Misafirleri yolladim birazdan 2 numara gelir disari cikmamiz lazim kostüm istiyor
Burda kostüm partisi gibi bisey yapiyolar okulda. Bi kac sebzede alayim da haftaya listemi uygularim insallah.yarina sabit gelsem yeticek
İnternetten baktım ortopedi yazıyordu. Göndermez inşallah bakalım.Keşke ortopedi yerine beyin cerrahiden alsaydın canım.
Muhtemelen önce kendi bakıp sonra ona gönderecektir.
İyi haberlerini bekliyoruz.
Aciktirmaz mi o zaman ?
Ben oda sıcaklığında içiyorum canım her an elimin altında olsun diye.Dukan birası dolapta mı durması gerekiyorcsi
Cok şükür benim midemi bulandirmiyor ama midem kaziniyor gibi acikiyorum.... ama demirim cok düşük ilaci birakmakta istemiyorum 3 ay devam edecem ilaca bi 10 gun aclik ataklari oluyormus sonra vucud ilaca alisiyormus...... ben açken uyuyamam kiiiİlacı içtikten sonra yat canım açlık uykudan uyandırmaz seni heraldehamileyken kan ilaçları sabah aç karnına midemi bulandırdığı için yatmadan önce içiyodum uykuda sorun olmuyordu
Yok ben neyse usulü onu yapmak isterim sanki dolapta kalmasıngerekşyormuş gibi aklımda kaldı tamam o zaman yarın mutfak tezgahına koyayım :) bitmek üzere zatenBen oda sıcaklığında içiyorum canım her an elimin altında olsun diye.
Ev çok sıcak değil çünkü.
Ama yazın evet soğuk olması tercih sebebi.
Kalkar kalkar gider dolaptan içerim dersen o da senin tercihin elbette canım.
Ordakileri begenmiyoruz artikAldiye gelmiş kostümler gördün mü
Suyu arttirip 3 ögüne gecmem lazim sanirimHata yaptığın bir şey vardır canım mutlaka yoksa gider mutlaka. Menülerinde çok sıkıntılı değil ama mutlaka bir sorun var onu bulmak lazım.
Allahım marketten enginar aldım ayıkladım mantar kadar kaldı sinir oldumsadece soğan tuz ve biraz su koyup pişiriyorum orjinalini yapmayacağım haketmiyor enginar efendi :/
Ayrıca pırasa mücveri yaptım sarmısaktan mısır nedir acı gibi oldu püff
Sebze meyve hiç yokBugünkü menüm
Sabah 09:00
2 haşl. yumurta, 5 zeytin, 1 yk lor peynir
Öğlen
1 lahmacun, 1 kase mercimek çorbası, salata
Akşam
1 kase zencefilli, zerdeçallı, tarçınlı yoğurt
Su 2 lt içildi. Bitki çayı olarak dukan birası içeceğim
1 lt sıvı daha mı içeceksin yani canım.Bugünkü menüm
Sabah 09:00
2 haşl. yumurta, 5 zeytin, 1 yk lor peynir
Öğlen 12:20
1 lahmacun, 1 kase mercimek çorbası, salata
Akşam 18:15
1 kase zencefilli, zerdeçallı, tarçınlı yoğurt
Su 2 lt içildi. Bitki çayı olarak dukan birası içeceğim
Yarısmaya devam edecek miyiz canım :)))Kızlar bu gün yarışmanın son günü hadi ekleyin puanları da toplayayım:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?