Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar

Gunaydin canim bi bak biz erkenciyiz diger kizlar uykucuuuuu ))

Günaydın bayanlar biz de her zamanki gibi erkencilik saat 07:30 henüz neyse erken kalkan yol alır :)
İyi Pazar’lar hava güzelse arın kendinizi dışarı iş güç yapmayın bugün tatil günü

Günaydın canlar
günaydın kızlar. Güzel bir Pazar olsun.. ben de mutfağa dalıyorum, kahvaltı sonrası savaş alanı gibi..

Benim sadece bulaşık var yıkayıp bugünü kendime ayiracam. Yürüyüş yapmayı düşünüyorum gece kas agrisindan kivrandim uyuyamadim da hiç. Hem detaylı temizlik hem spor yordu

Gunaydin kizlar herkesin is guc temizlik gunu galiba, biz de gece 4 gibi uyuduk sipa gece huzursuzdu çok, 9.30 da kalktim haliyle, kahvaltı da 11 de bitti şimdi dışarıya gezmeye çıkacağız, yemek okul işi tamam bir de sporumla süpürge işimi halletti mi Ben de oturup bir kahve içerim artık.

Günaydın kızlar

Kendimi toparladım çok şükür, moralim düzeldi. Baş ağrım geçti. Sabah erken kalktım aslında ama ufaklıkla ilgilendim biraz ödevleri vardı. Birazdan da jimnastik kursu var oraya götüreceğim. Etap raporunda halletmem gereken bir durum var maalesef csi iki hafta deneme süresini tam doldurmadığı için ana listeden çıkartmam gerekiyormuş. Çok vaktim yok onu da kurstan gelince düzelteceğim artık. Üzüldüm bu duruma ama kurallar gereği yapacağımız bir şey yok maalesef. Öpüyorum hepinizi kocaman kaçamaksız bir pazar geçirin olur mu

Ya evet senin temizlik günündü parkta nasıl yürüyüş yapıyorsun ben benimkiler oynarken hep onları kolluyorum
Esime birakiyorum canim , 1 saat bana dokunmayin diyorum esim ilgileniyor kavga gürültü oynuyorlar dönüp bakmiyorum bile . esim olmazsa bende yürüyüş yapamam mutlaka yanında takipte olurum...

Son düzenleme:
Reactions: csi
Ben iki gune bölüyorum canim, her cumartesi nevresim degistiririm balkonlari yikarim sonra pazara carsiya giderim.... pazar gunude supur sil toz al yapiyorum daha kolay oluyor bana....

günaydın kızlar. Güzel bir Pazar olsun.. ben de mutfağa dalıyorum, kahvaltı sonrası savaş alanı gibi..

Günaydın kızlar. Benim de bugün ev işim çok Çalışınca hafta sonu da evde çalışıyorum. Hiç tatil yok

Hepinize kolay gelsin ))

Tünaydın kızlar.

Bugün maaile 11'de kalktık. Alışverişe çıktık, şimdi girdik eve.

Hava çok güzel. Bugün tembellik yapıp verandada örgü öreceğim.

Bu arada öğrendik ki kaçamakların en kötüsü alkol. Olduğu gibi suyu tutuyor vücutta.

Perşembe içtiğim iki kadeh cumayı değil ama cumartesi etkiledi tartıda +1 kg ile.

Bugün -500gr ile devam ediyorum. Yani uzun lafın kısası 2 kadeh alkol 4 gün geriye atıyor bizi, bilginiz olsun..

LAydLiNe sağlık olsun kaptanım ne yapalım. Sen de dikkat et kendine. Güneşi görünce daha iyi hissedeceksindir.

Ben iki gune bölüyorum canim, her cumartesi nevresim degistiririm balkonlari yikarim sonra pazara carsiya giderim.... pazar gunude supur sil toz al yapiyorum daha kolay oluyor bana....
Bende öyle yapıyordum ama son hafta saldım çocuklar biraz hastaydı ya
gece de kalkıyorlardı gündüz halim olmuyordu .amaaan diyip salladım bu hafta baya ,
ama şimdi heryer mis gibi oldu ev dağınık olunca benim beynim ruhumda dağılıyor sanki .

Şimdi yemek yemem gerekirdi ama yemeğim yok yeşil çay eşliğinde çocuk uyutuyorum

Alkol sağlığa zararlıdır ..

Kamu spotu..

Bende akşam yemeğimi bulursam bugün hep örgü örmeyi düşünüyorummmmm

Alkol sağlığa zararlıdır ..

Kamu spotu..

Bende akşam yemeğimi bulursam bugün hep örgü örmeyi düşünüyorummmmm
Alkolün kalp damar sağlığı için yararlı olduğunu söyleyenler de var. Kan sulandırıcı babında.

Sağlığa yararlı mı zararlı mı bilmem de zayıflama katili onu bildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…