Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Yok canım eşim kızı götürdü, bu gün zor yarına belki.

Sağol canım merak işte

Dikkat et canım kendine. Allah göstermesin 4 tane çocuk var kendine iyi bakman lazım. Numune hastanesinde Fizikçiler de iyidir, beyin cerrahlarda. Dr. Adil Akkaya var bir de Oğuzhan Eylen ikisi de beyin cerrahi uzmanı. Belki işine yarar diye yazdım. İnşallah en kısa sürede iyileşirsin.

6 şubat spor listesi
1. Merve4416
8500 adım = 127 puan
10 dk eliptik = 40 puan
Toplam = 167 puan

2. Hebelee
8613 adım = 128 puan

3. umudum 2
15dk leslie 45 puan
15dk egzersiz 30 puan
Toplam 75 puan

4. Madamhd
808 adım = 12 puan

5.zambak86
2 saat ev işi :40
1000 adım :15
Toplam :55 puan

6. Mayıs24
4184 adım = 62 puan
Zip zip 300 = 37,5 puan
Toplam = 99,5

7. LAydLiNe
4521 adım = 68 puan
1 saat ev işi = 20 puan
Toplam = 88 puan

Valla canim elimden geleni yapuyorum.daha ne yapayim.bilmiyorumki gitmiyo yapisti zikkimlar

Hata yaptığın bir şey vardır canım mutlaka yoksa gider mutlaka. Menülerinde çok sıkıntılı değil ama mutlaka bir sorun var onu bulmak lazım.

Ben de geçen hafta verdiğimi aynen geri aldım. Etli ekmek de yemedim ama kadayıf sarmadan galiba
Ben listeden vazgeçtim yemeyince ben benlikten çıkıyorum evdekilere sarıyorum

Ahahahahaha
Benim dün geceki bir kase yoğurdumla bir minik köfteme atarlanana bak sen.
demek kadayıf sarma hmmmm

Kaptanım günlük 3 yeşil çaydan fazla içmeyin diyorlar ya, ben de zaten o 3 limitimi birada tüketiyorum o bakımdan şeetmiştim.

Bir de benim nşa'da çok düzenli wc ziyaretlerim vardı, Dukan öncesi. Her sabah ilk sigara sonrası.
Dukan sonrası 3 günde bir çıktım hatta Aile Hekimim Duphalac yazdı, iki kere öyle çıktım.

Ama şuna seviniyorum ki sanırım vücut bu diyete alışıyor çünkü dün ve bugün normal seyirde çıktım.
O sebeple form çayını günde bir kere içiyordum.

tekrar eski rutine dönünce bırakacağım

Evet muz çok yiyorum ama çook seviyorum muzu sabah saatlerinde ve sütle birlikte yiyince kabızlık yapmıyor en son diyetisyene gittiğimde meyvemi 2 ye düşürmesini istemiştim özellikle düşürmedi ben de çoğu zaman 2 yiyorum denk gelirse 3 yiyorum. Su belli olmuyor ya bazen bişeylere dalıp unutuyorum ama çoğunlukla 2.5 oluyordur da saymadığım için garanti olanı yazıyorum. Sabah işe gittiğim için öğleye kadar 1 lt içiyorum zaten

Demir ilaci fena aciktiriyor fenalardayimmm ama listeme uyuyorummm )

Demir ilacını akşam yatmadan önce içebilirsin o zaman sıkıntı olmaz.

Medicanadan ortopediden randevu aldım canım bakalım yarın gideceğim.

Aciktirmaz mi o zaman ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…