Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet regl öncesi ve regl zamanı kilo veriyorum. Ama heralde dünkü dondurma iyi olmadı. Toparlamam lazım.

Gonul83 canim alintilarda mesajini gördüm söyleyen oldu mu bilmiyorum ama dogal olan yaglarin bi zarari yok canim asil light alirsan islem görmüs oluyorlar ve sagliksiz oluyor
tamam canım almadım yağlı. süt yoğurt peynir devam

Amin cok detay bilmiyoruz canim soramiyosun ki ztn cok kalamadik biz gelen giden cok yogun yorulmus iyice dinleniyodu.Bildigim atesi varmis uykusu gelmis yatirmis annesi kontrol etmeye gittigin de

Malesef canim ,hafta sonu arkadasin 2 yasindaki yavrusunu kaybettik

Amin cok detay bilmiyoruz canim soramiyosun ki ztn cok kalamadik biz gelen giden cok yogun yorulmus iyice dinleniyodu.Bildigim atesi varmis uykusu gelmis yatirmis annesi kontrol etmeye gittigin de

Ayy Allah ailesine sabır versin çok zor ya anne olunca daha bi derinden hissediyor insan herşeyi

Ben de analizleri merak ediyorum
Canım dün analizlere vakit kalmadı. Şimdi de iş yeri çok yakın. En kısa zamanda çok güzel analizlerle geleceğim merak etme. Kafamda güzel planlarım var sizler için. Ama zamanım inan bana çok kısıtlı.
Dukan ama çok az yemişsin ben aslında hiç sevmiyorum böyle diyetleri. Hem Karatay, hem de Dukan gibi. Önemli olanın sağlıklı beslenmek olduğunu düşünüyorum.
Maşallah maşallah 41 kere. Harika gidiyorsun.
Tamam canım bi bakayım becerebilirsem doldururum:)
Ben daha önce yazmıştım zaten canım sana.
Sen yarışmacılarda var mısın canım yoksa deneme süreci mi?

LAydLiNe ilk sayfadaki free ve sabit üye listesini düzenlesen mi acaba canımcım? (tuttu oğlaklığım )
Normalde her hafta listeyi yayınlıyorum canım. O liste bana cuma günleri kolaylık olsun diye en baş sayfadaydı ama güncellerim en uygun zamanda
Kilolarimiz aynı hemen hemen istersen rakip olabiliriz takım kaptanimiz içinde sakıncası yoksa tabi :)
Tabii ki yok canım zaten ona rakip bulamamıştım
Anladım tatlım.
Seni yarışma listesinde göremeyince sordum.
Sırf meraktan

1 yemek kaşığı tahin 1 yemek kaşığı pekmez 95-100 kaloriymiş. Tatlı krizlerinde yenilebilir. Bilmiyordum o yüzden hiç yemiyordum
Bence 1 yemek kaşığı tahin ve pekmeze 100 kalori çok bile. Ayrıca krizi esnasında yersen bile kan şekerin yükselince insülin salgılanır ve kısır bir döngüye girersin. Diğer tatlılara göre sağlıklı yiyecekler ama önemli olan sonrası bence.
Bende diyetimin ilk gunleri ruyamda pasta yiyordum cok guzeldiii
Çok iyi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ben olsam rüyamda da pişman olurdum. Sigarayı bıraktığımda rüyamda görmüştüm. İçmiştim bir tane. Ama rüyamda bile nasıl pişman olmuştum, kızmıştım kendime. Uyanınca ohh be rüya demiştim.
Hoş geldin canım yeniden aramıza.
Maşallah maşallah 41 kere. Geçenlerde Masterlar Cumhuriyet kupasında görevliydim. Bir amca 84 yaşında yüzdü hem de kendi yaş kategorisinde Türkiye Rekoru kırmıştı. Güzel bir şey spor yapmak. Hele ki yüzmek bence en iyi sporlardan.
Bugünkü menum 11 gibi nesfit ara şekersiz sütlü kahve 1 portakal akşam 1 kase mercimek çorba bi kaç dal marul soğan ve avuç içi kadar patatesli yumurta 1 bardak ayran 2 litre su içtim spor yapmadım
Arkadaşlar uyarmış zaten canım menünü nasıl yazman gerektiği konusunda. Diyet süresince patates yemiyoruz senin de aklında olsun. Onun haricinde güzel. Tabii ki öğünlerinin saati de önemli

