Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Azmi’N sonu zafer.. tebrikler.. ada, sen diyetisyenden önce ne durumdaydın canım? Ben tam diyetisyene gitme Arefe’nde geldim takıma.
Canim, Cook ac birakiyordum kendimi spor yapardim ama kilo gitmezdi ... iki ogun bide mini bi ara yapardim beslenme seklim boyleydi...ama bi türlü kilo veremezdim... versemde 200 -300 anca....kahvaltiyu hep 10da yapardim ..diyetisyen mutlaka en gec 9 da yapilacak dedi ..bunlar onemliymis..
Yarin kontrol gunum bakalim ne diyecek )

Ayyy cok mutlu oldum cumaya bakalim kac görecem ) bu hafta agzina bi findik bile atma ))
Atmadım cumadan beri ama bugün misafirlerim gelecek öğlen çaya, yaptık bir şeyler çok şükür amma ve lakin şimdi misafirlerin yanında ben yemezsem onları da olumsuz etkilerim diye korkuyorum yoksa hiç canım çekmiyor açıkçası, sadece sarma ve Rus salatası yerim diye düşünüyorum ama işte misafirler dikkat eder mi acaba tabağıma

Sen ev sahibisin surekli cay doldurma bahanesiyle kalkinca pek fark etmezler... onlar yerken sen soyle ilginc bir konu ac anlat anlat onlar yesin sen anlat

Bende denedim canım öyle bi bunyem varki normal diyet listesinde hiç vermiyorum malesef aç kalmazsam hiç gitmiyor
Sende kendimi gördüm eskiden bende bu düşüncedeydim .. LAydLiNe bak yeni adalar gelmis sana kolay gelsin ben 1 yil sonra ikna oldummm
Kaptan ne dediyse yok dedim ben ac kalinca kilo veriyorum dedim ama cook yanılmışım. ..

Ah şu misafire çayın yanına börek, pasta geleneğini kim başlattıysa.. anladınız siz onu :)

Tövbe Yarabbim ya Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın ne kolay bi insan öldürmek cana kıymak nasıl kötü kokmuştur o kimse farketmedi mi ya

İki ana öğün nerde cnm ya kahvaltı ve akşam yemeği var sadece. Benimki diyetisyen menüsü olduğu için ekmek sayım belli o yüzden öğünde sadece yiyeceğim kadarını alıyorum böylelikle fazla kaçırmıyorum da tavsiye ederim.

Moralim bozuldu kızlar o kadar dikkat etmeme aç yatmama rağmen iki haftada sadece 1 kilo gitmiş niye böyle az gitti

Sen kendini ona inandırmışsın ama öyle bişey yok. Dengeli ve sağlıklı beslenmediğin için kilo veremediğini düşünüyorsun. Az yemen değil ne yediğin önemli. Kilon @ada81 e yakın sanırım onun menülerini bi takip et bakalım.

Ah şu misafire çayın yanına börek, pasta geleneğini kim başlattıysa.. anladınız siz onu :)

Bende aynılarını düşünüyorum

10 şubat spor listesi

1- ada81 60 tempolu yürüyüş yapildi=150
2.5 saat ev temizliği =50 puan

2-csi
Ev isi 90 dk-30 puan
Plank -30 sn-10 puan

3-madamhd
1109 adım = 17 puan

4. Merve4416
7000 adım = 105 puan
90 sn plank = 30 puan
1 saat ev işi = 20 puan
Toplam = 155 puan

5.yumaknuro
40 dk tempolu yürüyüş= 100 puan
10 dk koşu= 40 puan
30 dk ev işi= 10 puan
toplam= 150 puan

6. Hebelee
60 dk tempolu yürüyüş dışarda 150
30 dk ev temİzliği 10
Toplam 160

7. Akkat
Yürüyüş, 30 dk=30
3500 adım=52 puan
Toplam 82 puan

8.zambak86
4 saat ev işi:80 puan
40 dk cardio :240 puan
Toplam :320 puan

9.Mayıs24
3262 adım = 49 puan

Aslında bana kuru yemiş kuru meyve koydukları zaman daha mutlu oluyorum en azından faydalı diyorum ama işte gelenek yapmazsan olmuyor
Bana da sadece içecek ikram ettiklerin de çok daha mutlu oluyorum..
gunaydın kızlar bugun kayak merkezine gidiyoruz saglam bir kahvaltı yaptım, gun içinde donerim buraya.
Uludağ’a mı yoksa?? Bursadayım da :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…