Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım sana cevap yazmış yaa Anka görmedin mi? Ben onu gördün diye cevap yazmadım. Bakarım geriye dönük akşama.
gördüm arkadaşın mesajını.. takıma - ile mi girmiş olacağım? çok mantıklı gelmedi. Bu durumda kim - ile yarışan yarışmacıyı takıma alır ki?
ben ayrıldığımda ki kilonun yaklaşık 10 kg üzerindeyim (4 sene önce)
zaten o kiloya insem büyük oranda hedefime ulaşmış olacağım. Burada yarışmama gerek kalmayacak..

Kızlar bu puan listesine devam edilecekse ennn geç ertesi gün 12 e kadar eklensin. 2 gün sonra ekleyenler oldu çok karıştı maalesef. Ben geçmiş okumuyorum. Sadece etiketlere bakıyorum. Ama gözümden kaçan olmasın diye okumak zorunda kalıyorum.

Canım kurallar böyle. Ben de mesela 2012 de izine ayrılmıştım. Arada doğum yaptım +15 kilo ile geri geldim. Ayrı kaldığım etaplara bölündü. Mesela 10 kilo üzerindeysen be 100 etap ayrı kaldıysan 10 kilo 100 e bölünecek 100 gr artıdasın gibi olacak. Takıma büyük bir zararın yok yani.

Benim Pazartesi sporum arada kaynamış benim notlarımda 160 puanlık sporum var ama o hane boş kalmış bu durumda puanım 1041 oluyor öhöm öhöm @merve4416 Anka

Bak burada yazmışım gözden kaçmış sanırım Anka çok pis çamura yatarım :)))

4 şubatta silindi sanmıştım ya ben sonra gece uğraşmıştım karışıklık olmuş o gün kusura bakma canım
Efendim hiç önemli değil herkes baksın kontrol etsin varsa eksiklik düzelttirsinler fekat beni geçebilecek olabileceğini sanmıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…