- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Bende denedim canım öyle bi bunyem varki normal diyet listesinde hiç vermiyorum malesefÇok aç kalırsan veremezsin, vücut kıtlık alarmı verip yediklerini depolar ve metebolizman yavaşlar , deneyerek gördük canım :)
Azmi’N sonu zafer.. tebrikler.. ada, sen diyetisyenden önce ne durumdaydın canım? Ben tam diyetisyene gitme Arefe’nde geldim takıma.Ayyy cok mutlu oldum cumaya bakalim kac görecem) bu hafta agzina bi findik bile atma ))
Canim, Cook ac birakiyordum kendimi spor yapardim ama kilo gitmezdi ... iki ogun bide mini bi ara yapardim beslenme seklim boyleydi...ama bi türlü kilo veremezdim... versemde 200 -300 anca....kahvaltiyu hep 10da yapardim ..diyetisyen mutlaka en gec 9 da yapilacak dedi ..bunlar onemliymis..Azmi’N sonu zafer.. tebrikler.. ada, sen diyetisyenden önce ne durumdaydın canım? Ben tam diyetisyene gitme Arefe’nde geldim takıma.
Atmadım cumadan beri ama bugün misafirlerim gelecek öğlen çaya, yaptık bir şeyler çok şükür amma ve lakin şimdi misafirlerin yanında ben yemezsem onları da olumsuz etkilerim diye korkuyorum yoksa hiç canım çekmiyor açıkçası, sadece sarma ve Rus salatası yerim diye düşünüyorum ama işte misafirler dikkat eder mi acaba tabağımaAyyy cok mutlu oldum cumaya bakalim kac görecem) bu hafta agzina bi findik bile atma ))
Sen ev sahibisin surekli cay doldurma bahanesiyle kalkinca pek fark etmezler... onlar yerken sen soyle ilginc bir konu ac anlat anlat onlar yesin sen anlatAtmadım cumadan beri ama bugün misafirlerim gelecek öğlen çaya, yaptık bir şeyler çok şükür amma ve lakin şimdi misafirlerin yanında ben yemezsem onları da olumsuz etkilerim diye korkuyorum yoksa hiç canım çekmiyor açıkçası, sadece sarma ve Rus salatası yerim diye düşünüyorum ama işte misafirler dikkat eder mi acaba tabağıma
Sende kendimi gördüm eskiden bende bu düşüncedeydim ..Bende denedim canım öyle bi bunyem varki normal diyet listesinde hiç vermiyorum malesefaç kalmazsam hiç gitmiyor
Sen ev sahibisin surekli cay doldurma bahanesiyle kalkinca pek fark etmezler... onlar yerken sen soyle ilginc bir konu ac anlat anlat onlar yesin sen anlat
Ah şu misafire çayın yanına börek, pasta geleneğini kim başlattıysa.. anladınız siz onu :)Atmadım cumadan beri ama bugün misafirlerim gelecek öğlen çaya, yaptık bir şeyler çok şükür amma ve lakin şimdi misafirlerin yanında ben yemezsem onları da olumsuz etkilerim diye korkuyorum yoksa hiç canım çekmiyor açıkçası, sadece sarma ve Rus salatası yerim diye düşünüyorum ama işte misafirler dikkat eder mi acaba tabağıma
Aslında bana kuru yemiş kuru meyve koydukları zaman daha mutlu oluyorum en azından faydalı diyorum ama işte gelenek yapmazsan olmuyorAh şu misafire çayın yanına börek, pasta geleneğini kim başlattıysa.. anladınız siz onu :)
Bu hafta kayıp bir kadın vardı 55 yaşında.
programda Allah, kitap,Kur'an diye yeminler eden 35 yaşındaki evli sevgilisi vardı.
Bu mahluk meğer kadını öldürmüş, kesmiş ve sobada yakmış.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/v...DhNXzHOXUlkRmOTZQcsAcAgKEeM3MlJyz5zdJE6gIKPic
Bu hayatta Tuncer'den kötüsü olmaz demiştim, olurmuş.
Bütün uykum kaçtı.
10.2 Pazar menüm
Öncelikle grupta çoğu arkadaş iki ana öğün yapınca ben de gaza geldim. Bir deneyeyim dedim. Demez olaydım.. akşam üstü resmen ekmeğe saldırdım.. o nedenle çok fazla karbonhidrat aldığımın farkındayım.. bu iş bana göre değilmiş
11:00
Yarım simit
2 dilim peynir
1 dilim kaşar
5 zeytin
Dereotu
Maydanoz
14:00 4 yk yoğurt
18: 00
1 dilim somon
4 dilim tb ekmeği bızzzzt
2 lt su
LAydLiNe
Moralim bozuldu kızlaro kadar dikkat etmeme aç yatmama rağmen iki haftada sadece 1 kilo gitmiş niye böyle az gitti
Ah şu misafire çayın yanına börek, pasta geleneğini kim başlattıysa.. anladınız siz onu :)
yapıyorum cnm
Bana da sadece içecek ikram ettiklerin de çok daha mutlu oluyorum..Aslında bana kuru yemiş kuru meyve koydukları zaman daha mutlu oluyorum en azından faydalı diyorum ama işte gelenek yapmazsan olmuyor
Uludağ’a mı yoksa?? Bursadayım da :)gunaydın kızlar bugun kayak merkezine gidiyoruz saglam bir kahvaltı yaptım, gun içinde donerim buraya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?