Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Atma atma sen lazımsın bize

Kaptanım kaçamak yapınca kilo veriyorsun. Geçen hafta kaçamak yapmadığın için kilo veremedin
Yahu kaptanınkiler kaçamak falan değil ki..
Bildiğin yemiş, hapur hupur yemiş.
tatlıları da yemiş, hamurişlerini de yemiş.

Kaçamak falan değil bu

Bundan sonra herhangi birinizin listesinde yarım ısırık börek, bir dilim baklava falan görür de laf edersem ahanda dilim tutulsun

Yaaaa hayır sonra değillll
Şu an kahvaltı sofrasını bile kaldırmadım tüm işler duruyo meraktan
Aynen canım malesef kacamaklarim oldu ve tabi regl olmamin etkisi de var.arti çıkmamak için çok mücadele verdim sonradan yürüyüş spor ama ancak sabitleyebildim.
oh iyiki yemişsin boşver

Benimde

ulen ben iki öğün yiyorum işte.
ay delireceğim.
o öğünler de öğün değil, kuşa koysan doymaz.
bilsem sabah ben de börek yerdim, mis gibi

küstüm ben ya, oynamıyorum bana neeeeee

Bu bir denemeydi. Deneme sonucunu da oldukça başarılı aldım. Lokma kaçamak konusunda hala aynı fikirdeyim. Siz fark etmiyorsunuz ama o lokmalar kilo vermenizi engelliyor. Daha öncede bir çok kez terazi mevzusunu konuştum. Her yerde de konuşuyorum. Vücudumuz bir terazi. Bunu asla unutmayın. Bir de illaki öyle güzel kilolar verebilmek için ağır spor yapmaya gerek yok. Günlük yaşamınızı hareketlendirmeniz lazım. Benim kilo almak sebebim ki şu son 10 kilom dahil. Hareketsiz yaşam. Sabah uyanıyorum saat 07:30 da. 08:00 de hastanedeyim. Masanın başına bir oturuyorum. Öğle yemeğine kadar kalkmıyorum. Yani sıfır hareket. Öğle yemeğine gidip gelmek için 400 adım atıyorum. Üşenmeyip saymıştım. Hastanelerde öğle yemeği kalori hesabı çıkar. Rejim 3 normal diyet derler genelde. Yemekte çıkan tatlıları yemediğim halde, pilavı yemediğim halde, ekmek yemediğim halde son 1 yılda 10 kilo almamın tek sebebi H A R E K E T S İ Z L İ K ama bu bildiğiniz spor anlamındaki hareketsizlik değil çünkü bu dönemde bisiklette sürdüm. Ara ara spor salonuna da gittim. Hatta bir yıl içinde iki ayrı spor salonuna gittim. Onlara rağmen hala ideal kiloma inemedim. Geçen hafta gösterdi ki normalde ben bu yediklerime hareketsiz devam etseydim şuan +2 kilodaydım kesin ve net olarak. Yedim ama yediğim halde hareket ettim. @MuMu85 çok doğru söyledi mesajında. Ben bu kadar hareketliliğe eğer diyetime dikkat edip sağlıklı beslenseydim şu an -2 kilodaydım -500 gramda değil. Yani özetle günlük hayatınızı hareketlendirin. Ben bu hafta şu ikinci söylediğim ve @MuMu85 in teorisi ile 0 kaçamak, sağlıklı beslenmek ve hareketle bir hafta da kaç kilo verilir onu deneyeceğim. Hani sürekli adım sayın adım sayın diyorum yaaaaaaaaaaaa adım önemli. Adım sayın. Kas yaptıracak sporlara ihtiyacımız yok şuan. O yüzden yürüyüş kilo verme aşamasında en etkili hareket.

MuMu85 M merve4416

Son düzenleme:
Bence yine de metabolizmanın etkisi var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…