- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Hosgeldin canim , kaptanimiz gelince aciklama yapacaktirSelam kızlar benide aranıza alırmısınız?
Yani neler yapılıyor canım videoda onu merak ettim?Tk Fit, ergin kırbaç cardio videoları
Canım emin ol bu söylediklerimi sizler için söylüyorum. Şöyle düşün bunca yıl yedik zaten her şeyden. Yemediğimiz zaman hiçbir şeyimiz eksilmiyor hatta iyi anlamda istemediğimiz kilolardan kurtuluyoruz. Sonuçta burada bulunma amacımız kilo verebilmek. Sana şöyle bir örnek vereyim. Daha önce yıllarca sigara içtim. Çok kötü bir alışkanlık. Hatta öyle bir bağımlılıktı ki normal şartlarda asla bırakamazdım ki ilaçla bıraktım. Şükür 7 yıldır içmiyorum. Sigaradan rahatsız olduğum dönemler azaltarak bırakmaya çalıştım hep ama olmadı. Şekerden de aynı şekilde azaltarak kurtulmaya çalıştım ama olmadı. İkisini de direkt birden bire kestim. Önce zorlandım ama sonra alıştım ve alışma evresi inan bana çok kısa sürüyor. 1 kupa çaya 6 tane kesme şeker atan bir insan düşünün ve aniden şekeri bıraktığını. Şimdi azıcık şeker atılmış çayı içemiyorum. Kahvem, çayım hep şekersiz. Demek istediğim şey zaten bize kilo aldıran şeyler sağlıklı şeyler değil. Tadını biliyoruz zaten bakmasak da olur. Ama dediğin gibi o an başka şansın yoksa ve aç kalacaksan tabii ki bir şey demem ama herkesin evinde sağlıklı yiyecekler olduğunu düşünüyorum. Birazdan size geçmiş menülerimi bulup atacağım. Bir de ana sayfada analizler kısmı var. Orada benim analizim var. İstersen ona da bir göz at. Defalarca bu işi başarmış bir insan olarak çok fazla deneyimim var. Daha önce sen de başardın ama demek ki bir yerde bir yanlış var ki şuan kilon çok yavaş gidiyor. Biliyorsun ki sen de bu kilolarda haftalık en az 1 kilo vermen lazım.Gerçekten yanlış anlamayın bu konu da çokmuhalefet olduk ama ama aynı böyle hatta daha bir lokma iki lokmalı menülerle verdim o mezuniyetim de de
Burda 16 haftada 17 kilo verip mezun olmuştum .
Gerçekten çok fazla şeye hayır diyorum ama elimden de bu kadar geliyo malesef
Maşallah maşallah kaçamakları bırBu arada kızlar tartı bana güzel şeyler göstermeye başladı maşallah barekallah, inşallah cuma'ya kadar bu şekilde giderim
O hala yarışıyor sanırım başka bir takımda. Ama hatırlamıyorum ben de nickini. Melekli bir şeydiAboo kız o muydu o
Yok ya o değildi bi tane aplam aplam diye bir kız vardıy ya öğrenci uydu ortalığı karıştıran
Bekliyoruz canım en kısa zamanda seni de aramıza.Slm arkadaşlar vakit bulmuşken uğrayayım dedim. Taşınacağım demiştim hatırlarsınız. İşlerimi çok hafiflettim sayılır. Ama hala dier evde tadilat bitmediğinden taşınamadım. Bu arada 8 saat diyetini uyguluyorum. Etkili olacak gibi görünüyor. Yine uğricam inşallah.
Artık listedesin canım farkındasın dimi. Kaçamak istemiyorum.Canım okadar yürüdüm ki kahvaltıdan sonra umarım kahvaltıyı orda telafi etmişimdir. Akşamda zaten sadece 3 dilim pide yedim fazla yemedim.sadece pop kek ve patlamış mısır ı yltelafi etmem lazım ki edeceğimi düşünüyorum merak etme bu hafta çok dikkat edeceğim.
Yarım simit serbest canım kahvaltıda.Yarım simit yedim...uçarı kaçarı yok.. kızın bana..
