Evet regl öncesi ve regl zamanı kilo veriyorum. Ama heralde dünkü dondurma iyi olmadı. Toparlamam lazım.senşn görüşüne uyuyorum o saman şimdi markete gidiyordum alacaktım lightları ama vazgeçtim
yeme bizi Merve sen değilmiydin regl zamanı kilo veren senin bu örneğin sınavın nasıl geçti diye sorarlar öğrenciye eh işte yaptım biraz bileyler çokta iyi değildi deyip 100 alır onun ağzına kürekle vurasım gelir :)
çıkardım evet çünkü aklım hep orada gerek yok maceraya sabah biraz moralim bozuldu ama toparladım hemen iyiym şimdi
neredesin bacım sen iyimisiniz
Allah sabır versin ailesineMalesef canim ,hafta sonu arkadasin 2 yasindaki yavrusunu kaybettik
Rabbim kimseye yaşatmasın cok büyük aci... Rabbim annesine ve babasına sabir versin....Malesef canim ,hafta sonu arkadasin 2 yasindaki yavrusunu kaybettik
tamam canım almadım yağlı. süt yoğurt peynir devamGonul83 canim alintilarda mesajini gördüm söyleyen oldu mu bilmiyorum ama dogal olan yaglarin bi zarari yok canim asil light alirsan islem görmüs oluyorlar ve sagliksiz oluyor
Amin cok detay bilmiyoruz canim soramiyosun ki ztn cok kalamadik biz gelen giden cok yogun yorulmus iyice dinleniyodu.Bildigim atesi varmis uykusu gelmis yatirmis annesi kontrol etmeye gittigin de
Malesef canim ,hafta sonu arkadasin 2 yasindaki yavrusunu kaybettik
Amin cok detay bilmiyoruz canim soramiyosun ki ztn cok kalamadik biz gelen giden cok yogun yorulmus iyice dinleniyodu.Bildigim atesi varmis uykusu gelmis yatirmis annesi kontrol etmeye gittigin de
Eki Görüntüle 2234512
Gunaydin kizlar bu sabahki tarti sonucummmm cuma gunu 71.400 idim...LAydLiNe )
Canım dün analizlere vakit kalmadı. Şimdi de iş yeri çok yakın. En kısa zamanda çok güzel analizlerle geleceğim merak etme. Kafamda güzel planlarım var sizler için. Ama zamanım inan bana çok kısıtlı.Ben de analizleri merak ediyorum
Dukan ama çok az yemişsin ben aslında hiç sevmiyorum böyle diyetleri. Hem Karatay, hem de Dukan gibi. Önemli olanın sağlıklı beslenmek olduğunu düşünüyorum.Bugünün menüsü:
Sabah (10:00 civarı)
Yoğurt (içim yanarak uyandım direk yoğurda daldım)
Arada bir yerde
1 adet tarçınlı Türk kahvesi
Öğlen (13:00 civarı)
Bir kase yulaf kepeği gevreği + light süt + tarçın
Arada bir yerde
1 adet tarçınlı Türk kahvesi
Akşam (19:00 civarı)
1 tabak kıymalı ve yoğurtlu ıspanak (Allah'ım Dukan için çektiğim eziyete bak. ben ve ıspanak)
Dukan birası bitti. 2 büyük bardak su bitti. Sanırım 1 kahve daha içerim.
Maşallah maşallah 41 kere. Harika gidiyorsun.Bugün menu
Kahvalti 9.10
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
2 dilim beyaz peynir
1 salatalik
Yesillik
2 adet kizarmis form ekmek
Ara 10.40
1 yk kuru uzum ve 6 badem
Ogle 12.40
6 yk karnabahar
1 kase yogurt
Salata
1 adet kizarmis form ekmek
Ara15.30
1.cay bardagi kefir
Aksam 18.00
12 yk barbunya
Boool salata
Ara 21.00
4 yk yogurt zerdacalli ve corekotu yagi ile.
2.5 lt su ve beyaz cay icildi.LAydLiNe
60 dk tempolu yürüyüş yapildi
2.5 saat ev temizlendi...
