Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sıkma canını insallah gecer... doğal bitkisel kremleri hic denediniz mi ?

salataya kalorisi nedeniyle yağ koymuyor değilim aslında. koymayı unutuyorum bazan...ama yemekte yağ vardı zaten. hergün mutlaka yağ alınması çok önemli gerçekten...

Günaydın ve de tünaydın. Sabah sporumu yaptım kahvemi içtim kahvaltımı yaptım ablama gidiyorum yeğenlerime bir şeyler almıştım, kursları fln başlamadan bi boş cumartesi yakaladık, akşama doğru uğrarım yine, hastanedekilere geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.

Sıkma canını insallah gecer... doğal bitkisel kremleri hic denediniz mi ?

Her şeyi denedik ve işin komiği az önce sırf bu sebeple eşimle birbirimize girdik.
Nasıl bir anneymişim ki doğal yol denemek yerine ilaç verdiriyormuşum çocuğa!

sivilce problemi mi?

Ciddi akne problemi. Geçmiyor. Kime çekti bu çocuk anlamadım.

Keyfim yok kızlar. Kendimi işe verdim.

Akşama kadar iş yapayım, yoksa dalacağım birilerine

geçer canım üzülme, Başka sağlık problemi olmasın.

Kızlar iyiki varsınız yaa tokezlesemde sizin sayenizde cabalamaya devam ediyorum.cok seviyorum siziii
çok ilginç değil mi, yolda karşılaşsak birbirimizi tanımayız, belki çevremizdeki bir çok insandan daha çok destek oluyoruz birbirimize. Ben de her fırsatta koşuyorum hemen telefona gelen mesaj var mı diye :)

Aynen öyle etrafımızda fesat ınsan dolu hepimizin buradaki arkadaslarimin değeri bambaşka. Birbirimizi tanımıyor olabiliriz ama niyetler temiz

Burada hayati paylasiyoruz birbirimize destek oluyoruz.... bende burada olmaktan cok mutluyum...

Bende gezdim geldim sebzeler aldim ama sebze yemeginden bana böğ geldi
Hic cazip gelmiyor karnabahar , kabak , patlican...icine ette koyamiyorum ....ispanak yapayim diyorum ama ispanagi ya kiyma ile yada yumurta ile yiyebilirimm.
madamhd canim senin diyetisyeninde sebze ile eti karistirmana ne diyor...

haklısın canım dengeleyebiliyorsan zaten sorun değil herkes kendi bünyesini biliyor

Kızlar iyiki varsınız yaa tokezlesemde sizin sayenizde cabalamaya devam ediyorum.cok seviyorum siziii
aynen nasıl büyük destek oldu burası da bana bende herkesi çok sevdim

aynen hiç kimse birbirini tanımıyor ama ne güzel samimiyet kurduk :)

Kahvaltı 08:45
Tereyağda 2 yumurta
1 dilim kepek ekmek
Domates salatalık
7 zeytin 2 çatal peynir
Marul tere
1 bardak ılık limonlu su

Öğle 13:00
7 tane çiğ köfte
4 kaşık yoğurtlu kabak
Salata ayran

15:30 1 yeşil elma +10 fındık

Akşam 17:30
1 kase et haşlama
1 bardak ayran
7 kaşık bamya yemeği

2 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…