Yanaştım kaptanımYanıma gel şöyle
Seninle iyi işler yapabiliriz
Ben tipik bir yay burcuyum, kızımda oğlak
Umarım anlatabilmişimdir
Çalışma masası ve dolabı planlarla dolu
Ben de o kadar plansız bir insanım ki anlatamam
Kafama o an ne eserse öyle yaşarım
Her gün tartilmadim kendimi iyi hissettiğim ecevit problemi yasamadigim gunler kontrol ettimHergün mü tartılıyorsun gerçekten iyi kilo verdin
Oyyy oyyy daha yeni oturdummm mutfaktan cikamiyorum kiiii. Evdekiler mercimekli köfte istediler onu yaptim kendime yesil mercimekli yemek yaptim aksama... ogle kendime kabak ve salata yaptim.... esim ogle geldi ona yemek hazirladim toparladim....
Ev halkina bundan sonra iki gunluk yemek yapacam.. esim sagolsun hic sorun etmez ama babam günlük farkli yemek sever artik oda idare edecek mutfaktan çıkamıyorum. ..
Bende tartiliyorum surekli bi hesap kitap yapiyorun ama tartilmazsam ipin ucu kaciyor... wc gidiyorum tartiliyorum bi bardakbsu icip gidi tartiliyorum kafayi bozdumBen bi keresinde yemin ettim 1 hafta tartilmiycam diye aboww o neydi bidaha mi tövbeeehergün tartilmak candir
Kilo Bildirimi
Geçen Hafta: 90,4
Güncel : 89,9
Fark: 0,5
Yüzde: 0,55
Ucundanda olsa 8leri gördüm sonundaAma bu hafta diyetimi düzgün uygulayamadığım için az kilo verdim. Önümüzdeki hafta çok daha düzenli beslenip haftaya bomba gibi gelecem inşallah
Wc ye çıkamıyorum
ay hadi inşallah. Yaza kadar 70e inmek istiyorum. Yani 20 kilo daha vermem lazım 4-5 ayda pek mümkün değil gibi amaRamazandan korkuyorum ben ya. Çünkü ramazanlarda hep kilo alıyorum iftarda tatlı yemezsem olmaz
Accuk daha iteleyin de takım 1.liğini kapalım kızlar haydi, hazır ben ortalamayı epey yükseltmişken.
evet, yok mu arttıran kızlar?
Ben de geçen hummalı bir temizlik yaptığımda dürüm sipariş vermiştik, dürüm geldi o anda bebek ağladı onunla ilgilenmek zorunda kaldım tabi kızım bu arada kendi dürümünü yedi (o da boğazına hiç dayanamaz) neyse her şey halloldu dürümümü yiyeceğim benim kız anne dürümünden bir ısırık alabilir miyim dedi aboovv başladım saydırmaya
-ben zaten açım veremem dürümümü, yemeseydin önceden, sen o yaşınla koca dürümü bitirmişin bir de benimkinden istiyon, yakında obez olucan iyice lömbür lömbür oldun...
Bir yandan yiyorum habire
Bir de diyorum ki, şu yemeğimi keyifli keyifli yiyecektim boğazıma dize dize yedirdiniz
Yani o anı kameraya çekseler şu an gülmekten ölürdünüz:)
Geçen cuma 73.5
Bu cuma 72.5
Fark 1kg
Yüzde 1,36
Geçen hafta ;75.3
Güncel ; 74.95
Fark ;0.35
Yüzde ; %0.46
O da iyiymis, en azından benim gibi hem isteyip hem yatmiyorsun, bir yay burcu olarak çok dengeli bir dengesizligimvar.
Dün sabittim
Düne kadar hep artıdaydım .
86 dan 69 a zayıfladığımda ennnn azz 700 gr vermiştim her hafta.
75 den sonrası zor gitmişti ama bu kadar hiç olmamıştımresmen 300 gr verdim
Bende hep kilo alıyorum Ramazan da, metebolizmam duruyor benim bir de
Valla geçen sene zayıfladığmı saymazsak son 10 senedir 75 in altını hiç görmedim
İnternette ideal kilom 52 gösteriyor en son doğduğumda 50 lilerdeydim sanırımçünkü hiç öyle bi rakam hatırlamıyorum ben
Ben Başak eşimde Başak
kilo bildirimim malesef artıdayım
geçen cuma 73.5
bugün 73.8
fark +300 gr
Kızlar bugün öğlen yemeğinde tas kebap, bulgur pilavı, yayla çorbası ve irmik tatlısı var. İrmik tatlısını yemeyeceğim zaten. Bulgur pilavı ve yayla çorbası yersem fazla olur mu? Öğlen yersem bunları, akşam da yoğurt yerim
Disardayim.yüzde hesaplayamiycam
Gecen hafta 89.3
Bu hafta 89.2
Süründügüm dogrudur
Bende aldım bi saat ama kendi halinde sayıyor. Çocuğu giydiriyorum 100 adım atmışımkolum oynadıkça hareket sayıyor
Kızlar 60 kiloya düşünce kendime ödül olarak dondurma yiyecektim. 60 kilonun altına düştüm ama hastayım diye yiyemiyorum
Ben de diyete senin gibi yaklaşık 72 kiloyla başladım. Ne kadar sürede 55 e düştün canım? Bu arada boyun kaç cm?
