Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

ohoo bacım çok işin varmış ama bitirmişsindir sen şimdiye kadar benim bir balkonum var ama yazın haricinde işlek değil çamaşırlarımızı keler var aşağıda büyük herkes oraya aşıyor apartmanda da görüntü kirliliği de olmuuormuş böylelikle hemde büyük çarşaflar falan çok güzel kuruyor
Biz kadınların işi hiç bitmiyor hele de ayağına eline dolanan küçük bebeği varsa saatler sürüyor baZı işler

günaydın kızlar. Güzel bir Pazar olsun.. ben de mutfağa dalıyorum, kahvaltı sonrası savaş alanı gibi..
ben hazırlarken çok düEnli hazırlıyorum hiç ortalıkta birşey kalmıyor bitince sadecebulaşıkları makinaya koyuyorum tezgahı sil bitti biraz uzun sürüyor ama böyle daha rahat ediyorum

Günaydın kızlar. Benim de bugün ev işim çok Çalışınca hafta sonu da evde çalışıyorum. Hiç tatil yok
ay canım benim çok yorulma kalori harcama bol bol, alim allah zayıf düşersin kıyamam

Esime birakiyorum canim , 1 saat bana dokunmayin diyorum esim ilgileniyor kavga gürültü oynuyorlar dönüp bakmiyorum bile . esim olmazsa bende yürüyüş yapamam mutlaka yanında takipte olurum...
hım tmm şimdi oldu

BiZde şimdi parka geldik süper güneşli bir hava var
Musakka yaptım bende ama patlıcanları bu sefer önden kızartmadım bakalım nasıl olacak dünden mercimekli bulgur çorbası vardı salata yaparım akşama beyimize de pilav tmm

50 lira para yok cüzdan da kızlar tüm modum düştü. Dün cüzdan a koydum sonrası hep evdeydim. Sınır oldum ya oğlan bir yerlere tepti yada eşim aldı. Geçende böyle oldu. Cinlerim tepeme çıktı kızlar yaa

Sabah eşime çok sinirlendim kahvaltıyı mutfağı toparladım çocukları ayarladım kafa da yürüyüşe çıkmak vardı oda uyuyordu ama ben giyinirlen uyandı dedim ben 1 saat dışarı çıkıyorum ooo dedi benim işe gitmem lazım ee dedim sen banyo yapıp giyinip hazırlana kadar ben gelirim yooookkkk adamlar bekliyor geç kaldım alarmı kurmuştum bak az vaktim var of öyle üzüldüm kırıldım sinirlendim ki ne olur erken kalk biraz da beni düşün zaten evdeyim bunalıyorum o dışarı yalnız başına çıkıp müzik dinleyerek yürümek var ya bana acayip bir terapi oluyor biraz sesim yükseldi gözlerim doldu sinirden o sesiz kaldı ama bu tepkine çok pişman olacaksın dedi

İnaşllah bi yerden çıkar bakalım
Eşin alsaa söyler heralde dimi

Keşke biraz bizide düşünüp sorumluluk alsalar

16 şubat cmt

11.00

1 yağda yum.
1 kk peynir
2 dilim ekmek

18.00
1 tavuk but
2 kepçe mantar çorba
2 şekerpare

1 saat reformer
30 dk yürüyüş
Senin şekerpareye ne diyeyim, benim de pizzam var. Genel olarak güzel ama az geldi bana canım,
Alkolün kalp damar sağlığı için yararlı olduğunu söyleyenler de var. Kan sulandırıcı babında.

Sağlığa yararlı mı zararlı mı bilmem de zayıflama katili onu bildim
günde bir kadeh Kırmızı şarap kalbe iyi geliyormuş. Eşimin ailesinde genetik kalp krizi var, araştırırken öğrenmiştim. Bir de onu içsem herhalde üç haneli rakamlara çıkarım artık :)

bizim memlekette (Gaziantep) doğrama diye bir yemek var, aynen senin yaptığın gibi, kızartmadan yapılır patlıcan. Tat olarak Tabi ki kızartılanın yerini tutmaz ama eh işte gideri olur.

