Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Aynen canım. Hedefimiz aynı çünkü kilolarımizda yakın. Benim içinde çok iyi olur motivasyon açısından.
Gerçekten iyi motivasyon olacak nasıl geçecek bakalım bu hafta :) kıran kırana olacak bence tartıları kaldırın bence double heyecan olsun ben kaldırdım varmısınız

Çarşı işim vardı hallettim geldim. Sabah aceleyle çıktım herkes i tebrik ederim kızlar. Gayet iyi kilo vermiş herkes. Ben ilk hafta diye odemle birlikte 2 gitti diye düşünüyorum. Sonuna kadar devam Allah ın izniyle. Tartiyi keşke daha önce alsaydım keşke beni çok motive ediyor

Hergün mü tartılıyorsun gerçekten iyi kilo verdin

Takımla birlikte verdiğini de söylesene canım

Kızlar bütün geçmişi bitirdim şükür maşallah amma yazmışsınız. Sadece akşam uyuyakaldığım kısmı okuyamadım onu da akşama okuyacağım. Ayrıca akşam yeni listeler hazırlayacağım size. Artık sporda kendi kendimize yarışacağız. Veee kızlar kendine rakip bulmuş ama ben de bir eşleştirme yapacağım. Takım içi bireysel rakiplerimiz olacak. Listeyi akşama yayınlarım. Şimdi mesaim bitmeden ana listemizi hazırlayıp paylaşayım.

Bir de bu hafta büyük bir mutluluk yaşıyorum belki siz de fark etmişsinizdir. Takımda hiç + kilo yok.

lina0156 yı saymıyorum çünkü o henüz lohusa. Ayrıca çok az + da olduğu için onu da tebrik ediyorum.

@Phoenix_32 senin bildirimi göremedim şekerim

Tartiyi dövmeseydim +geliyodum nerdeysev inat etmis gubi kiyafetli kiyafetsiz ayni kiloyu gösteriyo gicik yeni tarti almanin zamani geldi sanirim

Tartiyi dövmeseydim +geliyodum nerdeysev inat etmis gubi kiyafetli kiyafetsiz ayni kiloyu gösteriyo gicik yeni tarti almanin zamani geldi sanirim

Ben de 3 kez çıktım arka arkaya belki 100 gram daha aşağı tartar diye ama hepsinde de aynı tarttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…