Ben daha önce yazmıştım zaten canım sana.Tamam canım bi bakayım becerebilirsem doldururum:)
Normalde her hafta listeyi yayınlıyorum canım. O liste bana cuma günleri kolaylık olsun diye en baş sayfadaydı ama güncellerim en uygun zamandaSen yarışmacılarda var mısın canım yoksa deneme süreci mi?
LAydLiNe ilk sayfadaki free ve sabit üye listesini düzenlesen mi acaba canımcım? (tuttu oğlaklığım )
Tabii ki yok canım zaten ona rakip bulamamıştımKilolarimiz aynı hemen hemen istersen rakip olabiliriztakım kaptanimiz içinde sakıncası yoksa tabi :)
Anladım tatlım.
Seni yarışma listesinde göremeyince sordum.
Sırf meraktan
Bence 1 yemek kaşığı tahin ve pekmeze 100 kalori çok bile. Ayrıca krizi esnasında yersen bile kan şekerin yükselince insülin salgılanır ve kısır bir döngüye girersin. Diğer tatlılara göre sağlıklı yiyecekler ama önemli olan sonrası bence.1 yemek kaşığı tahin 1 yemek kaşığı pekmez 95-100 kaloriymiş. Tatlı krizlerinde yenilebilir. Bilmiyordum o yüzden hiç yemiyordum
Çok iyi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben olsam rüyamda da pişman olurdum. Sigarayı bıraktığımda rüyamda görmüştüm. İçmiştim bir tane. Ama rüyamda bile nasıl pişman olmuştum, kızmıştım kendime. Uyanınca ohh be rüya demiştim.Bende diyetimin ilk gunleri ruyamda pasta yiyordum cok guzeldiii
Hoş geldin canım yeniden aramıza.Kullanıcı adıapatya1994
Meslek:ev hanımı
Medeni durum:evli
Çocuk sayısı:3
Boy:1.62
Kilo:76
Hedef kilo:58
Kilo alma nedenim 1 yıl önce doğum yaptım ve Emzirme döneminde kilo aldım
Kilo vermeyi en başta sağlık için sonra olmayan kiyafetlerimin içine girmek için ve ozguvenim için istiyorum
Daha once 1 kere katıldım heralde tam hatirlamiyorum ama :/
Burayı secme amacim aktif olmaniz ve birbirinize olan samimiyetiniz için oldu
LAydLiNe
Maşallah maşallah 41 kere. Geçenlerde Masterlar Cumhuriyet kupasında görevliydim. Bir amca 84 yaşında yüzdü hem de kendi yaş kategorisinde Türkiye Rekoru kırmıştı. Güzel bir şey spor yapmak. Hele ki yüzmek bence en iyi sporlardan.Yok anacım, biz iki kardeş (kardeşim erkek) direk anne tarafına çekmişiz.
Yaş aldıkça kilo alıyoruz.
Baba tarafına çekeydik n'olurdu ki sanki?
Bir tek teyzem (annemin ikizi) 60 kg o da deli, deli.
72 yaşında her sabah 1 saat yüzüyor, ruh hastası
Arkadaşlar uyarmış zaten canım menünü nasıl yazman gerektiği konusunda. Diyet süresince patates yemiyoruz senin de aklında olsun. Onun haricinde güzel. Tabii ki öğünlerinin saati de önemliBugünkü menum 11 gibi nesfit ara şekersiz sütlü kahve 1 portakal akşam 1 kase mercimek çorba bi kaç dal marul soğan ve avuç içi kadar patatesli yumurta 1 bardak ayran 2 litre su içtim spor yapmadım
Allah rahmet eylesin.Malesef canim ,hafta sonu arkadasin 2 yasindaki yavrusunu kaybettik
Tamam canım güncel kaç kilosun şu anGünaydın kızlar..
Geçmiş olsun canım.. senle rakip olduk, listeyi gördün değil mi? Birbirimizi daha sıkı takip edelim..
Papatya hoş geldin canım, umarım istediğin kiloya en kısa zamanda kavuşursun..
dolma dışında iyi canım.. afiyet olsun..
afiyet olsun, güzel..
afiyet olsun güzel.. dikkatimi çekti canım, genelde peynirin cinsini belirtiyorsun; inek, keçi vb.. diyete etkisi var mı sence?
