Neden canımAsyayi listeye alamiyormusun kaptanim. .?
Kaptanimiz aciklamis canımNeden canım
Benim bir günümü yazmışsın ben 2-3 gün diye hatırlıyorum ama neyse kayda değer bir şey olmadığı için bir önemi yokEki Görüntüle 2233804 Kızlarrrrrr 6. Takımla bi 1 milyon gibi bi farkla yenildikher neyse kendi aramızda 1000 puanla @merve4416 spor kraliçesi oldu
Yine tabloyu kontrol edin. Sıralamadığımı renklendirdikten sonra farkettim kusura bakmayın.
Evet okudum canım sonra gördüm. Nasıl gidiyor kendini daha iyi hissediyorsun dimiKaptanimiz aciklamis canım
Ohh içindekileri döküp rahatlamışsin canim ... ortak kararla hareket edilmeli ben karar verdim bitti gitti olmaz..Oh 2019'un bütün sinirini attım.
Pammuk gibi rahatladım.
Bizim sitenin ruh hastası bir yöneticisi var.
Kadın bildiğin diktatör. Siteye bir çivi çakmışlığı yok, anca olanı yok etsin.
Bi baktım az önce sitenin bahçıvanı benim palmiyenin etrafında döneniyor.
"Hayırdır" dedim, "Palmiyeleri kesecekmişiz abla" demesin mi, yanında da bonus olarak meyve ağaçlarını.
"Sen al şu kahveyi iç bakim, sessizce elindeki testereyi de bırak" dedim.
Önce whatsapp gruptan bütün kadınlara sordum, kimsenin böyle bir karardan haberi yok, sonra yöneticiyi aradım.
Saydırdım, saydırdım rahatladım.
deli mi ne?
Hem ağaç hem hayvan düşmanı manyak kadın.
Salon kadını çizgimden çıkarttı beni
Neyse şimdi sakinim.
Pek manidar oldu ama budama kursunun sınavı var birazdan, ona girip geleyim
Çok sukur ilk defa bugün tatli istegim yok kayboldu... bakti ki vucudum yemiyorum ammmannn beeee dedi banaEvet okudum canım sonra gördüm. Nasıl gidiyor kendini daha iyi hissediyorsun dimi2 haftaya kalmaz 6 li rakamlar gelsinn
Hadi insallah hepsini giyeceksinNapiyorsunuz kızlar? Paşa uyuyorken dolabimi düzelttim. 38 beden etiketli kıyafetler dolabimda bekliyor beni
71.400 canim seninde kilon ayni diye okudum yanilmiyorsam ...Olur canım iyi olur benim içinde motivasyon olur belki şuan da heyecanlandım bile bak:) , senin kilon kaçtı bu hafta?
Evet tıpkısının aynısı :)71.400 canim seninde kilon ayni diye okudum yanilmiyorsam ...
O zaman kaptana soyleyelim bizi eslestirsin kilomuz kilomuza uygunEvet tıpkısının aynısı :)
Diren bir kaç güne düzelirÇok sukur ilk defa bugün tatli istegim yok kayboldu... bakti ki vucudum yemiyorum ammmannn beeee dedi bana
Sadece istahim fazla cunku demir ilacinda kaynaklanıyor oda 10 gune gecer insallah...
Insallah canim hem kan degerlerim duzelecek hem kilo verecem 1 tasla iki.kus vuracamDiren bir kaç güne düzelirbu defa basaracaz
Müthiş motive oluyor ınsan... inşallah giymek de nasip olacakHadi insallah hepsini giyeceksin)
Bende kiyafetlerime bakip kafamda kombin yapiyorum simdiden
Hedef kilon kaç canımInsallah canim hem kan degerlerim duzelecek hem kilo verecem 1 tasla iki.kus vuracam)
58-59 canimHedef kilon kaç canım
Eki Görüntüle 2233804 Kızlarrrrrr 6. Takımla bi 1 milyon gibi bi farkla yenildikher neyse kendi aramızda 1000 puanla @merve4416 spor kraliçesi oldu
Yine tabloyu kontrol edin. Sıralamadığımı renklendirdikten sonra farkettim kusura bakmayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?