- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
GüzeldiGüzel görünüyor
Bende kullanıyordum mi band 2. Ben 100e almıştım orjinalini. A101ede 50tlye geliyor. O çin malı ama hiç fark yokmuş.Markasını bana mesaj atabilir misin canım, ucuz birşey alayım diyorum ama olumsuz yorumlar yazmışlar.
Bendede var aynisi ama her kol hareketinde sayiyorEvet kolumda saatim var canım. Gece şarja takıyorum sabah da koluma
çok da ucuz değilmiş :)
denk gelse iyi olur ama o da her zaman olmuyorBende kullanıyordum mi band 2. Ben 100e almıştım orjinalini. A101ede 50tlye geliyor. O çin malı ama hiç fark yokmuş.
Adım sayıyor nabız sayıyor saat gösteriyor kalori gösteriyor. Birde atıyorum tempolu yürüyüş bisiklet koşu ip atlama gibi aktivitelere başlarken telefondaki programdanda başlatıyosun kalorini ve adımını ona göre ayarlıyor. İstemezsen ayRlamak telefonsuz kullanabiliyorsun Şarjı on günde bir bitiyor. Ben memnundum
Şu an 335 olmuş. Benimki kol hareketini saymıyor. Suya karşı dayanıklı. O yüzden diğerlerinden pahalı biraz. a101 dekilerden de alabilirsin. onlar çok daha uygunçok da ucuz değilmiş :)
denk gelse iyi olur ama o da her zaman olmuyor
Oh ne güzelİstanbula bu sene ilk defa kar gördü. Seyride bir başkakesen bir soğuk var olmasa çıkar oynardım
Hani ravigazyında sen yüyürken haritada yürüyor ya hahahah acaba onun gibi mi mesafemi hesaplıyoBen telefonun bu adımları neye göre saydığını merak ediyorum kaç gündür
Bugünkü yaşadığım şeye cuk oturdu bu
Valla bilmiyom da çıktığım kata kadar biliyo ayar oluyorumHani ravigazyında sen yüyürken haritada yürüyor ya hahahah acaba onun gibi mi mesafemi hesaplıyo
Hayırdır canım?Bugünkü yaşadığım şeye cuk oturdu bu
Eşime kirildim çok. O kıskançlık diyor ama benim hissiyatim başka. Kendimi çabuk bırakıyorum gece boyu düşündüm benim kuvvetsizligimden başaramadım eşim büyük etken o erkek düşünmüyor incitiyor ben hemen kendime ediyorumHayırdır canım?
Asya ve gülenyüzümsünsen biliyor aslında az çok.Masallah canim cok iyi kilo vermissin o donem neler yaptin nasil beslendin... ne kadar spor yaptin paylasirmisin...) ornek aliriz fikir ediniriz..
canım neden bu kadar olumsuz düşünüyorsun kilo verme konusunda. Menülerin gayet iyi, kilo da veriyorsun. Üzme kendini boşuna.Eşime kirildim çok. O kıskançlık diyor ama benim hissiyatim başka. Kendimi çabuk bırakıyorum gece boyu düşündüm benim kuvvetsizligimden başaramadım eşim büyük etken o erkek düşünmüyor incitiyor ben hemen kendime ediyorum
benim eşimin maşallahı var, bir gram yağ yok vücudunda. Hergün spor yapar, yediklerine çok dikkat eder. Doğal olarak beni birkaç kez yönlendirmeye çalıştı, kendince bana mentörlük yapacaktı ama ben rahatsız oldum. Şimdi karışmıyor. Tabi arada şakayla karışık dalga geçiyor. Ama ben de kendimle dalga geçiyorum zaten. Çok önemsemiyorum o nedenle. Spora gitmeme, diyet yapmama destek oluyor, o da istiyor kilo vermemi.Kızlar kilo verme sürecinde eşiniz size nasıl davranıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?