- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Aç kalınarak kilo verilmez canım.Evet farkettim benim gibi az besleniyosun:) ben malesef aç kalmadan kilo veremiyorumsen kaç kilosun canım ?
Bugün menün çok güzel olmuş. Biber dolmaları bulgurludur inşallah. Ama kahvaltının saati çok geç. Onuda eşin için beklediğini biliyorum.09:45 1 kivi 1 bardak su
Kahvaltı 11:00
2 yumurta 6 halka sucuk
Zeytin peynir
Domates salatalık
1 dilim etimek
1 ceviz
Marul tere
15:00
8 kaşık güveç
1 bardak ayran
2 tane küçük kuru biber dolması
16:30 yarım nar
Akşam 18:45
6 tane fırında az tereyağla pişmiş mantar
Bol salata
20:45 sütlü duble Türk kahvesi
2 lt su
Ödülünü görmüyorum hak ettin çünkü ama bence bundan sonra kendine yiyecek değil de başka türlü ödüller ver.Bugünkü menüm
Sabah 11:30
1.5 kavurmalı yumurta, 5 zeytin, peynir, domates, 1 yk yoğurt kaymağı
Ara 13:30
Dondurma (60 kilonun ödülü olarak yedim)
Akşam 19:30
1 tabak fırında palamut, havuç, turp
2.5 litre su içildi. 1 kupa beyaz çay içildi
Canım bu konuda ben hem üzüldüm hem de kırıldım aslında. Sonuçta ben burada hiç kimseye kaba tabirle söyleyeyim ama kaptanlık taslamadım. O zamanda söylediğim gibi bu takım hepimizin. Başarırsak hep birlikte başarıyoruz. Hepimiz koca koca insanlarız. Sorumluluklarımızı biliyoruz. Yani hepimiz kaptanız. Ve biz bir aileyiz. Hem kendimizi hem de birbirimizi motive etmek için buradayız. Bunun için illaki birilerine ihtiyaç yok diye düşünüyorum. Şimdi de aslında çok sık gelemiyorum. Size vakit ayırıp daha fazla motive etmeyi ben de çok isterim ama bazen insanın elinde olmuyor. Ve hala çok yoğunum. Bu mesajları saat 13:00 te alıntıladım şuan saat 14:37. Araya bir sürü iş giriyor. Ama arkadaşlara ben de katılıyorum ki hep söylediğim gibi biz bir aileyiz. Öyle olmalıyız.Canim , onunda hakli oldugu yönler vardi ... soyleki o donem biliyorsunuz kaptanimiz takima hic gelemiyordu cok mesguldu.. suanki geldi gibi gelmiyordu bu bi gercek...
Oda sitemini iletti bence... bu durumdan sadece o degil bir cok kisi rahatsizdi dogruya dogru simdi....
Kaptanimizin takima daha cok gelmesiyle hersey duzeldi bence...
Yani onada haksizlik etmeyelim onun doneminde takim bu kadar hareketli degildi bunuda herkes biliyor...
Antep fıstıkları antep fıstıkları ve patates, kahvaltı geç olmuş08:40 yarım elma ve 1 ceviz
10:30 taze soğan
Beyaz havuç yarım domates
Marul peynir (inek)
Sucuklu yumurta
1 kupa süt
1 tatlı kaşığı avakado
15:00 1 minik mandalina
5 adet Antep fıstığı
17:30 terbiyeli sulu köfte (patates ve kerevizli)
1 kase yoğurt
2,1 lt su olacak dukan birası dahil
Çok güldüm buna yaaaaaaNiye kimse spor yapmamış
Anca elleriniz çalışmış oku oku bitmedi
Demek ki adım atmakta zor işmiş. Ben sitenin etrafında 10 tur atıyorum ve 5000 adım zor oluyor. Düşün artık 10 bin adım atabilmek için ne kadar yürümek lazım.Bugün cepli eşofman giydim evde ve tlf hep cebimdeydi bide saat 3ten sonra başladım taşımaya ona rağmen binden fazla adım atmışım
Bence olabilirsin ama daha çok çaba harcaman lazım ve hiç kaçamak yapmaman lazım. Benim tek kaçamağım 1 lokma halka tatlı olmuştu. Onun haricinde ağzıma hiç bir şey sürmemiştim.Ben de takıma 82 ile girdim bende 60 ile girebilir miyim yaza acaba :)
Canım puanlarını listenin altına kendin eklemen lazım. Ayrıca takımda seni daha çok görmek istiyorum. Böyle çok az geliyorsun ve genel gidişata hakimiyetin yok. Ara ara uğra lüften gün içinde ve geçmişi oku.
Menü yazarken öğün saatlerini de yaz canım olur mu? Bir de ekstra yediğin yiyecekler olduğu zaman menün de mesela kızartma ya da çerez gibi mutlaka spor yap ki dengele. Şuan senden kilo vermeni beklemiyorum zaten ama kilo da almanı istemiyorum.Sabah
2dilim tb ekmeği ile tost
1 kk siz ne peynir
1 yumurta
5 zeytin
salatalık
Ara 1 dilim labneli tb ekmeği
Akşam
1 tabak topalak yemeği (et suyuyla yapılyor bulgur köftesi ve nohutlu sulu yemek)
salata
2 çatal patates kızartması
Akşam bir avuç karışık çerez
spor yapmadım bugün
su 2 litre
Ne harika bir duygu dimiBende bugün eşimden iltifatlar duymaya başladım
Çıtır mıtır olmuşsun
felan fıstık
Adam doğru söylemiş benceBiz küsüz, konuşmuyoruz.
Bu diyete karşıymış paşa, zamanında onun sözünü dinleseymişim bu eziyeti yapmazmışım kendime, 40 kere demiş yeme şu tatlıları diye, bla bla bla.
Hayatında 10 defa tatlı yemeyen bir insan oturdu bana ahkam kesti, küstüm ben de.
Ben hiç televizyon izlemiyorum, sadece futbol maçlarını takip ediyorumAranızda Müge Anlı izleyen var mı kızlar? Ben emekli moduna geçince fena sardım..
Ne ilginç şeyler var töbe yarabbimBu hafta kayıp bir kadın vardı 55 yaşında.
programda Allah, kitap,Kur'an diye yeminler eden 35 yaşındaki evli sevgilisi vardı.
Bu mahluk meğer kadını öldürmüş, kesmiş ve sobada yakmış.
http://www.hurriyet.com.tr/gundem/v...DhNXzHOXUlkRmOTZQcsAcAgKEeM3MlJyz5zdJE6gIKPic
Bu hayatta Tuncer'den kötüsü olmaz demiştim, olurmuş.
Bütün uykum kaçtı.