tam kaç aylık canım seninki konuşması dikkatimi çekti bizimki 27 aylık cümle kuramıyor henüzyuhh ya, belli kılıfların ardına saklanmak moda oldu zaten, tipe baksan yurdum insanı ama içinden hollywood korku filmi karakteri çıkıyor.
ya bizimki superdı, herkes gıpta ediyordu, aynı biz de sevip oksayıp geri cıkıyorduk, şindi yatagından atlayıp pesimden geliyor, guluyor bir de ben geldimm uyumicam sen uyu diyor tee Allaamm
evet onu da biliyorum hatta aileye yuklendiler o bizim mahallenin adamı yapmaz diye
dediğin tarife baktım denemek lazım ama dün yaptığım avakadoyu beğenmedim yok avakado benim ağız tadıma uygun değil bunu anladım çocuklara bebeklikten alıştırdım ondan bayılarak yiyorlarben de bu tarifi deneyeyim. guacamole denemiştim daha önce, pek hoşuma gitmemişti, ki çok beğenilen bir meze normalde. yarın yazışalım bu konuda...
peynirin cinsini belirtiyorum çünkü koyun ve keçi peyniri çok tüketiyorum ve yağlı bu aralar diyorum ki acaba yağsız süt yağsız yoğurt ve yağsız peynire mi geçsem onun karar aşamasındayımGünaydın kızlar..
Geçmiş olsun canım.. senle rakip olduk, listeyi gördün değil mi? Birbirimizi daha sıkı takip edelim..
Papatya hoş geldin canım, umarım istediğin kiloya en kısa zamanda kavuşursun..
dolma dışında iyi canım.. afiyet olsun..
afiyet olsun, güzel..
afiyet olsun güzel.. dikkatimi çekti canım, genelde peynirin cinsini belirtiyorsun; inek, keçi vb.. diyete etkisi var mı sence?
2 gündür ben de yapacağım birayı Fırsatım olmuyor.. bu arada sallama çaylara karşı hep bir önyargım oldu. Yeşil çayda fark ediyor mu? Demleme daha zor geliyor bana..
Afiyet olsun..iyi canım
Afiyet olsun lina.. güzel..
Bufalo sosu bilmiyorum.. güzel menü..
Ben de sabah çayımı alıp televizyonun karşısında Çağla’yı izlemek istiyorum.. ama ne mümkün.. anne oyun oynayalım.. anne TRT çocuğu aç..
bunlar da geçecek ama arada izlemek istiyorum.
bizde de ona benzer durum var, şikayet ediyorum ama seviniyorum da. Oh sıcakcık mis kokulu kuzuma sarılarak uyumak..
Afiyet olsun.. allah kabul etsin..
açma yemişsin keşke makarna yerine protein tercih etseydin..
ada 3 günde 1,5 kilomu gitti yani vallaji helal olsun tebrik ediyorum maşallah sende gördüm bende tartıyı çıkardım Cuma’dan bu yana gram oynamamış ve artık tartı banyoda kalacak Cuma’ya kadar sürpriz yapmayacağımEki Görüntüle 2234512
Gunaydin kizlar bu sabahki tarti sonucummmm cuma gunu 71.400 idim...LAydLiNe )
Şöyle canim, 2 subat 72.5 ile basladim.. geçtiğimiz cuma 71.400 idim.. bugun 70.9tam kaç aylık canım seninki konuşması dikkatimi çekti bizimki 27 aylık cümle kuramıyor henüz
dediğin tarife baktım denemek lazım ama dün yaptığım avakadoyu beğenmedim yok avakado benim ağız tadıma uygun değil bunu anladım çocuklara bebeklikten alıştırdım ondan bayılarak yiyorlar
peynirin cinsini belirtiyorum çünkü koyun ve keçi peyniri çok tüketiyorum ve yağlı bu aralar diyorum ki acaba yağsız süt yağsız yoğurt ve yağsız peynire mi geçsem onun karar aşamasındayım
Ben koyun keçi yazdıkça kimseden uyarı gelmiyor demekki yenilebilir
ada 3 günde 1,5 kilomu gitti yani vallaji helal olsun tebrik ediyorum maşallah sende gördüm bende tartıyı çıkardım Cuma’dan bu yana gram oynamamış ve artık tartı banyoda kalacak Cuma’ya kadar sürpriz yapmayacağım
Kesinlikle evde mayaladigin yogurt derim canim.. bende kendim mayalarim yogurdumu...Arkadaşlar evde mayaladığım yağlı yoğurtmu daha iyidir yoksa marketteki diyet yoğurt mu
Sizce diyet süt ürünü grubuna gireyim mi
Ben çünkü peynir çok seviyorum
