Haklisin canim , bizde ben savurgan oldugum icin bisey diyemedim
Benimde esim cok tutumludur... biz ana kız savurganiz yazık adam bizimle markete giderken eli yüreğinde
Arada oluyor öyle onuda idare etsinler artıkeğer daha önceden yaptı ve sen uyardıysan ve bir daha yaptıysa o zaman kızabilirsin
kaç haftadır çıkıyorum bugün çıkamadım adam kötü oldu :) şimdi biraz daha Sakinim keşkem o kadar sesimi yükseltmeseydim haklıyken haksız duruma düşmeseydim
acaba şarap iyi geliyor derken bu üzümden kaynaklımı ben o zaman salkım salkım siyah üzüm yiyeyim yok eğer alkolse işin püf noktası almayayım yada üzüm ve alkolün bileşiminden değişik faydalı şeyler çıkıyorsa bence onu sirkede yapabilir :)
Nasıl oluyor o yemek ben kıymayı kavurdum üstüne patlıcanları koydum bitti gitti senin dediğin gibi yapayım nasılsa Antep yemeği imkansız tadı kötü olamaz ımmm
Evet kendide inkar etmiyor ağa gibi büyütüldüğünün ve annesi de ben yaptım sen yapma çocuğunu böyle yetiştirme diyor benim eşim ölmüştü kendimi çocuklara adadım böyle oldu diyor
kıymayı önden biraz pişiriyorsun heralde dimi sonra koyuyorsun fırına
töm aklımda süper fikir teşekkürler
alıyor alıyor da yetmiyor bana biraz daha alması laızm
Bizde de ben tutumluyum parayı ben yonetiyorum. Ev alana kadar öyle olmak zorunda. Mecbur.Aynen aynen bende biriktirmeyi severim ama harcamayı da çok severim baZı şeylere ciddi para veririm ama hep bi kenarda da dursun isterim biraz ama o son damlasına kadar harcar
Günaydın kızlar. Benim de bugün ev işim çokÇalışınca hafta sonu da evde çalışıyorum. Hiç tatil yok
Ay bilirim bilirim kaç aylıktı senin ki burada malum küçük çocuğu olan çok karıştırıyorumKızı uyuttum yürüyüşümü yapıyım dedim yarım saatte uyandı bıraktım yürüyüşü artık tekrar uyuttum. Uykusu hep 30 dk deli olacamuykusunu almadan kalkıyor ondan sonra mızmız ağlak dolanıyo peşimde
AYy benimkiler de bebekken öyleydi 31.dk kalkarkardıKızı uyuttum yürüyüşümü yapıyım dedim yarım saatte uyandı bıraktım yürüyüşü artık tekrar uyuttum. Uykusu hep 30 dk deli olacamuykusunu almadan kalkıyor ondan sonra mızmız ağlak dolanıyo peşimde
Benimkiler 4 ve 2 yaş 3 aylık bende de durum aynıAy bilirim bilirim kaç aylıktı senin ki burada malum küçük çocuğu olan çok karıştırıyorum
Bende spor yaparken araya girip birşey istiyorlar ya onu yapana kadar soğuyorsun zaar
Ay bilirim bilirim kaç aylıktı senin ki burada malum küçük çocuğu olan çok karıştırıyorum
Bende spor yaparken araya girip birşey istiyorlar ya onu yapana kadar soğuyorsun zaar
Seninkilerde benimkiler aynı yaşıt zati Şubat 2015 Kasım 2016AYy benimkiler de bebekken öyleydi 31.dk kalkarkardı
Benimkiler 4 ve 2 yaş 3 aylık bende de durum aynı
Uyansın biley olmaz bizimkiler gibi eşofmanına yapışmıyor anne anne diye kıçını yırtmıyor en azından :)7 aylık daha kuzum.
A aaaSeninkilerde benimkiler aynı yaşıt zati Şubat 2015 Kasım 2016
Menün güzel afiyet olsunKızlar menum
Sabah 11 gibi
2 haslama yum koz domates biber 10 yeşil zeytin çay
Saat 14 de 15 fındık 1 bardak kefir
Saat 17.20 de
2 et köfte
1 er koz domates biber
Yoğurt
Su 2 .5 olur
Spor yok
Bugun menu
Sabah 9.15
1 haşlanmış yumurta
5 yeşil zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 kozlenmis kırmızı biber
Yesillik ,yarim salatalik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara 10.40
2 ceviz
Ogle 12.40
10 yk yesil mercimek ile salata yaptim..
Ara 15.45
1 minik ayva ve 1c.bardagi kefir
Aksam 18.10
7 yk karnabahar yogurtladim uzerine 2 ceviz ekledim...
Ara
Yapmayacam yogurttan bog geldi)
2.5 lt su ve beyaz cay içildi...LAydLiNe
2.5 saat ev temizledim
60 dakika yürüyüş bandinda yurudum
10 dakika eliptik yaptim...
Açık havada müzikle yürümek bana da çok iyi geliyor ama hep bir şey çıkıyor, ya misafir geliyor ya oğlum uyumuyor beni istiyor fln düzene oturtamadim, kafamdaki plan bozulunca aniden çok sinirleniyorum, bugün gezmeye çıkarken ben de eşimi fırçaladım sonra pişman oldum.Sabah eşime çok sinirlendim kahvaltıyı mutfağı toparladım çocukları ayarladım kafa da yürüyüşe çıkmak vardı oda uyuyordu ama ben giyinirlen uyandı dedim ben 1 saat dışarı çıkıyorum ooo dedi benim işe gitmem lazım ee dedim sen banyo yapıp giyinip hazırlana kadar ben gelirim yooookkkk adamlar bekliyor geç kaldım alarmı kurmuştum bak az vaktim var of öyle üzüldüm kırıldım sinirlendim ki ne olur erken kalk biraz da beni düşün zaten evdeyim bunalıyorum o dışarı yalnız başına çıkıp müzik dinleyerek yürümek var ya bana acayip bir terapi oluyor biraz sesim yükseldi gözlerim doldu sinirden o sesiz kaldı ama bu tepkine çok pişman olacaksın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?