- 25 Mart 2014
- 2.906
- 5.510
- 158
Dua edin bu hafta reglim canım yoksa o baklavayı erittigimi düşünüyorum akşam ama acayip sağ bel tarafımı incitmisim bugün yürüyüş yaptım ama çok zorlandım hep ağrıdı.Ben karın egzersizi yapıyordum yarın tartı var diye yapmayacağım bugün. Bakalım yarın sonuçlar nasıl olacak merakla bekliyorum.3oglanannesi nin baklavası tartıya nasıl yansıyacak acaba :) Geçen hafta bize çok büyük fark atmıştı :)
Canım biz neden burdayız. Konuşalım inş. Beraber hallederiz..diyetin en güzeli hayat tarzına döneni.sadece yememen gereken şeyleri yemeyeceksin mesela yağlı şekerli un içeren pasta börek tatlı pilav kızartma gibi bunlardan uzak dur yeşillik ve ızgara haşlama tarzı beslenmeye çalış.acikinca yoğurt ve salatalık yiyebilirsin. Canın tatlı isteyince kayısı ceviz fındık vs ekleyebilirisn çayın yanına. Sormak istediğin şeyler olursa eklerim....ama lütfen diyeti onemseyin ama birden yüklenmeyin.Geldim kızlar.
Sormuşsunuz teşekkür ederimada81 gulenyuzumsunsen
Bugün feci bir mide ağrısı ile uyandım, sonrasında da bütün gün migrenim tuttu, midem yetmezmiş gibi.
Motivasyonum çok düşük. Bu kadar açlığa, bu kadar yumurtaya, yoğurda , bilmemneye ben böyle haftada 100-200 gr verip 1 kadet içtiğimde 1kg alacaksam, başlarım böyle diyetin içine.
Bugün tartıya çıkmadım ama yarın ne çıkacağını çok da merak etmiyorum açıkçası.
Moralman çökmüş durumdayım.
Şubat bitsin, böyle saçma sapan devam edecekse ben pes ederim, baştan söyleyeyim.
1 kadeh içtiğimde yazmışsın dimi yanlış okumadım. Canım zaten içki sağlığa çok ama çok zararlı bişey ondan normalde uzak durman lazım mideni harap eder ki diyette zaten ödem yapıcı ve kilo aldırıci bişey..1 bardak kolada bile acayip şeker var sen düşün yani.Geldim kızlar.
Bugün feci bir mide ağrısı ile uyandım, sonrasında da bütün gün migrenim tuttu, midem yetmezmiş gibi.
Motivasyonum çok düşük. Bu kadar açlığa, bu kadar yumurtaya, yoğurda , bilmemneye ben böyle haftada 100-200 gr verip 1 kadet içtiğimde 1kg alacaksam, başlarım böyle diyetin içine.
Şubat bitsin, böyle saçma sapan devam edecekse ben pes ederim, baştan söyleyeyim.
Ayy bu ara noldu bize. Bende öyleyim. Cokk geçmiş olsun canım dinlen. Migren için isiksiz sessiz ortamda uyuGeldim kızlar.
Benim boyumda 153 canım dediğin gibi 53 55 arası gayet iyi ve güzel duruyor.benim yüklediğim kilo takip programında ideal kilomu 51.49 falan gösteriyor. Nette 49 falan çıkıyor ama gerçekten çok düşük bence.bizim boyumuz için 55i geçmemek lazım.bende 153 boyum hadi taş çatlasın 155 fazlası yoktur :) 53 kiloda çok iyi görünüyordum bel inçe göbek çok az gögüslerde biraz büyük, popo pek yok basen de yok çok dengeliydi 53ve 55 aralığında çok iyiym asla 55 geçmemeliyim
Bence sende böyle düşünebilirsin kendini en güzel kaç kiloda hissediyorsun ona düş sen 53 gör de 55 kadar payı olsun
ya gerçekten sporla poponun şekli değişiyor mu biri bana anlatabilir mi
Canim seni coook iyi anliyorum bugun bende ayni sinirle diyetisyeni biraktim gunde iki ogun bir minik ara ile beslenme karari aldimGeldim kızlar.
