Tam benlikmiş o zaman, hatta yapacaktım da yeşil çayım kalmamış en kısa sürede yapıcam inşallahMetabolizma hızlandırıyor ve ödem attırıyor canım.
Valla geçen sene zayıfladığmı saymazsak son 10 senedir 75 in altını hiç görmedimNormal kilon 70 civarı mı canım?
Herhangi bir kiloda uzun süre sabit kaldı isen, o kilo zor kırılıyormuş.
Ondan sonra gene kolay gidiyormuş.
Muhtemelen ben de 65-67 aralığında takılacağım mesela.
Benim eşim oğlak, hiç emirvaki konuşmayacaksınBenim büyük kızımda oğlak ayyyy gel bi sor sen bana
O yüzden yavaş iniyor canım işte burada.Valla geçen sene zayıfladığmı saymazsak son 10 senedir 75 in altını hiç görmedim
İnternette ideal kilom 52 gösteriyor en son doğduğumda 50 lilerdeydim sanırımçünkü hiç öyle bi rakam hatırlamıyorum ben
Aynen...Benim eşim oğlak, hiç emirvaki konuşmayacaksın
Bi de reglime 3 var sanırım ondan da oluyorO yüzden yavaş iniyor canım işte burada.
Sen inat eder ve bozmazsan o döngü kırılacak.
Her yerde yazan bu..
Yükselenin etkisidir belkiBen oğlağın bir tek sabrını almamışım.
Sabır denen şey yok bende.
Bir şey olacaksa, kafaya koydumsa kesin olacak ama hemen olacak!!!
Önümüzdeki hafta telafi edersin canım, sıkma canını.Bi de reglime 3 var sanırım ondan da oluyor
Benim için iyi bi hafta olmadı
Ben 22 Aralık doğumluyum.Yükselenin etkisidir belki
Sen beni geçersin. Bu hafta menülerin de sporun da çok iyiydi.Abooo merveee ben şoklardayım süper bir rakama bir de diyor ki sana yetişemem bık bık bık :) ben hala bilmiyorum gerçi ama kocaman tebrik ediyorum seni
Ben akrep eşim boğa :)Bende boğayım :) eşim akrep
Memnunum canım. Su geçirmez özelliği de var. Kingwear gv68. Adım sayma amaçlı aldığım için ucuz bir şey aldım. İyi çıktıMemnunsun yani markası ve fiyatını öğrenebilir miyim
Senin boyun kaçtı ki 52 gösteriyorValla geçen sene zayıfladığmı saymazsak son 10 senedir 75 in altını hiç görmedim
İnternette ideal kilom 52 gösteriyor en son doğduğumda 50 lilerdeydim sanırımçünkü hiç öyle bi rakam hatırlamıyorum ben
Teşekkür ederim sağolunÖnümüzdeki hafta telafi edersin canım, sıkma canını.
160 cm canımSenin boyun kaçtı ki 52 gösteriyor
Tebrik ederim canım muhteşem bir sonuç. bak yine öndesin
O zaman benim ideal kilom 48 dir. Ben senden daha kısayım160 cm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?