- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aynen öyle vallaGunaydin canim , hahahabu cumada hemen geliyor ...
15 subat spor listesi
1-ada
45 dk tempolu yürüyüş yapıldı =112.5 puan..
2-csi
Leslie : 20 dk 60 puan
Plank -30 sn-10 puan
Ev isi 30 dk-10 puan
3.madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 200 puan
2234 adım = 34 puan
4.merve4416
6653 adım = 98 puan
90 sn plank = 30 puan
Toplam = 128 puan
5. Hebelee
8579 adım = 129 puan
1 saat ev işi = 20 puan
45 dk Leslie = 135 puan
Toplam 284 puan
6.akkat
2000 adım=30 puan
Merdiven=45 puan
Toplam=75 puan
7.Umudum 2
5bin adım 75 puan
2 saat ev işi 40 puan
Toplam 115 puan
Yok estagfurullah kızarmıyim hiç lütfen hiçbir arkadaşım yanlış anlamasın cvplarimi .kızacak olsam burda isim olmaz ben geçen yıldan beri burdayım her yoruma açığım. Sadece şaşkınlığımi ifade ettim.cunku gerçekten bi çatal aldım ve karnım doymadan kalktım hep oyuzden.haklisiniz direk listeye bakınca yenilmemesi gereken şeyler var 1 catallikta olsa.Günaydınlar..
canım haklısın, nefsine iyi hakim olmuşsun ama biz menüye yorum yapıyoruz. Bazen insan kızabiliyor yapılan yorumlara ama bunun seni daha çok kamçılayacağına eminim.
naçizane fikrim, salataya az da olsa yağ eklemek gerek. Bazı vitaminler yağda çözünüyor çünkü. Arada bitter ve süt tercih edebilirdin.
Onun dışında güzel. Akşam olayına hiç girmiyorum, biliyorsun zaten.
Ya gerçekten engellenmesi açısından evet iyi bişey buradaki amacimizda bu ama.sonucta biz de Nefis taşıyoruz bazen canimiz isteyebilir ya da misafirliğe gittigimizde boş durulmuyor çok kaçırmadan tadımlık bazı şeylerden alınabilir bence.yoksa diyet inanılmaz çekilmez hale gelir.hele ki uzun vadede yapanlar için. Kişi kendini bu konuda dengeleyebilmeli. Evet her canımız istediğini yiyemeyiz belki ama bezen nadir olarak olabilir.ve bu kaçamaklari listede olduğum için cuma cumartesi tercih ediyorum.bi hafta da gidiyor zaten.Benim sadece bir ısırımlık böreğim iki kere yada 3 kere oldu toplasan yarım dilim etmez ne çok konuşuldu ohooo
Kahvaltı mi yaptım kahve içiyorum hava mis oğlum u alıp uzun bir yürüyüş yapicam inşallahSizde durumlar ne kızlarrrr
Canim yanlis yerden alintilamissin en son ben puanımi bu Sabah duzeltmistim oradan alintilamam gerekiyordu...15 subat spor listesi
1-ada
45 dk tempolu yürüyüş yapıldı =112.5 puan..
2-csi
Leslie : 20 dk 60 puan
Plank -30 sn-10 puan
Ev isi 30 dk-10 puan
3.madamhd
40 dk tempolu yürüyüş = 200 puan
2234 adım = 34 puan
4.merve4416
6653 adım = 98 puan
90 sn plank = 30 puan
Toplam = 128 puan
5. Hebelee
8579 adım = 129 puan
1 saat ev işi = 20 puan
45 dk Leslie = 135 puan
Toplam 284 puan
6.akkat
2000 adım=30 puan
Merdiven=45 puan
Toplam=75 puan
7.Umudum 2
5bin adım 75 puan
Geçmiş olsun canim...Günaydın kızlar.
Kızımın dermatolog randevusu için hastanedeyiz.
İyi hafta sonlarımız olsun
Evet canim o yuzden herkes yorum yapti yani dedigin gibi bir catallikta olsa diyete aykırı. . Tabii suda var benim metabolizma bir catali bile affetmiyor ama senin metabolizma yakar bu bünyeden bunyeye değişiyor...Yok estagfurullah kızarmıyim hiç lütfen hiçbir arkadaşım yanlış anlamasın cvplarimi .kızacak olsam burda isim olmaz ben geçen yıldan beri burdayım her yoruma açığım. Sadece şaşkınlığımi ifade ettim.cunku gerçekten bi çatal aldım ve karnım doymadan kalktım hep oyuzden.haklisiniz direk listeye bakınca yenilmemesi gereken şeyler var 1 catallikta olsa.
Teşekkürler canım ama canım sıkıldı. 1 seneden fazladır krem ve tonik tedavisi görüyorduk. Artık direnç göstermeye başlamış o yüzden ağızdan tedaviye başlayacakmış. İki İlacın da yan etkileri çok fazla. Kan verdik, sonuç bekliyoruz. R... yazmaması için rica ettim, bakalım. Canım gerçekten çok sıkkınGeçmiş olsun canim...
Size de geçmiş olsun canım.Bizde dişçiye geldik sıra bekliyoruz kızımın dişi için .
ama korkuyorum yaşı çok küçük diye bişi olmaz değil mi
Gecmis olsun canim.. ilaca alerjisi varsa dr soyle sor mutlaka..Bizde dişçiye geldik sıra bekliyoruz kızımın dişi için .
ama korkuyorum yaşı çok küçük diye bişi olmaz değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?