Geçmiş olsun canım inşallah hepsi çıkmıştır içinden. Çıkmamış olma ihtimali var çünkü çıksa acımazdı.Birazdan ev temizliğine baslicam bakalım tüm günümü alır sanırım dün gezdim bugün temizlik. Ama akşam da ayağıma cam battı mübarek çok acıyor. Bardak kırmıştım akşam bi parçası yere düşmüş mutfağa bi girdim ayağımda da çorap falan yoktu battı çıkardım ama üstüne basamıyorum. Batikon sürüp sargı beziyle bantladim mikrop kapmasin diye.
Benden şişkosuun şimdi deseneAh ah izne ayrilmadan once 62 kiloydum. Izinden sonra tam 69.6 kilo oldum cook aşırı saldim kendimi ya
Birazdan herkese bireysel olacak bir analiz yapacağım canım. Bakalım takıma geldiğinden beri kimler neler yapmış, neler olmuş. Bu şekilde beslenirsen ki senin menülerine çok yorum yapmıyorum farkındaysan diyetisyen menüsü diye ama kilo verme oranın düşük. Yüksek kilolardaki insanlar eğer sağlıklı beslenmeye doğru şekilde geçtilerse ki senin geçmiş olman lazım her hafta 1 kilodan az vermemeleri lazım. Dediğim gibi analizden sonra bu konuyu bir kez daha konuşalım.Bende aynı mantıktayım canım. Katı diyet yapamam ben. Elimden geldiği kadar. Bazı şeyleri yazmıyorum da ama dengeliyorum. Mesela cuma günü beyaz ekmek aldım (eşim için) sıcaktı hemen guduk kısmını kırıp yedim. Bence bu beni çok da etkilemez ama yememiş olsam psikolojimi olumsuz etkilerdi ve diyetten soğurdum
Yarım simitte sıkıntı yok canım merak etme.
Listeyi en son saat 11:00 de güncelliyoruz yine dimi?9 subat spor listesi
1-ada81 3000 adim =45
60 dk tempolu yuruyus =150
20 dk eliptik = 80
2-akkat
30 dk cardio=180
Yürüyüş=52 (3500 Adım)
Toplam=232 puan
3. Madamhd
40 dk tempolu yürüyüş= 100 puan
1 saat ev işi = 20 puan
604 adım = 9
4.hebelee
45dk Leslie 135 puan
415 adım 6 puan
30 dk ev işi 10 puan
Toplam 151 puan
5. Merve4416
8000 adım = 120 puan
90 sn plank = 30 puan
10 dk eliptik = 40 puan
Toplam = 190 puan
6.zambak86
5000 adım :75 puan
60 dk cardio :360
Toplam :435 puan
Bayanlar spor listesinin son hali bu sanırım. Lütfen listenin güncel halini bulup kendinizi ekleyin.
Bence okuyordurBelki okuyorsundur diye bugünde yazmak istedim
İnşallah sorunlarını sıkıntılarını çöz de gellll
Bence yapabilirsin. Spor listesi var sonuçta sonundaKızlar regl döneminde spor yapıyor musunuz? Bugün ilk gün, hafif ağrım var. Hareket edesim yok ama kendimi zorlayıp bantta bir yürüyüş yapsam mı? Sırf spor listesine gireyim diye zorlayacağım
Beni bu kadar iyi anlayıp, anlattığın için teşekkür ederim kocamanHak yiyorum diye dusunme canim ,LAydLiNe kaptan olarak uyarisini yapiyor sadece... burada tanidigim kaptanlarin aksine liste 1.lik vs cok takilmaz .. önemli olan kişinin diyete motive olsun devam etsin ister ...
Kimi dedigin gibi azar azar yer diyeti uzun bi surece yayar kimide bicak gibi keser kisa sürede hedefine ulaşır... diyet seruvenini uzun tutmak kisiyi yoruyor bu dogru... az az gittikce insan cildiriyor....
O yuzden herkesin tercihi az olsun ama gitsin diyebilirsiniz)
Maşallah maşallah öyle güzel bir yolda ilerliyorsun ki bu kez kazanacaksınOlaki diyetisyen bana ödül verirse ilerleyen haftalarda asla bunu sekerden ve ekmekten yana kullanmayacam yemek artiracam sadece... cunku o sekerden kurtulmak için cok bas agrisi yasadim şükür canim hic istemiyor artik... agzimi hic bulastirmayacam kararliyim)
Selam kızlar benide aranıza alırmısınız?