Fazlalıklar üstte mi canım senin..benim de tam tersi basen ve popo bölgesi..doğumdan sonra göbekte eklendi.hatta kilo verip alınca sanki biraz selülit farkettim ama vermeye başlayınca azaldıBen de üst kısımda fazlalıklar olduğu için bölgesel çalışıyorum.
Beyendim afiyet olsun cnmKahvaltı 10:00
2 haş yumurta
1 kk peynir +3 zeytin+marul +maydanoz
Öğle 13:00
10 yk yumurtalı ıspanak
1 dilim kepek ekmek
1 şişe maden suyu
16:30 duble sütlü Türk kahvesi
1 kuru kayısı +1 kuru erik
Akşam 18:00
4 tane köfte
1 tabak salata
6 kaşık yumurtalı ıspanak
2 lt su
Boyun kaç canım ?Bende geçen sene 86 dayken 75 olsam yeter diyordum . Kulakları çınlasın phoenix verdikçe veresin gelir demişti.
Dediği gibi oldu 75 oldum yetmedi
69 la mezun olmuştum .
Not:
Phoenix özlettin kendini
Güzel oglenki kofteyi dengelemissin akşam ..afiyet olsun cnmBugünkü menüm
Sabah 08:30
1 haşlanmış yumurta, çok az peynir, 5 zeytin, 1 kivi
12:30
1 kase paça çorbası, 2 çiğköfte, salata
Ara 14:00
3 gün kurusu
Akşam 18:30
1 kase yoğurt, 3 hurma
2 lt su içildi
Beyendim afiyet olsun cnmMenümü vereyim
8.30 2 bardak detoks su
9
1 haslama yumurta beyazi
1 dilim peynir
1 dilim cavdar
Dereotu domates
5 zeytin
1 hurma
11
2 mandalina
15
Balik
Salata
1 dilim cavdar
17 30
1 aktivia tarcinli
Aksam ( henüz yemedim )
Menüde 3 köfte ve haslama brokoli var ama disari cikacagim icin uyduracagim biseyler
Su 2.5
Spor yok
Beyendim afiyet olsun cnmBugünkü menüm
Sabah (Saat 11:00)
2 adet haşlanmış yumurta
çeyrek dil peyniri
6 siyah zeytin
Arada bir yerde
Türk kahvesi
Arada bir yerde
Yarım kase yulaf kepeği gevreği (yağsız süt ile)
Akşam (17:30 civarı)
1 kase terbiyeli tavuk çorbası (yağsız, unsuz)
2 adet suluköfte köftesi (pirinç yerine bulgurlu)
Dukan birası devam ediyor.
2 büyük bardak su içtim.
oglenki hamur dışında güzel cnm afiyet olsunBugünkü menum
Sabah 8 buçukta
1 kaşe çorba
10 buçukta
4 zeytin
1 tane hamur kızartması az yağla(aslında yetmeyecektim ama sade çay midemi bulandırdı sabahta sadece çorba içmiştim karnım açtı mecbur bitane yedim)
Saat 6 da
1 porsiyon 5 küçük köfte
2 kaşık bulgur
Havuç salatası
Yoğurt
Çay ve 2 ceviz
Şu 2 buçuk lt
Spor 1 saat yürüyüş
15dk egzersiz hareketleri
LAydLiNe
Iyi geceler canim dikkat et kendine. . Biberiye cayi migrene iyi geliyormus canim...Yarın kızımın arkadaşı bize gelecek ve akşam da bizde kalacak. (okulun çoğu İzmir gezisine gidiyor, biz de kızları bizde ağırlayalım dedik)
Sabah kilo bildirimi elbet yapacağım ama gün içinde çok fazla buralarda olamayabilirim bilginiz olsun.
Keyfim gerçekten yok, Dukan'ı bitirip yatmaya çalışacağım.
Uyuyunca geçer belki.
