- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
Hemserim 1 avuc gun kurusu cok degil mi ? Nerden bakarsan 7 -8 adet gelir bir avuca...menu guzel sadece gun kurusu fazla geldi..Selam kizlar
16subat listem
Kahvalti yapmadim bugun canim hiic birsey yemek istemedi sadece 1 kayisi yedim.
Ogle saat 12.30
Ispanakli yumurta
3 dilim ekmek
Ara saat 15.00
Canim cok tatli istedi onun yerine 1 avuç gun kurusu yedim
Akşam 17.30
1 tabak karnibahar yemegi
1 tane balik biberi
Ilerleyen saatlerde adacayi icicem
1 bucuk litre su
yedim evet ama tatli istegimi anca kesti canim yaa. Zararlimiydi kii ben bise olmaz dusuncesiyle yemistimHemserim 1 avuc gun kurusu cok degil mi ? Nerden bakarsan 7 -8 adet gelir bir avuca...menu guzel sadece gun kurusu fazla geldi..
En fazla 3 tane yenilmeliymis canim...yedim evet ama tatli istegimi anca kesti canim yaa. Zararlimiydi kii ben bise olmaz dusuncesiyle yemistim
Yaaa bilmiyordum dikkat ederim bir dahakine. Cok sagol canimEn fazla 3 tane yenilmeliymis canim...
Aksam cok az olmus canim ...bu menu ile acikmazmisin ? Kac gibi uyuyorsun ?Bugünkü menüm
Sabah 11:00
1 buçuk tereyağlı yumurta, çok az peynir, 10 zeytin. 1 yk yoğurt kaymağı, 2 ceviz
Ara 16:00
2 hurma
Akşam 17:15
1 kase mercimek çorbası, 1 kase yoğurt
2 litre su içildi
burası motive ediyor o kesin cnm, benzer seyleri yasıyoruz bazen hayatlarımızda, ilişkilerimizde, birbirimizi daha iyi anlıyoruz, tecrübelerimizi paylasıyoruz, guzel oluyor.Kızlar iyiki varsınız yaa tokezlesemde sizin sayenizde cabalamaya devam ediyorum.cok seviyorum siziii
afiyet olsun cnm, aksama kadar iyi acıkmıyorsun.evi resmen kırkladım geldim kızlar.
Bugünkü menüm:
Sabah (Saat 9:30 civarı)
1 büyük bardak limonlu su
Öğlen (Saat 13:00 civarı)
1 kase yulaf kepeği gevreği (yağsız süt ile)
Arada bir yerde
1 kupa beyaz çay
Arada bir yerde
1 dilim ananas
Akşam (saat 19:00 civarı)
Fırında tavuk göğsü
1 kase çoban salata
Bugün 1 lt su ancak içmişimdir. Tam gaz devam ediyorum. Şu anda da Türk kahvesi içiyorum.
En son ki yerden yaptım gibi geldi bana.sen puanini bu alintiladigim yerden duzletirmisin şimdi zamanı geçti hangisi düzelttigin bulamayabilirimCanim yanlis yerden alintilamissin en son ben puanımi bu Sabah duzeltmistim oradan alintilamam gerekiyordu...)
Perşembe günü sevgililer günüydü acaba kimler neler yedi neler içti de listeyi etkiledi çok merak ediyorum arkadaşlar
En son ki yerden yaptım gibi geldi bana.sen puanini bu alintiladigim yerden duzletirmisin şimdi zamanı geçti hangisi düzelttigin bulamayabilirim
Kız ben de ekledim yanlış alintilamissin baci16 subat spor listesi
1-ada 3000 adim = 45 puan
2-csi
Ev isi 300 dk-300 puan,
Merdiven çıkma - 400 tane- 80 puan
Toplam = 380 puan
Görmemiştim tatlım, özürKız ben de ekledim yanlış alintilamissin baci
Canim demir ilacini kullan.. bu belirtilerin hepsi kansizlik demir eksikligi....Kızlar merhabalar
Bugün çok depresif uyandım. Kendimi uzun süre çok kötü hissettim. Yataktan çıkasım gelmedi. Hiç bişey yapamadım. Biraz kitap okuyayım dedim o da düzeltemedi. Sebepsiz yere neden böyle oldum bilmiyorum. Akşama doğru Ankara’ya gitmeye karar verdik. Kitap fuarı var. Dışarı çıkınca keyfim biraz yerine geldi ama hâla müthiş baş ağrım var. Eve gidiyoruz şimdi. Gidince geçerse başımın ağrısı gelirim. Merak etmeyin olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?