Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Maalesef canım hiç öyle şansım yok
Eşimin kendi işi hergün açmak zorunda dükkanı .
Keşke olsaydı
Tüh neyse evde telafi edersin artık ben çıktım valla 1 saat geldim nasıl terledim attım kendimi banyoya güzel kese yaptım hafifledim sonra da eşim çıktı işe gitti
Geldim ki evde isyanlarda saçlarındiken diken olmuş :)

Gozumde çoook büyüyor sürekli başarısızlık yaşadığım için korkuyorum bir nevi bu süreçten.. benim esimde hominigirtlak yiyor yesin o demornize etmiyor ama hiç destek olmuyor ilgilenmiyor ki bunu ona dile getirmeme rağmen arada beni motive et sen bazı konularda uyar dememe rağmen. Dün çıktık mesala insanlar şıkıdım şıkıdım giyinmiş ben magaradan çıkmış gibi hissettim sürekli diyet modu iki ıleri bir geri. Çok mu bunalmisim yaa. Esimlede paylaştım sanki hayatımda herşey yolundaymista ben yapmiyormusum gibi konuşuyor. 6 kiloyu sadece maddi sebeplerden aldım ben. 70 e kadar inmistim. Beni olumlayici hiçbirşey söylemiyor nankör kisacasi

2 saat ev temizledim sonra kizim sıkıldım dışarı cikalim dedi...iyi bari hava alsin dedik ciktik arabada kustu hoop geri geldik eve banyo yaptirdim ... corba yaptim simdi onu yedirecem ....bi size bakayim dedim

Kendine güven kimseden bişi bekleme canım .
Benim eşim kilo vermemle ilgili ne olumlu ne olumsuz hiç bişi söylemez.
Beğeniyorum beğenmiyorum gibi cümleler karşılaştırmalar hiç durmadım . Bana destek olmuyo bazen ağzıma bi lokma tatlı vs bişi veriyo amaan boşver diye ama ben kararlı olduğum için ona takılmıyorum . Sen işe kendin başlamalısın .ruhunu dinlendir sırtından yüklerini at stres yapma. Seni diğer takımdan beri tanıyorum böyle nasıl desem hep karamsarsın. Bunun sana bir faydası olmaz
2 saat ev temizledim sonra kizim sıkıldım dışarı cikalim dedi...iyi bari hava alsin dedik ciktik arabada kustu hoop geri geldik eve banyo yaptirdim ... corba yaptim simdi onu yedirecem ....bi size bakayim dedim
Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca kötü oluyor yaa

Harika canim tebrik ederim.. bende 2 öğün besleniyorum suan..insallah bende sonuc alirim bende haftanin 4 gunu evde spor yapabiliyorum.. interval sporu yapmaya calisiyorum... yürüyüş bandinda yuruyorum sonra hizli sonra kosma bu sekilde ara ara yapiyorum...demek dogru yoldayim )

Doğru analiz... şu evi tasiyabilsek bir bu ev ruhumu koreltti. Kendi evimize cikabilirsek kirada olsa yuklerimden kurtulucam. Benimde esiminde ailesi dibimizde. Soluk alamıyoruz. Ama söylediklerinde haklısın

Kızlar kilo verme sürecinde eşiniz size nasıl davranıyor
Benim eşim bana boşuna kurek cekiyon askim diyor ben bu kadar ac kalsam erirdim diyor...
Diyet icin istediğim her seyi alir sıķıñtı yapmaz .... ama oyle motive etmez.. bana 77 kilo ikende iyisin iyisin derdi 66 olmustum ozamanda iyisin iyisin dedi....yani esime hic takilmiyorum istediklerimi alsin yeter gerisine karismasin

Eşim demornize ediyor beni.

Doğru analiz... şu evi tasiyabilsek bir bu ev ruhumu koreltti. Kendi evimize cikabilirsek kirada olsa yuklerimden kurtulucam. Benimde esiminde ailesi dibimizde. Soluk alamıyoruz. Ama söylediklerinde haklısın
Ben en son abla eşin askere gidicekti o zamanda maddi sıkıntılarınız vardı hep bi sıkıntı içindeydin sen allah yardımcın olsun

aynen benimki de 86 yken de iyisin dedi 69 kende. Bana pırasa brokoli getirsin yeter Diyorum bende ona

Ama onları hem yemiyor hem kokusundan nefret ediyor onun için almıyo

Allah yardımcın olsun inşallah daha iyi günler görürsün canım ama şunu unutma ne kadar mutluysan o kadar üzersin çevrendeki kötü niyetli insanları

Cook sagol canim , oyle cocuk hastalinca evde hersey değişiyor...

Ben en son abla eşin askere gidicekti o zamanda maddi sıkıntılarınız vardı hep bi sıkıntı içindeydin sen allah yardımcın olsun
Evet canım evet. Işte bu sıkıntılar yüzünden akrabalarin içinde kalmış olmamız beni takıntılı stresli bir insan hâline getirdi.

Allah yardımcın olsun inşallah daha iyi günler görürsün canım ama şunu unutma ne kadar mutluysan o kadar üzersin çevrendeki kötü niyetli insanları
Çok samimi bir arkadaşım geçen birşey gösterdi instegram hesabından sen aynı bu durumu yaşıyorsun asya dedi. Orda yazan şuydu kendinize depresyon teşhisi koymadan önce etrafinizdakilerin aşağılık insanlar olmadığından emin olun yazıyordu. Akraba akrepten beter oluyor bazen. Kendime çekidüzen vermem lazım. Yoksa gitgide daha kötüye gideceğim

aynen benimki de 86 yken de iyisin dedi 69 kende. Bana pırasa brokoli getirsin yeter Diyorum bende ona

Ama onları hem yemiyor hem kokusundan nefret ediyor onun için almıyo
Bende ne zaman diyete basliyacam desem hahhh simdi bana aktar yolu göründü diyor bide aldirip aldirip yapmiyorum ona fena kiziyor... ev aktar olduuuu diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…