- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Senin listeyi yaparkenBende gezdim geldim sebzeler aldim ama sebze yemeginden bana böğ geldi
Hic cazip gelmiyor karnabahar , kabak , patlican...icine ette koyamiyorum ....ispanak yapayim diyorum ama ispanagi ya kiyma ile yada yumurta ile yiyebilirimm.
madamhd canim senin diyetisyeninde sebze ile eti karistirmana ne diyor...
Demi cok yoruldum aynen aksam yemeğim suan oyle hic hosnut degilim... bide hala grm oynamadi tarti delirecem sabir cekiyorum resmen..Senin listeyi yaparken
Daha doğrusu yapmaya çalışırken
en çok sebzeyle salata yemek beni yoruyordu normalde tüketmem ikisini beraber
İki hafta daha sabret canım ona göre sinirlenDemi cok yoruldum aynen aksam yemeğim suan oyle hic hosnut degilim... bide hala grm oynamadi tarti delirecem sabir cekiyorum resmen..
Aslinda guzel sonuclar alsam daha bi motive olup yapacam bide ustune sonuç alamayinca daha bi sinir oluyorum... sanki bosuna bunlari zorla yiyormusum gibi hissediyorum
listeye müdahale etmeden ekmekleri biraz azaltsan mı?
Bende gezdim geldim sebzeler aldim ama sebze yemeginden bana böğ geldi
Hic cazip gelmiyor karnabahar , kabak , patlican...icine ette koyamiyorum ....ispanak yapayim diyorum ama ispanagi ya kiyma ile yada yumurta ile yiyebilirimm.
madamhd canim senin diyetisyeninde sebze ile eti karistirmana ne diyor...
15 subat spor listesi
1-ada
45 dk tempolu yürüyüş yapıldı =135 puan..
2-csi
Leslie : 20 dk 60 puan
Plank -30 sn-10 puan
Ev isi 30 dk-10 puan
3.madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 200 puan
2234 adım = 34 puan
4.merve4416
6653 adım = 98 puan
90 sn plank = 30 puan
Toplam = 128 puan
5. Hebelee
8579 adım = 129 puan
1 saat ev işi = 20 puan
45 dk Leslie = 135 puan
Toplam 284 puan
6.akkat
2000 adım=30 puan
Merdiven=45 puan
Toplam=75 puan
7.Umudum 2
5bin adım 75 puan
2 saat ev temizliği 40 puan
Toplam 115 puan
8.asya_01
30 dk tempolu yürüyüş:90 puan
2 saat ev temizligi:120 puan
Dunku yürüyüşum disardaydi canimDaha önce kafama göre listeyi değiştirdiğim için kilo almıştım o yüzden hiç karıştırmıyorum.
O konuda bişey söylemedi bana canım aklımda olsun gidince sorarım. Haftaya nasipse giderim başka diyetisyene.
Bide spor listesine yürüyüşünü kardiyodan hesaplamadın mı?
Guzel menu canim afiyet olsun..Bugünün Menüsü
Sabah 1 bardak limonlu su 9.00
10.00 1 haslanmıs yumurta
3 siyah zeytin
1 tatlı kasıgı ayva reçeli
Maydanoz
Öglen 14.00
Tavuk ızgara bir prsiyon
Yeşil salata
İki dilm ekmek
Akşam 18.30
Bir kase ev yogurdu
Öglen porsiyonum dolu dolu oldugu için aksam hala acıkmadı ilerleyen saatler acıkırım diye yogurdu yedim saat gecmeden
Su 2 lt ama devam ediyorum
LAydLiNe
Sporda var menude guzel gelsin eksilerKızlar menum
Sabah 11 gibi
2 has yum domates 2 koz biber çay
Saat 14.30
15 fındık sütlü kahve ile
Saat 17.30
Tavuk sote salata turp 4 kaşık yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Inşallah cumaya gösterir inşallah kendiniSporda var menude guzel gelsin eksiler
Acikmadinmi akşam güzel olmuş ama gün içinde pek yememissin. Yokluğun belliydi canısıevi resmen kırkladım geldim kızlar.
Bugünkü menüm:
Sabah (Saat 9:30 civarı)
1 büyük bardak limonlu su
Öğlen (Saat 13:00 civarı)
1 kase yulaf kepeği gevreği (yağsız süt ile)
Arada bir yerde
1 kupa beyaz çay
Akşam (saat 19:00 civarı)
Fırında tavuk göğsü
1 kase çoban salata
Bugün 1 lt su ancak içmişimdir. Tam gaz devam ediyorum. Şu anda da Türk kahvesi içiyorum.
Sabah bisey yememissin canim seni etkilemiyor mu .. ben gune yumurta ve peynirle başlamassam olmuyor...evi resmen kırkladım geldim kızlar.
Bugünkü menüm:
Sabah (Saat 9:30 civarı)
1 büyük bardak limonlu su
Öğlen (Saat 13:00 civarı)
1 kase yulaf kepeği gevreği (yağsız süt ile)
Arada bir yerde
1 kupa beyaz çay
Akşam (saat 19:00 civarı)
Fırında tavuk göğsü
1 kase çoban salata
Bugün 1 lt su ancak içmişimdir. Tam gaz devam ediyorum. Şu anda da Türk kahvesi içiyorum.
Acıkmak değil de bugün gene tatlı krizlerindeydim.Acikmadinmi akşam güzel olmuş ama gün içinde pek yememissin. Yokluğun belliydi canısı
Canım sabah kalktım, suyu içip direk doktora çıktık kızla.Sabah bisey yememissin canim seni etkilemiyor mu .. ben gune yumurta ve peynirle başlamassam olmuyor...
Benim fikrime göre kilona göre az yiyorsun canım burdan öğrendiğim kadarıyla vücut kıtlığa giriyor az yiyinceKızlar menum
Sabah 11 gibi
2 has yum domates 2 koz biber çay
Saat 14.30
15 fındık sütlü kahve ile
Saat 17.30
Tavuk sote salata turp 4 kaşık yoğurt
Su 2.5 lt
Spor 40 dk yürüyüş
Karatay tarzı besleniyorum canım az gelmiyor açlığa dayanamam zaten. Aciktigim yerde kuru yemiş sütlü kahve iyi geliyor hemen zaten 11 de kahvaltı yapıyorum geç uyanıyoruz pasaylaBenim fikrime göre kilona göre az yiyorsun canım burdan öğrendiğim kadarıyla vücut kıtlığa giriyor az yiyince
anladım canımKaratay tarzı besleniyorum canım az gelmiyor açlığa dayanamam zaten. Aciktigim yerde kuru yemiş sütlü kahve iyi geliyor hemen zaten 11 de kahvaltı yapıyorum geç uyanıyoruz pasayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?