Bugün iyi bir spor bekliyorlar galiba senden bastır haydiValla ya puanıma bakan atıyor beni
Bana doğumuma yakın demirim düşük diye doğuma kadar yükselmez diye demir serumu vermişlerdi ve hemen etkisini gösterdi gözümün içine baktığımda kıpkırmızı olmuştu, doktorlar niye o serumu hemen vermiyorlar acaba? Bizi ilaçla uğraştırıyorlar :)Sabah 7 de demir ilaci ile basladim gune insallah bu sefer demir depom artar... 3 ay devam edip tahlil yaptiracam....
Sağol canım zaten imkan buldukça meyvenin yanına bişey yemeğe çalışıyorum. 10 buçukta 1 ceviz yedim.oglendede yoğurt yedim mesela..tarcini malesef hiç sevmiyorum canım ya yoksa dediğin gibi çok faydası varmış ama napalm artık.Tatlı ihtiyacı için yedim diyorsun ama meyveler şekerimizi yükseltip biRazdan tekrar bi arayışa sokuyor bizi. Sana önerim illa yiyeceksen meyvelerin yanına süt ayran vs bişi tüket.
tatlı canın istiyorsa tarçınlı süt
İçine Cevizveya fındık koyduğun hurma
Muz yerken üstüne kakao koyarak falan tüketebilirsin canım
Sağolun Allah razı olsun
demir ilacı kullandı canım buhar kullanmadı astım falan yok şükür
Rica tatlım, ne demek?Aaaa evet hatirladim kusurabakma canim)
Maden suyu kaç ml750ml suya 3 poşet yeşil çay demleniyor (ben ananaslı acaili kullanıyorum)
Soğuduktan sonra 1/2 limon suyu
1 şişe maden suyu
Bunu gün içinde tüketiyorsun.
15 gün kullandıktan sonra 5 gün ara, tekrar 15 gün kullandıktan sonra 20 gün ara veriyorsun canım.
1 bardak, normal su bardağı yeterli canım.Maden suyu kaç ml
Burada 1,5 lt lik var yani evde şu anda 1,5 lt lik şişede var
Bugün yapamam herhalde yarın komşular çaya gelecek hazırlık yapmam lazım ve benim şuan sarma sarmam gerekirden k.k'ya takılıyorum, bir bakıp çıkacaktım 1 saat olduBugün iyi bir spor bekliyorlar galiba senden bastır haydi
Ona bir bakayım yulafa lakin hayla yataktayım çocuklarda üstümde :)Ben de değişiklik olsun diye krep yaptım işte tatlım.
Yulaf mı yulaf kepeği mi?
Ben yulaf kepeği ile yaptım.
Bilmem, bence aynı anda içmek daha etkili.. Ben gerçekten faydasını gördüm.
Yarın siz de fark edeceksiniz.
Bİr de içtikçe içiriyor, yani tıkamıyor insanı. Meşrubat gibi lıkır lıkır gidiyor.
Yok canım estağfurullah.bana menunde hic bisey yok dedilerde hakli olarak seninki dolu dolu güzel bir menü demek istedim zararlı şeyler yok.ben sadece lahmacuna takıldım. 1 olsa daha iyi olurmuş ama onu da aciklamissinsen şimdi bana çok yediğimi mi söylemeye çalışıyorsun
1 lahmacunla kalksam akşam geç saatte yine acıkırdım. inan bana... ama pek diyet listesi olmadı gerçekten de
Git git durma haydi bende kalkıyorum şimdiBugün yapamam herhalde yarın komşular çaya gelecek hazırlık yapmam lazım ve benim şuan sarma sarmam gerekirden k.k'ya takılıyorum, bir bakıp çıkacaktım 1 saat oldu
Canim burdakiler farkli onlarin icinde asit var sadece asil maden suyu türk bakkallarindaki siselerdeMaden suyu kaç ml
Burada 1,5 lt lik var yani evde şu anda 1,5 lt lik şişede var
Bugün sesi yok şükür.ama doktora gitmeli mutlaka ..Canim kuzuya gecmis olsun... demir ilaci yapabilir benim kizimda demir ilaci kullandi ..surubu verir vermez dişini fircalattim ki rengi kalmasin diye... benim kizimin iki disi cikti ana diste geldi ama erken dedi dr... onuda demir ilaciyla bi etkisi varmidir bilemedim..
ben şimdi Türk bakkalına gidemem kiCanim burdakiler farkli onlarin icinde asit var sadece asil maden suyu türk bakkallarindaki siselerde
Niye sen yeni Doğum yaptığını unutuyorsun duvar silmekle ne işin var senin yaada81 gulenyuzumsunsen çok sağolun kızlar dünden daha kötüyüm maalesef
Mop sipariş etmiştim dün geldi merak edip yarım saat duvar silmiştim o daha kötü yaptı galiba. Yüzümü yıkamak için bile eğilemedim bu gün
Çok ama çok geçmiş olsun canım.ada81 gulenyuzumsunsen çok sağolun kızlar dünden daha kötüyüm maalesef
Mop sipariş etmiştim dün geldi merak edip yarım saat duvar silmiştim o daha kötü yaptı galiba. Yüzümü yıkamak için bile eğilemedim bu gün
Tablet mop mu canım. Çok geçmiş olsunada81 gulenyuzumsunsen çok sağolun kızlar dünden daha kötüyüm maalesef
Canım 4 de ben vardım ama
ada81 gulenyuzumsunsen çok sağolun kızlar dünden daha kötüyüm maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?