Yani neler yapılıyor canım videoda onu merak ettim?
Canım emin ol bu söylediklerimi sizler için söylüyorum. Şöyle düşün bunca yıl yedik zaten her şeyden. Yemediğimiz zaman hiçbir şeyimiz eksilmiyor hatta iyi anlamda istemediğimiz kilolardan kurtuluyoruz. Sonuçta burada bulunma amacımız kilo verebilmek. Sana şöyle bir örnek vereyim. Daha önce yıllarca sigara içtim. Çok kötü bir alışkanlık. Hatta öyle bir bağımlılıktı ki normal şartlarda asla bırakamazdım ki ilaçla bıraktım. Şükür 7 yıldır içmiyorum. Sigaradan rahatsız olduğum dönemler azaltarak bırakmaya çalıştım hep ama olmadı. Şekerden de aynı şekilde azaltarak kurtulmaya çalıştım ama olmadı. İkisini de direkt birden bire kestim. Önce zorlandım ama sonra alıştım ve alışma evresi inan bana çok kısa sürüyor. 1 kupa çaya 6 tane kesme şeker atan bir insan düşünün ve aniden şekeri bıraktığını. Şimdi azıcık şeker atılmış çayı içemiyorum. Kahvem, çayım hep şekersiz. Demek istediğim şey zaten bize kilo aldıran şeyler sağlıklı şeyler değil. Tadını biliyoruz zaten bakmasak da olur. Ama dediğin gibi o an başka şansın yoksa ve aç kalacaksan tabii ki bir şey demem ama herkesin evinde sağlıklı yiyecekler olduğunu düşünüyorum. Birazdan size geçmiş menülerimi bulup atacağım. Bir de ana sayfada analizler kısmı var. Orada benim analizim var. İstersen ona da bir göz at. Defalarca bu işi başarmış bir insan olarak çok fazla deneyimim var. Daha önce sen de başardın ama demek ki bir yerde bir yanlış var ki şuan kilon çok yavaş gidiyor. Biliyorsun ki sen de bu kilolarda haftalık en az 1 kilo vermen lazım.
Maşallah maşallah kaçamakları bır
akıp spora başlayınca güzel sonuçlar gelmeye başladı şükür
O hala yarışıyor sanırım başka bir takımda. Ama hatırlamıyorum ben de nickini. Melekli bir şeydi
Bekliyoruz canım en kısa zamanda seni de aramıza.
Artık listedesin canım farkındasın dimi. Kaçamak istemiyorum.
Yarım simit serbest canım kahvaltıda.Ama Ankara simidi olacak diğer yumuşak simitlerden değil.
Geçmiş olsun canım inşallah hepsi çıkmıştır içinden. Çıkmamış olma ihtimali var çünkü çıksa acımazdı.
Benden şişkosuun şimdi desene
Birazdan herkese bireysel olacak bir analiz yapacağım canım. Bakalım takıma geldiğinden beri kimler neler yapmış, neler olmuş. Bu şekilde beslenirsen ki senin menülerine çok yorum yapmıyorum farkındaysan diyetisyen menüsü diye ama kilo verme oranın düşük. Yüksek kilolardaki insanlar eğer sağlıklı beslenmeye doğru şekilde geçtilerse ki senin geçmiş olman lazım her hafta 1 kilodan az vermemeleri lazım. Dediğim gibi analizden sonra bu konuyu bir kez daha konuşalım.
Listeyi en son saat 11:00 de güncelliyoruz yine dimi?
Bence okuyordur
Bence yapabilirsin. Spor listesi var sonuçta sonunda
Beni bu kadar iyi anlayıp, anlattığın için teşekkür ederim kocaman
Maşallah maşallah öyle güzel bir yolda ilerliyorsun ki bu kez kazanacaksın
Yani neler yapılıyor canım videoda onu merak ettim?
