Yok canım eşim kızı götürdü, bu gün zor yarına belki.
Sağol canım merak işte
Yok canım yemedim henüz. Bugün yemem o zaman. Akşam sadece yoğurdumu yerim. Bir de dukan birası
İnstagramda spinmop sayfası var. Oradan aldım dün geldi. Henüz kullanmadım. Hafta sonu duvarları sileceğim.Nasıl bir şey canım bu tablet mop?
İnstagramda spinmop sayfası var. Oradan aldım dün geldi. Henüz kullanmadım. Hafta sonu duvarları sileceğim.
https://urun.n11.com/temizlik-bezle...VZCjTCh1MpQEtEAQYAyABEgKM-fD_BwE&gclsrc=aw.ds
Sabit mi? Herkese en az 500 gram vermiştim. En iyisi ben şimdiden sopamı çıkartayım
Valla canim elimden geleni yapuyorum.daha ne yapayim.bilmiyorumki gitmiyo yapisti zikkimlar
Ben de geçen hafta verdiğimi aynen geri aldım. Etli ekmek de yemedim ama kadayıf sarmadan galiba
Ben listeden vazgeçtim yemeyince ben benlikten çıkıyorum evdekilere sarıyorum
Yemin ederim Dukan birasını püskürttüm
Bence sıkıntı olmaz ama form çayı sıkıntılı. Çok fazla tüketmeni tavsiye etmem. Bağırsak florasına zarar veriyor form çaylar. En iyisi yeşil çay. Başka çayları hiç onaylamıyorum.
Nasıl yapılıyor diye soracaktım ama sen anlatmışsın canım zaten
Meyveler listende dahi olsa çok olmuş. Günlük porsiyon sayın ikiyi geçmemeli bence. Bir de çok sık muz tüketiyorsun. Muz şeker açısından bence sakıncalı meyvelerden, ayrıca kabızlık yapıyor. Dikkatli tüketmelisin. Kilona ve boyuna göre bence suyu az içiyorsun. Ayrıca emziriyorsun. En az 2,5 lt ye tamamlamaya çalış canım bence.
Demir ilaci fena aciktiriyor fenalardayimmm ama listeme uyuyorummm)
Ben lohusa sayılırım emziriyorum aklımda kalırsa sütüm kesilir falanAhahahahaha
Benim dün geceki bir kase yoğurdumla bir minik köfteme atarlanana bak sen.
demek kadayıf sarma hmmmm
Medicanadan ortopediden randevu aldım canım bakalım yarın gideceğim.Dikkat et canım kendine. Allah göstermesin 4 tane çocuk var kendine iyi bakman lazım. Numune hastanesinde Fizikçiler de iyidir, beyin cerrahlarda. Dr. Adil Akkaya var bir de Oğuzhan Eylen ikisi de beyin cerrahi uzmanı. Belki işine yarar diye yazdım. İnşallah en kısa sürede iyileşirsin.
Aciktirmaz mi o zaman ?Evet muz çok yiyorum ama çook seviyorummuzu sabah saatlerinde ve sütle birlikte yiyince kabızlık yapmıyor en son diyetisyene gittiğimde meyvemi 2 ye düşürmesini istemiştim özellikle düşürmedi ben de çoğu zaman 2 yiyorum denk gelirse 3 yiyorum. Su belli olmuyor ya bazen bişeylere dalıp unutuyorum ama çoğunlukla 2.5 oluyordur da saymadığım için garanti olanı yazıyorum. Sabah işe gittiğim için öğleye kadar 1 lt içiyorum zaten
Demir ilacını akşam yatmadan önce içebilirsin o zaman sıkıntı olmaz.
Beni tebrik edebilirsiniz bitirdim tüm geçmişi
Keşke ortopedi yerine beyin cerrahiden alsaydın canım.Medicanadan ortopediden randevu aldım canım bakalım yarın gideceğim.
Ben de muhallebiyle form çayı içcemKadın haklı hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?