Öpüyorum hepinizi.
ada çok sık tartılmasan mı acaba? Bize zihnimiz kilo aldırıyor. Kilo veremiyorum dedikçe veremiyoruz, artık kesin anladım bunu.Gunaydin kizlar ,
Pazartesinden bu yana kilom sabit değişmiyor 70.400 delirecemderinnnn nefes alıyorum sabir diyorum...
Tahlile gidemedim sabah esimin ise gitmesi gerekti ... yarin yada pazartesi gidecem...3 ay onceki tahlilde hic bisey cikmamisti ...sinirlerim zip zip acaba 7leri kirinca 6lar pat pat mi gidecekkkk
çok şükür değerlerim normal, bir ay önce ölçtürdüm. Gerçi eksik veri girişinden dolayı b12 ye bakmamamışlar, onu da sağlık ocağına bir ölçtürmeliyim.Canim , sen hic tahlil yaptirdin mi insulin vs olcturdun mü ?
çok iyi olmuş, hem sen rahatlarsın hem de çocuklarınla daha kaliteli zaman geçirirsin. Sevindim canım senin adına.Kızlar bende eşimle konuştum ki o daha çok istiyor
Bir üniversite öğrencisi gibi harçlığını çıkaracak kadar bir bütçeyle bana yardıma gelecek birisini arıyoruz beklentimiz hepimizin yabancı dilini geliştirmesi çocuklarla ilgilenmesi ve benim doktor alışveriş gibi her türlü yardıma ihtiyacım olduğu noktada gelmesi haftada 3 gün yeter en az 3-4 saat kalması yeterli böylelikle eşime çok bağlı olmayız oda işine konsantre olur zırt pırt işten çıkıp gelmesine gerek olmaz başka türlü akıcı öğrenemeyeceğim bu dili ne kadar kursa da gitsen pratik yapmayınca olmuyor benimde konuşacak kimsem yok
herkesin farklı bir bünyesi var, önemli olan bünyemizi tanımamız. Birinin verdiği listede diğerini verememesi çok normal. Ben de deneme aşamasına girdim, bakalım.yemişim diyetisyeni vazgeçtim valla kendi bildiğimi yapacam iptal ettim .... iki öğün bir mini araya dönecem bu ne yaaa o zamanda aynıydı en azından bu kadar yorulmuyordum yemek hazırlamak için....yarından itibaren bildiğimi yapacam... yüzümü görün kızlar sivilce çıkmaya başladı normalde yüzüm pürüzsüzdü beyaz çaylardan mı verdiği zerdaçaldan mı ne bilmiyorum bana göre olmadı...
gidiyor dediğin gidiyordur belki de..işte bende öyle oldum motive düşüyor yahu daha ne yapyım diyorum..LAydLiNe bak kaptanımız geçen yazdı ben adam akıllı iki gün dikkat etsem kilo gidiyor diyor eeeee bizde niye gitmiyor
bir de öyle dene bakalım ama vazgeçme.evet herkeste farklı oluyor canım ... o yüzden birine iyi gelen başkasına iyi gelmiyor kesinlikle... benim komşum 20 kilo verdi benim listeyle üstelik ona 6 dilim ekmek vermişti bana vermemişti....ama bende tık yok boşa kürek çekiyorum bundan sonra karatay mantığına dönecem....
ben milkway diye bitkisel bir içecek kullanmıştım, gerçekten arttırıyordu, kalorisi de çok Yüksel değil.ada81
LAydLiNe
Bugün diyetisyene gittim ve bir kez daha emin oldum ki tartım fazla tartıyor. Sabah kahvaltı yaptıktan ve dışarı kıyafetlerimi giydikten sonra tartıldım 90.2 çıkmıştı diyetisyende 89.2 çıktı diyetisyende kıyafetlerden dolayı 1 kilo düştü yani gerçek kilom 88.2
Biliyorsunuz ki daha önce gittiğim diyetisyen değil bu. Önceki menü iptal listenin nerdeyse tamamı değişti. Obezite 1 grubuna giriyormuşum bu arada en az 20 kilo vermem lazım normale dönmek için.
