyorum evde bütün işler duruyo hayatı durdurdum yemek saatini bekliyorumm
Bende dün kuru fasulyeyi bekledim çok fena oldum hayat durdu görmüyorum duymuyorum bütün algılarım kapandı kedi gibi tencerenin başında bekledim :)))
Benim ablamda yemek yemeyi çok sever açken gözü döner işten eve gelirdi burnundan soluyarak
Hatta anlatmıştı nişanlıyorum eniştemle burgerciye gitmişler patates kızartması yüzünden nişan atıyordum dedi
Neymiş ona sormuş sen de alıyormuşum diye oda yok demiş sonra onunn patates kızartmasını yemiş abooo olay olay olay

Bu erkekler hep aynı mı benimki de sevgiliyken kendine almaz benden tırtıklardı

Aman allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…