Tüh neyse evde telafi edersin artık ben çıktım valla 1 saat geldim nasıl terledim attım kendimi banyoya güzel kese yaptım hafifledim sonra da eşim çıktı işe gittiMaalesef canım hiç öyle şansım yok
Eşimin kendi işi hergün açmak zorunda dükkanı .
Keşke olsaydı
Gozumde çoook büyüyor sürekli başarısızlık yaşadığım için korkuyorum bir nevi bu süreçten.. benim esimde hominigirtlak yiyor yesin o demornize etmiyor ama hiç destek olmuyor ilgilenmiyor ki bunu ona dile getirmeme rağmen arada beni motive et sen bazı konularda uyar dememe rağmen. Dün çıktık mesala insanlar şıkıdım şıkıdım giyinmiş ben magaradan çıkmış gibi hissettim sürekli diyet modu iki ıleri bir geri. Çok mu bunalmisim yaa. Esimlede paylaştım sanki hayatımda herşey yolundaymista ben yapmiyormusum gibi konuşuyor. 6 kiloyu sadece maddi sebeplerden aldım ben. 70 e kadar inmistim. Beni olumlayici hiçbirşey söylemiyor nankör kisacasicanım neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun kilo verme konusunda. Menülerin gayet iyi, kilo da veriyorsun. Üzme kendini boşuna.
benim eşimin maşallahı var, bir gram yağ yok vücudunda. Hergün spor yapar, yediklerine çok dikkat eder. Doğal olarak beni birkaç kez yönlendirmeye çalıştı, kendince bana mentörlük yapacaktı ama ben rahatsız oldum. Şimdi karışmıyor. Tabi arada şakayla karışık dalga geçiyor. Ama ben de kendimle dalga geçiyorum zaten. Çok önemsemiyorum o nedenle. Spora gitmeme, diyet yapmama destek oluyor, o da istiyor kilo vermemi.
Cook guzel görünüyor afiyet olsun canim..
Bende teli surekli tasiyamiyorum ağırlık yapiyor..Kahvaltı yaptık, şimdi ortalığı toplayacağım.
gulenyuzumsunsen canım bravo iyi hareket etmişsin. Ben telefonu üstümde taşıyamıyorum. Bir saat mi alsam diyorum. @merve4416 merve, sen mi kullanıyordun?
Kendine güven kimseden bişi bekleme canım .Gozumde çoook büyüyor sürekli başarısızlık yaşadığım için korkuyorum bir nevi bu süreçten.. benim esimde hominigirtlak yiyor yesin o demornize etmiyor ama hiç destek olmuyor ilgilenmiyor ki bunu ona dile getirmeme rağmen arada beni motive et sen bazı konularda uyar dememe rağmen. Dün çıktık mesala insanlar şıkıdım şıkıdım giyinmiş ben magaradan çıkmış gibi hissettim sürekli diyet modu iki ıleri bir geri. Çok mu bunalmisim yaa. Esimlede paylaştım sanki hayatımda herşey yolundaymista ben yapmiyormusum gibi konuşuyor. 6 kiloyu sadece maddi sebeplerden aldım ben. 70 e kadar inmistim. Beni olumlayici hiçbirşey söylemiyor nankör kisacasi
Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca kötü oluyor yaa2 saat ev temizledim sonra kizim sıkıldım dışarı cikalim dedi...iyi bari hava alsin dedik ciktik arabada kustu hoop geri geldik eve banyo yaptirdim ... corba yaptim simdi onu yedirecem ....bi size bakayim dedim
Harika canim tebrik ederim.. bende 2 öğün besleniyorum suan..insallah bende sonuc alirim bende haftanin 4 gunu evde spor yapabiliyorum.. interval sporu yapmaya calisiyorum... yürüyüş bandinda yuruyorum sonra hizli sonra kosma bu sekilde ara ara yapiyorum...demek dogru yoldayimAsya ve gülenyüzümsünsen biliyor aslında az çok.
Aşırı spor yapıyordum hayatımda olmadığım kadar hareket ediyordum haftada 3gün spor salonu 4gün evde spor yapıyordum. 15bin adım attığımda bile onu spordan saymıyordum.
Herkesin vücudu farklı diyette olduğu gibi ama bence bana iyi gelen ve önerdiğim
İp atlamak en az 1000tane
Tam mekik en az 45 tane
İnterval koşu en az 15dk
.
Annemin her yaptığı yemeği yiyordum pilav az makarna hiç. Sabah kahvaltısında bir dilim etimek akşam ekmeksiz.
Sabah salatasız kahvaltı yapmıyodum peyniri pek hesaplamıyodum cevizimi aksatmıyordum meyve suyu içmiyordum. Çalışmadığım için 2 öğün yiyordum sadece.
2litre en az su içiyordum. Meyveyi yemeğin hemen ardından yiyordum. İki öğün arası dışarı çıktıysam beyaz leblebi yiyordum. Akşam son en geç 8di.
Tatlı yiyceksem sabah kahvaltıda bir iki çatal yiyordum.
Tabikide kaçamaklarım oluyordu takımdakiler bana kıza kıza sonraki sporumu arttırıyordum.
