Sen geçen büyük temizlik yapmadın mı40 dakkadır kahvaltıdayım şimdi işe başlayacağım
Yaptım ama görsen hiç yapmamış gibiSen geçen büyük temizlik yapmadın mı
Günaydın kızlar
Gunaydin canim bi bak biz erkenciyiz diger kizlar uykucuuuuu))
Günaydın bayanlar biz de her zamanki gibi erkencilik saat 07:30 henüz neyse erken kalkan yol alır :)
İyi Pazar’lar hava güzelse arın kendinizi dışarı iş güç yapmayın bugün tatil günü
günaydın kızlar. Güzel bir Pazar olsun.. ben de mutfağa dalıyorum, kahvaltı sonrası savaş alanı gibi..Günaydın canlar
Allah yardımcın olsun zor valla canımGünaydın kızlar. Benim de bugün ev işim çokÇalışınca hafta sonu da evde çalışıyorum. Hiç tatil yok
Esime birakiyorum canim , 1 saat bana dokunmayin diyorum esim ilgileniyor kavga gürültü oynuyorlar dönüp bakmiyorum bileYa evet senin temizlik günündü parkta nasıl yürüyüş yapıyorsun ben benimkiler oynarken hep onları kolluyorum
Ben iki gune bölüyorum canim, her cumartesi nevresim degistiririm balkonlari yikarim sonra pazara carsiya giderim.... pazar gunude supur sil toz al yapiyorum daha kolay oluyor bana....Yaptım ama görsen hiç yapmamış gibi
Süpürcem
2 makine çamaşır katlıycam
Bi makine sercem
Nevresimler değiştircem
Banyo wc yıkanacak.
Mutfak da kahvaltı duruyor hala
Balkonlarım kirli daha sayayım mı
günaydın kızlar. Güzel bir Pazar olsun.. ben de mutfağa dalıyorum, kahvaltı sonrası savaş alanı gibi..
Günaydın kızlar. Benim de bugün ev işim çokÇalışınca hafta sonu da evde çalışıyorum. Hiç tatil yok
Gunaydin kizlar herkesin is guc temizlik gunu galiba, biz de gece 4 gibi uyuduk sipa gece huzursuzdu çok, 9.30 da kalktim haliyle, kahvaltı da 11 de bitti şimdi dışarıya gezmeye çıkacağız, yemek okul işi tamam bir de sporumla süpürge işimi halletti mi Ben de oturup bir kahve içerim artık.
Haftasonu bütün yemek düzenim bozuyor benim. Haftaiçi ancak haftasonunu toparlamakla geçiyor.Ogle yemegimide hazirladim yesil mercimek salatasi yaptim..
Aslinda hic ac degilim ama mecbur saatinde yiyecem ....
Normalde benimde olmaazdi ama diyetisyene gidince mecbur uyuyorum..Haftasonu bütün yemek düzenim bozuyor benim. Haftaiçi ancak haftasonunu toparlamakla geçiyor.
Bende öyle yapıyordum ama son hafta saldım çocuklar biraz hastaydı yaBen iki gune bölüyorum canim, her cumartesi nevresim degistiririm balkonlari yikarim sonra pazara carsiya giderim.... pazar gunude supur sil toz al yapiyorum daha kolay oluyor bana....
Alkol sağlığa zararlıdır ..Tünaydın kızlar.
Bugün maaile 11'de kalktık. Alışverişe çıktık, şimdi girdik eve.
Hava çok güzel. Bugün tembellik yapıp verandada örgü öreceğim.
Bu arada öğrendik ki kaçamakların en kötüsü alkol. Olduğu gibi suyu tutuyor vücutta.
Perşembe içtiğim iki kadeh cumayı değil ama cumartesi etkiledi tartıda +1 kg ile.
Bugün -500gr ile devam ediyorum. Yani uzun lafın kısası 2 kadeh alkol 4 gün geriye atıyor bizi, bilginiz olsun..
LAydLiNe sağlık olsun kaptanım ne yapalım. Sen de dikkat et kendine. Güneşi görünce daha iyi hissedeceksindir.
Alkolün kalp damar sağlığı için yararlı olduğunu söyleyenler de var. Kan sulandırıcı babında.Alkol sağlığa zararlıdır ..
Kamu spotu..
Bende akşam yemeğimi bulursam bugün hep örgü örmeyi düşünüyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?