Heh işte ben 4 ay haftada 1 gün bunları yedim, bana 7 kg kazandırdı kendileri
Yani bir gün tatlı , başka bir hafta 1 gün kola, başka bir hafta patlamış mısır ve ice tea....
4 ayda toplam yediklerim
yarım kg sütlü nuriye
2 kere künefe
3 ya da 4 kez kıymalı kol böreği
haftada bir kez tost
kola, ice tea , pop corn (her gün değil, haftada ya da onbeşte bir)
2 adet damak
doğumgünümde şarap ve yılbaşında rakı (2 veya 3'er kadeh)
Ben kendimi çatıdan atıp geliyorum, bekleyin beni.
Aynen canım malesef kacamaklarim oldu ve tabi regl olmamin etkisi de var.arti çıkmamak için çok mücadele verdim sonradan yürüyüş spor ama ancak sabitleyebildim.bi baklava hatırlıyorum bide cuma günü çatalla yediklerin vardı canım...lokmalarını sayıyorum
Yahu kaptanınkiler kaçamak falan değil ki..Kaptanım kaçamak yapınca kilo veriyorsun. Geçen hafta kaçamak yapmadığın için kilo veremedin
@hebelee sana yaklaşır demedi demeAynen canım malesef kacamaklarim oldu ve tabi regl olmamin etkisi de var.arti çıkmamak için çok mücadele verdim sonradan yürüyüş spor ama ancak sabitleyebildim.
Aynen kaptan ama dediğim gibi regl olamaminda etkisi var bence.2 gün önce artı çıkıyordum neyseki onu düzelttim.Baklavalar kötü etkilemiş desene
Ada bu hafta daha iyi sonuç la gelelimtebrikler canım
Merveeee....neden hebele yaklasiyirda sen yaklasamiyorsun bakalım. Senden bekliyorum performans...@hebelee sana yaklaşır demedi deme
Yahu kaptanınkiler kaçamak falan değil ki..
Bildiğin yemiş, hapur hupur yemiş.
tatlıları da yemiş, hamurişlerini de yemiş.
Kaçamak falan değil bu
Bundan sonra herhangi birinizin listesinde yarım ısırık börek, bir dilim baklava falan görür de laf edersem ahanda dilim tutulsun
Yaaaa hayır sonra değillllEllerine sağlık canım çok güzel olmuş listen. Spor yapmıyorum zaten de yazmayı unutuyorum şu adım meselesini.
Mesela inip çıktığım merdivenleri saymayı unutuyorum çünkü asansör çok nadir kullanıyorum. Açıklayacağım sonra nedenini
oh iyiki yemişsin boşverAynen canım malesef kacamaklarim oldu ve tabi regl olmamin etkisi de var.arti çıkmamak için çok mücadele verdim sonradan yürüyüş spor ama ancak sabitleyebildim.
BenimdeYahu kaptanınkiler kaçamak falan değil ki..
Kaçamak falan değil bu
Bundan sonra herhangi birinizin listesinde yarım ısırık börek, bir dilim baklava falan görür de laf edersem ahanda dilim tutulsun
ulen ben iki öğün yiyorum işte.sen kabul etmeyecen ama iki öğün can can)
dün izlediğim bir videoda anlattı bir prof , eskiden insnalar sadece iki öğünle beslenirdi diye .. ne zaman avrupaya özenmeye başladık ozaman öğle öğünü çıktı diyor... hatta şöyle diyor sanayi devrimi ile insanlar fabrikalarda çalışmaya başladı iş kuvveti insan gücü lazımdı fabrikalar çalışanlara öğle yemeği vermeye başladı dedi....normalde 2 öğün birde ikindide bir atıştırmalık diyor uzmanlar..
@hebelee benim önümde. Ben ona yetişemiyorum. 1.9 kilo vermem lazım sana yetişmek için. Senin de sabit kalman gerekir. O da çok zorMerveeee....neden hebele yaklasiyirda sen yaklasamiyorsun bakalım. Senden bekliyorum performans...
