Tamam canım inceleyeyim birlikte puanlayalım.Canım o mesela demişti, 3 puan az değil mi? Tk 'nın 1 videosunu yap anlarsın zorluğunu nefesim başka yerden çıkıyor :) kalbim dışına fırlayacak gibi oluyor, kan ter içinde kalıyorum, bence 4-5 puandan aşağı olmamalı
Aha bana düşe düşe kaptan m düştü?
Hayatım boyunca hep direk Genel Müdür'e bağlıydım, hiç kaçamak yapamazdım, bu da öyle oldu
Puanlamayi bekliyoreee menumu ve sporumu bildirecemTamam canım inceleyeyim birlikte puanlayalım.
Hahahahahha çok güldüm yaaaaaaaaaaa
Sanırım buraya derken kastettiğiniz yer burası :)
Elimden geldiğince kurallarınıza uymaya çalışırım eğer aranıza kabul ederseniz. Ama gün içerisinde çalışıyorum. Hafta sonralı ve akşamları evdeyim. İş yerinden de paylaşımda bulunmaya çalışırım.
Öncelikle teşekkürler beni aranıza aldığınız için :)
30 yaşındayım. Evliyim. Bir tane kızım var. Herkesin burda olmak sebebi gibi kilolarımdan şikayetçiyim. Ve burda sizlerle birlikte olmaktan mutlu oldum. Umarım yüzümü kara çıkartmam.
Bu arada ismim Ebru :))
Hedef kilom 63. Evet 5 mesaj kuralını anladım. Bugün den itibarenmi saymaya başlayayım.
Yaaa bu çoklu cevap verdiğiniz mesajları nasıl yazıyorsunuz? Daha çözemedim bu forum olaylarını
Sanırım şuan aranızda ki en kilolu kişi benim
Ebru olabilir ama su anda daha bastan bunu dusunup moral bozma
Sonucta hepimiz vercez insallah bir sey farketmeyecek
Ne guzel ki aramiza geldin
Hem yeni basladigin icin hem de kilo fazlalastikca hizli verelebiliyo
Rejim acusindan en verimli donemindesiinn
Pozitif ollll:)
Sanırım bi süre daha benden başka kimse gelmeyecek. Fırsatım varken bende biraz kendimden bahsedeyim. 26.12.2011 tarihinde zayıflamaya başladığımda 85,5 kg'dım. Bu tarihten sonra her hangi bir liste ve program uygulamadan, canım ne istiyorsa kendimi sıkmadan ve aç kalmadan 3,5 kg verdim. Buraya üye olmadan tartılma günü olarak kendime pazar'ı seçmiştim. Yani yarın tartılma günüm. Ama sanırım artık Cuma'ları tartılacağım. Hedefim haftada 1 kg, ayda 4 kg ve Mayıs - Haziran gibi 63 kg. Bu siteyi görmeden önce internette NLP yani düşünce gücüyle zayıflama hakkında birçok yazı okudum. Araştırmalarımın yararını fazlasıyla görüyorum. Kendimi hiç aç bırakmıyorum. Çünkü acıkınca duramayorum. Aslında beynim durmuyor. Doyduğum halde gözümü ve beynimi doyuramıyorum. Bende canım ne isterse ama azar azar yiyorum. Yatak odasındaki dolabıma eski ve zayıf (50 kg) olan bir fotoğrafımı astım. Aynanın üstüne. Ne zaman yemeğe otursam aklıma o resmi getiriyorum ve ben zayıflayacağım diyorum. Şevkim kırılacak gibi olduğunda da burayı açıp, başarılmış diyet hikayelerini okuyorum. Onlar başardıysa eğer, benim neyim eksik bende başarabilirim diyorum ve gerçekten işe yarıyor. Zayıflama konusunda anladımki en önemli unsur motivasyon. Umarım 5-6 ay sonra burda sizlerle birlikte hedefime ulaşmış olacağım. Şimdi çıkıyorum çünkü bekledim bekledim gelen giden yok. Tekrar görüşmek üzere :))
Günaydın kızlar. Sanırım artıkk buraların en erkencisi ben olacağım. Sabah kalkar kalmaz ilk işim tartılmaktı. Ama canım sıkıldı tartılınca. Hedefim 1 kg'di. Ben 500 gr vermişim. Sanırım 3,5 kg dan sonra vücut kendini korumaya başladı. Demekki bu hafta çok uğraşmam gerekecek. Ne olursa olsun, 1 gr bile veremesem vazgeçmeyeceğim. İnşallah Cumaya tartıldığımda 1 kg gider :)
Dünkü menümü bende yazayım. Çok detaylı tutmuyorum ama elimden geldiği kadar:
Sabah
1 fincan kahve (3'ü bir arada)
3 yemek kaşığı mantar sote
1 dilim ekmek
Ara
1 paket (6 adet eti form bisküvi)
2 yemek kaşığı yoğurt
Öğle
2 dilim ekmek
5-6 zeytin (Aslında acıkmamıştım ama mide problemim var onu bastırmak amacıyla atıştırdım)
Ara
1 fincan nescafe (Maalesef yine 3'ü bir arada, mecburen çünkü evde başka yoktu.)
