Her zamanki latiska klasiği :) akşama kadar süper , akşam çozutma :)
Sıkma canını insallah gecer... doğal bitkisel kremleri hic denediniz mi ?Teşekkürler canım ama canım sıkıldı. 1 seneden fazladır krem ve tonik tedavisi görüyorduk. Artık direnç göstermeye başlamış o yüzden ağızdan tedaviye başlayacakmış. İki İlacın da yan etkileri çok fazla. Kan verdik, sonuç bekliyoruz. R... yazmaması için rica ettim, bakalım. Canım gerçekten çok sıkkın
Günaydınlar..
canım haklısın, nefsine iyi hakim olmuşsun ama biz menüye yorum yapıyoruz. Bazen insan kızabiliyor yapılan yorumlara ama bunun seni daha çok kamçılayacağına eminim.
naçizane fikrim, salataya az da olsa yağ eklemek gerek. Bazı vitaminler yağda çözünüyor çünkü. Arada bitter ve süt tercih edebilirdin.
Onun dışında güzel. Akşam olayına hiç girmiyorum, biliyorsun zaten.
sivilce problemi mi?Günaydın kızlar.
Kızımın dermatolog randevusu için hastanedeyiz.
İyi hafta sonlarımız olsun
olmaz, çizgi film aç.Bizde dişçiye geldik sıra bekliyoruz kızımın dişi için .
ama korkuyorum yaşı çok küçük diye bişi olmaz değil mi
kolay gelsin canım.Selam kızlar bugün misafirim çok fazla gelemeyeceğim.
Sıkma canını insallah gecer... doğal bitkisel kremleri hic denediniz mi ?
sivilce problemi mi?
geçer canım üzülme, Başka sağlık problemi olmasın.Her şeyi denedik ve işin komiği az önce sırf bu sebeple eşimle birbirimize girdik.
Nasıl bir anneymişim ki doğal yol denemek yerine ilaç verdiriyormuşum çocuğa!
Ciddi akne problemi. Geçmiyor. Kime çekti bu çocuk anlamadım.
Keyfim yok kızlar. Kendimi işe verdim.
Akşama kadar iş yapayım, yoksa dalacağım birilerine
çok ilginç değil mi, yolda karşılaşsak birbirimizi tanımayız, belki çevremizdeki bir çok insandan daha çok destek oluyoruz birbirimize. Ben de her fırsatta koşuyorum hemen telefona gelen mesaj var mı diye :)Kızlar iyiki varsınız yaa tokezlesemde sizin sayenizde cabalamaya devam ediyorum.cok seviyorum siziii
Aynen öyle etrafımızda fesat ınsan dolu hepimizin buradaki arkadaslarimin değeri bambaşka. Birbirimizi tanımıyor olabiliriz ama niyetler temizgeçer canım üzülme, Başka sağlık problemi olmasın.
çok ilginç değil mi, yolda karşılaşsak birbirimizi tanımayız, belki çevremizdeki bir çok insandan daha çok destek oluyoruz birbirimize. Ben de her fırsatta koşuyorum hemen telefona gelen mesaj var mı diye :)
Sende iyiki varsınKızlar iyiki varsınız yaa tokezlesemde sizin sayenizde cabalamaya devam ediyorum.cok seviyorum siziii
Burada hayati paylasiyoruz birbirimize destek oluyoruz.... bende burada olmaktan cok mutluyum...geçer canım üzülme, Başka sağlık problemi olmasın.
çok ilginç değil mi, yolda karşılaşsak birbirimizi tanımayız, belki çevremizdeki bir çok insandan daha çok destek oluyoruz birbirimize. Ben de her fırsatta koşuyorum hemen telefona gelen mesaj var mı diye :)
Ben bu sabahta 70.800 gördüm....Slm kizlar ,benim cumaya alerjim.var sanirim bugün 88.9 ciktim tartidabugün m7safirim vr yarinda bebek mevlüdü cok ugrayamam gibi.
Hepinize güzel bir hafta sonu diliyorum
haklısın canım dengeleyebiliyorsan zaten sorun değil herkes kendi bünyesini biliyorYa gerçekten engellenmesi açısından evet iyi bişey buradaki amacimizda bu ama.sonucta biz de Nefis taşıyoruz bazen canimiz isteyebilir ya da misafirliğe gittigimizde boş durulmuyor çok kaçırmadan tadımlık bazı şeylerden alınabilir bence.yoksa diyet inanılmaz çekilmez hale gelir.hele ki uzun vadede yapanlar için. Kişi kendini bu konuda dengeleyebilmeli. Evet her canımız istediğini yiyemeyiz belki ama bezen nadir olarak olabilir.ve bu kaçamaklari listede olduğum için cuma cumartesi tercih ediyorum.bi hafta da gidiyor zaten.
aynen nasıl büyük destek oldu burası da bana bende herkesi çok sevdimKızlar iyiki varsınız yaa tokezlesemde sizin sayenizde cabalamaya devam ediyorum.cok seviyorum siziii
aynen hiç kimse birbirini tanımıyor ama ne güzel samimiyet kurduk :)geçer canım üzülme, Başka sağlık problemi olmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?