Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şöyle soyliyeyim ölçülü olduğu takdir de tatlı hariç hepsinden yiyebilirsin.mesela yarim kase çorba ,2 kaşık bulgur pilavı ve taş kebabı gayet ideal bir öğün olur. daha önce diyetisyenle gittiğimde bu şekildeydi baba verdiği liste

Canım sana Kadın doğumdan ilaç verdiler mi?? Bana bir sürü ilaç verdi doktor. Daha önce de kullandım kilo almıştım kullanmasam mı acaba diyorum kendiliğinden geçer mi acaba kanamam

Demir ilacini 3 gündür kullaniyorum reglimde artış oldu normal mi ? Normalde bugun 5. Gunum benim biterdi reglim ama yok bitmedi ...

Ben de diyete senin gibi yaklaşık 72 kiloyla başladım. Ne kadar sürede 55 e düştün canım? Bu arada boyun kaç cm?
Boyum kısa canım benim 153...çok kısa sürede düşmedim 55 e.6 ay gibi bi zaman aldı. Ama arada yaptığımız kacamaklardan kaynaklandığını düşünüyorum. Sok diyetler yapmadım hiç arada birkaç günlük detox tarzında şeyler yaptım ama genel olarak sağlıklı diyet yaptığımı düşünüyorum. Bıraktığımda da bariz kilo almadım epey süre şükür. Ama bu aralar gerçekten fazla kaçırdığımın farkındayım oyuzden aldım malesef.suan ki hedefim 52 bakalım inş. İnebilirim. En son 54.8 e inmiştim. İnş. Hep birlikte istediğimiz kiloya ineriz.
Senin boy kilo nasıl.

Yok ben hiç öyle afilli şeylere girmiyim bana arada bir yulaf ezmesi yeter :) ama epey tok tuttu yumurta yulaf ikilisi
Benimde kokulara hiç hassasiyetim yoktur hamileliğimde de hiç olmadı 9 ay hiç hamile değil gibi geçirdim

Boyum 156 cm canım. 3 kasımda 71.2 kilo ile başladım diyete. Arada kaçamaklarım oldu. Diyetimi bozduğum oldu. Şimdi 59.7. Üç ayda yaklaşık 11 kilo verdim. İnşallah böyle devam eder. Hedef kilolarımıza en kısa zamanda ulaşırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…