Boydan 5 eksiği ideal sayılıyor aslında. İdeal kilon 55160 cm canım
Neden böyle oldu canım. Menülerin de güzeldi. Moral bozmak yok. Daha sıkı çalışıp telafi edebilirsinkilo bildirimim malesef artıdayım
geçen cuma 73.5
bugün 73.8
fark +300 gr
canım geçen cumadan pazartesiye çok yoğun kanamam vardı lohusalık sonu kanaması o yüzden çok dikkat edememiştim hadis kalıyorum diye. kanama bitince 3 gündür dikkat erebildim ondan sanırım. bir de dün sofrada turşu vardı ve çok yedim turşuyu ödem oldu sanırımNeden böyle oldu canım. Menülerin de güzeldi. Moral bozmak yok. Daha sıkı çalışıp telafi edebilirsin
Evet turşu ödem yapar. Ben salıdan itibaren turşu yemeyi bırakıyorum. Cuma tekrar başlıyorumcanım geçen cumadan pazartesiye çok yoğun kanamam vardı lohusalık sonu kanaması o yüzden çok dikkat edememiştim hadis kalıyorum diye. kanama bitince 3 gündür dikkat erebildim ondan sanırım. bir de dün sofrada turşu vardı ve çok yedim turşuyu ödem oldu sanırım
Maşallah canım tebrikler
Sız çok kavga ediyorsunuzdur, ama yay larda şeytan tüyü vardirBenim kızım yay.
Genetik istiyor üni'de.
Sınava girerken
"Allahım bildiklerimi yaptır, bilmediklerimi attır, attıklarımı tuttur" demenin yeterli olduğunu düşünüyor.
87 fizik ortalaması ile nasıl girecekse genetiğe artık?
Geçen gelmiş diyor ki
"Annem ben buldum hangi mesleği istediğimi"
"Nedir kuzum?"
"Yatak denemeciliği, yattığım yerden yatakları kontrol edip para kazanacağım".
Çatı katına kadar kovaladım, spor oldu
Ben de hiç sevmem ama eşim oldu bittiye, bir işin yanında iki ıs çıkarmaya bayılır.Aynen...
En sinir olduklarımızdan biridir emrivaki.
Emrivaki planlar, emrivaki misafirler, emrivaki ödemeler kimyamızı bozar.
Her şey planlı, programlı olmalı..
Başak burcu, titizlerin anasıBen 22 Aralık doğumluyum.
Hem de gece yarısı.
Yani Yay'ın sabırsızlığı, hiperaktifliği falan da gelmiş bana o arada.
Yükselenim de Başak..
Tebriklerr cnm çok guzel
Bende aldım bi saat ama kendi halinde sayıyor. Çocuğu giydiriyorum 100 adım atmışımMemnunum canım. Su geçirmez özelliği de var. Kingwear gv68. Adım sayma amaçlı aldığım için ucuz bir şey aldım. İyi çıktı
Kız kadayıf sarma etli ekmeğe bakma ben daha motivasyon aşamasındayımAllah'ım bunlar nasıl diyetler?
Kadayıf sarmalar, etli ekmekler, pilavlar, helvalar, dürümler havalarda uçuşuyor...
bense şööööle bakıyorum
Not: Sabahın körü kızı kendine kahvaltı hazırlarken benim çayımı demlemedi diye çemkiren anne konuştu
Aaaa ben dukan krebini çok severim. Benim oğlan bile yerO zaman bilemedi ben.
Yulaf kepeği vereyim?
İğrençliğinden iştahın kapanır
Yaaa kıyamam sen ortalamya giremiyorsun ama 15 gün olmadı kiAccuk daha iteleyin de takım 1.liğini kapalım kızlar haydi, hazır ben ortalamayı epey yükseltmişken.
evet, yok mu arttıran kızlar?
Yaaa yazık kıza valla yüreğim sızladı vermedin mi hiçBen de geçen hummalı bir temizlik yaptığımda dürüm sipariş vermiştik, dürüm geldi o anda bebek ağladı onunla ilgilenmek zorunda kaldım tabi kızım bu arada kendi dürümünü yedi (o da boğazına hiç dayanamaz) neyse her şey halloldu dürümümü yiyeceğim benim kız anne dürümünden bir ısırık alabilir miyim dedi aboovv başladım saydırmaya
-ben zaten açım veremem dürümümü, yemeseydin önceden, sen o yaşınla koca dürümü bitirmişin bir de benimkinden istiyon, yakında obez olucan iyice lömbür lömbür oldun...
Bir yandan yiyorum habire
Bir de diyorum ki, şu yemeğimi keyifli keyifli yiyecektim boğazıma dize dize yedirdiniz
Yani o anı kameraya çekseler şu an gülmekten ölürdünüz:)
Haftada 4 kaşık yeter o da Çarşamba Perşembe olmasın :)Evet haklısın başka bir çözüm bulmamız lazım
Pilavı da bundan sonra kaşık olarak sayayım yarım yemek tabağı falan dınherlade 7-8 kaşık vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?