Ben oğlağın bir tek sabrını almamışım.Eşim oğlak benim, bir şeyin yapılması gerekiyorsa yapılır der, müthiş sabırlı ve inatçı.
Memnunsun yani markası ve fiyatını öğrenebilir miyimÇok iyi oluyor. akşamları da şarja takıyorum. Pil derdi de yok
Geçen cuma 73.5
Bu cuma 72.5
Fark 1kg
Yüzde 1,36
Amanınnn aslan mı dedi biri?
Annem aslandır benim.
Son sözünü ilk sözü olarak söyler ve çekilir kenara.
Çok kolaylardır, çok
Hiiiç müdanaları yoktur.
Hiiiç de kin tutmazlar.
Malesef hergün çıktığım halde bugün çıkamadım.Geçen hafta ;75.3
Güncel ; 74.95
Fark ;0.35
Yüzde ; %0.46
Phoenix'in meşhur emojisiNeeeee perşembe perşembe mantı mı yedinnnn
Ben de henüz çıkamadım.Malesef hergün çıktığım halde bugün çıkamadım.
Bütün hafta çabamın sonucu....
Normalde yariyor canimYazılan menülerdeki azlığı gördükçe kendimden utandım resmen.
Normalde de az mı yiyorsun canım?
Dengeli olmuş..
Akşama kadar çöm acıkmadın mı canım? Afiyet olsun..
gayet başarılı :)
afiyet olsun.. hafif bir gün olmuş :)
Gayet iyi :)
her öğünde çorba olmasının özel bir sebebi var mu?
Pilavın miktarı yok ama Emin’im fazla değildir. Yarım kase mantısı sorun yok ama dedikleri gibi günü yanlış olmuş. Ben de çocukların yemekleri artınca kıyamıyorum israf etmeye. Ama sanırım başka bir çözüm bulmamız gerekiyor. :)
tebrikler. İşe yarıyor mu?
Hem diyetteki hem takımdaki ilk haftamın özeti budur arkadaşlar.
LAydLiNe
1. hafta
Başlangıç: 72,6 kg
Bitiş: 69,7 kg
Fark : - 2,9 kg
Yüzde : % - 3,99
Eki Görüntüle 2233701
Geçen hafta kilom 78.600
Bu hafta 77.00 kg
Ben listede olmadıgım için böyle yazmam yeterli sanırım kızlar
Gecen hafta 72.5
Bu hafta 71.400
Giden .1.100
Aslinda daha fazla giderdi sabah wc yok... kahvalti saatinde yapiyorum o yuzden artik erken tartiliyorum kaptanim) LAydLiNe
Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 90,4
Güncel : 89,9
Fark: 0,5
Yüzde: 0,55
Ucundanda olsa 8leri gördüm sonundaAma bu hafta diyetimi düzgün uygulayamadığım için az kilo verdim. Önümüzdeki hafta çok daha düzenli beslenip haftaya bomba gibi gelecem inşallah
Bendeeeee :)Bende boğayımeşimde aslan bizde de çatışma çok
Geçen cuma 73.5
Bu cuma 72.5
Fark 1kg
Yüzde 1,36
O da iyiymis, en azından benim gibi hem isteyip hem yatmiyorsun, bir yay burcu olarak çok dengeli bir dengesizligimvar.Ben oğlağın bir tek sabrını almamışım.
Sabır denen şey yok bende.
Bir şey olacaksa, kafaya koydumsa kesin olacak ama hemen olacak!!!
Benim kızım yay.O da iyiymis, en azından benim gibi hem isteyip hem yatmiyorsun, bir yay burcu olarak çok dengeli bir dengesizligimvar.
Normal kilon 70 civarı mı canım?Dün sabittim
Düne kadar hep artıdaydım .
86 dan 69 a zayıfladığımda ennnn azz 700 gr vermiştim her hafta.
75 den sonrası zor gitmişti ama bu kadar hiç olmamıştımresmen 300 gr verdim
Bende hep kilo alıyorum Ramazan da, metebolizmam duruyor benim bir deay hadi inşallah. Yaza kadar 70e inmek istiyorum. Yani 20 kilo daha vermem lazım 4-5 ayda pek mümkün değil gibi amaRamazandan korkuyorum ben ya. Çünkü ramazanlarda hep kilo alıyorum iftarda tatlı yemezsem olmaz
Bu dukan birası tam olarak ne işe yarıyorYok be tatlım, ilaç takviyesinden dolayı iyi şu anda. Normalinde benim TSH'lar Everest'le yarışır..
Ulaşırsın, ulaşırsın.
Dukan birası diyorum da kime diyoruuummmm.
Metabolizma hızlandırıyor ve ödem attırıyor canım.Bu dukan birası tam olarak ne işe yarıyor
Mecburen yemiştim :) Yemek yapmaya fırsat olmadı bir de çok acıkınca gözüm dönüyor :)Allah'ım bunlar nasıl diyetler?
Kadayıf sarmalar, etli ekmekler, pilavlar, helvalar, dürümler havalarda uçuşuyor...
bense şööööle bakıyorum
Not: Sabahın körü kızı kendine kahvaltı hazırlarken benim çayımı demlemedi diye çemkiren anne konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?