Ay küsme yazık kötü birşey dememiş yeme demişBiz küsüz, konuşmuyoruz.
Bu diyete karşıymış paşa, zamanında onun sözünü dinleseymişim bu eziyeti yapmazmışım kendime, 40 kere demiş yeme şu tatlıları diye, bla bla bla.
Hayatında 10 defa tatlı yemeyen bir insan oturdu bana ahkam kesti, küstüm ben de.
Ben de biliyorum, çaktırma, kuyruk dik sadeceAy küsme yazık kötü birşey dememiş yeme demiş
Şimdi de eziyet çekmene kıyamıyor belli ki adamcağız
Bende bugün eşimden iltifatlar duymaya başladım
Çıtır mıtır olmuşsun
felan fıstık
yok cnm takoz bır sey ama epey saglam cıktı.Tekerleri yokmu canım, benimkinin tekerleri var rahatça istediğimiz yere taşıyoruz
sırf essekliğindenOğlan niye uyuyamıyor ki
Ben bu geçtiğimiz hafta izlemedim birtekAranızda Müge Anlı izleyen var mı kızlar? Ben emekli moduna geçince fena sardım..
ben işten gelince bi ara internetten izlemiştim şu meshur palu ailesini, sonra psikolojim bozuldu resmen, bıraktım.Aranızda Müge Anlı izleyen var mı kızlar? Ben emekli moduna geçince fena sardım..
ben işten gelince bi ara internetten izlemiştim şu meshur palu ailesini, sonra psikolojim bozuldu resmen, bıraktım.
Bu hafta kayıp bir kadın vardı 55 yaşında.Ben bu geçtiğimiz hafta izlemedim birtek
Vaktim olmuyor ki birde eşim izin vermiyor asla çok kızıyor bende çocukların yanında izlemek istemiyorum aslında zaten telden izliyorum onlar fazla görüp duymasın diye survivor başladı şimdi onu rakip ediyorum
Biliyorum ben ikisine birden kalkıyorum 4 yaşında olan bir kere falan kalkar süt yada su ister yanında biraz dururum giderim
yok cnm takoz bır sey ama epey saglam cıktı.
sırf essekliğinden8 aylıktan 2 yasına kadar kendi odasında kendi yatagında yattı, benle aynı yatakta uyuyamıyordu, odasında biri oldugunu anlayınca da uyumuyordu, şimdi 2 yasını gecerken anne anne diye ortalıklarda dolanmaya basladı, kıymete bindim. gece de yatagından cıkıp on defa gel beni uyut deyince aynı odada takılalım dedim. Şimdi de dalana kadar bırakmıyor, çocuk işte naparsın, insanın hosuna da gidiyor
10 şubat spor listesi
1- ada81 60 tempolu yürüyüş yapildi=150
2.5 saat ev temizliği =50 puan
2-csi
Ev isi 90 dk-30 puan
Plank -30 sn-10 puan
3-madamhd
1109 adım = 17 puan
4. Merve4416
7000 adım = 105 puan
90 sn plank = 30 puan
1 saat ev işi = 20 puan
Toplam = 155 puan
5.yumaknuro
40 dk tempolu yürüyüş= 100 puan
10 dk koşu= 40 puan
30 dk ev işi= 10 puan
toplam= 150 puan
6.umudum 2
3 saat ev temizligi 60 puan
Tuncerden kötüsü olamaz aaaa bir himmet vardı gariban tipli şerefsiz çocuk katiki ay neyse bunları burdan konuşmak istemiyorum ne küfürler ediyorum içimden tahmin edinBu hafta kayıp bir kadın vardı 55 yaşında.
programda Allah, kitap,Kur'an diye yeminler eden 35 yaşındaki evli sevgilisi vardı.
Bu mahluk meğer kadını öldürmüş, kesmiş ve sobada yakmış.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/v...DhNXzHOXUlkRmOTZQcsAcAgKEeM3MlJyz5zdJE6gIKPic
Bu hayatta Tuncer'den kötüsü olmaz demiştim, olurmuş.
Bütün uykum kaçtı.
Beraber ediyoruz tatlım o küfürleri merak etmeTuncerden kötüsü olamaz aaaa bir himmet vardı gariban tipli şerefsiz çocuk katiki ay neyse bunları burdan konuşmak istemiyorum ne küfürler ediyorum içimden tahmin edin
Bu haberde çok kötü çok
yuhh ya, belli kılıfların ardına saklanmak moda oldu zaten, tipe baksan yurdum insanı ama içinden hollywood korku filmi karakteri çıkıyor.Bu hafta kayıp bir kadın vardı 55 yaşında.
programda Allah, kitap,Kur'an diye yeminler eden 35 yaşındaki evli sevgilisi vardı.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/v...DhNXzHOXUlkRmOTZQcsAcAgKEeM3MlJyz5zdJE6gIKPic
Bütün uykum kaçtı.
ya bizimki superdı, herkes gıpta ediyordu, aynı biz de sevip oksayıp geri cıkıyorduk, şindi yatagından atlayıp pesimden geliyor, guluyor bir de ben geldimm uyumicam sen uyu diyor tee AllaammBiliyorum ben ikisine birden kalkıyorum 4 yaşında olan bir kere falan kalkar süt yada su ister yanında biraz dururum giderim
Küçük 2,3 kere kalkar kucağıma alırım severim öperim koklarımmmm yerine koyarım yanında otururum elimi tutarım uyur sabah gelir yanımıza ondan sonra daha götürmem yerine işte hepimizin en sevdiği tablo olur bayılıyor bizimle yatmaya bizde onla ama doğrusu yerinde uyuması
evet onu da biliyorum hatta aileye yuklendiler o bizim mahallenin adamı yapmaz diyeTuncerden kötüsü olamaz aaaa bir himmet vardı gariban tipli şerefsiz çocuk katiki ay neyse bunları burdan konuşmak istemiyorum ne küfürler ediyorum içimden tahmin edin
Bu haberde çok kötü çok
Bundan sonraki 4 haftalık süreçte yani 4 etap boyunca herkesin rakibi aşağıda yazdığım gibi. Haftalık gelen giden üye durumuna göre rakipleri değiştirebiliriz ama kiloları yakın belirlediğim için genelde değiştirmeme taraftarıyım. Konu hakkında fikirlerinize de açığım.
@zambak86 - @ada81
@Mayis24 -Arc-en-ciel
Gonul83 - @merve4416
@madamhd - @MuMu85
3oglanannesi - latiska
lina0156 - @Ftmaly
@Akkat - @asya_01
LAydLiNe - csi
Alla alla çok merak ettim bu şekilde tadını, sabah deneyeceğim kahvaltı da
ben de doğum izninde olduğum için izliyordum .mikrop adam ya ne vahsiymis Allah ölümün de hayırlısını güzelini versin diye boşa demiyorlar demekki.Bu hafta kayıp bir kadın vardı 55 yaşında.
Bütün uykum kaçtı.
Hos buldum caniiiimmmm cook ozledim sizleriiiii :)Aman allahım kimlleri görüyorum kimler gelmiş kimlerpolokey2244 hoş geldin kaçak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?