Öyle öyle gitti kilolarım
Doğru analiz... şu evi tasiyabilsek bir bu ev ruhumu koreltti. Kendi evimize cikabilirsek kirada olsa yuklerimden kurtulucam. Benimde esiminde ailesi dibimizde. Soluk alamıyoruz. Ama söylediklerinde haklısınKendine güven kimseden bişi bekleme canım .
Benim eşim kilo vermemle ilgili ne olumlu ne olumsuz hiç bişi söylemez.
Beğeniyorum beğenmiyorum gibi cümleler karşılaştırmalar hiç durmadım . Bana destek olmuyo bazen ağzıma bi lokma tatlı vs bişi veriyo amaan boşver diye ama ben kararlı olduğum için ona takılmıyorum . Sen işe kendin başlamalısın .ruhunu dinlendir sırtından yüklerini at stres yapma. Seni diğer takımdan beri tanıyorum böyle nasıl desem hep karamsarsın. Bunun sana bir faydası olmaz
Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca kötü oluyor yaa
Benim eşim bana boşuna kurek cekiyon askim diyor ben bu kadar ac kalsam erirdim diyor...Kızlar kilo verme sürecinde eşiniz size nasıl davranıyor
Eşim demornize ediyor beni.Benim eşim bana boşuna kurek cekiyon askim diyor ben bu kadar ac kalsam erirdim diyor...
Diyet icin istediğim her seyi alir sıķıñtı yapmaz .... ama oyle motive etmez.. bana 77 kilo ikende iyisin iyisin derdi 66 olmustum ozamanda iyisin iyisin dedi....yani esime hic takilmiyorum istediklerimi alsin yeter gerisine karismasin
Ben en son abla eşin askere gidicekti o zamanda maddi sıkıntılarınız vardı hep bi sıkıntı içindeydin sen allah yardımcın olsunDoğru analiz... şu evi tasiyabilsek bir bu ev ruhumu koreltti. Kendi evimize cikabilirsek kirada olsa yuklerimden kurtulucam. Benimde esiminde ailesi dibimizde. Soluk alamıyoruz. Ama söylediklerinde haklısın
aynen benimki de 86 yken de iyisin dedi 69 kende. Bana pırasa brokoli getirsin yeter Diyorum bende onaBenim eşim bana boşuna kurek cekiyon askim diyor ben bu kadar ac kalsam erirdim diyor...
Diyet icin istediğim her seyi alir sıķıñtı yapmaz .... ama oyle motive etmez.. bana 77 kilo ikende iyisin iyisin derdi 66 olmustum ozamanda iyisin iyisin dedi....yani esime hic takilmiyorum istediklerimi alsin yeter gerisine karismasin
Allah yardımcın olsun inşallah daha iyi günler görürsün canım ama şunu unutma ne kadar mutluysan o kadar üzersin çevrendeki kötü niyetli insanlarıDoğru analiz... şu evi tasiyabilsek bir bu ev ruhumu koreltti. Kendi evimize cikabilirsek kirada olsa yuklerimden kurtulucam. Benimde esiminde ailesi dibimizde. Soluk alamıyoruz. Ama söylediklerinde haklısın
Cook sagol canim , oyle cocuk hastalinca evde hersey değişiyor...Kendine güven kimseden bişi bekleme canım .
Benim eşim kilo vermemle ilgili ne olumlu ne olumsuz hiç bişi söylemez.
Beğeniyorum beğenmiyorum gibi cümleler karşılaştırmalar hiç durmadım . Bana destek olmuyo bazen ağzıma bi lokma tatlı vs bişi veriyo amaan boşver diye ama ben kararlı olduğum için ona takılmıyorum . Sen işe kendin başlamalısın .ruhunu dinlendir sırtından yüklerini at stres yapma. Seni diğer takımdan beri tanıyorum böyle nasıl desem hep karamsarsın. Bunun sana bir faydası olmaz
Geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca kötü oluyor yaa
Evet canım evet. Işte bu sıkıntılar yüzünden akrabalarin içinde kalmış olmamız beni takıntılı stresli bir insan hâline getirdi.Ben en son abla eşin askere gidicekti o zamanda maddi sıkıntılarınız vardı hep bi sıkıntı içindeydin sen allah yardımcın olsun
Sen esine bakma gül gec derim ....kendi motivasyonunu koru canim...Eşim demornize ediyor beni.
Çok samimi bir arkadaşım geçen birşey gösterdi instegram hesabından sen aynı bu durumu yaşıyorsun asya dedi. Orda yazan şuydu kendinize depresyon teşhisi koymadan önce etrafinizdakilerin aşağılık insanlar olmadığından emin olun yazıyordu. Akraba akrepten beter oluyor bazen. Kendime çekidüzen vermem lazım. Yoksa gitgide daha kötüye gideceğimAllah yardımcın olsun inşallah daha iyi günler görürsün canım ama şunu unutma ne kadar mutluysan o kadar üzersin çevrendeki kötü niyetli insanları
Korumam lazım yoksa bu kısır döngüden cikamicamSen esine bakma gül gec derim ....kendi motivasyonunu koru canim...
Bende ne zaman diyete basliyacam desem hahhh simdi bana aktar yolu göründü diyoraynen benimki de 86 yken de iyisin dedi 69 kende. Bana pırasa brokoli getirsin yeter Diyorum bende ona
Ama onları hem yemiyor hem kokusundan nefret ediyor onun için almıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?