Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Markasını bana mesaj atabilir misin canım, ucuz birşey alayım diyorum ama olumsuz yorumlar yazmışlar.
Bende kullanıyordum mi band 2. Ben 100e almıştım orjinalini. A101ede 50tlye geliyor. O çin malı ama hiç fark yokmuş.
Adım sayıyor nabız sayıyor saat gösteriyor kalori gösteriyor. Birde atıyorum tempolu yürüyüş bisiklet koşu ip atlama gibi aktivitelere başlarken telefondaki programdanda başlatıyosun kalorini ve adımını ona göre ayarlıyor. İstemezsen ayRlamak telefonsuz kullanabiliyorsun Şarjı on günde bir bitiyor. Ben memnundum

Benim saatin markası kingwear gv68 Akkat
Ben 200 tl ye almıştım
çok da ucuz değilmiş :)
denk gelse iyi olur ama o da her zaman olmuyor

Hayırdır canım?
Eşime kirildim çok. O kıskançlık diyor ama benim hissiyatim başka. Kendimi çabuk bırakıyorum gece boyu düşündüm benim kuvvetsizligimden başaramadım eşim büyük etken o erkek düşünmüyor incitiyor ben hemen kendime ediyorum

Masallah canim cok iyi kilo vermissin o donem neler yaptin nasil beslendin... ne kadar spor yaptin paylasirmisin...) ornek aliriz fikir ediniriz..
Asya ve gülenyüzümsünsen biliyor aslında az çok.
Aşırı spor yapıyordum hayatımda olmadığım kadar hareket ediyordum haftada 3gün spor salonu 4gün evde spor yapıyordum. 15bin adım attığımda bile onu spordan saymıyordum.
Herkesin vücudu farklı diyette olduğu gibi ama bence bana iyi gelen ve önerdiğim
İp atlamak en az 1000tane
Tam mekik en az 45 tane
İnterval koşu en az 15dk
.
Annemin her yaptığı yemeği yiyordum pilav az makarna hiç. Sabah kahvaltısında bir dilim etimek akşam ekmeksiz.
Sabah salatasız kahvaltı yapmıyodum peyniri pek hesaplamıyodum cevizimi aksatmıyordum meyve suyu içmiyordum. Çalışmadığım için 2 öğün yiyordum sadece.
2litre en az su içiyordum. Meyveyi yemeğin hemen ardından yiyordum. İki öğün arası dışarı çıktıysam beyaz leblebi yiyordum. Akşam son en geç 8di.
Tatlı yiyceksem sabah kahvaltıda bir iki çatal yiyordum.
Tabikide kaçamaklarım oluyordu takımdakiler bana kıza kıza sonraki sporumu arttırıyordum.
Öyle öyle gitti kilolarım

canım neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun kilo verme konusunda. Menülerin gayet iyi, kilo da veriyorsun. Üzme kendini boşuna.

Kızlar kilo verme sürecinde eşiniz size nasıl davranıyor
benim eşimin maşallahı var, bir gram yağ yok vücudunda. Hergün spor yapar, yediklerine çok dikkat eder. Doğal olarak beni birkaç kez yönlendirmeye çalıştı, kendince bana mentörlük yapacaktı ama ben rahatsız oldum. Şimdi karışmıyor. Tabi arada şakayla karışık dalga geçiyor. Ama ben de kendimle dalga geçiyorum zaten. Çok önemsemiyorum o nedenle. Spora gitmeme, diyet yapmama destek oluyor, o da istiyor kilo vermemi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…