Ama iki etti, çatladım meraktan.Evet ismi lazım değil başka grupta zayıflayadursun
Eşleştirme çok iyi rakibimden memnunum mervem ya :))
Analizler gelmedi dimi kaçırmadım bişey
İşte benim yazmayla bitmek bilmeyen listem09:45 1 kivi 1 bardak su
Kahvaltı 11:00
2 yumurta 6 halka sucuk
Zeytin peynir
Domates salatalık
1 dilim etimek
1 ceviz
Marul tere
15:00
8 kaşık güveç
1 bardak ayran
2 tane küçük kuru biber dolması
16:30 yarım nar
Akşam 18:45
6 tane fırında az tereyağla pişmiş mantar
Bol salata
20:45 sütlü duble Türk kahvesi
2 lt su
kaptanımız uygun görürse olur tabi aramıza hoşgeldinizKilolarimiz aynı hemen hemen istersen rakip olabiliriztakım kaptanimiz içinde sakıncası yoksa tabi :)
Ne diyeceğim düzenli kuaföre gidiyormuydun erenköyde otururken benim ablalar enişteler hep o taraflarda dükkanları vardı kuaför manikür felanBak yaaaa.
Kahkaha attım, sen çok yaşa e mi ?
Bizim için de okumakla bitmeyen liste.İşte benim yazmayla bitmek bilmeyen listem
O gruptan da ayrılmış free takılıyorEvet ismi lazım değil başka grupta zayıflayadursun
Eşleştirme çok iyi rakibimden memnunum mervem ya :))
Analizler gelmedi dimi kaçırmadım bişey
Ya anacım şimdi bir kızcağız geldi ergen yaşı küçük 21 yaşlarında hepimize abla abla hürmetler falan herşey yolunda iken bizim canımız kaptanımıza sardı düzenli gelmiyor herkes kafasına buyruk böyle olmaz o zamanda kaptan çok yoğundu ama herkes yine iyi devam esiyorduk herkesi bi gelayana getirdi grup kapanacaktı az kalsın gidenler falan da oldu hatta ama biz sıkı sıkıya tuttuk birbirimiziAma iki etti, çatladım meraktan.
Hani sen kahvaltıdan sonra anlatacaktın?
hep birlikte kahvaltı yapmayı mı bekliyorsun
Telekonferans gibi telekahvaltı ? :)
Canım bizim kuaför Pendik sahilde idi.Ne diyeceğim düzenli kuaföre gidiyormuydun erenköyde otururken benim ablalar enişteler hep o taraflarda dükkanları vardı kuaför manikür felan
Gulbe seker le birlikte gittiler 9. Takıma. Gulbe şeker devam ediyor. O bırakmışYa anacım şimdi bir kızcağız geldi ergen yaşı küçük 21 yaşlarında hepimize abla abla hürmetler falan herşey yolunda iken bizim canımız kaptanımıza sardı düzenli gelmiyor herkes kafasına buyruk böyle olmaz o zamanda kaptan çok yoğundu ama herkes yine iyi devam esiyorduk herkesi bi gelayana getirdi grup kapanacaktı az kalsın gidenler falan da oldu hatta ama biz sıkı sıkıya tuttuk birbirimizi
Yeşil mercimek ile sar canimBizim için de okumakla bitmeyen liste.
Afiyet bal şeker olsun.
Benim ev ahalisi de etli kara lahana sarması istiyorlar da ben kara kara düşünüyorum kendiminkini nasıl saracağım pirinçsiz bulgursuz diye
Mixer diyorsun...Ya anacım şimdi bir kızcağız geldi ergen yaşı küçük 21 yaşlarında hepimize abla abla hürmetler falan herşey yolunda iken bizim canımız kaptanımıza sardı düzenli gelmiyor herkes kafasına buyruk böyle olmaz o zamanda kaptan çok yoğundu ama herkes yine iyi devam esiyorduk herkesi bi gelayana getirdi grup kapanacaktı az kalsın gidenler falan da oldu hatta ama biz sıkı sıkıya tuttuk birbirimizi
Dukan diyorum.Yeşil mercimek ile sar canim
Canim , onunda hakli oldugu yönler vardi ... soyleki o donem biliyorsunuz kaptanimiz takima hic gelemiyordu cok mesguldu.. suanki geldi gibi gelmiyordu bu bi gercek...Ya anacım şimdi bir kızcağız geldi ergen yaşı küçük 21 yaşlarında hepimize abla abla hürmetler falan herşey yolunda iken bizim canımız kaptanımıza sardı düzenli gelmiyor herkes kafasına buyruk böyle olmaz o zamanda kaptan çok yoğundu ama herkes yine iyi devam esiyorduk herkesi bi gelayana getirdi grup kapanacaktı az kalsın gidenler falan da oldu hatta ama biz sıkı sıkıya tuttuk birbirimizi
Yok bence oyle degil... bi konuda sitemini dile getirdi bence... ben arkadaslar gibi düşünmüyorum..Mixer diyorsun...
Tey Allah'ım.
Neyse diğer grubu dağıtır artık hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?