Süt arttırıcı bitki çayı verdi ama reklam olduğunu düşünerek almakta kararsızım (hangi eczaneden aldığını bile söyledi)
Sütünü arttırmalı ve daha çok emzirmelisin çok daha rahat kilo verirsin dedi. Haftada 1 kilo vermekmiş hedefimiz. Yarın yeni listeme uymaya başlayacağım bakalım
hadi bakalım inşallah,ada81
Bakliyatla yada sebzeyle proteini karıştırmakta bir sakınca olmadığını söyledi. Yani yemeğe 250-300 gr kıyma koyuyorsan tabiki bu senin proteinini karşılar ayrıca protein yiyemezsin ama 50-100 gr kıyma koymanda bi sakınca yok dedi.
Haftada 4 gün yürüyüş dedi. 10 kilo falan verdikten sonra aerobik cd si verecekmiş basenlerim için
listen çok detaylı ve çok seçenekli, umarım iyi sonuç alırsın.Kızı uyutuyorum şimdi birazdan atarım canım.
Ya bu özellerde reklam işi çok var maalesef. Bu soruyu sorsam iki saat çayın faydalarını anlatacaktı sormadım. Benimde alıp içmediğim humana süt çayım var onu içiyim bari bu ara. Belki daha sonra söylediği çayı da alırım netten fiyatına baktım 45 tl cik
49 ne ya, sıfır beden için hesaplamışlar. 56 iyi, çok eskiden ideal kilo boyun 100 cm eksiği olarak hesaplanırdı.Kızlar şimdi benim boyum 156 cm 59 kiloyum. Sizce ideal kilom kaç olmalı. Ben 53 diye düşünüyordum. Dün netten araştırdım 49 diyor. Kardeşim diyetisyenlik öğrencisi, o da 55-56 olmalı diyor. 53 olursan yüzün çöker diyor. Kararsız kaldım
iyi canım.Kahvaltı 10:00
2 haş yumurta
1 kk peynir +3 zeytin+marul +maydanoz
Öğle 13:00
10 yk yumurtalı ıspanak
1 dilim kepek ekmek
1 şişe maden suyu
16:30 duble sütlü Türk kahvesi
1 kuru kayısı +1 kuru erik
Akşam 18:00
4 tane köfte
1 tabak salata
6 kaşık yumurtalı ıspanak
2 lt su
Çok geçmiş olsunYarın kızımın arkadaşı bize gelecek ve akşam da bizde kalacak. (okulun çoğu İzmir gezisine gidiyor, biz de kızları bizde ağırlayalım dedik)
Sabah kilo bildirimi elbet yapacağım ama gün içinde çok fazla buralarda olamayabilirim bilginiz olsun.
Keyfim gerçekten yok, Dukan'ı bitirip yatmaya çalışacağım.
Uyuyunca geçer belki.
Öpüyorum hepinizi.
Boyum 160 cm canımBeyendim afiyet olsun cnm
Boyun kaç canım ?
Beyendim cnm afiyet olsunBugun menü
Sabah 9.10
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yesil zeytin
Yesillik
1 adet kozlenmis kırmızı biber
1 adet kizarmis form ekmek
Ara 13.30
2 tam ceviz
1 bardak ayran
Aksam 16.20
4 adet et kofte
Bool salata
1 dilim cavdar ekmegi.
2.5 lt su ve beyaz cay içildi ..LAydLiNe
Spor yok...
Bende 162 âyniyiz 75 çok çok fazla boyumuza göreÇok geçmiş olsun
Boyum 160 cm canım
Evet ama ben 65 den aşağı düşmek istemem o kadar zayıf olmak istemiyorumBende 162 âyniyiz 75 çok çok fazla boyumuza göre60 bile fazla bize
Menün güzel sağlıklı amaBugünkü menüm
10.00 Sabah yarım dilim börek
14.00 Öğle 3 kaşık bulgur pilavı salata 1 bardak ayran
Ara sütlü kahve
Aksam 18.00 1 tabak nohut sulusu 1 bardak ayran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?