- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Aynen canım. Hedefimiz aynı çünkü kilolarımizda yakın. Benim içinde çok iyi olur motivasyon açısından.
Beni listeye alınmı canım bu haftaYanıma gel şöyle
Seninle iyi işler yapabiliriz
Ben tipik bir yay burcuyum, kızımda oğlak
Umarım anlatabilmişimdir
Güzel bir motivasyon olur üçümüz için de.Aynen canım. Hedefimiz aynı çünkü kilolarımizda yakın. Benim içinde çok iyi olur motivasyon açısından.
Beni de alın aranıza benim de boyun 1.53Kilomuz ve boyumuz yakınmış canım. Ozaman bu hafta seninle yarışalım olur mu...kaç yaşındasın bu arada.ben 31 yaşındayım.
Ya anlıyorum seni çok sinir bozucuBu hafta b3nim hedefim de 58 canım hadi bakalım. Kim geçecek...55 e düşüp 58 ı hedef etmek benim için ne üzücü bi olay offf offf şu boğazlar yokmu..
Heyecanlandım :) severim yarışları
Yeah varım ben
Gerçekten iyi motivasyon olacak nasıl geçecek bakalım bu hafta :) kıran kırana olacak bence tartıları kaldırın bence double heyecan olsun ben kaldırdım varmısınızAynen canım. Hedefimiz aynı çünkü kilolarımizda yakın. Benim içinde çok iyi olur motivasyon açısından.
Ben kaldıramıyorum. O kadar heyecana dayanamam :)Gerçekten iyi motivasyon olacak nasıl geçecek bakalım bu hafta :) kıran kırana olacak bence tartıları kaldırın bence double heyecan olsun ben kaldırdım varmısınız
Hergün mü tartılıyorsun gerçekten iyi kilo verdinÇarşı işim vardı hallettim geldim. Sabah aceleyle çıktım herkes i tebrik ederim kızlar. Gayet iyi kilo vermiş herkes. Ben ilk hafta diye odemle birlikte 2 gitti diye düşünüyorum. Sonuna kadar devam Allah ın izniyle. Tartiyi keşke daha önce alsaydım keşke beni çok motive ediyor
Ya yapma oyun bozanlıkBen kaldıramıyorum. O kadar heyecana dayanamam :)
Banyoda duruyor. Her sabah heyecanla uyanıp tartıya çıkıyorum. Bir hafta dayanamam ben.Ya yapma oyun bozanlık
Mızıkçılık yapma
bi kere kaldır gözünün önünden gerisi gelir :)
Boyum kısa canım benim 153...çok kısa sürede düşmedim 55 e.6 ay gibi bi zaman aldı. Ama arada yaptığımız kacamaklardan kaynaklandığını düşünüyorum. Sok diyetler yapmadım hiç arada birkaç günlük detox tarzında şeyler yaptım ama genel olarak sağlıklı diyet yaptığımı düşünüyorum. Bıraktığımda da bariz kilo almadım epey süre şükür. Ama bu aralar gerçekten fazla kaçırdığımın farkındayım oyuzden aldım malesef.suan ki hedefim 52 bakalım inş. İnebilirim. En son 54.8 e inmiştim. İnş. Hep birlikte istediğimiz kiloya ineriz.
Senin boy kilo nasıl.
Ben bi keresinde yemin ettim 1 hafta tartilmiycam diye aboww o neydi bidaha mi tövbeeeBanyoda duruyor. Her sabah heyecanla uyanıp tartıya çıkıyorum. Bir hafta dayanamam ben.
Aynen canım. Ben her gün tartılıyorum ama kilo veremeyince moralimi bozup diyeti bırakmıyorum. Nerede yanlış yaptım diye düşünüyorumBen bi keresinde yemin ettim 1 hafta tartilmiycam diye aboww o neydi bidaha mi tövbeeehergün tartilmak candir
Ben kilo veremeyince tartinin üstünde sinirden tepinixorumAynen canım. Ben her gün tartılıyorum ama kilo veremeyince moralimi bozup diyeti bırakmıyorum. Nerede yanlış yaptım diye düşünüyorum
Tartiyi dövmeseydim +geliyodum nerdeysevKızlar bütün geçmişi bitirdim şükür maşallah amma yazmışsınız. Sadece akşam uyuyakaldığım kısmı okuyamadım onu da akşama okuyacağım. Ayrıca akşam yeni listeler hazırlayacağım size. Artık sporda kendi kendimize yarışacağız. Veee kızlar kendine rakip bulmuş ama ben de bir eşleştirme yapacağım. Takım içi bireysel rakiplerimiz olacak. Listeyi akşama yayınlarım. Şimdi mesaim bitmeden ana listemizi hazırlayıp paylaşayım.
Bir de bu hafta büyük bir mutluluk yaşıyorum belki siz de fark etmişsinizdir. Takımda hiç + kilo yok.
lina0156 yı saymıyorum çünkü o henüz lohusa. Ayrıca çok az + da olduğu için onu da tebrik ediyorum.
@Phoenix_32 senin bildirimi göremedim şekerim
Tartiyi dövmeseydim +geliyodum nerdeysevinat etmis gubi kiyafetli kiyafetsiz ayni kiloyu gösteriyo gicik yeni tarti almanin zamani geldi sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?