Su 2ltBugunku menüm
Sat 11
Tathana çorbasi 100 ml
Lavas yarisi
Zeytin 6 tane
1 dilim peynir
Akşam sat 6
Sucuklu yumurta
Salata mevsim
2 dilim ekmek
Tam buday
Köy ekmegi
canım doğu karadenizdeyim yazın bile haftada 2 kere yağmur yağıyorKaradenizi cok seviyorum ama surekli yagmur olmasi kötü ... ben güneşi görmesem iki uc gun mutsuz oluyorum...
gecmiş olsun cnm, pko dandır ama doktora gıt mutlaka.Napiyorsunuz kızlar. Berbat bir hafta sonu geçirdim. Telafisi ni yapicam mutlaka yarın sabah dr a gideceğim hâlâ adet olmadım berbat bir ruh hali 17 gündür oldu yaa sinirden çıldırmak üzereyim
supersin hemen dagıtabiliyorsun kafanı, evet menün tarcınlı olmus birazBen bugün resmen tatlı krizlerindeydim.
Rüyamda bile pancake'ler uçuşuyordu.
Bir ara, "Dukan usulü yapsam mı" bile dedim, sonra üşendim, çıktım bahçeye çiçek böcekle uğraştım, tarçına abandım
ben ruyamda yedikten sonra pişman olurdum, uyanınca da ilk 5 dk algılayamazdım ruya oldugunu tuh gitti diyet diye hayıflanırdımBende diyetimin ilk gunleri ruyamda pasta yiyordum cok guzeldiii
Ay 17 puan için 1100 adım atamayacak kadar tembeliz de ondan.
İki yer süpürür kaparız o puanın iki katını
fazla birşey söyleyip gereksiz yere uzatmak istemiyorum konusunda haklı olabilir ama uslubü iğneleyici ve kırıcı idi söylemek var söylemek var yapıcı değil yıkıcı idi benim gözümde onun o şekilde konuşması şahsen beni irite etti yani haklıydın haksız duruma düştüCanim , onunda hakli oldugu yönler vardi ... soyleki o donem biliyorsunuz kaptanimiz takima hic gelemiyordu cok mesguldu.. suanki geldi gibi gelmiyordu bu bi gercek...
Oda sitemini iletti bence... bu durumdan sadece o degil bir cok kisi rahatsizdi dogruya dogru simdi....
Kaptanimizin takima daha cok gelmesiyle hersey duzeldi bence...
Yani onada haksizlik etmeyelim onun doneminde takim bu kadar hareketli degildi bunuda herkes biliyor...
tamam öyle yapacağım bundwn sonra no patatesBen bugün ıspanak yedim ıspanak.
43 yıllık hayatımda 43 defa yemiş miyimdir acaba?
Annemi arasam kadın şoklara girer.
Patates yeme de onun yerine 2 köfte fazla ye canım.
Hem nişasta, hem şeker.
yok kız nerde az yemişim senden çok yemişim tokum Elhamdülillah :) ama dün acıkmıştım eşmm çay içerken bende beyaz leblebi yedim bir avuçYine az yemişsin rakibem
Tekerleri yokmu canım, benimkinin tekerleri var rahatça istediğimiz yere taşıyoruzbizim oglan artık tek uyuyamadıgı için yatagını bizim odaya aldık, onun yerinde olan kosu bandını da baska bir odaya aldık, eşim kosu bandını bütün koridor boyu gotururken sırtından terler bosandı, üzüldüm haline, kilo vereyim diye ugrasıyor. Zaten bir sonraki tasınmamızda bu kosu bandı bu evde kalacak hayatta yeni yere götürmem bu sene zayıfladın zayıfladın dediadam haklı hanımlar
Bu arada aklıma geldi, orada Türk marketleri var ise, Yulaf Kepeği Gevreği bulabilir misin ki tatlım? Ben bugün aldım ilk defa. Kakao ve Tarçınlı vardı, tarçınlısını aldım.fazla birşey söyleyip gereksiz yere uzatmak istemiyorum konusunda haklı olabilir ama uslubü iğneleyici ve kırıcı idi söylemek var söylemek var yapıcı değil yıkıcı idi benim gözümde onun o şekilde konuşması şahsen beni irite etti yani haklıydın haksız duruma düştü
tamam öyle yapacağım bundwn sonra no patates
yok kız nerde az yemişim senden çok yemişim tokum Elhamdülillah :) ama dün acıkmıştım eşmm çay içerken bende beyaz leblebi yedim bir avuç
Oğlan niye uyuyamıyor kibizim oglan artık tek uyuyamadıgı için yatagını bizim odaya aldık, onun yerinde olan kosu bandını da baska bir odaya aldık, eşim kosu bandını bütün koridor boyu gotururken sırtından terler bosandı, üzüldüm haline, kilo vereyim diye ugrasıyor. Zaten bir sonraki tasınmamızda bu kosu bandı bu evde kalacak hayatta yeni yere götürmem bu sene zayıfladın zayıfladın dediadam haklı hanımlar
VaaavvvvBende bugün eşimden iltifatlar duymaya başladım
Çıtır mıtır olmuşsun
felan fıstık
Türk marketleri var ama bize birwz uzak arabayla gitmemiz gerek biz ayda bir kere gidiyoruz et bakliyat gibi şeyler alıyoruzBu arada aklıma geldi, orada Türk marketleri var ise, Yulaf Kepeği Gevreği bulabilir misin ki tatlım? Ben bugün aldım ilk defa. Kakao ve Tarçınlı vardı, tarçınlısını aldım.
Sütle çok güzel olmadı, daha doğrusu tadı çok baskın olmadı ama atıştırmalık olarak bence gayet başarılı. Denemelisin.
Biz küsüz, konuşmuyoruz.Bende bugün eşimden iltifatlar duymaya başladım
Çıtır mıtır olmuşsun
felan fıstık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?