Şimdi Emin’im çok pişman olmuşsundurBen bu akşam yemeğinde 2 büyük dilim pizA yedim.
AsLında pek pişman olmadım canım, Cuma’ya kadar telafi ederim diye biraz rahatım. :)Şimdi Emin’im çok pişman olmuşsundur
Bazen oluyor öyle kaptan, dikkat et kendine, havalar da kötü olunca etkiliyor insanın psikolojisini. Açık havada yürüyüş öneririm.Kızlar merhabalar
Bugün çok depresif uyandım. Kendimi uzun süre çok kötü hissettim. Yataktan çıkasım gelmedi. Hiç bişey yapamadım. Biraz kitap okuyayım dedim o da düzeltemedi. Sebepsiz yere neden böyle oldum bilmiyorum. Akşama doğru Ankara’ya gitmeye karar verdik. Kitap fuarı var. Dışarı çıkınca keyfim biraz yerine geldi ama hâla müthiş baş ağrım var. Eve gidiyoruz şimdi. Gidince geçerse başımın ağrısı gelirim. Merak etmeyin olur mu
Geçmiş olsun kaptanımKızlar merhabalar
Bugün çok depresif uyandım. Kendimi uzun süre çok kötü hissettim. Yataktan çıkasım gelmedi. Hiç bişey yapamadım. Biraz kitap okuyayım dedim o da düzeltemedi. Sebepsiz yere neden böyle oldum bilmiyorum. Akşama doğru Ankara’ya gitmeye karar verdik. Kitap fuarı var. Dışarı çıkınca keyfim biraz yerine geldi ama hâla müthiş baş ağrım var. Eve gidiyoruz şimdi. Gidince geçerse başımın ağrısı gelirim. Merak etmeyin olur mu
Gunaydin canim bi bak biz erkenciyiz diger kizlar uykucuuuuuGünaydın kızlar
Ben de bedenen ayaktayım ama ruhen aslaGunaydin canim bi bak biz erkenciyiz diger kizlar uykucuuuuu))
Benim her pazar temizlik gunum birazdan basliyacam... saat 2 gibi parka götürecem kizimi bende orada yürüyüş yaparim....Günaydın bayanlar biz de her zamanki gibi erkencilik saat 07:30 henüz neyse erken kalkan yol alır :)
İyi Pazar’lar hava güzelse arın kendinizi dışarı iş güç yapmayın bugün tatil günü
Ayy ne güzelGünaydın bayanlar biz de her zamanki gibi erkencilik saat 07:30 henüz neyse erken kalkan yol alır :)
İyi Pazar’lar hava güzelse arın kendinizi dışarı iş güç yapmayın bugün tatil günü
Ya evet senin temizlik günündü parkta nasıl yürüyüş yapıyorsun ben benimkiler oynarken hep onları kolluyorumBenim her pazar temizlik gunum birazdan basliyacam... saat 2 gibi parka götürecem kizimi bende orada yürüyüş yaparim....)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?