Çocuk bir yere atmıştır. Eşin de alsa kızma canım ya.. not: ben de eşimin cüzdanından almak zorunda kalınca alıyorum :)
ağam, paşam diye yetiştiriyorlar erkek çocuklarını, evlenince de aynı saltanatı devam ettirmek istiyorlar işte böyle. Çoğu aynı canım. Bir keresinde eşim kızımon veli toplantısına yalnız gitmişti, benim arkadaşlarla önceden belirlenen buluşmam vardı. Dayısı, babalar veli toplantısına mı gider diye yorum yapmıştı.. beni kınayarak.

Geçen uyarmistim. Eğer aldida soylemediyse yaktım cirasini. Oğlan da eline geçmiştir belki diye bütün evi kaldırdım

Hava bozdu kizi parka goturemedik bende evde sporumu yaptim 60 dakika tempolu yürüyüş yapildi.. 10 dakika eliptik yaptimmmm ....
Sonra dus aldim kizimi yikadim , evdekiler kek istedi kek yaptim ... koltuga yığıldımmm

Ohhh güneşin keyfini çıkar canim... ooo ne guzel hamaratsin ben zincir bile cekemem

Firinda yap canim... ben karniyarigida kizartmadan firinda yapiyorum...once közluyorum patlicani firinda.. sonra içini doldurup tekrar fırına veriyorum... cok hafif lezzetli oluyor ...

Canim cantana bi yere koymussundur... dur hemen sinirlenme

Valla erkeklerde biraz sorumluluk almali hep bayanlar olmaz...

Canim cantana bi yere koymussundur... dur hemen sinirlenme
Yok canım yaa koyduğum yerler belli benim. Benim asıl sinilendigim konu ne biliyormusun eşim harcama yapmayı pek sever gereksiz hemde. Şu an ben biriktirme durumundayim şuradan çıkana kadar ne yapabilirsek yine savurganlık yapıyor diye sinirleniyorum

Haklisin canim , bizde ben savurgan oldugum icin bisey diyemedim
Benimde esim cok tutumludur... biz ana kız savurganiz yazık adam bizimle markete giderken eli yüreğinde

Telefon un sarzi yok dedi sabah evde bıraktı soramiyorum da. Eğer alipta soylemediyse çok pis fircalicam
eğer daha önceden yaptı ve sen uyardıysan ve bir daha yaptıysa o zaman kızabilirsin

Keşke biraz bizide düşünüp sorumluluk alsalar
kaç haftadır çıkıyorum bugün çıkamadım adam kötü oldu :) şimdi biraz daha Sakinim keşkem o kadar sesimi yükseltmeseydim haklıyken haksız duruma düşmeseydim

acaba şarap iyi geliyor derken bu üzümden kaynaklımı ben o zaman salkım salkım siyah üzüm yiyeyim yok eğer alkolse işin püf noktası almayayım yada üzüm ve alkolün bileşiminden değişik faydalı şeyler çıkıyorsa bence onu sirkede yapabilir :)
Nasıl oluyor o yemek ben kıymayı kavurdum üstüne patlıcanları koydum bitti gitti senin dediğin gibi yapayım nasılsa Antep yemeği imkansız tadı kötü olamaz ımmm
Evet kendide inkar etmiyor ağa gibi büyütüldüğünün ve annesi de ben yaptım sen yapma çocuğunu böyle yetiştirme diyor benim eşim ölmüştü kendimi çocuklara adadım böyle oldu diyor

Patlıcanları biraz yağla karıştırıp tuz atıp fırında pişiriyorum ben . Musakka nın tadı değişmiyor canım Gonul83
kıymayı önden biraz pişiriyorsun heralde dimi sonra koyuyorsun fırına

Firinda yap canim... ben karniyarigida kizartmadan firinda yapiyorum...once közluyorum patlicani firinda.. sonra içini doldurup tekrar fırına veriyorum... cok hafif lezzetli oluyor ...
töm aklımda süper fikir teşekkürler

Valla erkeklerde biraz sorumluluk almali hep bayanlar olmaz...
alıyor alıyor da yetmiyor bana biraz daha alması laızm

Aynen aynen bende biriktirmeyi severim ama harcamayı da çok severim baZı şeylere ciddi para veririm ama hep bi kenarda da dursun isterim biraz ama o son damlasına kadar harcar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…