Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dua edin bu hafta reglim canım yoksa o baklavayı erittigimi düşünüyorum akşam ama acayip sağ bel tarafımı incitmisim bugün yürüyüş yaptım ama çok zorlandım hep ağrıdı.

Bugünkü menüm

Sabah (Saat 11:00)
2 adet haşlanmış yumurta
çeyrek dil peyniri
6 siyah zeytin

Arada bir yerde
Türk kahvesi

Arada bir yerde
Yarım kase yulaf kepeği gevreği (yağsız süt ile)

Akşam (17:30 civarı)
1 kase terbiyeli tavuk çorbası (yağsız, unsuz)
2 adet suluköfte köftesi (pirinç yerine bulgurlu)

Dukan birası devam ediyor.
2 büyük bardak su içtim.

Bugünkü menum
Sabah 8 buçukta
1 kaşe çorba

10 buçukta
4 zeytin
1 tane hamur kızartması az yağla(aslında yetmeyecektim ama sade çay midemi bulandırdı sabahta sadece çorba içmiştim karnım açtı mecbur bitane yedim)

Saat 6 da
1 porsiyon 5 küçük köfte
2 kaşık bulgur
Havuç salatası
Yoğurt

Çay ve 2 ceviz

Şu 2 buçuk lt
Spor 1 saat yürüyüş
15dk egzersiz hareketleri

LAydLiNe

Canım biz neden burdayız. Konuşalım inş. Beraber hallederiz..diyetin en güzeli hayat tarzına döneni.sadece yememen gereken şeyleri yemeyeceksin mesela yağlı şekerli un içeren pasta börek tatlı pilav kızartma gibi bunlardan uzak dur yeşillik ve ızgara haşlama tarzı beslenmeye çalış.acikinca yoğurt ve salatalık yiyebilirsin. Canın tatlı isteyince kayısı ceviz fındık vs ekleyebilirisn çayın yanına. Sormak istediğin şeyler olursa eklerim....ama lütfen diyeti onemseyin ama birden yüklenmeyin.

1 kadeh içtiğimde yazmışsın dimi yanlış okumadım. Canım zaten içki sağlığa çok ama çok zararlı bişey ondan normalde uzak durman lazım mideni harap eder ki diyette zaten ödem yapıcı ve kilo aldırıci bişey..1 bardak kolada bile acayip şeker var sen düşün yani.

Ayy bu ara noldu bize. Bende öyleyim. Cokk geçmiş olsun canım dinlen. Migren için isiksiz sessiz ortamda uyu

Benim boyumda 153 canım dediğin gibi 53 55 arası gayet iyi ve güzel duruyor.benim yüklediğim kilo takip programında ideal kilomu 51.49 falan gösteriyor. Nette 49 falan çıkıyor ama gerçekten çok düşük bence.bizim boyumuz için 55i geçmemek lazım.

Canim seni coook iyi anliyorum bugun bende ayni sinirle diyetisyeni biraktim gunde iki ogun bir minik ara ile beslenme karari aldim )) zamanla minik arayida cikarmayi düşünüyorum. . Bu sabah ben yine 70.400 ciktimmm (

Ayy bu arada coook gecmis olsun canim..

Ben de üst kısımda fazlalıklar olduğu için bölgesel çalışıyorum.
Fazlalıklar üstte mi canım senin..benim de tam tersi basen ve popo bölgesi..doğumdan sonra göbekte eklendi.hatta kilo verip alınca sanki biraz selülit farkettim ama vermeye başlayınca azaldı

Bugun menü
Sabah 9.10
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kozlenmis kırmızı biber
1 adet kizarmis form ekmek

Ara 13.30
2 tam ceviz
1 bardak ayran

Aksam 16.20
4 adet et kofte
Bool salata
1 dilim cavdar ekmegi.

2.5 lt su ve beyaz cay içildi .. LAydLiNe
Spor yok...

