Eki Görüntüle 2233804 Kızlarrrrrr 6. Takımla bi 1 milyon gibi bi farkla yenildikher neyse kendi aramızda 1000 puanla @merve4416 spor kraliçesi oldu
Yine tabloyu kontrol edin. Sıralamadığımı renklendirdikten sonra farkettim kusura bakmayın.
Gitmez ki oradan kopyalarım, olmuyor mu yoksaCevaplaya basmışsın gitti onlar
O zaman kaptana soyleyelim bizi eslestirsin kilomuz kilomuza uygun
LAydLiNe
Ammaaa hafta ici uğra emi hic ugramamazlik yapma birbirimizi kontrol edelim)
Uğruyorum canım zaten hergünO zaman kaptana soyleyelim bizi eslestirsin kilomuz kilomuza uygun
LAydLiNe
Ammaaa hafta ici uğra emi hic ugramamazlik yapma birbirimizi kontrol edelim)
Ben listeme uyarken bakalim zambak fistik yiyebilecek mi ?O iki haftadır kilo veremiyor bu hafta mecbur vermek zorundaAntep fıstıklarının acısı diyelim
Ben listeme uyarken bakalim zambak fistik yiyebilecek mi ?)
Canım listeye ekleyenleri yazdım. Listeye eklemeyenleri takip edemem çünkü. Hatırladığın varsa düzeltirim.Benim bir günümü yazmışsın ben 2-3 gün diye hatırlıyorum ama neyse kayda değer bir şey olmadığı için bir önemi yok
gördüm arkadaşın mesajını.. takıma - ile mi girmiş olacağım? çok mantıklı gelmedi. Bu durumda kim - ile yarışan yarışmacıyı takıma alır ki?Canım sana cevap yazmış yaaAnka görmedin mi? Ben onu gördün diye cevap yazmadım. Bakarım geriye dönük akşama.
Canım kurallar böyle. Ben de mesela 2012 de izine ayrılmıştım. Arada doğum yaptım +15 kilo ile geri geldim. Ayrı kaldığım etaplara bölündü. Mesela 10 kilo üzerindeysen be 100 etap ayrı kaldıysan 10 kilo 100 e bölünecek 100 gr artıdasın gibi olacak. Takıma büyük bir zararın yok yani.gördüm arkadaşın mesajını.. takıma - ile mi girmiş olacağım? çok mantıklı gelmedi. Bu durumda kim - ile yarışan yarışmacıyı takıma alır ki?
ben ayrıldığımda ki kilonun yaklaşık 10 kg üzerindeyim (4 sene önce)
zaten o kiloya insem büyük oranda hedefime ulaşmış olacağım. Burada yarışmama gerek kalmayacak..
Eklemiştim diye hatırlıyorum ama neyse bir önemi yok :)Canım listeye ekleyenleri yazdım. Listeye eklemeyenleri takip edemem çünkü. Hatırladığın varsa düzeltirim.
Merve’nin tebrik ederim hayatımEki Görüntüle 2233804 Kızlarrrrrr 6. Takımla bi 1 milyon gibi bi farkla yenildikher neyse kendi aramızda 1000 puanla @merve4416 spor kraliçesi oldu
Yine tabloyu kontrol edin. Sıralamadığımı renklendirdikten sonra farkettim kusura bakmayın.
Baktım şimdi 4 şubatta 30 puanın varmıl başka göremedimEklemiştim diye hatırlıyorum ama neyse bir önemi yok :)
Bak burada yazmışım gözden kaçmış sanırım4 şubat spor listesi
1-ada81
tempolu yürüyüş 45dk : 90 puan
eliptik 15dk = 60 puan
2_asya_01
90 dk tempolu yürüyüş: 225 puan
3- LAydLiNe :
2926 adım : 45 puan
4-merve4416
9000 adım: 135 puan
5-Mayis24
5032 adım : 75 puan
6-gulenyuzumsunsen
45 dk Leslie =135 puan
7- madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 100 puan
2213 adım = 30 puan
8.yumaknuro
20dk hafif tempolu yuruyus= 20 puan
9. Hebelee
40 dk tempolu yürüyüş = 100
30 dk normal yürüyüş = 30
1,5 saat ev temizliği = 30
Toplam 160
10-csi
20dk hafif tempolu yuruyus= 20 puan
Ev isi 60 dk-20 puan
Bakıyorum hemen.Benim Pazartesi sporum arada kaynamış benim notlarımda 160 puanlık sporum var ama o hane boş kalmış bu durumda puanım 1041 oluyor öhöm öhöm@merve4416 Anka
4 şubatta silindi sanmıştım ya ben sonra gece uğraşmıştım karışıklık olmuş o gün kusura bakma canımBak burada yazmışım gözden kaçmış sanırımAnka çok pis çamura yatarım :)))
Efendim hiç önemli değil herkes baksın kontrol etsin varsa eksiklik düzelttirsinler fekat beni geçebilecek olabileceğini sanmıyorum :)4 şubatta silindi sanmıştım ya ben sonra gece uğraşmıştım karışıklık olmuş o gün kusura bakma canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?