Canim , zor bi surecten geçiyorsunuz maddi olarak... emin ol duzelecek senin bu üzüntülerini yanina kâr kalacak... lutfen kendini rahat tut bol bol inşirah suresini oku.. ben daraldigimda mutsuz oldugumda benim tek ilacim dua ve insirah suresi... kalbe ferahlik veriyor gercekten...Evet canım evet. Işte bu sıkıntılar yüzünden akrabalarin içinde kalmış olmamız beni takıntılı stresli bir insan hâline getirdi.
Ben kendimi çok kötü hissettiğimde heryeri açar temizlik yaparım .Korumam lazım yoksa bu kısır döngüden cikamicam
ayyy oh yapmışsın bugünlerde benim de canım istiyorKizim corbasi icti yatti... bende yemegimi yedim gunu kapattim bugun biraz erken oldu ama olsun menude lahmacun vardi sogumadan yiyeyim dedimmmgunude erken kapattim sabaha erir insallah
Bende ne zaman diyete basliyacam desem hahhh simdi bana aktar yolu göründü diyorbide aldirip aldirip yapmiyorum ona fena kiziyor... ev aktar olduuuu diyor
Tamam canımCanim , zor bi surecten geçiyorsunuz maddi olarak... emin ol duzelecek senin bu üzüntülerini yanina kâr kalacak... lutfen kendini rahat tut bol bol inşirah suresini oku.. ben daraldigimda mutsuz oldugumda benim tek ilacim dua ve insirah suresi... kalbe ferahlik veriyor gercekten...
Evet yaa uzun zamandır yapmadim yarın sirkeli suyla silicem her yeriBen kendimi çok kötü hissettiğimde heryeri açar temizlik yaparım .
Silme suyuna da sirke koyarım .
Bildiğim süreleri okuyarak cam önü kapı elişi yerler nereyi bulursam silerim.
Nazar oluyor canım bazen insana .
Bazen de kötü insanların kötü enerjileri kalıyor evimizde .
Bence bunu da dene .
Not:hayır sirke kokmuyor
ayyy oh yapmışsın bugünlerde benim de canım istiyor
Bende erken yedim erken kapadim günü. Afiyet olsun canımKizim corbasi icti yatti... bende yemegimi yedim gunu kapattim bugun biraz erken oldu ama olsun menude lahmacun vardi sogumadan yiyeyim dedimmmgunude erken kapattim sabaha erir insallah
İnanarak yap 3-5 gün dene canımEvet yaa uzun zamandır yapmadim yarın sirkeli suyla silicem her yeri
Tamam çook teşekkür ederimİnanarak yap 3-5 gün dene canım
senin moralin bozulmuş, öyle durumlarda insana herşey batar zaten. Boşvermeyi ve umursamamayı öğrenmen lazım. Zaten erkenlerle kadınların bakış açısı çok farklı. Anladığım kadarıyla sıkıntılı dönemler geçiriyorsunuz, bu da hayatımızın bir parçası değil mi? Herkesin farklı bir sınavı var. Senin ve sevdiklerinin Sağlığı yerinde mi? Evetse her sorun çözülür.Gozumde çoook büyüyor sürekli başarısızlık yaşadığım için korkuyorum bir nevi bu süreçten.. benim esimde hominigirtlak yiyor yesin o demornize etmiyor ama hiç destek olmuyor ilgilenmiyor ki bunu ona dile getirmeme rağmen arada beni motive et sen bazı konularda uyar dememe rağmen. Dün çıktık mesala insanlar şıkıdım şıkıdım giyinmiş ben magaradan çıkmış gibi hissettim sürekli diyet modu iki ıleri bir geri. Çok mu bunalmisim yaa. Esimlede paylaştım sanki hayatımda herşey yolundaymista ben yapmiyormusum gibi konuşuyor. 6 kiloyu sadece maddi sebeplerden aldım ben. 70 e kadar inmistim. Beni olumlayici hiçbirşey söylemiyor nankör kisacasi
umarım toparlanır bıgün.2 saat ev temizledim sonra kizim sıkıldım dışarı cikalim dedi...iyi bari hava alsin dedik ciktik arabada kustu hoop geri geldik eve banyo yaptirdim ... corba yaptim simdi onu yedirecem ....bi size bakayim dedim
boşver, umursama. Onları hayatından çıkaramazsın, çünkü aile. Ama umursamayarak onlara değer vermeyebilirsin.Doğru analiz... şu evi tasiyabilsek bir bu ev ruhumu koreltti. Kendi evimize cikabilirsek kirada olsa yuklerimden kurtulucam. Benimde esiminde ailesi dibimizde. Soluk alamıyoruz. Ama söylediklerinde haklısın
Eşim destek oluyor ne yersem karışmaz zayıflayınca da çok beğendi kiloluyken ben bu görüntüyü daha fazla görmem istemiyorum derdi gerçi bende görmek istemiyordumKızlar kilo verme sürecinde eşiniz size nasıl davranıyor
Kaç bin adım oldu canım10 dk da 1000 adım yapıyorum bu da 10 bin adım da 100 dk ediyo büyük rakaminşallah güzel sonuçlar alırım bu hafta
Şu an 8000 oldu canımKaç bin adım oldu canım
Maşallah çok iyiŞu an 8000 oldu canım
Bu hafta çok motive oldum bakalımMaşallah çok iyi
Her gün en az 10 bin adım atmaya çalış canımBu hafta çok motive oldum bakalım
Sporda mı kiloda mıAyyy kızlarrrrr
Bu hafta takım birinciliği için çabaliyciiiiiiiiiimmm
Varmı rakip olan
Çok coştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?