Kızlar yaaaa sabahtan beridir yazmaya uğraşıyorum. Engelli kadrosunda ve sözleşmeli Öğretmen atamaları yapılmış galiba öyle yoğun ki sabahtan beridir üç beş alıntıya cevap veremedim. Şükür alıntılar gitmemiş nasıl mutlu oldum anlatamam. Geçmişi okuyup bitirebilirsem geleceğim

Bir baksın dr psikolojim alt üst. Aşırı yeme isteğim var adet olamamanın etkisi büyük bu durumda. K
Tamam canım güncel kaç kilosun şu an

Arkadaşlar evde mayaladığım yağlı yoğurtmu daha iyidir yoksa marketteki diyet yoğurt mu
Sizce diyet süt ürünü grubuna gireyim mi
Ben çünkü peynir çok seviyorum
Tatlım ben hepsini evde yapıyorum.

Yoğurt mayalayacaksam sütü kaynatıyorum, en az 12 saat dolapta bekletiyorum ki kaymak kalın olsun. Sonra kaymağı alıp sütü 45 dereceye ısıtıp probiyotik maya ile mayalıyorum.

İçilecek sütü 70 dereceye ısıtıp gene dolapta bekletip kaymağını alarak içiyorum.

Peyniri de gene süte aynı işlemi yapıp ya şırdan mayası ile mayalıyorum, Dukan'dan beri ise direk sirke/limon ile kestirip lor gibi yapıyorum. İçine bazen maydanoz, bazen çörekotu koyuyorum.

Kızlar unutmadan kocaman kocaman yazayım buraya. Kahvaltılarınız çok geç oluyor. Kahvaltılarınızı erkene çekin lütfen.
Saat 11:00 de 12:00 de kahvaltı olmaz. Ailenizle bile kahvaltı yapacaksanız öğle yemeği saatine denk geliyor zaten saat 12:00 siz erken kalkın ve minik bir kahvaltı yapın ki metabolizmanız çalışmaya başlasın. Bundan sonra takımda ki en geç kahvaltı saati 10:00 o da sadece hafta sonları için. 09:00 da herkes kahvaltı işini bitirsin lütfen. Tembelliği bir kenara bırakalım artık. Güne erken başlayalım.

ayyy yok kaptanım bari rüyamda pişman olmayayım rüyanın tadını çıkarayımmm

Ama kaptanım, ben zaten gece 3-4 gibi yatıyorum. Nasıl saat 9:00'da kahvaltı yapayım.
9 gibi kalkıyorum genelde ama ilaç içiyorum ve sonrasında min 45 dakika beklemek zorundayım kahvaltı için.

Açık açık yazıyorum, aksi takdirde, 11:00'de kahvaltı yapar 9:00'da yaptım yazarım, kim bilecek?

Örnek: bugün 9:00'da uyandım ama kahvaltıyı 9:45'te yaptım...

Dukan ama çok az yemişsin ben aslında hiç sevmiyorum böyle diyetleri. Hem Karatay, hem de Dukan gibi. Önemli olanın sağlıklı beslenmek olduğunu düşünüyorum.

Hayatım beni reel hayatta tanısan zaten bu kadar yediğimi bilirdin.
Benim normal hayatımda kahvaltı bile yoktu, buna şükür.

Yani şöyle diyeyim: bu menüye tatlı ya da çikolata ya da börek/çörek ekle benim hayatım bu idi.

Dün 1 tabak ıspanak yedim ekmeksiz inan kendimi şiş hissettim.

O yüzden diyorum, benim yerimde başkası olsa zafiyet geçirirdi, ben Dukan'la uğraşıyorum.

Bunun sebebi de geçmişte yaşadığım bir rahatsızlıkta kullandığım iki kuvvetli ve zehirimsi ilacın vücut dengemi bozması..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…