Akşam:
1 Kase (2 kepçe) yaylı çorbası
5-6 top diyeyim haşlanmış karnıbahar (Limon, zeytinyağı ve sarmısaklı)
2 dilim tam buğday ekmeği
1 fincan nescafe(bu kez ikisi bir arada)
1 bardak yeşilçay
Bol su (Suyu ölçemedim, çünkü su içmeyi çok severim ne zaman aklıma gelse içerim)
40 dk tempolu yürüyüş
Puanlamayi bekliyoreee menumu ve sporumu bildirecem)
Üşenmedim taaaaaaaaaaaa 2012 yılının Ocak ayına gittim takıma geldiğim ilk mesajlarını buldum. İlk menüm berbatmış resmen. Ama mesajın birinde demişim ki takıma başladğımda 82 li kilolardaymışım. Yaza 63 le gireceğim ve evet yaza 61,8 kilo ile girdim. İsteyince başarılıyor.
Vay beeÜşenmedim taaaaaaaaaaaa 2012 yılının Ocak ayına gittim takıma geldiğim ilk mesajlarını buldum. İlk menüm berbatmış resmen. Ama mesajın birinde demişim ki takıma başladğımda 82 li kilolardaymışım. Yaza 63 le gireceğim ve evet yaza 61,8 kilo ile girdim. İsteyince başarılıyor.
Test yapmadin mi canim ?Napiyorsunuz kızlar. Berbat bir hafta sonu geçirdim. Telafisi ni yapicam mutlaka yarın sabah dr a gideceğim hâlâ adet olmadım berbat bir ruh hali 17 gündür oldu yaa sinirden çıldırmak üzereyim
Evde ıdrar yaptım yok tek çizgi çıktı canımTest yapmadin mi canim ?
Benim de tam tersi oldu, 6 gün erken oldum.Napiyorsunuz kızlar. Berbat bir hafta sonu geçirdim. Telafisi ni yapicam mutlaka yarın sabah dr a gideceğim hâlâ adet olmadım berbat bir ruh hali 17 gündür oldu yaa sinirden çıldırmak üzereyim
Bundan sonraki 4 haftalık süreçte yani 4 etap boyunca herkesin rakibi aşağıda yazdığım gibi. Haftalık gelen giden üye durumuna göre rakipleri değiştirebiliriz ama kiloları yakın belirlediğim için genelde değiştirmeme taraftarıyım. Konu hakkında fikirlerinize de açığım.
@zambak86 -ada81
@Mayis24 -Arc-en-ciel
@hebelee - M merve4416
@madamhd - @MuMu85
@umudum2 - @latiska
@lina0156 - @Ftmaly
Akkat - asya_01
LAydLiNe - csi
Önemli bir ayrıntı tabi:)bence hafif de olsa bir spor yap ben yapıyordum altımı sağlama alıp :)
ben başarabiliyorum bir çatal nefsime yeter :)
şans işte :)Aha bana düşe düşe kaptan m düştü?
Hayatım boyunca hep direk Genel Müdür'e bağlıydım, hiç kaçamak yapamazdım, bu da öyle oldu
afiyet olsun canım..Bugünün menüsü:
Sabah (10:00 civarı)
Yoğurt (içim yanarak uyandım direk yoğurda daldım)
Arada bir yerde
1 adet tarçınlı Türk kahvesi
Öğlen (13:00 civarı)
Bir kase yulaf kepeği gevreği + light süt + tarçın
Arada bir yerde
1 adet tarçınlı Türk kahvesi
Akşam (19:00 civarı)
1 tabak kıymalı ve yoğurtlu ıspanak (Allah'ım Dukan için çektiğim eziyete bak. ben ve ıspanak)
Dukan birası bitti. 2 büyük bardak su bitti. Sanırım 1 kahve daha içerim.
Tamam canım bi bakayım becerebilirsem doldururum:)Hosgeldin canim , kaptanimiz gelince aciklama yapacaktir) seni tanimak icin birinci sayfamizdaki formu doldurabilirmisin..
Tahmin dediğin tiroid mi canımBenim de tam tersi oldu, 6 gün erken oldum.
Metabolizmalar şaşıyor.
Ama gene de dr'a gitmelisin. Bir baksın bakalım... Mutlaka TSH da baktır canım.
Bugün menu
Kahvalti 9.10
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
2 dilim beyaz peynir
1 salatalik
Yesillik
2 adet kizarmis form ekmek
Ara 10.40
1 yk kuru uzum ve 6 badem
Ogle 12.40
6 yk karnabahar
1 kase yogurt
Salata
1 adet kizarmis form ekmek
Ara15.30
1.cay bardagi kefir
Aksam 18.00
12 yk barbunya
Boool salata
Ara 21.00
4 yk yogurt zerdacalli ve corekotu yagi ile.
2.5 lt su ve beyaz cay icildi.LAydLiNe
60 dk tempolu yürüyüş yapildi
2.5 saat ev temizlendi...
Evet tatlım, TSH bakılsın. Metabolizman yavaşlarsa adette gecikme olabilir.Tahmin dediğin tiroid mi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?