2 gündür ben de yapacağım birayı Fırsatım olmuyor.. bu arada sallama çaylara karşı hep bir önyargım oldu. Yeşil çayda fark ediyor mu? Demleme daha zor geliyor bana..
Afiyet olsun..iyi canım
Afiyet olsun lina.. güzel..
Bufalo sosu bilmiyorum.. güzel menü..
Ben de sabah çayımı alıp televizyonun karşısında Çağla’yı izlemek istiyorum.. ama ne mümkün.. anne oyun oynayalım.. anne TRT çocuğu aç..
bunlar da geçecek ama arada izlemek istiyorum.
bizde de ona benzer durum var, şikayet ediyorum ama seviniyorum da. Oh sıcakcık mis kokulu kuzuma sarılarak uyumak..
Afiyet olsun.. allah kabul etsin..
açma yemişsin keşke makarna yerine protein tercih etseydin..
Tatlım ben hepsini evde yapıyorum.Arkadaşlar evde mayaladığım yağlı yoğurtmu daha iyidir yoksa marketteki diyet yoğurt mu
Sizce diyet süt ürünü grubuna gireyim mi
Ben çünkü peynir çok seviyorum
teşekkürler canım
ayyy yok kaptanım bari rüyamda pişman olmayayımCanım dün analizlere vakit kalmadı. Şimdi de iş yeri çok yakın. En kısa zamanda çok güzel analizlerle geleceğim merak etme. Kafamda güzel planlarım var sizler için. Ama zamanım inan bana çok kısıtlı.
Dukan ama çok az yemişsin ben aslında hiç sevmiyorum böyle diyetleri. Hem Karatay, hem de Dukan gibi. Önemli olanın sağlıklı beslenmek olduğunu düşünüyorum.
Maşallah maşallah 41 kere. Harika gidiyorsun.
Ben daha önce yazmıştım zaten canım sana.
Normalde her hafta listeyi yayınlıyorum canım. O liste bana cuma günleri kolaylık olsun diye en baş sayfadaydı ama güncellerim en uygun zamanda
Tabii ki yok canım zaten ona rakip bulamamıştım
Bence 1 yemek kaşığı tahin ve pekmeze 100 kalori çok bile. Ayrıca krizi esnasında yersen bile kan şekerin yükselince insülin salgılanır ve kısır bir döngüye girersin. Diğer tatlılara göre sağlıklı yiyecekler ama önemli olan sonrası bence.
Çok iyi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben olsam rüyamda da pişman olurdum. Sigarayı bıraktığımda rüyamda görmüştüm. İçmiştim bir tane. Ama rüyamda bile nasıl pişman olmuştum, kızmıştım kendime. Uyanınca ohh be rüya demiştim.
Hoş geldin canım yeniden aramıza.
Maşallah maşallah 41 kere. Geçenlerde Masterlar Cumhuriyet kupasında görevliydim. Bir amca 84 yaşında yüzdü hem de kendi yaş kategorisinde Türkiye Rekoru kırmıştı. Güzel bir şey spor yapmak. Hele ki yüzmek bence en iyi sporlardan.
Arkadaşlar uyarmış zaten canım menünü nasıl yazman gerektiği konusunda. Diyet süresince patates yemiyoruz senin de aklında olsun. Onun haricinde güzel. Tabii ki öğünlerinin saati de önemli
Kızlar unutmadan kocaman kocaman yazayım buraya. Kahvaltılarınız çok geç oluyor. Kahvaltılarınızı erkene çekin lütfen.
Saat 11:00 de 12:00 de kahvaltı olmaz. Ailenizle bile kahvaltı yapacaksanız öğle yemeği saatine denk geliyor zaten saat 12:00 siz erken kalkın ve minik bir kahvaltı yapın ki metabolizmanız çalışmaya başlasın. Bundan sonra takımda ki en geç kahvaltı saati 10:00 o da sadece hafta sonları için. 09:00 da herkes kahvaltı işini bitirsin lütfen. Tembelliği bir kenara bırakalım artık. Güne erken başlayalım.
Dukan ama çok az yemişsin ben aslında hiç sevmiyorum böyle diyetleri. Hem Karatay, hem de Dukan gibi. Önemli olanın sağlıklı beslenmek olduğunu düşünüyorum.
lesli yapmaya gidiyorummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?