Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet canım evet. Işte bu sıkıntılar yüzünden akrabalarin içinde kalmış olmamız beni takıntılı stresli bir insan hâline getirdi.
Canim , zor bi surecten geçiyorsunuz maddi olarak... emin ol duzelecek senin bu üzüntülerini yanina kâr kalacak... lutfen kendini rahat tut bol bol inşirah suresini oku.. ben daraldigimda mutsuz oldugumda benim tek ilacim dua ve insirah suresi... kalbe ferahlik veriyor gercekten...

Kizim corbasi icti yatti... bende yemegimi yedim gunu kapattim bugun biraz erken oldu ama olsun menude lahmacun vardi sogumadan yiyeyim dedimmm gunude erken kapattim sabaha erir insallah

Korumam lazım yoksa bu kısır döngüden cikamicam
Ben kendimi çok kötü hissettiğimde heryeri açar temizlik yaparım .
Silme suyuna da sirke koyarım .
Bildiğim süreleri okuyarak cam önü kapı elişi yerler nereyi bulursam silerim.
Nazar oluyor canım bazen insana .
Bazen de kötü insanların kötü enerjileri kalıyor evimizde .
Bence bunu da dene .

Not:hayır sirke kokmuyor

Kizim corbasi icti yatti... bende yemegimi yedim gunu kapattim bugun biraz erken oldu ama olsun menude lahmacun vardi sogumadan yiyeyim dedimmm gunude erken kapattim sabaha erir insallah
ayyy oh yapmışsın bugünlerde benim de canım istiyor

Tamam canım

Evet yaa uzun zamandır yapmadim yarın sirkeli suyla silicem her yeri

Bende erken yedim erken kapadim günü. Afiyet olsun canım

senin moralin bozulmuş, öyle durumlarda insana herşey batar zaten. Boşvermeyi ve umursamamayı öğrenmen lazım. Zaten erkenlerle kadınların bakış açısı çok farklı. Anladığım kadarıyla sıkıntılı dönemler geçiriyorsunuz, bu da hayatımızın bir parçası değil mi? Herkesin farklı bir sınavı var. Senin ve sevdiklerinin Sağlığı yerinde mi? Evetse her sorun çözülür.
Tabi ki çevremizdelwrin desteği önemli, ama şart değil. Sen kendine yetersin.

2 saat ev temizledim sonra kizim sıkıldım dışarı cikalim dedi...iyi bari hava alsin dedik ciktik arabada kustu hoop geri geldik eve banyo yaptirdim ... corba yaptim simdi onu yedirecem ....bi size bakayim dedim
umarım toparlanır bıgün.

Doğru analiz... şu evi tasiyabilsek bir bu ev ruhumu koreltti. Kendi evimize cikabilirsek kirada olsa yuklerimden kurtulucam. Benimde esiminde ailesi dibimizde. Soluk alamıyoruz. Ama söylediklerinde haklısın
boşver, umursama. Onları hayatından çıkaramazsın, çünkü aile. Ama umursamayarak onlara değer vermeyebilirsin.

Kızlar kilo verme sürecinde eşiniz size nasıl davranıyor
Eşim destek oluyor ne yersem karışmaz zayıflayınca da çok beğendi kiloluyken ben bu görüntüyü daha fazla görmem istemiyorum derdi gerçi bende görmek istemiyordum
Burada saatlerce size takılıyorum bişey demiyor biliyor artık buranın önemini güzel şık giyemeyin ister sever
Kendisi ama hiç dikkat etmez yer içer çok sever bana da teklif eder :)
Eşin desteği çok çok önemli sen fıstık gibi ol ve onu süründür herkesi kıskandır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…