Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sabah
2dilim tb ekmeği ile tost
1 kk siz ne peynir
1 yumurta
5 zeytin
salatalık

Ara 1 dilim labneli tb ekmeği

Akşam
1 tabak topalak yemeği (et suyuyla yapılyor bulgur köftesi ve nohutlu sulu yemek)
salata
2 çatal patates kızartması

Akşam bir avuç karışık çerez
spor yapmadım bugün
su 2 litre

10 şubat spor listesi

1- ada81 60 tempolu yürüyüş yapildi=150
2.5 saat ev temizliği =50 puan

2-csi
Ev isi 90 dk-30 puan
Plank -30 sn-10 puan

3-madamhd
1109 adım = 17 puan

4. Merve4416
7000 adım = 105 puan
90 sn plank = 30 puan
1 saat ev işi = 20 puan
Toplam = 155 puan

madamhd

Napiyorsunuz kızlar. Berbat bir hafta sonu geçirdim. Telafisi ni yapicam mutlaka yarın sabah dr a gideceğim hâlâ adet olmadım berbat bir ruh hali 17 gündür oldu yaa sinirden çıldırmak üzereyim
gecmiş olsun cnm, pko dandır ama doktora gıt mutlaka.

supersin hemen dagıtabiliyorsun kafanı, evet menün tarcınlı olmus biraz

Bende diyetimin ilk gunleri ruyamda pasta yiyordum cok guzeldiii
ben ruyamda yedikten sonra pişman olurdum, uyanınca da ilk 5 dk algılayamazdım ruya oldugunu tuh gitti diyet diye hayıflanırdım

Ay 17 puan için 1100 adım atamayacak kadar tembeliz de ondan.
İki yer süpürür kaparız o puanın iki katını

Evi sil süpür dün yaptım bugüne kalmadı. Adım hep atıyorum da tel yanımda olmadığı için sayılmıyodu bugün özellikle yanımda taşıdım. Evden çıkmayınca ancak o kadar oldu napim

bugunku menüm,
sabah 9.30
kahvaltı
2 yumurtayla tereyagında omlet
1 kk beyaz peynir
3 ceviz
domates salatalık
2 kasık fasulye kavurması

ogle 14.00
1 porsıyon buffalo soslu tavuk
salata

aksam 18.30
1 kepce nohut yemegi
1 kepce yayla corbası

20.00
1 sade kahve yanına 2 kuru kayısı

su 2 lt
spor 40 dk yuruyus 10 dk kosu

10 şubat spor listesi

2-csi
Ev isi 90 dk-30 puan
Plank -30 sn-10 puan

3-madamhd
1109 adım = 17 puan

4. Merve4416
7000 adım = 105 puan
90 sn plank = 30 puan
1 saat ev işi = 20 puan
Toplam = 155 puan

5.yumaknuro
40 dk tempolu yürüyüş= 100 puan
10 dk koşu= 40 puan
30 dk ev işi= 10 puan
toplam= 150 puan

fazla birşey söyleyip gereksiz yere uzatmak istemiyorum konusunda haklı olabilir ama uslubü iğneleyici ve kırıcı idi söylemek var söylemek var yapıcı değil yıkıcı idi benim gözümde onun o şekilde konuşması şahsen beni irite etti yani haklıydın haksız duruma düştü

Ben bugün ıspanak yedim ıspanak.
43 yıllık hayatımda 43 defa yemiş miyimdir acaba?

Annemi arasam kadın şoklara girer.

Patates yeme de onun yerine 2 köfte fazla ye canım.
Hem nişasta, hem şeker.
tamam öyle yapacağım bundwn sonra no patates

Yine az yemişsin rakibem
yok kız nerde az yemişim senden çok yemişim tokum Elhamdülillah :) ama dün acıkmıştım eşmm çay içerken bende beyaz leblebi yedim bir avuç

10 şubat spor listesi

2-csi
Ev isi 90 dk-30 puan
Plank -30 sn-10 puan

3-madamhd
1109 adım = 17 puan

4. Merve4416
7000 adım = 105 puan
90 sn plank = 30 puan
1 saat ev işi = 20 puan
Toplam = 155 puan

5.yumaknuro
40 dk tempolu yürüyüş= 100 puan
10 dk koşu= 40 puan
30 dk ev işi= 10 puan
toplam= 150 puan

6. Hebelee
60 dk tempolu yürüyüş dışarda 150
30 dk ev temİzliği 10
Toplam 160

bizim oglan artık tek uyuyamadıgı için yatagını bizim odaya aldık, onun yerinde olan kosu bandını da baska bir odaya aldık, eşim kosu bandını bütün koridor boyu gotururken sırtından terler bosandı, üzüldüm haline, kilo vereyim diye ugrasıyor. Zaten bir sonraki tasınmamızda bu kosu bandı bu evde kalacak hayatta yeni yere götürmem bu sene zayıfladın zayıfladın dedi adam haklı hanımlar

Tekerleri yokmu canım, benimkinin tekerleri var rahatça istediğimiz yere taşıyoruz

Bu arada aklıma geldi, orada Türk marketleri var ise, Yulaf Kepeği Gevreği bulabilir misin ki tatlım? Ben bugün aldım ilk defa. Kakao ve Tarçınlı vardı, tarçınlısını aldım.

Sütle çok güzel olmadı, daha doğrusu tadı çok baskın olmadı ama atıştırmalık olarak bence gayet başarılı. Denemelisin.

Oğlan niye uyuyamıyor ki

Türk marketleri var ama bize birwz uzak arabayla gitmemiz gerek biz ayda bir kere gidiyoruz et bakliyat gibi şeyler alıyoruz

Sana Alman marketinde ki gevrek reyonunu göstersem aklın şaşar Türkiye’dekiler ne ki çeşit çeşit Türk marketine gitmeye gerek yok eşim onun uzmanı çok severek yer süte Katar yoğurda katar çocuklar yer cips gibi bir ben sevemiyorum ama tok tutması için deneyeceğim

Bende bugün eşimden iltifatlar duymaya başladım
Çıtır mıtır olmuşsun
felan fıstık
Biz küsüz, konuşmuyoruz.

Bu diyete karşıymış paşa, zamanında onun sözünü dinleseymişim bu eziyeti yapmazmışım kendime, 40 kere demiş yeme şu tatlıları diye, bla bla bla.

Hayatında 10 defa tatlı yemeyen bir insan oturdu bana ahkam kesti, küstüm ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…