Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

tam kaç aylık canım seninki konuşması dikkatimi çekti bizimki 27 aylık cümle kuramıyor henüz

ben de bu tarifi deneyeyim. guacamole denemiştim daha önce, pek hoşuma gitmemişti, ki çok beğenilen bir meze normalde. yarın yazışalım bu konuda...
dediğin tarife baktım denemek lazım ama dün yaptığım avakadoyu beğenmedim yok avakado benim ağız tadıma uygun değil bunu anladım çocuklara bebeklikten alıştırdım ondan bayılarak yiyorlar

peynirin cinsini belirtiyorum çünkü koyun ve keçi peyniri çok tüketiyorum ve yağlı bu aralar diyorum ki acaba yağsız süt yağsız yoğurt ve yağsız peynire mi geçsem onun karar aşamasındayım
Ben koyun keçi yazdıkça kimseden uyarı gelmiyor demekki yenilebilir

Eki Görüntüle 2234512

Gunaydin kizlar bu sabahki tarti sonucummmm cuma gunu 71.400 idim... LAydLiNe )
ada 3 günde 1,5 kilomu gitti yani vallaji helal olsun tebrik ediyorum maşallah sende gördüm bende tartıyı çıkardım Cuma’dan bu yana gram oynamamış ve artık tartı banyoda kalacak Cuma’ya kadar sürpriz yapmayacağım

Arkadaşlar evde mayaladığım yağlı yoğurtmu daha iyidir yoksa marketteki diyet yoğurt mu
Sizce diyet süt ürünü grubuna gireyim mi
Ben çünkü peynir çok seviyorum

Şöyle canim, 2 subat 72.5 ile basladim.. geçtiğimiz cuma 71.400 idim.. bugun 70.9 ) teşekkür ederim

Arkadaşlar evde mayaladığım yağlı yoğurtmu daha iyidir yoksa marketteki diyet yoğurt mu
Sizce diyet süt ürünü grubuna gireyim mi
Ben çünkü peynir çok seviyorum
Kesinlikle evde mayaladigin yogurt derim canim.. bende kendim mayalarim yogurdumu...
Peynir normal beyaz peynir yiyorum.. light gerek yok bence..

Aksam spor listesine eklemiştim bende 6.sirada.yok şuan. Bi de eklerken listenin altına direk eklenmiyor sanki benim nasıl ekliyorsunuz

Tartıyı çıkarmışsın sen de

Moralini bozacaksa tartıyı kaldır bence canım

Kesinlikle evde mayaladigin yogurt derim canim.. bende kendim mayalarim yogurdumu...
Peynir normal beyaz peynir yiyorum.. light gerek yok bence..
senşn görüşüne uyuyorum o saman şimdi markete gidiyordum alacaktım lightları ama vazgeçtim

ben regl oldum bugün. O yüzden tartıda güzel şeyler görmedim
yeme bizi Merve sen değilmiydin regl zamanı kilo veren senin bu örneğin sınavın nasıl geçti diye sorarlar öğrenciye eh işte yaptım biraz bileyler çokta iyi değildi deyip 100 alır onun ağzına kürekle vurasım gelir :)

Tartıyı çıkarmışsın sen de
çıkardım evet çünkü aklım hep orada gerek yok maceraya sabah biraz moralim bozuldu ama toparladım hemen iyiym şimdi

Moralini bozacaksa tartıyı kaldır bence canım

Hayirli sabahlar,hayirli haftalar olsun insallah
neredesin bacım sen iyimisiniz

Bugün oglumun randevusu var birazdan kahvaltimi yapip cikicam ,aksama yemeklerimi hazirlayip yarindan itibaren listeme basliyorum insallah.Umarim bu liste iyi gelir bana demoralize olmaya basladim

Ayyyyy allah sabır versin cennetlik kuzum benim nasıl oldu peki ah o anneyi babayı düşünemiyorum
Amin cok detay bilmiyoruz canim soramiyosun ki ztn cok kalamadik biz gelen giden cok yogun yorulmus iyice dinleniyodu.Bildigim atesi varmis uykusu gelmis yatirmis annesi kontrol etmeye gittigin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…