Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet tatlım, TSH bakılsın. Metabolizman yavaşlasa adette gecikme olabilir.
Onun tahmin olduğunu bilmiyordum ama tiroid i soylicem diyordum. Berbat bir durum ya saatlerce ağladım bugün. Elimde değil..

Sen yarışmacılarda var mısın canım yoksa deneme süreci mi?

LAydLiNe ilk sayfadaki free ve sabit üye listesini düzenlesen mi acaba canımcım? (tuttu oğlaklığım )
Ben 1 yildir bu takimdayim canim 2 hafta once izine ayrilmistim...simdi tekrar bu cuma listeye girecem canim...
Bu 1 yil icinde Ara ara izine ayrilip tekrar dondum listeye... )

Ben 1 yildir bu takimdayim canim 2 hafta once izine ayrilmistim...simdi tekrar bu cuma listeye girecem canim...
Bu 1 yil icinde Ara ara izine ayrilip tekrar dondum listeye... )
Anladım tatlım.
Seni yarışma listesinde göremeyince sordum.
Sırf meraktan

1 yemek kaşığı tahin 1 yemek kaşığı pekmez 95-100 kaloriymiş. Tatlı krizlerinde yenilebilir. Bilmiyordum o yüzden hiç yemiyordum

Telefon yeni olduğu için alışamadım canım kelime kendiliğinden girmiş kusura bakma. Tiroid yazıyordum o yazılmış yanlışlıkla
İki kere tahmin yazınca ben yanlış bir şey yazdım sandım.
Estğ, hiç sorun değil.

Evet troidlere TSH değerleri ile bakılıyor.
Yüksekse hipotroid (çalışmayan) , düşükse hipertroid (çok çalışan hani şu yiyip yiyip kilo almayanlar)

Canim sen pkoluydun demi ? Sogan suyu yapsana ... adet gecikmesine iyi geliyor sökturuyor...
Kilo aldikca adet gecikiyor ...
Evet yaa o yüzden gecikiyor büyük ihtimalle. Kilo vermeyide etkiliyor
Yarın yapım bir kan tahlili ona göre yapicam

Babamin biraz yuksek çalışıyor yiyor yiyor hic kilo almiyor

Reactions: csi
Bir baksın dr psikolojim alt üst. Aşırı yeme isteğim var adet olamamanın etkisi büyük bu durumda. Kendimle cebellesiyorum

Bir baksın dr psikolojim alt üst. Aşırı yeme isteğim var adet olamamanın etkisi büyük bu durumda. Kendimle cebellesiyorum
Ben bugün resmen tatlı krizlerindeydim.
Rüyamda bile pancake'ler uçuşuyordu.

Bir ara, "Dukan usulü yapsam mı" bile dedim, sonra üşendim, çıktım bahçeye çiçek böcekle uğraştım, tarçına abandım

Bende diyetimin ilk gunleri ruyamda pasta yiyordum cok guzeldiii

Hahaha oyle imrenerek bakiyorum 68.700 kilosu adamin bu sabah tartildi ustelik esofmanla tartildi... bende kafamdaki minicik tokayi bile cikariyorum ki eksi cikayim diye....
Benim babam da senelerce öyleydi.
Son iki senedir birazcık göbeği çıktı.( yaş 70'e dayandı alsın bir zahmet)
Adam hala M beden giyiyor.
Gıcıklar, gıcık

Kullanıcı adıapatya1994
Meslek:ev hanımı
Medeni durum:evli
Çocuk sayısı:3
Boy:1.62
Kilo:76
Hedef kilo:58
Kilo alma nedenim 1 yıl önce doğum yaptım ve Emzirme döneminde kilo aldım
Kilo vermeyi en başta sağlık için sonra olmayan kiyafetlerimin içine girmek için ve ozguvenim için istiyorum
Daha once 1 kere katıldım heralde tam hatirlamiyorum ama :/
Burayı secme amacim aktif olmaniz ve birbirinize olan samimiyetiniz için oldu
LAydLiNe

Hoş geldin aramıza papatya.
Tatlı tatlı atışıyoruz işte.
Şeker olmayınca sohbet tatlı olsun bari diyerek

Herhangi bir diyete tabi misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…