Canım sana Kadın doğumdan ilaç verdiler mi?? Bana bir sürü ilaç verdi doktor. Daha önce de kullandım kilo almıştım kullanmasam mı acaba diyorum kendiliğinden geçer mi acaba kanamam
Demir ilacini 3 gündür kullaniyorum reglimde artış oldu normal mi ? Normalde bugun 5. Gunum benim biterdi reglim ama yok bitmedi ...
Ada bizi eşleştirmişti önceden. O yarış bitti tabi artık yarışmıyoruz. Ama bu hafta üçümüz yarışabiliriz. Üçümüzün hedef kiloları aynı.
Asyayi listeye alamiyormusun kaptanim. .?***13.Takım 608. ETAP***
LAydLiNe (65.4/65.3/0.1/%0.15)
zambak86(71.4///%) Kilosu sabit
Mayis24 (72.7/72.4/0.3/%0.41)
hebelee (60/59.3/0.7/%1.17)
madamhd (90.6/89.9/0.7/%0.77)
merve4416(60.9/59.7/1.2/%1.97)
gulenyuzumsunsen(75.3/74.95/0.35/%0.46)
MuMu85 (89.3/89.2/0.1/%0.11)
umudum2(59.1/57.9/1.2/%2.03) Mezun olan üye geri döndü. Başlama tarihi: 04.02.2019 Başlangıç kilosu: 59.1 Hedef: 52
13. Takım ortalaması: %
*** 13.TAKIM 608. ETAP Free Liste ***
Latiska (62.2///% ) 596. etapta 58.5 kilo ile izne ayrılan üye
yumaknuro(73.5///%) 555. Etapta 72.6 kilo ile izne ayrılan üye. 2. takımdan transfer olmak istiyor.
Phoenix_32 (66.2///%) 01.02.2019' da ilk kilo bildirimi
Ftmaly(///%)
ada81(72.5///%) 605. Etapta 71.1 kilo ile izne ayrılan üye
lina0156 (73.5///%) 01.02.2019' da ilk kilo bildirimi
asya_01 (78.9///%) 01.02.2019' da ilk kilo bildirimi
13. Takım ortalaması: %
Bende tartiliyorum surekli bi hesap kitap yapiyorun ama tartilmazsam ipin ucu kaciyor... wc gidiyorum tartiliyorum bi bardakbsu icip gidi tartiliyorum kafayi bozdum
Asyayi listeye alamiyormusun kaptanim. .?
Ayy yok kaptanim bu cok yorucu onun yerine yürüyüş bandina cikip yurumeyi tercih ederim.... sacimi supurge ettim vallaSana efor oluyor işte. Hiç oturmuyorsun yerine
Ayy yok kaptanim bu cok yorucu onun yerine yürüyüş bandina cikip yurumeyi tercih ederim.... sacimi supurge ettim valla
Sorarim canimDiyetisyene söyledin mi bu durumu? Bence gittiğinde bir söyle
16-17 subat gibi gidecek canim daha 10 gun var gorururum insallah 6li rakamlariiNe zaman gidecek baban? O gidince rahat edersin mutlaka. O zamana da 6 lı rakamları görürsün.
Cevaplaya basmışsın gitti onlarBu alıntıları aldım akşama cevaplayacağım. Kaybolmasın diye buraya bırakıyorum
Ayyy cok heyecanlandim tamam kaptanim listemi aynen uyguluyorumAlmayı çok isterdim canım da o daha önce kilo bildirimi yapmadığı için ilk giriş tarihini geçen hafta olarak kabul ediyorum mecburen. Haftaya listeye girecek inşallah. Sen de haftaya listedesin ona göre hazırla kendini. Birde @yumaknuro canım seni de takipteyim çünkü haftaya izne ayrıldığın kilonun altına düşeceksin muhtemel. Daha fazla katılım bekliyorum ayrıca senden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?