Helal sana!dukan birasının yarısı bitti. Kaldı 500 ml
Helal sana!
400 ml kaldı bitiremiyorum. Yarına artık. Çok da zorlamak istemyorumHelal sana!
Benim adım sayar saatim var. Sabahları koluma takıyorum. Akşam buraya yazdıktan sonra çıkarıyorum. Telefondaki adım sayım 2630. çünkü telefonum her zaman elimde değil.Gun icerisinde fazla adim attim ama anca 2000 adımı telefonla yapabildim...
Bi arkadasa mevlute gittim oradan saglik ocagina gittim... eve geldim yürüyüş bandina ciktim 60 dakika tempolu yürüyüş yaptim)
Çünkü yanlış yaptın.400 ml kaldı bitiremiyorum. Yarına artık. Çok da zorlamak istemyorum
Bende boyle bisey alacam sirf adimsaysin diyeBenim adım sayar saatim var. Sabahları koluma takıyorum. Akşam buraya yazdıktan sonra çıkarıyorum. Telefondaki adım sayım 2630. çünkü telefonum her zaman elimde değil.
Çok iyi oluyor. akşamları da şarja takıyorum. Pil derdi de yokBende boyle bisey alacam sirf adimsaysin diye)
Bence çok az olmuş canım. Gece açlık hissedersinBugünkü Menüm
Sabah 09.00
Sütlü sekersiz kahve(yarım yaglı süt)
10.30
1 haslanmıs yumurta
1kk peynir
1 dilim k ekmek
Domates salatalık
13.00
1 portakal
1 havuç
18.00
Bir kase yogurt (k biber ve limonlu)
Suana kadar su 2 lt
Yarın için bugün az yedim canım yoksa biliyorum cok az oldugunu ama inan istesem de yiyemiyorum su an canım hiçbsey istemiyor erken uyursam da bir sorun olmaz diye düşündümBence çok az olmuş canım. Gece açlık hissedersin
Listede misin canımYarın için bugün az yedim canım yoksa biliyorum cok az oldugunu ama inan istesem de yiyemiyorum su an canım hiçbsey istemiyor erken uyursam da bir sorun olmaz diye düşündüm
Benim adım sayar saatim var. Sabahları koluma takıyorum. Akşam buraya yazdıktan sonra çıkarıyorum. Telefondaki adım sayım 2630. çünkü telefonum her zaman elimde değil.
Ben de alayım valla.Bende boyle bisey alacam sirf adimsaysin diye)
Bugün yapıldı mı liste benim 1 saat tempolu yürüyüşüm var da öhöm öhöm
Senin menün de çok az olmuş canım. Yarından dolayı herkes az yiyor galiba7 şubat perşembe
9.30
3 kaşık yulaf lapası+1 küçük elma karışımı
12.30
küçük bir tost
1/2 avokado
19.00
2 yumurtadan çılbır
1 muz
3 ceviz
en az 2 L su
Hayır canım ben yeni üyeyim zaten listede degilim ama sonuçta zayıflamak istiyorum :)Listede misin canım
Bugünkü Menüm
Sabah 09.00
Sütlü sekersiz kahve(yarım yaglı süt)
10.30
1 haslanmıs yumurta
1kk peynir
1 dilim k ekmek
Domates salatalık
13.00
1 portakal
1 havuç
18.00
Bir kase yogurt (k biber ve limonlu)
Suana kadar su 2 lt
kızlar ikinizin de yedikleri az olmuş ama cumadan dolayı galiba7 şubat perşembe
9.30
3 kaşık yulaf lapası+1 küçük elma karışımı
12.30
küçük bir tost
1/2 avokado
19.00
2 yumurtadan çılbır
1 muz
3 ceviz
en az 2 L su
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?