Günaydın canım.Günaydın kızlar
Aksam spor listesine eklemiştim bende 6.sirada.yok şuan. Bi de eklerken listenin altına direk eklenmiyor sanki benim nasıl ekliyorsunuz10 şubat spor listesi
1- ada81 60 tempolu yürüyüş yapildi=150
2.5 saat ev temizliği =50 puan
2-csi
Ev isi 90 dk-30 puan
Plank -30 sn-10 puan
3-madamhd
1109 adım = 17 puan
4. Merve4416
7000 adım = 105 puan
90 sn plank = 30 puan
1 saat ev işi = 20 puan
Toplam = 155 puan
5.yumaknuro
40 dk tempolu yürüyüş= 100 puan
10 dk koşu= 40 puan
30 dk ev işi= 10 puan
toplam= 150 puan
6. Hebelee
60 dk tempolu yürüyüş dışarda 150
30 dk ev temİzliği 10
Toplam 160
7. Akkat
Yürüyüş, 30 dk=30
3500 adım=52 puan
Toplam 82 puan
8.zambak86
4 saat ev işi:80 puan
40 dk cardio :240 puan
Toplam :320 puan
9.Mayıs24
3262 adım = 49 puan
Quote yazılarını silmen lazım canımAksam spor listesine eklemiştim bende 6.sirada.yok şuan. Bi de eklerken listenin altına direk eklenmiyor sanki benim nasıl ekliyorsunuz
Tartıyı çıkarmışsın sen detam kaç aylık canım seninki konuşması dikkatimi çekti bizimki 27 aylık cümle kuramıyor henüz
dediğin tarife baktım denemek lazım ama dün yaptığım avakadoyu beğenmedim yok avakado benim ağız tadıma uygun değil bunu anladım çocuklara bebeklikten alıştırdım ondan bayılarak yiyorlar
peynirin cinsini belirtiyorum çünkü koyun ve keçi peyniri çok tüketiyorum ve yağlı bu aralar diyorum ki acaba yağsız süt yağsız yoğurt ve yağsız peynire mi geçsem onun karar aşamasındayım
ada 3 günde 1,5 kilomu gitti yani vallaji helal olsun tebrik ediyorum maşallah sende gördüm bende tartıyı çıkardım Cuma’dan bu yana gram oynamamış ve artık tartı banyoda kalacak Cuma’ya kadar sürpriz yapmayacağım
Moralini bozacaksa tartıyı kaldır bence canımtam kaç aylık canım seninki konuşması dikkatimi çekti bizimki 27 aylık cümle kuramıyor henüz
Malesef canim ,hafta sonu arkadasin 2 yasindaki yavrusunu kaybettikMuMu85 rakibem görünmüyosun bi iki gündür hayır mı?
senşn görüşüne uyuyorum o saman şimdi markete gidiyordum alacaktım lightları ama vazgeçtimKesinlikle evde mayaladigin yogurt derim canim.. bende kendim mayalarim yogurdumu...
Peynir normal beyaz peynir yiyorum.. light gerek yok bence..
yeme bizi Merve sen değilmiydin regl zamanı kilo veren senin bu örneğin sınavın nasıl geçti diye sorarlar öğrenciye eh işte yaptım biraz bileyler çokta iyi değildi deyip 100 alır onun ağzına kürekle vurasım gelir :)ben regl oldum bugün. O yüzden tartıda güzel şeyler görmedim
çıkardım evet çünkü aklım hep orada gerek yok maceraya sabah biraz moralim bozuldu ama toparladım hemen iyiym şimdiTartıyı çıkarmışsın sen de
Moralini bozacaksa tartıyı kaldır bence canım
neredesin bacım sen iyimisinizHayirli sabahlar,hayirli haftalar olsun insallah
Ayyyyy allah sabır versin cennetlik kuzum benim nasıl oldu peki ah o anneyi babayı düşünemiyorumMalesef canim ,hafta sonu arkadasin 2 yasindaki yavrusunu kaybettik
Amin cok detay bilmiyoruz canim soramiyosun ki ztn cok kalamadik biz gelen giden cok yogun yorulmus iyice dinleniyodu.Bildigim atesi varmis uykusu gelmis yatirmis annesi kontrol etmeye gittigin deAyyyyy allah sabır versin cennetlik kuzum benim nasıl oldu peki ah o anneyi babayı düşünemiyorum
Çok üzüldüm yaMalesef canim ,hafta sonu arkadasin 2 yasindaki yavrusunu kaybettik
Amin cok detay bilmiyoruz canim soramiyosun ki ztn cok kalamadik biz gelen giden cok yogun yorulmus iyice dinleniyodu.Bildigim atesi varmis uykusu gelmis yatirmis annesi kontrol etmeye gittigin de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?