demir ilacı kullandı canım buhar kullanmadı astım falan yok şükür
Bana diyetisyen oyle dedi canim... ikisi bi arada olmayacakmis...Nasıl yani bakliyatları etsiz mi yapmak lazımmış, biz kuru fasulyeyi hep etli yaparız, etsiz lezzetli olur mu ki :)
Canım 4 de ben vardım ama6 şubat spor listesi
1. Merve4416
8500 adım = 127 puan
10 dk eliptik = 40 puan
Toplam = 167 puan
2. Hebelee
8613 adım = 128 puan
3. umudum 2
15dk leslie 45 puan
15dk egzersiz 30 puan
Toplam 75 puan
4. Madamhd
808 adım 12 puan
Demir ilacı da karartıyordemir ilacı kullandı canım buhar kullanmadı astım falan yok şükür
Canim kuzuya gecmis olsun... demir ilaci yapabilir benim kizimda demir ilaci kullandi ..surubu verir vermez dişini fircalattim ki rengi kalmasin diye... benim kizimin iki disi cikti ana diste geldi ama erken dedi dr... onuda demir ilaciyla bi etkisi varmidir bilemedim..Tatlı ihtiyacı için yedim diyorsun ama meyveler şekerimizi yükseltip biRazdan tekrar bi arayışa sokuyor bizi. Sana önerim illa yiyeceksen meyvelerin yanına süt ayran vs bişi tüket.
tatlı canın istiyorsa tarçınlı süt
İçine Cevizveya fındık koyduğun hurma
Muz yerken üstüne kakao koyarak falan tüketebilirsin canım
Sağolun Allah razı olsun
demir ilacı kullandı canım buhar kullanmadı astım falan yok şükür
Hmm bir deneyelim bakalım nasıl olacakBana diyetisyen oyle dedi canim... ikisi bi arada olmayacakmis...
Tartı beni bugün mutlu etti.Bana günaymadı ama herkese günaydın heyecanlıyım tartıyı çok merak ediyorum yarın eğer istediğim gibi kilo veremediysem bir değişikliğe gideceğim bakalım nerede yanlış yapıyorum
Dukan birasi nasil yapiliyor canim ?Tartı beni bugün mutlu etti.
Nazar değdirmeyeyim diye bir şey demiyorum ve yarını bekliyorum.
Ben de Dukan bloggerlarına saydırdım.
Krep tarifi vermişler sanki Amerika'yı yenşden keşfetmişler.
Verdikleri tarifle bildiğin takoz oldu.
Kendi bildiğim akışkanlıkta yaptım krepi, oldu bitti.
2yk yulaf+1yumurta akı+5 çk süt çöpe gitti. Siniri de cabası
Dukan birası yap canım. Beni dinleyin vallahi süper bişey.
Gelen geçen seni spor listesinden çıkarıyor bakHmm bir deneyelim bakalım nasıl olacak
ya bugün değişik bir kahvaltı yapayım evde yulaf var bununla ilgili bir tarifin var mıTartı beni bugün mutlu etti.
Nazar değdirmeyeyim diye bir şey demiyorum ve yarını bekliyorum.
Ben de Dukan bloggerlarına saydırdım.
Krep tarifi vermişler sanki Amerika'yı yenşden keşfetmişler.
Verdikleri tarifle bildiğin takoz oldu.
Kendi bildiğim akışkanlıkta yaptım krepi, oldu bitti.
2yk yulaf+1yumurta akı+5 çk süt çöpe gitti. Siniri de cabası
Dukan birası yap canım. Beni dinleyin vallahi süper bişey.
750ml suya 3 poşet yeşil çay demleniyor (ben ananaslı acaili kullanıyorum)Dukan birasi nasil yapiliyor canim ?
Valla ya puanıma bakan atıyor beniGelen geçen seni spor listesinden çıkarıyor bak
Teşekkürler canim yesil cay benim midemi fena yakiyor ama favorilerime ekleyeyim bi deniyeyim...750ml suya 3 poşet yeşil çay demleniyor (ben ananaslı acaili kullanıyorum)
Soğuduktan sonra 1/2 limon suyu
1 şişe maden suyu
Bunu gün içinde tüketiyorsun.
15 gün kullandıktan sonra 5 gün ara, tekrar 15 gün kullandıktan sonra 20 gün ara veriyorsun canım.
Ben de değişiklik olsun diye krep yaptım işte tatlım.ya bugün değişik bir kahvaltı yapayım evde yulaf var bununla ilgili bir tarifin var mı
Dukan birasının tarifine dün baktım ben hergün mineralli su içiyorum yeşil çay içiyorum normal su içtiğimde de limon sıkıp içiyorum acaba aynı etkiyi gösterir mi sen faydasını gördün galiba
Dejavu.Teşekkürler canim yesil cay benim midemi fena yakiyor ama favorilerime ekleyeyim bi deniyeyim...
Aaaa evet hatirladim kusurabakma canimDejavu.
Biz zaten bunu konuşmuştuk da ben tekrar sordun diye tekrar yazdım
Hatta ben de sana "yeşil çay yerine beyaz çayla yap" demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?