Yarın kızımın arkadaşı bize gelecek ve akşam da bizde kalacak. (okulun çoğu İzmir gezisine gidiyor, biz de kızları bizde ağırlayalım dedik)

Sabah kilo bildirimi elbet yapacağım ama gün içinde çok fazla buralarda olamayabilirim bilginiz olsun.

Keyfim gerçekten yok, Dukan'ı bitirip yatmaya çalışacağım.

Uyuyunca geçer belki.

Öpüyorum hepinizi.

Beyendim afiyet olsun cnm
Bende geçen sene 86 dayken 75 olsam yeter diyordum . Kulakları çınlasın phoenix verdikçe veresin gelir demişti.
Dediği gibi oldu 75 oldum yetmedi
69 la mezun olmuştum .

Not:
Phoenix özlettin kendini
Boyun kaç canım ?
Güzel oglenki kofteyi dengelemissin akşam ..afiyet olsun cnm
oglenki hamur dışında güzel cnm afiyet olsun

Iyi geceler canim dikkat et kendine. . Biberiye cayi migrene iyi geliyormus canim...

Reactions: csi
ada çok sık tartılmasan mı acaba? Bize zihnimiz kilo aldırıyor. Kilo veremiyorum dedikçe veremiyoruz, artık kesin anladım bunu.

Canim , sen hic tahlil yaptirdin mi insulin vs olcturdun mü ?
çok şükür değerlerim normal, bir ay önce ölçtürdüm. Gerçi eksik veri girişinden dolayı b12 ye bakmamamışlar, onu da sağlık ocağına bir ölçtürmeliyim.

çok iyi olmuş, hem sen rahatlarsın hem de çocuklarınla daha kaliteli zaman geçirirsin. Sevindim canım senin adına.

herkesin farklı bir bünyesi var, önemli olan bünyemizi tanımamız. Birinin verdiği listede diğerini verememesi çok normal. Ben de deneme aşamasına girdim, bakalım.

işte bende öyle oldum motive düşüyor yahu daha ne yapyım diyorum.. LAydLiNe bak kaptanımız geçen yazdı ben adam akıllı iki gün dikkat etsem kilo gidiyor diyor eeeee bizde niye gitmiyor
gidiyor dediğin gidiyordur belki de..

bir de öyle dene bakalım ama vazgeçme.

ben milkway diye bitkisel bir içecek kullanmıştım, gerçekten arttırıyordu, kalorisi de çok Yüksel değil.

hadi bakalım inşallah,

listen çok detaylı ve çok seçenekli, umarım iyi sonuç alırsın.

49 ne ya, sıfır beden için hesaplamışlar. 56 iyi, çok eskiden ideal kilo boyun 100 cm eksiği olarak hesaplanırdı.

iyi canım.

Çok geçmiş olsun

Boyun kaç canım ?
Boyum 160 cm canım

Beyendim cnm afiyet olsun

Bugünkü menüm

10.00 Sabah yarım dilim börek

14.00 Öğle 3 kaşık bulgur pilavı salata 1 bardak ayran

Ara sütlü kahve

Aksam 18.00 1 tabak nohut sulusu 1 bardak ayran

Bende 162 âyniyiz 75 çok çok fazla boyumuza göre 60 bile fazla bize
Evet ama ben 65 den aşağı düşmek istemem o kadar zayıf olmak istemiyorum
Bugünkü menüm

10.00 Sabah yarım dilim börek

14.00 Öğle 3 kaşık bulgur pilavı salata 1 bardak ayran

Ara sütlü kahve

Aksam 18.00 1 tabak nohut sulusu 1 bardak ayran
Menün güzel sağlıklı ama
sanırım listede değilsin canım ama listede olurken nohut fasulye brokoli karnabahar gibi şişkinlik yapacak yiyecekleri salıdan sonra yemezsen tartıya kötü etki etmez

Afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…