Canım emin ol bu söylediklerimi sizler için söylüyorum. Şöyle düşün bunca yıl yedik zaten her şeyden. Yemediğimiz zaman hiçbir şeyimiz eksilmiyor hatta iyi anlamda istemediğimiz kilolardan kurtuluyoruz. Sonuçta burada bulunma amacımız kilo verebilmek. Sana şöyle bir örnek vereyim. Daha önce yıllarca sigara içtim. Çok kötü bir alışkanlık. Hatta öyle bir bağımlılıktı ki normal şartlarda asla bırakamazdım ki ilaçla bıraktım. Şükür 7 yıldır içmiyorum. Sigaradan rahatsız olduğum dönemler azaltarak bırakmaya çalıştım hep ama olmadı. Şekerden de aynı şekilde azaltarak kurtulmaya çalıştım ama olmadı. İkisini de direkt birden bire kestim. Önce zorlandım ama sonra alıştım ve alışma evresi inan bana çok kısa sürüyor. 1 kupa çaya 6 tane kesme şeker atan bir insan düşünün ve aniden şekeri bıraktığını. Şimdi azıcık şeker atılmış çayı içemiyorum. Kahvem, çayım hep şekersiz. Demek istediğim şey zaten bize kilo aldıran şeyler sağlıklı şeyler değil. Tadını biliyoruz zaten bakmasak da olur. Ama dediğin gibi o an başka şansın yoksa ve aç kalacaksan tabii ki bir şey demem ama herkesin evinde sağlıklı yiyecekler olduğunu düşünüyorum. Birazdan size geçmiş menülerimi bulup atacağım. Bir de ana sayfada analizler kısmı var. Orada benim analizim var. İstersen ona da bir göz at. Defalarca bu işi başarmış bir insan olarak çok fazla deneyimim var. Daha önce sen de başardın ama demek ki bir yerde bir yanlış var ki şuan kilon çok yavaş gidiyor. Biliyorsun ki sen de bu kilolarda haftalık en az 1 kilo vermen lazım.
Maşallah maşallah kaçamakları bır
akıp spora başlayınca güzel sonuçlar gelmeye başladı şükür
O hala yarışıyor sanırım başka bir takımda. Ama hatırlamıyorum ben de nickini. Melekli bir şeydi
Bekliyoruz canım en kısa zamanda seni de aramıza.
Artık listedesin canım farkındasın dimi. Kaçamak istemiyorum.
Yarım simit serbest canım kahvaltıda.Ama Ankara simidi olacak diğer yumuşak simitlerden değil.
Geçmiş olsun canım inşallah hepsi çıkmıştır içinden. Çıkmamış olma ihtimali var çünkü çıksa acımazdı.
Benden şişkosuun şimdi desene
Birazdan herkese bireysel olacak bir analiz yapacağım canım. Bakalım takıma geldiğinden beri kimler neler yapmış, neler olmuş. Bu şekilde beslenirsen ki senin menülerine çok yorum yapmıyorum farkındaysan diyetisyen menüsü diye ama kilo verme oranın düşük. Yüksek kilolardaki insanlar eğer sağlıklı beslenmeye doğru şekilde geçtilerse ki senin geçmiş olman lazım her hafta 1 kilodan az vermemeleri lazım. Dediğim gibi analizden sonra bu konuyu bir kez daha konuşalım.
Listeyi en son saat 11:00 de güncelliyoruz yine dimi?
Bence okuyordur
Bence yapabilirsin. Spor listesi var sonuçta sonunda
Beni bu kadar iyi anlayıp, anlattığın için teşekkür ederim kocaman
Maşallah maşallah öyle güzel bir yolda ilerliyorsun ki bu kez kazanacaksın
Insallah kaptanim, bu sefer basaracam kepimi alacam
bence hafif de olsa bir spor yap ben yapıyordum altımı sağlama alıp :)Kızlar regl döneminde spor yapıyor musunuz? Bugün ilk gün, hafif ağrım var. Hareket edesim yok ama kendimi zorlayıp bantta bir yürüyüş yapsam mı? Sırf spor listesine gireyim diye zorlayacağım
ben başarabiliyorum bir çatal nefsime yeter :)Burda bence önemli olan kişinin ne hissettiği. Eğer küçük bir lokma ile nefsini öldürebiliyorsan şahane. Zararı olmaz.. hatta bazı insanlar için yasaksa daha cazip gelir. Ben maalesef bunu başaramıyorum, ilk lokmayla ağzıma sürünce gerisi geliyor.
