Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ay küsme yazık kötü birşey dememiş yeme demiş
Şimdi de eziyet çekmene kıyamıyor belli ki adamcağız

Bende bugün eşimden iltifatlar duymaya başladım
Çıtır mıtır olmuşsun
felan fıstık

Tekerleri yokmu canım, benimkinin tekerleri var rahatça istediğimiz yere taşıyoruz
yok cnm takoz bır sey ama epey saglam cıktı.

Oğlan niye uyuyamıyor ki
sırf essekliğinden 8 aylıktan 2 yasına kadar kendi odasında kendi yatagında yattı, benle aynı yatakta uyuyamıyordu, odasında biri oldugunu anlayınca da uyumuyordu, şimdi 2 yasını gecerken anne anne diye ortalıklarda dolanmaya basladı, kıymete bindim. gece de yatagından cıkıp on defa gel beni uyut deyince aynı odada takılalım dedim. Şimdi de dalana kadar bırakmıyor, çocuk işte naparsın, insanın hosuna da gidiyor

Aranızda Müge Anlı izleyen var mı kızlar? Ben emekli moduna geçince fena sardım..
Ben bu geçtiğimiz hafta izlemedim birtek
Vaktim olmuyor ki birde eşim izin vermiyor asla çok kızıyor bende çocukların yanında izlemek istemiyorum aslında zaten telden izliyorum onlar fazla görüp duymasın diye survivor başladı şimdi onu rakip ediyorum

ben işten gelince bi ara internetten izlemiştim şu meshur palu ailesini, sonra psikolojim bozuldu resmen, bıraktım.
Bu hafta kayıp bir kadın vardı 55 yaşında.
programda Allah, kitap,Kur'an diye yeminler eden 35 yaşındaki evli sevgilisi vardı.
Bu mahluk meğer kadını öldürmüş, kesmiş ve sobada yakmış.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/v...DhNXzHOXUlkRmOTZQcsAcAgKEeM3MlJyz5zdJE6gIKPic

Bu hayatta Tuncer'den kötüsü olmaz demiştim, olurmuş.

Bütün uykum kaçtı.

Biliyorum ben ikisine birden kalkıyorum 4 yaşında olan bir kere falan kalkar süt yada su ister yanında biraz dururum giderim
Küçük 2,3 kere kalkar kucağıma alırım severim öperim koklarımmmm yerine koyarım yanında otururum elimi tutarım uyur sabah gelir yanımıza ondan sonra daha götürmem yerine işte hepimizin en sevdiği tablo olur bayılıyor bizimle yatmaya bizde onla ama doğrusu yerinde uyuması

Tuncerden kötüsü olamaz aaaa bir himmet vardı gariban tipli şerefsiz çocuk katiki ay neyse bunları burdan konuşmak istemiyorum ne küfürler ediyorum içimden tahmin edin
Bu haberde çok kötü çok

Bugünkü menum
Kahvaltı saat 11 buçukta
1 dilim peynir
2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 parça ekmekle birkaç çatal kuymak

Saat 5te akşam yemeği
1 kaşe havuç çorbası
1 tabak köfte yemeği
1ince dilim kepek ekmeği
Salata

Şu 2lt
Spor olarak ev temizliği yazdım 3 saat.aslinda tüm 5 saat falan temizlik yaptım ama en aktif olarak kabul ettiğim 3 saati yazdım.

Yarın da Allah izin verirse oruç tutacağım oyuzden oruç için yemeğimi bu gece 12 buçuk gibi yedim.yiyip yatmamak içinde hala uyumadım.artik uyur yarın da bu yemekle oruc tutarım inş.

LAydLiNe

yuhh ya, belli kılıfların ardına saklanmak moda oldu zaten, tipe baksan yurdum insanı ama içinden hollywood korku filmi karakteri çıkıyor.

ya bizimki superdı, herkes gıpta ediyordu, aynı biz de sevip oksayıp geri cıkıyorduk, şindi yatagından atlayıp pesimden geliyor, guluyor bir de ben geldimm uyumicam sen uyu diyor tee Allaamm

Tuncerden kötüsü olamaz aaaa bir himmet vardı gariban tipli şerefsiz çocuk katiki ay neyse bunları burdan konuşmak istemiyorum ne küfürler ediyorum içimden tahmin edin
Bu haberde çok kötü çok
evet onu da biliyorum hatta aileye yuklendiler o bizim mahallenin adamı yapmaz diye

EN AZİMLİ HATUNLA EŞLEŞTİRMİŞSİN BENİ KAPTAN...

10 şubat pazar

listem gelsin

11.00

1 yağda yumurta
1 kk kadar ezine peynir
1/2 avokado
5 zeytin
1/2 kaşarlı açma

14.00
sade türk kahvesi (çiko yok)

17.00
2 sk kıymalı makarna (kızımın gazına geldim)

19.00
1 muz
2 ceviz

su 2 L olmadı sanırım

spor bugün de yok. mens geldi yine erkenden
salı spora gidecektim, yattı sanırım

ben de doğum izninde olduğum için izliyordum .mikrop adam ya ne vahsiymis Allah ölümün de hayırlısını güzelini versin diye boşa demiyorlar demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…