Bence yağlarıMuMu85 aldırmış gulenyuzumsunsen Maşallah 41 kere nasıl güzel bir sonuç bu böyle
Ama mesajına bayıldım resmen çok güldüm
ben geçtim dürümü beyaz ekmeğiKız dürüm lokma beyaz ekmekle köfte yesem vallaha bende gülerdim ama şu an ağlamak istiyorum sadece
Yahu kaptanınkiler kaçamak falan değil ki..
Kaçamak falan değil bu
Canım listeyi etkilemeyecek ama çarşamba 4000 adım vardı benim 60 puan .yazdım onu ben ama listeye mi tam ekleyemiyorum bilemedim.neyse daha dikkatli olurum haftaya artık..
Ben anlamam okadar spor yapıyorsun maşallah...yetişmen lazım. Tabi benimde sabit kalmadan ilerlemem@hebelee benim önümde. Ben ona yetişemiyorum. 1.9 kilo vermem lazım sana yetişmek için. Senin de sabit kalman gerekir. O da çok zor
Sporla kilo veremiyorum ki.Ben anlamam okadar spor yapıyorsun maşallah...yetişmen lazım. Tabi benimde sabit kalmadan ilerlemem
Bence yine de metabolizmanın etkisi varBu bir denemeydi. Deneme sonucunu da oldukça başarılı aldım. Lokma kaçamak konusunda hala aynı fikirdeyim. Siz fark etmiyorsunuz ama o lokmalar kilo vermenizi engelliyor. Daha öncede bir çok kez terazi mevzusunu konuştum. Her yerde de konuşuyorum. Vücudumuz bir terazi. Bunu asla unutmayın. Bir de illaki öyle güzel kilolar verebilmek için ağır spor yapmaya gerek yok. Günlük yaşamınızı hareketlendirmeniz lazım. Benim kilo almak sebebim ki şu son 10 kilom dahil. Hareketsiz yaşam. Sabah uyanıyorum saat 07:30 da. 08:00 de hastanedeyim. Masanın başına bir oturuyorum. Öğle yemeğine kadar kalkmıyorum. Yani sıfır hareket. Öğle yemeğine gidip gelmek için 400 adım atıyorum. Üşenmeyip saymıştım. Hastanelerde öğle yemeği kalori hesabı çıkar. Rejim 3 normal diyet derler genelde. Yemekte çıkan tatlıları yemediğim halde, pilavı yemediğim halde, ekmek yemediğim halde son 1 yılda 10 kilo almamın tek sebebi H A R E K E T S İ Z L İ K ama bu bildiğiniz spor anlamındaki hareketsizlik değil çünkü bu dönemde bisiklette sürdüm. Ara ara spor salonuna da gittim. Hatta bir yıl içinde iki ayrı spor salonuna gittim. Onlara rağmen hala ideal kiloma inemedim. Geçen hafta gösterdi ki normalde ben bu yediklerime hareketsiz devam etseydim şuan +2 kilodaydım kesin ve net olarak. Yedim ama yediğim halde hareket ettim. @MuMu85 çok doğru söyledi mesajında. Ben bu kadar hareketliliğe eğer diyetime dikkat edip sağlıklı beslenseydim şu an -2 kilodaydım -500 gramda değil. Yani özetle günlük hayatınızı hareketlendirin. Ben bu hafta şu ikinci söylediğim ve @MuMu85 in teorisi ile 0 kaçamak, sağlıklı beslenmek ve hareketle bir hafta da kaç kilo verilir onu deneyeceğim. Hani sürekli adım sayın adım sayın diyorum yaaaaaaaaaaaa adım önemli. Adım sayın. Kas yaptıracak sporlara ihtiyacımız yok şuan. O yüzden yürüyüş kilo verme aşamasında en etkili hareket.
MuMu85
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?