Hadi bakalım :))
Canım tek tek onu nasıl yazayım :))Yani neler yapılıyor canım videoda onu merak ettim?
Aferin cnm azimlisin, benim ağzım hala tatlı arıyor, ödül öğünü deyince direk bitter çikolata fln geldi aklıma meselaOlaki diyetisyen bana ödül verirse ilerleyen haftalarda asla bunu sekerden ve ekmekten yana kullanmayacam yemek artiracam sadece... cunku o sekerden kurtulmak için cok bas agrisi yasadim şükür canim hic istemiyor artik... agzimi hic bulastirmayacam kararliyim)
Kaptanım bu spor yarışması mi yoksa kim bu hafta daha çok kilo verdi yarışması mi?Bundan sonraki 4 haftalık süreçte yani 4 etap boyunca herkesin rakibi aşağıda yazdığım gibi. Haftalık gelen giden üye durumuna göre rakipleri değiştirebiliriz ama kiloları yakın belirlediğim için genelde değiştirmeme taraftarıyım. Konu hakkında fikirlerinize de açığım.
zambak86 - ada81
@Mayis24 -Arc-en-ciel
Gonul83 - @merve4416
madamhd - @MuMu85
@umudum2 - @latiska
@lina0156 - @Ftmaly
@Akkat - @asya_01
LAydLiNe - csi
Aferin cnm azimlisin, benim ağzım hala tatlı arıyor, ödül öğünü deyince direk bitter çikolata fln geldi aklıma mesela
Kaptanım bu spor yarışması mi yoksa kim bu hafta daha çok kilo verdi yarışması mi?
Tamam canım şimdiden ellerinee sağlık.Evet spor listesini ertesi gün en son 11e kadar yazarsak karışıklık olmaz. Ben tutarım listeyi
Tamam canım bakayım bi ama puanlamayı da değiştirelim. Ada' nın dediği mantıklı. Kardiyoların hepsi 3 puan olabilir.Canım tek tek onu nasıl yazayım :))
YouTube 'a yazsan çıkar zaten
Benim niye yokAaaaaaa ne güzel keplerimiz ve kartalımız gelmiş.
Bende rakip istiyorumBundan sonraki 4 haftalık süreçte yani 4 etap boyunca herkesin rakibi aşağıda yazdığım gibi. Haftalık gelen giden üye durumuna göre rakipleri değiştirebiliriz ama kiloları yakın belirlediğim için genelde değiştirmeme taraftarıyım. Konu hakkında fikirlerinize de açığım.
zambak86 - ada81
@Mayis24 -Arc-en-ciel
Gonul83 - @merve4416
madamhd - @MuMu85
@umudum2 - @latiska
@lina0156 - @Ftmaly
@Akkat - @asya_01
LAydLiNe - csi
Canım o mesela demişti, 3 puan az değil mi? Tk 'nın 1 videosunu yap anlarsın zorluğunu nefesim başka yerden çıkıyor :) kalbim dışına fırlayacak gibi oluyor, kan ter içinde kalıyorum, bence 4-5 puandan aşağı olmamalıTamam canım bakayım bi ama puanlamayı da değiştirelim. Ada' nın dediği mantıklı. Kardiyoların hepsi 3 puan olabilir.
Bundan sonraki 4 haftalık süreçte yani 4 etap boyunca herkesin rakibi aşağıda yazdığım gibi. Haftalık gelen giden üye durumuna göre rakipleri değiştirebiliriz ama kiloları yakın belirlediğim için genelde değiştirmeme taraftarıyım. Konu hakkında fikirlerinize de açığım.
zambak86 - ada81
@Mayis24 -Arc-en-ciel
Gonul83 - @merve4416
madamhd - @MuMu85
@umudum2 - @latiska
@lina0156 - @Ftmaly
@Akkat - @asya_01
LAydLiNe - csi
Bende rakip istiyorum
Estağfirullah ne kusuruBi dakika yaaaaaaaaaaaa seni yazmamış mıyım
Hadi yaaaaaa liste de yanına + koymamışım şimdi fark ettim kusura bakma canım hemen sana da rakip buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?